Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• qnadam

veterán

sziasztok,

az van, hogy vettem egy gh2 vázat, amire igazán szükségem nem volt, de olcsón adták :)
    ennek megfelelően megvettem másfél éve, majd elraktam a fiókba azzal, hogy majd utánanézek a mindenféle hackeléseknek, és akkor nekem milyen jó lesz. na ez most jött el, viszont rögtön el is vesztem, hogy ezerféle mod van, lehet alkotni sajátot is stb, de sehol egy összefoglaló, hogy melyik miért jó. a personal view-n a saját topikjában természetesen mindegyikről azt állítják, hogy az a legszebb, legjobb, legstabilabb.

szóval a cél egy olyan eszköz lenne, ami atomstabil, és boldogan vesz fel elfogadható minőségben 1080p25 videót akár órákon át. van nagyobb hdv kamerám, ami kártyára bármennyit fel tud venni, de mai igényekhez képest nem olyan jó képpel, van sony a7iii-am, ami fél óránál többet nem vesz fel (nyilván nem ez a szint az elvárás), van kis kézi játékkamerám, ami rengeteg fényben egész oké képet ad, de azzal meg nem jelenünk meg ügyfél előtt... :) meg van egy pana gm1 fényképezőm, aminek a képminőségével ki lennék békülve, csak fél óránál hosszabban és hdmi kimenettel.

van ilyen mod, ami ezt tudja, érdemes foglalkozni ezzel, vagy inkább adjam el a francba az egészet, és vegyek az a7 mellé egy külső rögzítőt? :D

Új hozzászólás Aktív témák