Hirdetés
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiralytom
aktív tag
hi
használtan kb ugyanazért az árért Honor 8 vs iphone 6 ?
[ Szerkesztve ]
-
Casanova*
veterán
NoLed-el szuper! működik a fényjelzés. köszi srácok!
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
Casanova*
veterán
beállítottam így,csak hívásnál világít a hátsó vaku, de utána nem villog. ez így nem jó. megnézem a NoLed programmal. köszi srácok!
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
MODERÁTOR
-
Casanova*
veterán
szasztok! ma vettem új galaxy J5 (2016) telót. az a gondom vele,hogy a teló nem jelez fénnyel,ha kapok hívást,üzenetet. nem működik a fényjelzés. kell ennek működnie? csak tudnám,hogy elállítottam valamit vagy tényleg nem működik. holnap visszaviszem.
[ Szerkesztve ]
-
qbeer666
tag
Sziasztok!
Egy Honor 7-est nyúzok lassan két éve és szeretnék valami újra váltani. A keret nagyon maximum 120 ezer forint, de jobb lenne alá menni. Nem zárkózom el semmitől, mit érdemes most venni hasonló időtartamra? Nézegettem a Honor 8-at, de nem biztos, hogy meglennék vele elégedve a UI miatt, mert akadtak ám vele gondok, külsőre viszont tetszik. Mindenképpen új legyen. Ami jó lenne: 32 gb tárhely, 3 gb ram, erősebb processzor, jobb kamera, mint a mostaninak van. Előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
'However bad life may seem, while there is life, there is hope and only death have none.' (Theocritus)
-
Edsdame
csendes tag
Köszi nektek, akkor elkezdek ezen a vonalon nézelődni.
-
BenHans
addikt
-
Edsdame
csendes tag
Sziasztok!
Egy Moto G1-et nyúzok, de lassúnak kezdtem érezni az utóbbi időben, akad, nyűglődik, szeretnék lassan egy újat.Hogy mit keresek:
Árkategória:
~60k max
Használt vagy új?
Új
Hol vennéd meg?
Netről rendelném, függetlenül.
Hosszú vagy rövid távra tervezel?
Szeretném, ha mondjuk legalább a kövi három évben nem lenne ezzel gondom.
Mire használnád?
Böngészés/zenehallgatás/csevegés/néha fotózgatás.
Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is?
Legyen Android, ha pedig valami saját Android-UI-ja van a cégnek, az ne legyen nagyon felduzzasztott, lehetőség szerint le szoktam szedni minden előre installált cuccot.
Mekkora készülék lenne megfelelő számodra?
Na ez a legfontosabb, momentán 4,5 colos a telefonom, és ennél nem sokkal akarok nagyobbat (sőt, igazából semennyivel sem, de az mostanában kb. lehetetlen), szóval max. egy 5 colig mennék el.Mit javasolnátok?
-
hubip
csendes tag
Brutál kis aksija van a P2-nek! (a tesztek alapján) Meg is rendeltem.
Hálás köszönet a tippekért!
"Nekem ez így jó, ez egy nyugodt világ. Majd, ha elmúlik, jön a másvilág"
-
proci985
MODERÁTOR
csaladtagnak keresek mobilt. jelenleg egy ceges Samsung S5 vagy S6 (?) minije van, elegedett vele, de a simkartyaval valo mizeria miatt sajatot akar.
ar: 300-400 euro. kulfoldon veszem, szoval pontosabbat nem tudok mondani
uj: mindenkeppen uj
hol venned megl: boltbol, nem szolgaltato, elofizetes nem jatszik (ill igen de akkor a koltsegeket szamoljuk)
mire hasznalnad:
- legyen gyors mert csaladtag a turelem szot nem nagyon ismeri. az S minivel elegedett, a Nexus7 (par eve) szinten jo volt ilyen szempontbol.
- lehetoleg egyszeru legyen karbantartani (nexuson / Lenovo szinten kb gyari androidos 10"oson kiigazodik, szoval a letisztult megoldasokkal nincs baj)
- 4G
- wifi, adott esetben a spotifyt es a netflixet vezerelni
- elfogadhato kamera, lehetoleg makro funkcioval. 32GB tar elony
oprendszer: a csaladbol mindenki androidozik es az illeto is a negyedik androidos keszuleket hasznalja szoval nem tervezem atszoktatni
meret: a kezebe nyomtam a sajat G3mam, azt mondta hogy az is jo neki, annal fizikailag nagyobb mobil meg nem nagyon van a piaconamit neztem:
- honor8 kb 350 eur
- lenovo p2 (4GB) kb 310 eur
- huawei p9 32gb kb 390 eur
- sony xperia xa1 ultra g3221 400 eur (ettol tartok mert ismerosok csucsxperiakkal eleg sokat szivtak pl hotagulastol elrepedo kijelzo)
- lg g5 SE H840 370 eurvan meg valami amit erdemes lenne a kategoriaban megnezni? nekem a Huawei tunik a legjobbnak, vagy Ti mit gondoltok? ahogy nezem ebben a kategoriaban mar jellemzoen rendes mobilok vannak, a bleeding edge meg az illetot nagyon nem erdekli.
koszi elore is a valaszt
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
hubip
csendes tag
válasz Yasuo #115675 üzenetére
Yasuo, köszönöm a gyors ajánlást!
Örülök, hogy írtad a lenovot, mert azt jómagam is nézegettem
Így most a mobilarenás teszteket is elolvastam. P2-t találtam 79.490-ért. Az akku időt figyelembe véve határozottan a P2 a nyerő, de van egy pár jó dolog lite-ban is. Már nem nagyon szeretném sokáig halogatni a döntést, és a vásárlást, ezért még talán megnézek egy két videót, és leteszem a voksom a P2 mellett.[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
válasz Kornel #115678 üzenetére
Ha semmit nem vennék, amiből már romlott el valami, akkor meztelenül állnék egy lakatlan sziget közepén. Nem a Sony a legjobb gyártó ez tény, a kamerájuk elég gáz, de szoftverben a 7.0 óta nagyon ott vannak. Gyorsan jönnek a frissítések és egyre jobbak. Nekem eszem ágában nem volt Sony-t venni, A5 2017-et vettem február elején, de nagyon nem jött be, visszaküldtem és akkor jöttek ki a 7.0 revisites tesztek az X szériáról és jött a közel 60%-os akció, amiben kevesebb, mint 80k-ért megvettem az X-et egy próbára. Mivel rengeteg dolgot küldtem már vissza 1-2 nap után, ha bármi apró kis szarság lett volna ezzel simán visszaküldöm, de már 7.0-val is baromi jó volt, aztán mióta 7.1.1 van, azóta még jobb a helyzet, mert még pörgősebb lett a rendszer. A kamera nem javult, de én csak videózok arra meg nekem tökéletesen megfelel. A Nikon S1-et is eladtam, mert ennek jobb a videója. Lényeg a lényeg, hogy a stabilitásra visszatérjünk, a stock és stock közeli droid (Sense pl.) igenis stabil.
-
Kornel
veterán
válasz diegho #115674 üzenetére
Ott kezdődik, hogy a TV-m után akkor se vennék Sony-t, ha ingyen adnák.
250k-s TV másodszor menne vissza gariba (amúgy gariba refurbished példányokat adnak), de inkább kivárok, amíg a gyártó készletéről is kifutnak a cseredarabok, hogy többet ne kelljen ezzel a márkával szenvednem, van rá 5 évem. Amúgy ha rendesen működne, akkor jó lenne, na de egy csere darabnál, gyári bontatlan dobozban, új panellel, használt felújított alaplappal (service menüből kiderül a turpisság) bekapcsolt interpoplacio mellett csikoz a kép, az elég ciki...[ Szerkesztve ]
-
hubip
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni, hogy milyen telót lenne érdemes vásárolni.
Az összefoglaló alapján a kritériumok:1. 60.000-80.000.- Ft
2. Új
3. Függetlenül újonnan gyártói garanciával
4. Hosszú távra tervezek (a mostani telefonom ősszel lesz 6 éves )
5. Főleg neteznék, és MP3-at hallgatnék, PDF fájlokat olvasnék, meg persze telefonálnék is; napi átlag ~30p.
És egy kevés játék is lenne talán.
6. Amekkorán már lehet olvasni. (nagyobb mint egy samsung galaxy mini gt-s5570; ez van most)Valamint fontos lenne a magas aksi idő (kinek nem?), hogy jól bírja, és a RAM mérete is. 3-4 GB. És ha lehet, szeretném hogy legyen hozzá headset.
Az árukeresőn persze már kerestem ár-RAM-(akku) alapján, ami igen leszűkíti a lehetőségeket, de nem igazán tudok a telefonokról semmit. Annyi tesztet meg végigolvasni soknak tűnik, ezért fordulok hozzátok. Ha hibádzik vmi a kritériumoknál, (ár, RAM, akku) tudok rugalmas lenni.
Illetve a "Fontos!" résznél említett B20-nak is örülnék.
Köszönettel, hubip
-
diegho
nagyúr
válasz Kornel #115670 üzenetére
Egy Redmi Note3-nál kb minden XA1-től felfelé helyezkedő Sony évtizedekkel jobb telefon, másfél éve van Note3-am, az a tartalék telefonom, nem egy galaxis a kettő az X-el összehasonlítva sem. Vettem LG G4-et és A5 2017-et is az elmúlt év(ek)ben, de az X annyival jobb szoftveresen, hogy eszembe nem jutna lecserélni azokra. Nincs lassulás, azonnal történik minden mindig, még apró bugok se nagyon vannak, az automata fényerő is 100%-osan működik - pedig ez minden telefonon problémás volt eddig. Pár hétig gondolkodtam S7 cserén, de elvetettem.
-
diegho
nagyúr
válasz Kornel #115668 üzenetére
A rekordom 380 nap környéke volt eddig, aztán jött egy frissítés és ez nem most volt a Moto G 1st gen-el. A többiekre gyakrabban jött frissítés így nem tudom mennyit bírtak, a Oneplus-nál 3 hónap biztos volt 2 frissítés között, de alapvetően az android egy 100%-ig stabil rendszer, de ugyebár androidos telefonból nagyon kevés van, a skinelt, teljesen átvariált romokat nem nevezném droidnak, mert olyan szinten bele van nyúlva. Nem véletlenül használok Sony-t, szinte full alap droid, pár nagyon jó extrával, gyors frissítéssel, szoftveresen tökéletes a telefon és a szoftver sokkal többet számít, mint a hardver.
-
Kornel
veterán
válasz Dareiosss #115658 üzenetére
Nálam 4 év (2 telefon) után összesen ha 10-szer lefagyott, azaz rebootolt, akkor sokat mondok. Egyébként soha nem kapcsolom ki-be, mindig bekapcsolva van. Nálam ez bőven stabilnak mondható teljesítmény.
A kamerát meg én is írtam, hogy szar, a Redmi-kben, olyan, mintha egy kaputelefonnal próbálnál fényképezni -
Akos_512
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek a Huawei P10 Lite megéri az árát? 78 300 ft most mobilcorneren, viszont a P9 Lite 2017 olyan 70 000 Ft körül már megvehető. Melyiket választanátok?
-
Daneee14
tag
Sziasztok!
Eljött az ideje, hogy lecseréljem a S3 Neo-mat. Amik eddig szóba jöttek.
Huawei P10 Lite, Samsung A5, Moto G5 Plus
Ami fontos, az a hívás közbeni beszéd minőség, ebben az S3 Neo nem a legjobb, emellett mindennapi, normális tudású fényképező, GPS futáshoz. Huawei-től a lekerekített kijelző miatt tartok, hogy rendes üveg fóliát nem kapni rá, a másik kettőnél ha jól tudom ez nem probléma. Játékra különösen nem használnám, utazásnál zenehallgatás és napi szinten facebook és messenger appok.
Ebben az árkategóriában mi más ajánlanátok még vagy a 3 közül melyik a legjobb választás? Legalább 2 évre terveznék.
Kb. 20.000-rel drágább Honor 8 nem tudom megéri-e azt a felárat és hogy ilyen felhasználás mellett szükség(em) van e rá...[ Szerkesztve ]
-
nazolka88
csendes tag
Sziasztok!
Lumia 435-ös telefonomat szeretném lecserélni.
Most láttam a Media Markt akciókat, az ottani árakat figyelembe véve,melyik telefon számít jobb vételnek, jobb telefonnak, a Samsung A3 (2017) vagy a Samsung J5 (2017) ?Válaszokat előre is köszönöm!
-
Kolty
aktív tag
Miért van az vajon, hogy az egyik készülék tesztjéhez alig szóltak hozzá, másiknak pedig van egy aktív fóruma?
Ekkora különbség lehet a kettő közt?
Pedig akár a processzor sebességet, akár az akku kapacitást nézem vagy a teszt fotókat.
A huawei simán odaver a samsungnak.
Véleményetek?
Samsung
Huawei[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
Kornel
veterán
válasz #04441088 #115642 üzenetére
Jó választás a verda, főleg ha 1.4T
Két verzió van, én a mirrorlinket hagynám, annyi inkomatibilitási gond van vele, hogy nem éri meg vele bajlódni.
Index Vitara fórumban árulnak a gyárival megegyező navit SD-n, 21k HUF, annyit megérhet...
Elvileg nyár végén, ősz elején jön a frissítés a központi fejegységre, amivel már Android auto kompatibilis lesz, onnantól pedig az AA apk felépítésével bármelyik AA kompatibilis app-ot kiteheted a kijelzőre, akár navit is. A waze AA verziója már béta teszt alatt van, így jó eséllyel 2 hónapon belül mehet a waze a magyar suzukik központi kijelzőjén... (A japánokon (Swift, Ignis) már most is megy).
-
pit stop
addikt
Hivatalos minősítése nincs, de én nem találtam olyan tesztet, amiben nem működött volna gond nélkül 10 perc úszás után. Lehet szabvány minősítésen spóroltak, pedig korábbi G-k jellemzője volt ez is hivatalosan.
Szervízben pedig ugyan annyit ér Samunál és Motonál is.
Ezért írtam úgy, hogy gyakorlatilag vízálló mindkettőKamerára +1
Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
Kolty
aktív tag
Sziasztok. Huawei Y6 pro Y6 II esetleg samsung Y5 2016 jobb és miben? köszönöm
-
törölt tag
Sziasztok!
Az Xperia L-em megbízhatatlanná vált, úgyhogy hasonló árkategóriában szeretnék egy újat szerezni; a vásárlás gyakorlatilag a készülék kiválasztása után azonnal megtörténne.
- Árkategória.
100 000 Ft-ig, de a cél a 70-80e Ft lenne. Ugyanakkor amennyiben a lenti tényezők ár/érték arányban történő lényeges növekedését az a 20e megoldja, akkor abszolút benne vagyok.- Használt vagy új?
Új.- Hol vennéd meg?
Elsősorban kártyafüggetlenként online, de szóba jöhet a Vodafone is, ha forgalmazza, és úgy jobban jövök ki.- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont?
Hosszú távra, és emiatt a középkategórián belül a legjobbat, de ez elég ellentmondásosan hangzik- Mire használnád?
Leginkább fotózásra, mert más eszközt nem akarok emiatt magammal hordani. Másodsorban böngészésre, de semmi komolyra nem kell gondolni. Játék nem lesz. És bár feltételezhetően alapvető, de egy megbízható GPS jó lenne.
A fotózás prioritása viszont tényleg elég komoly.- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is?
Android, lehetőleg nem agyonbloatware-ezett változatban, de amíg nem hajtépős, addig elmegy.- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra?
Amekkora még belefér a zsebembe Ezen kívül nem igazán érdekes.Ez a hozzászólás eredetileg sosem született volna meg, mert a Moto G4 Plus a kamerája miatt gondolkodás nélküli választás lett volna, csakhogy az Amazonon olvasható értékelések egy igen gyakori ghost touch szériahibát fednek fel, amibe most hirtelen nincs kedvem beleszaladni - bár ha ti mást mutató statisztikáról is tudtok, jelezhetitek
Előre is köszönöm a segítséget!
-
törölt tag
Sziasztok! Kicsit elternek az osszefoglalotol..
Apámnak lett egy Suzuki SX-4 S-Cross autója. Van benne egy fedélzeti rendszer, ami Androidos telefonok esetében Mirrorlink segítségével tudna normálisan működni. Szeretnénk GPS-t a kocsiba és két lehetőség van:
- SD kártya vásárlása a Suzukitól, ami egyrészt rohadt drága, másrészt x évente fizetni kell a frissítésekért is.
- Egy Mirrorlink-es telefon, Android esetében.
'A másik két kapcsolódási forma már kábeles. Androidos telefonoknál a MirrorLink jöhet szóba (ha a telefon támogatja, újabb LG, Samsung, Sony és HTC készülékekre jellemző ez), az iPhone-hoz pedig adott az Apple CarPlay. ' Teszt.Na szóval...Milyen telefont vegyek, amivel tuti működne normálisan? Olvastam, hogy némely Mirrorlink-es telefon esetében csak néhány funkció működik, a teljes képernyő megosztás, és az autó kijelzőjén a telefon kijelzőjének kezelése nem...
Elvileg itt egy lista a Mirrorlink kompatibilis telefonokról: Link
De most így a hasamra ütök aztán veszek egyet alapon nem szeretnék költekezni, hátha azzal épp nem úgy működik ahogy kellene.
Igazából nem is lenne muszáj új telefon. Elég egy használt, régebbi, amivel tuti működne.(pl.: Xperia Z2, Z3...csak nem tudom működne e normálisan.)Annyi, hogy jó akksi kellene bele, az hogy a kijelző karcos, a szélei kopottak...esztétika dolgok nem nagyon számítanak, ha úgyis csak a kocsira lenne kötve GPS-ként funkcionálna.
Valakinek ötlete?
Köszönöm! -
pit stop
addikt
válasz Grande Ale #115634 üzenetére
G5 Plus előnye a dual sim, és talán tovább kap majd frissítést alap droid miatt.
A5 előnye az USB C.
Mindkettő vízálló gyakorlatilag.Mivel gyerekeket írtál én lehet vennék egy ilyet meg egy olyat
Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
Grande Ale
őstag
Sziasztok!
Gyerekeim telefonját szeretném lecserélni, lassan használhatatlanok.
Media Marktban akciós a Samsung Galaxy A5, 85500 ft. Jó válsztás lenne, vagy ár érték arányban van jobb készülék is, kb ebben az ársávban maradva? Gondolom frissítéseket ez még fog kapni, nincs egy éve a piacon, ha jól tudom. Moto G5 plus ami ugyanennyi árban, melyik az ajánlottabb? -
törölt tag
Sziasztok, egy esztétikus, szép telefont keresek, ami kiváló képeket készít és 1-2 évig még biztosan a toppon lesz!
Az eddigi kiszemeltjeim:Apple iPhone 7, Samsung Galaxy S8, LG G6, HTC U11
Szerintetek?
Köszi a válaszokat,
D. -
Yasuo
aktív tag
válasz kiralytom #115629 üzenetére
Szia,
A kis kávájú mobilok piaca még csak most alakul ki, egyelőre csak a csúcskategóriában találkozni ilyen telefonokkal. Szerintem hónapok kérdése, és az alsó-közép kategóriát is eléri ez a trend.
Esetleg majd az LG Q6 lehet érdekes számodra, de ez augusztusi megjelenésű, és még az is kérdéses, hogy kis hazánkba eljut-e majd, aztán még az áráról sem volt szó.[ Szerkesztve ]
-
kiralytom
aktív tag
hali
mely okostelefonok azok amelyek 5,5" alatt vannak és szinte alig van keretük/ kávájuk?
árkategória:
50-100 kinyújtózhatunk max 120ig de minden árkategória, ársáv érdekel. (s8 és hasonló nem jön szóba, túl drága)[ Szerkesztve ]
-
Smile8822
senior tag
Köszönöm mindenkinek aki segített a választásban
Nekem is jobban kóstál az S7 sokkal többet tud még amúgy szerintem többet mint az i7 em köszönöm Mégegyszer..•19Christian88• http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=smile8822 -_- {" John Digweed - Heaven Scent "} ~ Apple iPhone 16 Pro Desert Titanium ~
-
Soybex
őstag
válasz olahmate1991 #115597 üzenetére
Xiaomi Redmi 4a
Az információ nem egyenlő a tudással. A tudás egyedüli forrása a tapasztalás.
-
Yasuo
aktív tag
Rádobsz még egy 5ezrest, és egy Meizu M5. Ennyiért bestbuy.
-
olahmate1991
tag
Valaki esetlegesen ebben a kérdésben tud segíteni?
*** Sikeres üzlet esetén kérlek értékelj! ***
-
-
Smile8822
senior tag
Még anyit kérdeznék hogy igazából 2 telefon között vacilálok.
Samsung S7 edge 32gb, és iphone SE 128gb..
Igazából Ios párti vagyok de melyik lenne jobb választás szerintetek?
Köszönöm előre is.•19Christian88• http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=smile8822 -_- {" John Digweed - Heaven Scent "} ~ Apple iPhone 16 Pro Desert Titanium ~
-
tdanos
csendes újonc
Sziasztok.
Összetörtem a honor 8at, javíttatni nem akarom, szerintem az már sosem lesz az igazi, azon gondolkozom, hogy maradjak a "prémium" vonalon vagy áttérjek középkategóriára.Nem tudom egy xiaomi redmi 4x vagy note 4 mennyire lenne érezhető visszalépés a honor után, de ez a 3. Telefon amit egy éven belül összetörtem.
Halálom, ha egy telefon laggol azt nem bírom elviselni, marad a prémium árfekvés?
Mit ajánlanátok,ha a helyemben lennétek?
-
Smile8822
senior tag
válasz Soybex #115613 üzenetére
Jah és mennyire karcolodik a telefon ? Előlap hátlap , normál használat mellet , csak zsebbe hordva..
Köszi ..•19Christian88• http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=smile8822 -_- {" John Digweed - Heaven Scent "} ~ Apple iPhone 16 Pro Desert Titanium ~
-
Smile8822
senior tag
Sziasztok.
Érdekelne hogy melyik kelendőbb színben a Gold vagy a fekete szín Samsung Galaxy s7 edge telefonról van szó, EZt értem pl: eladásnál is, esetleg kopás stb..
Köszönöm előre is.•19Christian88• http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=smile8822 -_- {" John Digweed - Heaven Scent "} ~ Apple iPhone 16 Pro Desert Titanium ~
-
BenHans
addikt
válasz Akos01 #115596 üzenetére
A Mate S soha nem volt csúcskategóriás, hiába szánták annak és adták drágán kezdetben, a konkurencia rendre erősebb volt. Az Apple pedig a legfelső kategóriát képviseli a maga nemében, árazásban és teljesítményben is.
Tehát butaság és komolytalan az ilyen összevetés. Emellett nem árt tisztában lenni azzal hogy két külön rendszer és másképp működik, és a különbözőség nem csak funkcionalitásban nyilvánul meg.
Köszönöm, van elég tapasztalat az iOS-szel is, közel sem olyan hibátlan...
"én egy Tájfont sem láttam még laggolni" Tud, és forcecloseolni is.Halkan megjegyzem, hogy a HTC One M7 (2013-ból, most 5.0.2-n) a mai napig köszöni jól van, ugyan nem olyan gyors mint az U11 (érthető módon), de nem kell a Google-re sem 5 másodpercet várni. Az i5S mellett sincs szégyellnivalója, ami a legrégebbi még használható iPhone.
Persze ez nem minden gyártó készülékére igaz, ezt aláírom, ezért nem csak a specifikációt kell nézni...[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
-
eastsider
nagyúr
Sziasztok,
ilyen létezik?5" körül max.
USB-C
min. 3gb RAM
jó kamera.
100k körül max.
lehetőleg új[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest