- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Itt a Google Pixel 10a EU-s energiacímkéje
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
MrChris
üzenetére
sok helyen írják, hogy iso100-on kevesebb a dinamika, bár nem tom, pl2 még tudja-e a 100-at, vagy már kigyomlálták belőle. g3, g5 szenzora mennyivel jobb, pl magasiso-ban? tesztképek alapján így saccra azt mondanám, olyasmi 1600-on, mint 12mp szenzor 800-on...kb eltaláltam? illetve keresőről valami tapasztalatok? valaki nem tudna mutatni g5+m.zuiko 45mm képet? nagyon bénán néz ki a párosítás?
ebay-en asszem 50 font az árkülömbség g3-g5 között, mivel tud többet ez utóbbi, a markolaton kívül? annyira jó ár-érték arányúnak tűnnek ezek a gépek, hogy komolyan kész lennék feláldozni a dizájnbeli elvárásaimot 
amúgy én imádom az e-p1 színeit, a legtöbb az obin múlik sztem, mégis, mintha minden üveggel amolyan jellegzetesen oly-s, rawból is, többen megjegyezték már...amikor canikonsony-s haverokkal lekattogtatunk fesztiválokat, rendezvényeket, az én képeimről ordít, mennyire más feldolgozatlanul is, ami sztem nem gond, a többségnek tetszik, köztük nekem is
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Lumix DC - G9
- Canon EOS 550D gépek, objektívekkel és kiegészítőkkel ( 4250 / 6500 / 9000 / 12300 / 13200 expo )
- Canon EOS 250D gépek objektívvel, kiegészítőkkel. ( 4250 / 5800 expoval )
- Nikkor AF 28-105mm 1:3.5 - 4.5D objektív eladó!
- Canon EOS R6 Mark III milc fényképezőgép - Új + BESZÁMÍTÁS -
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ebay-en asszem 50 font az árkülömbség g3-g5 között, mivel tud többet ez utóbbi, a markolaton kívül? annyira jó ár-érték arányúnak tűnnek ezek a gépek, hogy komolyan kész lennék feláldozni a dizájnbeli elvárásaimot