Hirdetés

  • Mindent megtudtunk az új Nokia 3210-ről

    ma Részletes képek, specifikációk és euróban megadott ár is van a legendás modell újraélesztett verziójához.

  • AMD Radeon undervolt/overclock

    lo Minden egy hideg, téli estén kezdődött, mikor rájöttem, hogy már kicsit kevés az RTX2060...

  • Lunar Lander Beyond teszt

    gp Nagyon sok évtizeddel az eredeti Lunar Lander megjelenése óta ismét ezen a címen jelent meg Atari logóval egy játék. Vajon mennyit javult a játékdesign a hetvenes évek óta?

Új hozzászólás Aktív témák

  • FEDman

    addikt

    válasz xtremetuning #12998 üzenetére

    Fix alapnak a Lumix 20/1,7-est használom, ami a méretéhez képest egy brutálisan jó obi. Alternatívája a picit jobb és gyorsabb, kicsit nagyobb és drágább PL 25/1,4.
    Nagylátóban egyenlőre még nem állok túl jól, egyenlőre a 14-45-ös kit obit használom fixen nagylátó végen. Ami mondjuk már nyitott rekeszen is remekül rajzol és mivel nagylátón az f/3,5-el is szinte mindent meg lehet lőni így e téren egyenlőre még nem ugráltam.
    De ahogy az anyagiak engedik úgy tervben van egy Lumix 14/2,5 ami nagyon pici és szintén piszkosul jó az ár/érték aránya. Esetleg ha valami oknál fogva nagyon megszaladna akkor meg az Oly 12/2 obija, ami kellemetlenül drága, de egy nagyon jó üveg minőségi fém/üveg építésben.

    Extra nagylátónak ott az Oly 9-18mm-ese ami eszméletlenül pici (kb. mint egy Nikon 50/1,8 ;) ) és a kategóriájában teljesen korrekt a képminősége és az ára is rendben van. A Lumix 7-14 viszont elég drága, cserébe brutálisan jó a képe és ehhez képest pofátlanul kicsi és könnyű (300g).

Új hozzászólás Aktív témák