Hirdetés
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- iPhone topik
- Mobil flották
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
FEDman
addikt
válasz
fattyu
üzenetére
Ha figyelted azt írtam, hogy van egy minimális előnye az APS-C-nek, csak nem akkora, hogy csak ettől hirtelen extrém háttérmosássá változik minden ami eddig nem olyan volt.

Jobb példát hirtelen nem találtam. Jobb lenne nagyobb tárgytávon, de m43 és APS-C között akkor se lett volna határozott különbség.
Itt van egy másik összevetés APS-C Sony 50/1,8 és mZuiko 45/1,8-cal nyitott rekeszen:
Ez már kicsit nagyobb, mondhatni portré távolság. Persze összevetésnek ez se tökéletes, más időben, kicsit más szögből készültek, de azért az szerintem az így is látszik, hogy drámai különbségekről nem beszélhetünk.

Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Tőzsde és gazdaság
- Azonnali játékos kérdések órája
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Autós topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Linux kezdőknek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4239, 100% Akksi
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest