Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Google Pixel topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
MrChris
üzenetére
sok helyen írják, hogy iso100-on kevesebb a dinamika, bár nem tom, pl2 még tudja-e a 100-at, vagy már kigyomlálták belőle. g3, g5 szenzora mennyivel jobb, pl magasiso-ban? tesztképek alapján így saccra azt mondanám, olyasmi 1600-on, mint 12mp szenzor 800-on...kb eltaláltam? illetve keresőről valami tapasztalatok? valaki nem tudna mutatni g5+m.zuiko 45mm képet? nagyon bénán néz ki a párosítás?
ebay-en asszem 50 font az árkülömbség g3-g5 között, mivel tud többet ez utóbbi, a markolaton kívül? annyira jó ár-érték arányúnak tűnnek ezek a gépek, hogy komolyan kész lennék feláldozni a dizájnbeli elvárásaimot 
amúgy én imádom az e-p1 színeit, a legtöbb az obin múlik sztem, mégis, mintha minden üveggel amolyan jellegzetesen oly-s, rawból is, többen megjegyezték már...amikor canikonsony-s haverokkal lekattogtatunk fesztiválokat, rendezvényeket, az én képeimről ordít, mennyire más feldolgozatlanul is, ami sztem nem gond, a többségnek tetszik, köztük nekem is
Új hozzászólás Aktív témák
- Panasonic Lumix G80 + G Vario 12-60mm 3.5-5.6 ASPH. POWER O.I.S.
- Manfrotto XPRO videó monopod + fluidtech talp + MVH500AH fluid fej (MVMXPRO500)
- Tamron SP 15-30mm f/2.8 Di VC USD G2 ( Canon ) - Újszerű -
- Truecam M5 GPS WiFi autós menetrögzítő kamera + CPL Polarizációs szűrő + 64Gb Endurance kártya
- Feiyu Pocket 3
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Lenovo Thinkcentre M720s SFF,i3-8100,8GBDDR4,256GB NVMe SSD,WIN11
- Dell 27" USB-C Hub Monitor - P2723DE - 27% ÁFÁs
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Slim 1TB HDD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ebay-en asszem 50 font az árkülömbség g3-g5 között, mivel tud többet ez utóbbi, a markolaton kívül? annyira jó ár-érték arányúnak tűnnek ezek a gépek, hogy komolyan kész lennék feláldozni a dizájnbeli elvárásaimot