Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• gorgo

őstag

válasz Mercutio_ #33146 üzenetére

Igen, én észre vettem, de mivel ezek beállított (műterem, sminkes, öltöztető, anyámpicsája) képek nem pedig spontánok, szal mindegy.

Az "utcai" fotózás meg hát, nem az igazi telével. Persze az emberek nagyobb része parás amiatt, hogy közelről kell lőjön (én is). Ráadásul nem is egyszerű, mert ha észre veszik hogy fotózol, ugrott is a téma, szal gyorsan, begyakorolt mozdulatokkal vagy 'rejtve' kell lőni. Nomeg persze pofátlannak kell lenni, mese nincs.

Amúgy azt vettem magamon észre, hogy az utóbbi 1-2 évben gyökeresen megváltozott a viselkedésem akkor ha engem fotóznak. Addig a tömegre jellemző nem szeretem ha fotóznak hozzáállással viszonyultam (de legalább nem voltam agresszív), mostanság már cseppet sem zavar! Mily meglepő, újabban mintha jobb képeket készülnének rólam...
    Kár, hogy az utcán lődörgő emberek 99%-a beteg módon viszonyul a fényképezéshez. Nem szeretem az USA-t, de az egyik ok amiért szívesen elmennék oda, hogy ezt leteszteljem, hogyan viszonyul ott az utca embere ha fotózzák.

Új hozzászólás Aktív témák