Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Itt vannak az eddigi legrészletesebb képek a Samsung Galaxy A37-ről és A57-ről
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Macrodroid
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
hadam98
senior tag
Próbáljátok ki a Scarlet + Dynasty, Longhorn kombót, aztán beszéljünk a 'mobilgrafikáról', amikor már a lobbyba küldtelek titeket 10 másodperc alatt
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nagyon beteg ez a kombó. -
Ma megy rá neked a delete, vártam de csalódás, ostoba buta hibák, DLSS opciók nincsenek, frame gen nincs, aim toggle nincs, szar teljesítmény, 3v3 azon a brutál nagy mapon, ez menni fog a levesbe, nem is értem mit gondoltak ezzel a 3v3-al.
-
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Nekem is van 3500 órám apexba, de már letettem, elég volt, viszont valószínű nekem sem ez lesz a kedvenc játékom, de ingyen van, az embereknek semmi nem jó ingyen? Én néhány kört mentem még eddig, nem estem hanyatt, de fogok vele játszani néha az biztos..
Apex mikor megjelent, nagyon új volt ez a fajta játékmenet, karakterek képességek, és a mai napig azt mondom a legjobb játék, nehéz lesz ebben a műfajban, vagy hasonlóban az apex után jót letenni az asztalra. Most épp közvetíti Aceu, és őt nézve ahogy tolja, nem is annyira rossz
-
Spizzi
aktív tag
Mentem 3 kört.... meg lennék lepődve ha október környékén még futnának a szerverek. Oké, nem egy műfaj feltétlen, de ha az XDefiant anno megbukott, ennek harmad annyi idő se kell majd.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Belement három óra, de ez nekem így elég is. Látvány olyan amilyen (full Apex vibe-om van, még az UI is hasonló), a TTK szerintem túl gyors, a hősök képességei sem túl izgalmasak (Jett ultiját konkrétan lemásolták Valorantból). Megpróbáltam, elég is volt.
-
Toltam vele egy órát, elég is volt. Öreg vagyok én már ehhez. Grafika olyan mint egy mobiljáték, a játékmenet egy félig meddig OW-szerű, Apexes, fortnite grafikás nem tudom mi. A hang borzalmas, össze vissza jöttek a lépéshangok, forogtam mint a ringlispíl. Optimalizáció nulla, 5070ti-vel 4K-ban minden low-on 110-130 fps. Lehet hogy egyszer lesz belőle valami, de az nem ma lesz.
Emlékszem mikor anno a semmiből megjelent az Apex, le se tudtam tenni, 3000 órát bele is raktam 2019-22 között, erre is csak azért néztem rá, mert ugye nagyon nagy nevek voltak a készítők között, hát az eredményen én ezt nem látom, pedig jó lett volna valami új valami más, de nem így.
Na mindegy, ez csak az én véleményem, majd idővel kiderül más is így látja mint én, vagy egyszerűen csak nekem nem jön be.
-
hadam98
senior tag
Én is sokat Apexeztem. Az a játék kőkeményen el lett rontva. Amikor a fénykora volt az azért volt mert akik ezt a játékot csinálták ott voltak. Ez egy totál egyedi játék, műfajok összekeverve és jól működik. Ha kipróbálod és mész egy tényleg komoly meccset akkor rájössz, hogy igen, ez nem csak még egy Apex vagy OW szerű játék. A 3v3 nagyon jól működik ennél a játéknál. Mi a baj vele?
-
ADAM1337
nagyúr
Okés, én nagyon a túloldalát látom.
A tematika egy szilajt a zsebből kirántom és lovagolok rajta elég abszurd.
A 3v3 idejét múlt, egy apex skin-es lebutított overwatch nekem nem ad elég ingert, pont egy apex után. (amibe 6,5k órám van)
Belenéztem streamekbe első kérdésem, miért is töltené ezt valaki le ? Mindent láttam már gamekből. -
hadam98
senior tag
Most volt 25 perces köröm. Vért izzadtam, kikaptunk.
Nem kell ide 6v6 mikor folyamatosan megy az akció. Minek? Káosz lenne az egész. A pályákon vannak kijelölt pontok ha akarsz folyamat pvp-be lenni akkor rá mész (ne tedd). A Gear nagyon sokat számít, azt az energiát használd a raid-re.ADAM1337: Mert kitaláltak egy új műfajt. Mert nagyon jó a játékmenet. Minden benne van amit szeretnek az emberek. Nagyon jó a fegyver kezelés. Nagyon változó minden kör. Az első Battle Pass ingyenes. Felállítottak egy évre egy nagyon jó roadmapet. Ha ez a játék megbukik akkor nincs jövő ami a competitive lövöldözős játékokat illeti. Ez konkrétan egy Apex - Overwatch szerelem gyerek. Hősök is tetszenek bár eddig kettővel mentem. Nem látok benne olyan dolgot, ami miatt ez egy rossz játék lenne. 2 órája tolom

-
3v3, engem ez tántorít el, ekkora mapon ez egy 6v6 game kellene, hogy legyen.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Első meccs 28 perces volt és win

-
oriic
HÁZIGAZDA
Kap egy esélyt.
-
hadam98
senior tag
Holnap jelenik meg. Ki várja?
-
hadam98
senior tag
Highguard
Fejlesztő:
Wildlight Entertainment, Inc.
Kiadó:Wildlight Entertainment, Inc.
Megjelenés:
2026. január 26.A játékról
Az Apex Legends és a Titanfall alkotóitól érkezik a Highguard, egy PvP raid shooter, amelyben a játékosok Wardens szerepébe bújnak – mágikus pisztolyforgatók, akiket egy mitikus kontinens uralmáért vívott harcba küldenek.
Lovagolj, harcolj és fosztogass rivális Warden csapatok ellen a Shieldbreaker megszerzéséért, majd törj be az ellenséges bázisba és pusztítsd el azt, hogy biztosítsd a terület feletti irányítást.
A Highguard egy teljesen új megközelítést hoz a lövöldözős játékok világába, ahol a taktika, a csapatmunka és a nagy téttel járó összecsapások állnak a középpontban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- OpenMediaVault
- Gaming notebook topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- Sandisk Extreme Portable SSD 2TB!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600XT 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN S2 TG CM 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)