Hirdetés
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
Hm, izé, ciki kérés következik
Az öcsémnek a héten valami sokcsaj-fotózás lesz Pesten, szegény számított rá, hogy odaadom a cuccot, de közbejött egy szombati lagzi (vasárnap jön haza), így nem tudom nélkülözni a cuccom. Van ugyan neki egy Olympus E-330-a, de azzal macera a manuálkókusz (kitobi meg véresen kevés erre), és van nála egy M42-es ócsó ötvenes. Természetesen eszemben sincs emzujkó 45-öt kunyerálni, de nagyonócsenyharasó megköszönném, ha az egyik fővárosi fórumtársunk ki tudná segíteni esetleg egy Micro 4/3 - M42 adapterrel, pár napra. Gépet már szerzett (GF1), de azon is kit van
Természetesen nekem is van ilyen adapterem, de az áldott eszű testvérem otthon hagyta, a vasútállomáson vette észre.
Új hozzászólás Aktív témák
- 279 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG UltraGear 27GP850-B IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4650
- Bomba ár! Getac RX10 - Intel Core m5 I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az öcsémnek a héten valami sokcsaj-fotózás lesz Pesten, szegény számított rá, hogy odaadom a cuccot, de közbejött egy szombati lagzi (vasárnap jön haza), így nem tudom nélkülözni a cuccom. Van ugyan neki egy Olympus E-330-a, de azzal macera a manuálkókusz (kitobi meg véresen kevés erre), és van nála egy M42-es ócsó ötvenes. Természetesen eszemben sincs emzujkó 45-öt kunyerálni, de nagyonócsenyharasó megköszönném, ha az egyik fővárosi fórumtársunk ki tudná segíteni esetleg egy Micro 4/3 - M42 adapterrel, pár napra. Gépet már szerzett (GF1), de azon is kit van
Természetesen nekem is van ilyen adapterem, de az áldott eszű testvérem otthon hagyta, a vasútállomáson vette észre.