Hirdetés
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- iPhone topik
- Mobil flották
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
FEDman
addikt
Ha ezt nekem címezted akkor valamit nagyon félreértettél.

Az hogy kielemzünk egy új szenzort az nem azt jelenti alul vagy épp túl értékelnénk itt bármit is. Ahogy írtam is a GX7-OMD szenzorban eddig nagyon úgy néz ki, hogy nagyságrendileg egy kategória. Apró különbségek vannak közöttük, ezeket szemügyre vesszük. Mindezt azért, mert kíváncsiak vagyunk rá és nem azért mert hy majd lesz bármilyen vázunk akkor majd arra fogunk izgulni, hogy melyiknél hol indul el a kékcsatorna, vagy épp pixel szinten melyik váz élesebb egy leheletnyivel.
Aztán mikor kimegyek terepre fotózni akkor én lazán eltolom a G3-at is iso3200-ig, ebből gondolhatod, hogy innentől már nem a pixelkukkolás dominál nálam se.
A mostani méricskélés egyrészt csak kíváncsiság, másrészt meg ennyi gyakorlati haszna van, hogy most már tudom, hogy míg a G3-nál iso3200 mellett már kínosan ügyelni kell a helyes expora, addig a GX7-nél (és az E-M5-nél is) lesz még a képekben egy kis tartalék is, ennyi.
És ahogy neked az OMD, úgy nekem is a GX7 elsősorban a felépítése miatt tetszik. Mióta beléptem az mFT-be DSLR like vázaim voltak/vannak, ebből ennyi most már elég volt.

Ezen felül az 1/8000s is többre értékelem, mint a picit jobb szenzort.Azaz attól hogy épp kitárgyalunk egy új szenzort még nem azt jelenti, hogy csak és kizárólag ebben tudunk gondolkozni.

Új hozzászólás Aktív témák
- E-book olvasók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Futás, futópályák
- Tőzsde és gazdaság
- Azonnali játékos kérdések órája
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Autós topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest