Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
istvan170
üzenetére
sztem e-m5 a tuti
zajban picit roszabb, mint a nikonod, viszont van benne brutális vázstabi, ami minden obival műkszik, szal ritkábban kell emeld az érzékenységet + az mft fixek nyitott rekesszel is bőven használhatóak. szal a szenzor ha gyengébb is egy picit a nikonénál, a stabi, a szuper obik ezt bőven kompenzálják. szerintem ha nincs semmi olyan elvárásod amit spec csak a nex-6 tud, mft-vel jobban jársz minden szempontból, kiforrottabb rendszer, és mai napig gyorsabban fejlődik...én pl csak manuálozni, játszani vennék nex-et a f*sza focus peaking miatt 
figyelmedbe ajánlnám az oly 45/1.8-at is, ha a pana 20 bokeh-je nem elég, a leica 25-öt meg túl drágának tartod...igaz inkább a nikon 50mm-hez áll közelebb gyútávban, de mossa a hátteret rendesen, nagyon éles, és árban a pana 20-hoz áll közel
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy Xiaomi 12T pro Töltővel adom
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
zajban picit roszabb, mint a nikonod, viszont van benne brutális vázstabi, ami minden obival műkszik, szal ritkábban kell emeld az érzékenységet + az mft fixek nyitott rekesszel is bőven használhatóak. szal a szenzor ha gyengébb is egy picit a nikonénál, a stabi, a szuper obik ezt bőven kompenzálják. szerintem ha nincs semmi olyan elvárásod amit spec csak a nex-6 tud, mft-vel jobban jársz minden szempontból, kiforrottabb rendszer, és mai napig gyorsabban fejlődik...én pl csak manuálozni, játszani vennék nex-et a f*sza focus peaking miatt