Hirdetés
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Mercutio_
üzenetére
Igen, én észre vettem, de mivel ezek beállított (műterem, sminkes, öltöztető, anyámpicsája) képek nem pedig spontánok, szal mindegy.
Az "utcai" fotózás meg hát, nem az igazi telével. Persze az emberek nagyobb része parás amiatt, hogy közelről kell lőjön (én is). Ráadásul nem is egyszerű, mert ha észre veszik hogy fotózol, ugrott is a téma, szal gyorsan, begyakorolt mozdulatokkal vagy 'rejtve' kell lőni. Nomeg persze pofátlannak kell lenni, mese nincs.
Amúgy azt vettem magamon észre, hogy az utóbbi 1-2 évben gyökeresen megváltozott a viselkedésem akkor ha engem fotóznak. Addig a tömegre jellemző nem szeretem ha fotóznak hozzáállással viszonyultam (de legalább nem voltam agresszív), mostanság már cseppet sem zavar! Mily meglepő, újabban mintha jobb képeket készülnének rólam...
Kár, hogy az utcán lődörgő emberek 99%-a beteg módon viszonyul a fényképezéshez. Nem szeretem az USA-t, de az egyik ok amiért szívesen elmennék oda, hogy ezt leteszteljem, hogyan viszonyul ott az utca embere ha fotózzák.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Crypto Trade
- Spórolós topik
- Hardcore café
- Ubuntu Linux
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- MacBook Pro 14 2024 M4 Pro, 24 GB RAM, 1 TB SSD Space Black 27% Áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest