Hirdetés
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SoundBox
aktív tag
Es melyik az a legolcsobbb hely?
-
SoundBox
aktív tag
Sziasztok egy Lg G2-öt szeretnék vàsàrolni, tudtuk megbìzható boltot/boltokat mondani? Illetve az ujgsm.hu rol mi a velemenyetek esetleg tapasztalatotok?
Köszönöm a segìtséget
-
313313
addikt
válasz quailstorm #66090 üzenetére
Le is vitték 12.900-re az árát webshopba
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
quailstorm
nagyúr
Pocket 1 alatt az S5300-at érted? Annál azért jobb az újabb de még így is a piac legeslegalja.
Mire jók? Például vérnyomásnővelő, pulzusemelő, karizomerősítő. Megkímél a beszélgetésektől, mert annyira fagy hogy nem lehet felvenni (mondjuk ezt egy S Advance-nál is el lehet érni könnyen).
Egyszóval megutáltatja veled az egész okostelefon fogalmat.
Olcsó. Kisjózsinak van 12k forintja, látja hogy ződ robot, megveszi. És sokan vannak ilyenek, meg a spóroló cégek is hasonló szeméttel látják el a dolgozót.
Ilyenek helyett veszem én a használt több évest. Azt hiszem a Galaxy S-ről elmondható hogy bármelyiknél jobb. Persze még az is egy idegesítő pöcs. Mert vagy akad, vagy smooth mint vaj, és nem tudom mihez kötni
Arra a célra meg WP-t vegyél. Droid csak simán attól hogy használod alapfunkciókra le tud rohadni. S Advance és Ace2 komolyabb modellek jóval és azokkal tapasztaltuk haverokkal... Ilyet még a GT540 se csinált 2.3-mal, hogy felrakott 5 appot, ment 3 hónapig alap dolgokra, és már nem tudta felvenni mert fagyott...
CM11 lett mindkét eset vége. -
w333
félisten
-
Kar07
tag
w333 és (#66090) quailstorm
Nyilván ennyi pénzért nem számítok nagy tudásra, de ha tényleg csak telefonálás és nagyon ritkán netezés a cél, akkor is annyira lassúak. Lényegében akkor mire jók?
'Papírnehezékre' nem költök ennyit, inkább teszünk rá még pár ezret egy használható darabért, ha szükséges.A Pocket elsőt nézegettem még valamikor, és már a képminőségétől megijedtem. Ha a Pocket 2. is az a szint akkor inkább nem (specifikációból meg két eltérőt is találni). Az említett Alcatelt még nem tudtam megnézni hogy milyen.
-
w333
félisten
válasz quailstorm #66090 üzenetére
Tudom ... de a Samu valamivel szimpatikusabb, ilyen árkategóriában teljesen mindegy hogy melyik választja mert mindkettő atom lassú lesz, talán majd mégis a L530 -al sokkal jobban járna, de ezt írtam is neki
De a kijelző felbontás ugyan az ...Szerk.
Bocsi igazad van ... fantasztikus T-nél többet nem nézek specifikációt
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
quailstorm
nagyúr
Most amúgy komolyan azt a retket ajánlottad az Alca helyett?
Olvashatatlan gigantikus QVGA kijelző 100PPI körül (kirohad tőle a szemed) a HVGA ellen?
1,9 MPixes színes foltérzékelő a 3MPix ellen?
240x320 video 15FPS vs 720x480 20FPS (4x nagyobb!!!!)
1 magos redvás fos ismeretlen (alighanem broadcom) a 2 magos MTK+Mali ellen?
RAM ugyanannyi.Most komolyan?
Ebben a kategóriában meg nem nyújt extrán a szerviz...
-
tomi_x
tag
-
Ájvé
veterán
válasz mikesgabor #66077 üzenetére
Nem tudom mennyiért cseréli a szerviz az akksit és sokat fogyaszt illetve nagyon melegszik a Tegra 3.
-
Kar07
tag
A Pocket 2-t nem is láttam hogy csak ennyiért adják. Miben tudna többet mint a Pop C1? Mármint pl. megbízhatóbban működik, jobb a rendszer rajta, támogatás?
Lumia 530: igen-igen, ha rajtam múlna ezt venném.
Az a baj hogy párom 15ezernél szabta meg a határt, és ezt is úgy, hogy egyébként a tescoban megvette volna a Beex ligh 2g csodát, szerencsére sikerült lebeszélnem...
-
w333
félisten
válasz mikesgabor #66076 üzenetére
Te nézed egyáltalán hogy mire válaszoltam ... Link
-
Ájvé
veterán
válasz mikesgabor #66065 üzenetére
Nem tudom. Sokat fogyaszt és nagyon melegszik.
-
Kar07
tag
Sziasztok!
Keresnék egy olcsó értintős telót anyósnak, a feltétel:
- új legyen
- t-mobil vagy független
- max. 15eFt
- alapfunkcókra kell: telefonálás, minden más csak alkalmi, e-mail, netezés nagy ritkán.Alcatel Pop C1 t-mobilos verzió 12eFt-ért használható készülék a fentiekre?
Esetleg más javaslat?Köszönöm!
-
Zanik
addikt
Sziasztok!
Barátnőmet szeretném meglepni egy új készülékkel.
- Árkategória: 40-80ezer
- Használt vagy új: Új
- Hol vennéd meg? Függetlenül újonnan
- Hosszú vagy rövid távra tervezel: hosszú
- Mire használnád? Telefonálás, sms, mobilnet (email-ezés, szörfözés), egyszerűbb fotózás, játék
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Bármi jöhet
- Milyen kialakítású telefont keresel? ÉrintőképernyősAmi még fontos:
- Mivel olyan lánynak lesz, akinek kicsi a keze, ezért ne legyen túl nagy: max 4,5"
- Ha Android-os telefon, akkor minimum KitKat legyen rajta, ha várható rá Lollipop bővítés az egy nagy plusz.
- GPS legyen
- LTE nem feltétel, de jó ha van.
- NFC nem feltétel, de jó ha van.Amiket eddig néztem:
- Samsung Galaxy S3 mini
- Samsung Galaxy S4 mini
- Samsung Galaxy Ace 3
- Samsung Galaxy Ace 4
- LG L50
- LG L65
- LG F70A fentiek melletti/elleni érvek, és egyéb javaslatok is jöhetnek.
Előre is mindenkinek köszi a segítségért, tanácsokért.
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
Krisz79
őstag
Véleményetek szerint melyik a legolcsóbb belépő szintű okostelefon amit 2.ik telónak használnék...
Mindenképp az ár dominál.
Kb: 15e-ft-ig jó lenne találni...
T.mobil kártyával használnám.
Az Auchanba most akciós a Samsung Pocket2....12990ft feltöltővel. (Én rá gondoltam.)[ Szerkesztve ]
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79
-
GEPESZ66
veterán
A fiamnak szeretnék venni telefont.
Böngészni szokott, a Facebook-os appot használja, egy-két egyszerűbb játék.
A 60000Ft-os kategóriában azt látom,hogy (pl. Xperia E3) csak 4GB a belső tárhely. Attól félek, hogy még egyszerűbb játékot sem tud majd telepíteni.
Néztem pl. a Samsung S4 minit, ill. a Lumia 735-ot is, ami egy kicsit drágább. Pénteken lesz az Edigital-nál akció, talán ezek is belekerülnek.
Esetleg a 60-70 Ft-os kategóriában mit ajánlatok? -
Ájvé
veterán
válasz mikesgabor #66062 üzenetére
Régi darab ez is, ami még nem is gond, mert maga idejében jónak számított. Ami baj az a Tegra 3 és 1800-as akku páros. Cseréhez is szervizbe kell vinned.
-
CanibelZ
aktív tag
Sziasztok!
Új telefont szeretnék és ebben kérném a segítségetek.
-ár: pontos elképzelés nincs, de szerintem max 70-75k
-inkább újat vennék (de egy keveset használt is megtenné)
-hosszú távra tervezem használni
-független előnyben
-androidos legyen
-sokat sms-ezek és telefonálok, szóval a hangminőség legyen jó
-wifi és mobilnet legyen stabil és gyors, ezeket is sokat használom
-egy nagyobb képernyőjűt szeretnék, de ne egy tepsit (barátnőmnek Alcatel pop c7-e van, az a méret nagyjából jó is lenne)
-az akksija legalább egy napot kicsit intenzívebb használat mellett is bírja (játszani nagyon ritkán szoktam)
-a fényképezője nem kell, hogy csúcs legyen, de lehessen jó képeket készíteni ha kell (az csak hab a tortán, ha vaku is lenne rajta)
-egy jobb kínai okostelefon is számításba jöhetMost ennyi jutott eszembe, hátha létezik, ami megfelel az igényeimnek.
-
Jag
senior tag
Sziasztok!
Segítsetek nekem.
Olyan telefont keresek, ami - a fontossági szempontokat sorba állítva - a következőket tudja:
- olcsó
- Bluetooth 4.0
- Android 4.3 (lehet custom rom is, csak működjön a bluetooth)
- Döntésérzékeny - nem tudom, hogy feltétlen kell e a giroszkóp
- kicsi - ez relatív és a legkevésbé fontos tényezőAmit nem kell, hogy tudjon:
- telefon funkció - telefonként nem lesz használva.
- wifi
- kinézet - lehet ronda és használt és ütött kopott.Lehet kínai, vagy esetleg tablet is, a lényeg, hogy minél olcsóbb megoldás lenne jó.
Köszi,
-
hair
csendes tag
Sziasztok
Lenne 3 telefon ti melyiket javasoljátok első okosnak?
Lenovo P780 vagy Lenovo S750 vagy Lenovo S860?
Árban minimális eltéréssel meg lehet venni.
Köszönöm -
Ájvé
veterán
válasz mikesgabor #66054 üzenetére
"A másik meg a telefonáláson kívül mondj már valamit amivel nem használom a kijelzőt!"
Igen, pont ez a lényeg. Akkumulátor használati időben a kijelző idő azt jelenti, hogy sokat volt bekapcsolva a kijelző, azért az fogyasztotta a legtöbbet. Kétlem, hogy a G300 komolyabb igénybevétellel mást mutatott volna, akkor valószínű nem sokat használtad a telefont (standby ment csak). A mai telefonoknál ez jelenleg mind így van huzamosabb igénybevétel mellett, kijelző fogyaszt a legtöbbet (kivétel ha mondjuk valami komolyabb alkalmazással leterheled, mondjuk játszol, mert akkor cpu+gpu fogyaszt a legtöbbet).
Írtam legalább egy jó lehetőséget (Jiayu G2F).[ Szerkesztve ]
-
Devas
őstag
válasz mikesgabor #66053 üzenetére
Ha az 535 ideér tarol majd a piacon, simán 1 évig bestbuy telefon lesz ha hihetünk az árazásnak. Mindenképpen várnék még rá, szerintem karácsony előtt ideér. Kár hogy olyan nagy tepsi mondjuk 4,5-al biztosabb befutó lehetne.
[ Szerkesztve ]
Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
mikesgabor
aktív tag
A régi Huawei G300-on is sokat használtam a kijelzőt és ott mégis a merülés4-5%-ért volt felelős a kijelző.
A másik meg a telefonáláson kívül mondj már valamit amivel nem használom a kijelzőt!Igaz használtan van rizikó,de talán azért veszek 30-ért mert ennyi van rá.Újonnan meg 30-ért nem kapsz szrt se.
[ Szerkesztve ]
-
mikesgabor
aktív tag
válasz norbert1998 #66049 üzenetére
Csak ki szeretném próbálni a Sensationt,mert bár az SGS2-nek sincs rossz kamerája,de szerintem a HTC jobb és nekem a kamera fontos.
Még mielőtt bárki írna,hogy akkor vegyek egy kompaktot(nekem fontos a kamera)(és az is,hogy telefon kamerája legyen) -
Ájvé
veterán
válasz mikesgabor #66043 üzenetére
Azért volt sok a kijelző időd, mert sokat használtad a telefont bekapcsolt kijelzővel így fogyasztásba nyilván azt mutatja a legtöbbnek. Egyébként AMOLED kevesebbet fogyaszt, mint az LCD.
30-ért mondjuk sokkal jobbat nem kapsz, esetleg Jiayu G2F (4 mag, 1GB RAM, de ebbe is Mali400). Használtan nem vennék mobilt (ki tudja hogy használta az előző tulaj, lehet fürdött egyet kiszárította és gyorsan eladta még működött). Támogatás se nagyon van rájuk, de az is igaz, hogy 30-ért nem is kapsz olyat amire van is. Ha Moto E esetleg 39-ért már kapható, az még mindenben megfelelne, jó kamerát leszámítva). -
Flind
senior tag
Persze, Lumia 630/635. Inkább mint ezek a régi "vacakok".
-
norbert1998
nagyúr
válasz mikesgabor #66048 üzenetére
JAA, értem
szóval, ha az bejött, akkor vedd azt, használtba néha ajánljuk -
mikesgabor
aktív tag
válasz norbert1998 #66047 üzenetére
Igazad is van meg nem is.
SGS2-t vettem,de már eladtam. -
norbert1998
nagyúr
az igaz az autók terén, de azért ne hasonlítsuk össze őket, autót azér veszel, hogy autóz, de okostelefont nem azért, hogy telefonálj, mert arra a butafon is jó, hanem azért, mert a multimédiás tartalmakra +web+game van szükséged, amit a butafon nem tud. inkább úgy kell elképelni, hogy aa wartburg a butafon (telefonálni lehet? lehet hát! a wartburg elvisz a-ból b-be? el hát!) az audi epdig az okostelefon (klíma és fedélzeti komputer van benne? van hát! és a wartburgba? abban már nemigen. az okostelefonnal lehet böngészni? hogyne! és a butafonnal? nemigen.)
de most akkor mi van? sgs2-t vettél vagy veszel vagy ki van kivel? -
snecizero
senior tag
Gyerekek Samsung galaxy ace 4. Iszonyat gyors és gyönyörű kijelző. Játékra vagy amire akarod ,nem fog megijedni. Gps 3 másodperc alatt talál jelet. Ennyi.
Jézus az út az igazság és az élet !!!*
-
Remekelek28
őstag
válasz 112FarEast #66028 üzenetére
Irta is a kérdező,hogy ne menjen 50 ezer fölé.A redmi 54 a sony m2 84 ezer ft,igy egyértelmű,hogy a redmi inkább befutó,mint a sony. Ha gyártói garanciásat nézünk
A kijelző is kritérium ,legyen szép és az általad irt telefonnak lényegesen jobb kijelzője van. -
mikesgabor
aktív tag
válasz norbert1998 #66036 üzenetére
Az xperia m kamera fronton szerintem várakozáson bőven aluli.
Kettőt néztem.Samsung Galaxy S2 ls Htc Sensation.Mielőtt bárki is lefikázná őket.Ezek akkor is jó telefonok.Persze nem ma már nem csúcskategória,de megnézném,hogy mostanában ki vesz zsír új BMW-t vagy Audit.
Az SGS2-t vettem is és nagyon jó telefon gyönyörű kijelző,direkt napfényben is simán olvasható.Arról a ma már gyenge prociról meg annyit én egyszer sem tudtam komolyan megakasztani.
Viszont volt 1-2 dolog amivel nem tudtam megbékélni.
Az egyik,hogy az amoled rohadtul sokat fogyasztott.A merülés 40 valahány %-ért volt felelős.Ha egy IPS lett volna benne talán 3 napot is elment volna így viszont fél nap alatt is simán le lehetett meríteni.
A másik a videófelvétel közben nem lehet zoomolni.Márpedig egy full HD felvételnél.Na mindegy.
A harmadik a MALI-400 GPU.Ami elég sok fronton nagyon gyengén muzsikált.Pár helyen egy andero 200 is veri,pedig nem egy kategória.
Ezekért is érdekel a Sensation.
Azt leszámítva,hogy ócska vacak (ami baromság) mit tudtok róla mondani.A nokiákat viszont nem ismerem.Eddig csak android volt.Arról tudtok valamit 30-ig?
-
Ricsko :D
aktív tag
Sziasztok
Lumia 520 legyen 26 ezerért vagy 530 20 ezerért? Mindneki azt mondja nekem jobb az 520...de nem akarom elhinni, igaz?LG 4X HD The Best Phone :DDD
-
legenda
igen, a - nem csak a tesztekben - látványosan jobb akkumulátoros üzemidő - 3 órával több kijelzős üzemidő nem kevés -, az lte és nfc képesség, a jobb 3g és wifi modul, a csomagban alapban megtalálható fülhallgató és a dupla intervallumú gyártói jótállás miatt rászánnám a többletet, és biztos vagyok benne, hogy nem csak én, hanem lenne még olyan, akinek nem csak az olcsóbbság számít, hanem a specifikáció, a körítés...stb, de ezt döntse el mindenki maga.
sőt, nekem már csak az akkumulátoros üzemidő és az lte többlete elég lenne a döntéshez, pláne mióta a szolgáltatóm (telekom) lte lefedettsége jobb - október 18-tól -, mint a 3g.
tőlem akár mind a két gyártó a csúcsra emelkedhet, de akár el is süllyedhet, egyiket sem fogom elfogultan ajnározni, de sajnálni sem.
a redmi egyelőre ott vérzik el nagyon nálam, hogy nincs egy normális lte képes telefonja, ami minden hazai frekvenciát támogatna, a sony esetén talán csak a z3c jönne be, de a kamerán kellene még faragni kicsit - nem használhatatlanul rossz persze, aránylag jó, csak a jelenlegi telefonom elkényeztetett ilyen szempontból, és úgy már más a viszonyítási alap.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
w333
félisten
Jah hogy nőnek lesz ... efelett elsiklottam !
Különben azért mert HD kijelző, erős 64bit Soc, olcsó !
Picivel drágábban, szerintem az S4 Mini lenne a legjobb, ha nem fér bele akkor legyen a Lumia 635, ha nem tetszik a WP akkor pedig az Alcatel !
-
norbert1998
nagyúr
válasz mikesgabor #66027 üzenetére
ilyen nincs. ha még 30 a trmobilnál az xperia m, az talán elmegy, vagy használtan a galaxis s szériája
-
törölt tag
Xperiából van vízálló változat
(#66033) smiti: Lumia 635 is korrekt arra amire írod. Ráadásul olcsó és sokáig fog terméktámogatást kapni.
[ Szerkesztve ]
-
Éne
tag
Sziasztok!
"Ajándékként" választhatok tétől telefont egy adott ársávban, és a G2 mini a teteje ami belefér. Viszont más készüléket szeretnék. Ha valakit esetleg érdekelne a függő, 0 perces G2 mini és fővárosunkban át tudja venni személyesen, keressen meg privátban.
Köszönöm! -
bepe79
addikt
alcatel iszonyat melegszik és 1 napot bír ki, lg f6-nak sz.r a gyári kitkat (4.4) frissítése és néma hívás bugot produkál (ergo nem mindig haszálható telefonként), ace3-nak a topikjában sokan panaszkodtak anno wifi hibákra és ledobálásra, F60 és E3-nak ha jól tudom 4GB a belső tárhelye amiből még foglal az OS és kb. 2 használható, G620S bazi nagy (méretre), ha megnézed a paramétereit
Azért ment így fejből, mert én kb. 3-4 hónapja böngészem a T kínálatát, hogy valami épkézláb és hibátlan középkategóriást vegyek 40-50-60 környékén..Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
smiti
veterán
Sziasztok!
Telekom kínálatából választva melyik készüléket érdemes megvásárolni max. 50k-ig bezárólag? FunS aranytárskártyához tartozó árakon tudok készüléket venni.
Női tulajnak lenne,a megbízhatóság a legfontosabb tényező. Legfőképpen telefonálás, sms, kicsi facebook és minimális játék lenne.Amiket néztem és belefér a keretbe:
Huawei Ascend G620S
LG Optimus F60
Alcatel Idol Mini2
LG Optimus F6
Nokia Lumia 635
Samsung Galaxy Ace3
Sony Xperia E3Van egy elképzelésem, de kellene egy megerősítés / eltántorítás. Én az Alcatelt venném, de mindenre nyitott vagyok.
-
-
mikesgabor
aktív tag
Tudtok valami jó telefont 30-ig?
2mag,min 720Mb ram,JÓ kamera. -
legenda
válasz 112FarEast #66025 üzenetére
erőlködni?
nem én védem elfogultan...
a gagyizás sem épp korrekt dolog ilyen témában, nem lesz tőle szavahihetőbb és nyomatékosabb az ember, sőt...
mind a kettőben cortex-a7 van, a magasabb órajelű proci csak egy dolog.
esetleg ha az 1s is lte, nfc...stb képes lenne, és nem 1 hanem 2 év gyártói jótállással adnák.a mAh nem minden, ez bőven érdemes a szóra;
[ Szerkesztve ]
-
112FarEast
csendes tag
Akku üzemidőben nincs nagy különbség... az egyik 2300 a másikban 2000-res. Nem váltja meg a világot az a + 300 mAh, szóval ez kb szóra sem érdemes. Aktív használat (szórakoztató központ) mellett az M2-sem bír többet 1 napnál.
A legfőbb szempont:
Az egyik majd 30k-val drágább a másiknál...úgy, hogy annak rosszabb kijelzője (gagyi TFT), gyengébb cpu, ezáltal a használata sokkal göröngyösebb.nehézkesebb... Kár erőlködni..
Ha nem lenne ekkora különbség az árukban, talán megállná a helyét, amit állítasz.. de így továbbra is: alázás van a Redmi részéről.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Redmi 1S
-
maczera
aktív tag
válasz 112FarEast #65996 üzenetére
"a maradék 5k-ból meg vehetsz bele micro sd kártyát"
Vagy egy fém hátlapot... -
legenda
válasz 112FarEast #66021 üzenetére
össze is lehet hasonlítani, amiket írtam, azokat nem véletlenül, hogy például az akkumulátoros üzemidőben - sok embernél ez alapvetően fontos tulajdonság - milyen gyenge az 1s az m2 mellett, meg az lte hiánya is nagyon zavarna, arról nem is beszélve, hogy az 1s-re csak 1 év jótállás adott, a sony meg 2 év gyártói jótállást ad.
az ár/érték arány más kérdés, azt mindenki döntse el maga, csak az nem állja meg a helyét, amit korábban írtál, hogy porba alázza, mert attól nagyon távol áll az 1s![ Szerkesztve ]
-
112FarEast
csendes tag
A főbb tulajdonságokban (ilyen pl a kijelző, telefon sebesség) köze nincs az M2-nek a Redmihez.. a hibák pedig javítva vannak már. (bele kell olvasni a topikba) A Xiaominál folyamatos a támogatás... nem az a moslék Sony módi, hogy csak a zászlóshajókat támogatjuk..
Szóval túlzás nélkül kijelenthetjük...hogy az M2 egy tróger, de irreálisan drága telefon. A Redmi sokkal jobban megéri... de ezt mindenki látja, aki egy kicsit is ért a telefonokhoz. Elég megnézni és összehasonlítani a két telefon specifikációját.. mondjuk a gsmarena-n.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Redmi 1S
-
alfonz11
újonc
Sziasztok, a segítségeteket szeretném kérni telefonválasztáshoz.
Árkategória: max 100 - 110 ezer
Függetlenül, újonnan venném, fontos a garancia. Általában 2 évig használok egy telefont, így egy hosszútávon is helytálló mobilra lenne szükségem.
Játszani nem nagyon játszanék rajta (max clash of clans szintűt), hosszabb videó nézést se tervezek.
Ami viszont nagyon fontos: fotózás, üzemidő, stabil oprendszer, frissítések (ugyanis megtapasztaltam milyen az, amikor 1,5 évig outdated telefont kell használni, outdated programokkal, és köszönöm, de nem kérek belőle többet), illetve a rendszer is lehetőleg legyen gyors, ne akadjon (akár 2 év után se)Jelenleg két telefon között örlődöm (de szívesen veszem, ha valaki mást ajánl!!), méghozzá a Nexus 5 és a Honor 6 között.
Ti melyiket vennétek, ha figyelembe veszitek a fenti szempontokat, és, hogy kb 2 évig a választott telefont kéne használni? (Vagy esetleg egy harmadik fajta lenne a legjobb?)
Előre is köszönöm a válaszokat!
Üdv -
betyarr
veterán
üdv!
EZ az 530-a lumia szolgáltatófüggetlen?valahol ezt hallottam.valaki megtudná erősíteni/cáfolni?
-
Schizoka
aktív tag
Sziasztok!
Lejárt a hűségem és szeretnék új telefont venni,újabb 2 év aláírásával részletre.
Kinéztem a Huawei Ascend G620S-t,nem igazán van még róla semmi infó a magyarul.
azt látom hogy "jóféle" telefon,a gsm arenan néztem meg.
2000 ezer körül lenne havonta a részlet ami igazán nem is tétel,a kérdésem az lenne hogy ezért az árért van-e másik telefon ami jobban megérné venni?
ill. van-e esélye hogy megkapja a lollipopot? -
motoflug
őstag
válasz Remekelek28 #66002 üzenetére
Sajnos egyetértek veletek az SP után.Tök jó olyan telefont birtokolni, ami nem húz fel nap, mint nap, mint ahogy ezt tette az SP.
-
tomi_x
tag
Sziasztok !
Telefon vásárlás előtt állok, nagyjából 4 készülék van versenyben:
Samsung S4 mini
Samsung S5 mini
Huawei P7
Sony Xperia Z1Tudnátok ezekről esetleg pro és kontrát mondani.
Eddig az S5 mini a legszimpibb, de azért kiváncsi lennék a véleményetekre is.köszi
tomi -
metaldog
aktív tag
Hali most vennék használtan telót és 3-at néztem ki. Az lg g3-at galaxy s5 és xperia z2-őt. Melyiket lenne érdemes megvenni? És miért?
-
csmat
senior tag
Édesapámnak vennék új telefont. jelenleg egy Nokia 6303-at használ.
Mit ajánlotok? semmi extra nem kell csak megbízható és stabil legyen, (navigáció nem árt) én Lumiára hajlanék, abból mit érdemes? szerintem max 50-60 körül már lenne valami használható nem? (független vagy dominós)
Tippeket várnék!
Köszönöm -
Remekelek28
őstag
válasz 112FarEast #65998 üzenetére
Én se vennék most sony telefont. Nagyrészük össze lett csapva. Inkább egy xiaomi mi3,mi4
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- OLED TV topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest