Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Telekom mobilszolgáltatások
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
sziasztok,
az van, hogy vettem egy gh2 vázat, amire igazán szükségem nem volt, de olcsón adták

ennek megfelelően megvettem másfél éve, majd elraktam a fiókba azzal, hogy majd utánanézek a mindenféle hackeléseknek, és akkor nekem milyen jó lesz. na ez most jött el, viszont rögtön el is vesztem, hogy ezerféle mod van, lehet alkotni sajátot is stb, de sehol egy összefoglaló, hogy melyik miért jó. a personal view-n a saját topikjában természetesen mindegyikről azt állítják, hogy az a legszebb, legjobb, legstabilabb.szóval a cél egy olyan eszköz lenne, ami atomstabil, és boldogan vesz fel elfogadható minőségben 1080p25 videót akár órákon át. van nagyobb hdv kamerám, ami kártyára bármennyit fel tud venni, de mai igényekhez képest nem olyan jó képpel, van sony a7iii-am, ami fél óránál többet nem vesz fel (nyilván nem ez a szint az elvárás), van kis kézi játékkamerám, ami rengeteg fényben egész oké képet ad, de azzal meg nem jelenünk meg ügyfél előtt...
meg van egy pana gm1 fényképezőm, aminek a képminőségével ki lennék békülve, csak fél óránál hosszabban és hdmi kimenettel.van ilyen mod, ami ezt tudja, érdemes foglalkozni ezzel, vagy inkább adjam el a francba az egészet, és vegyek az a7 mellé egy külső rögzítőt?

Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- SSD kibeszélő
- Építő/felújító topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Napelem
- Vezetékes FEJhallgatók
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Call of Duty: Black Ops 7
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- 176 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- OnePlus Nord CE5 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest