- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
s3nsitivity
addikt
válasz
Smile8822 #84261 üzenetére
Ezekből az Alpha az új generációs, az Exy5430 azért nem a legjobb még ha Antutuba sokat is hoz attól az még nem egy S801.
Az M8 a legjobb választás ha nem érdekel az üzemidő és a kamera. Ez a két gyenge pontja van de teljesítményben az összes fölött áll.
A Z3 a legjobb választás ha a kamera és az üzemidő a főbb szempont és a teljesítményből jó az átlag.
A Z3C a legjobb választás ha a kamera és a kompaktság a fő szempont.
A G3 a legjobb választás ha a kijelző a legfőbb szempont és szereted ha szaggat a rendszer.
A Note 3 a legjobb választás ha phabletet keresel átlagos teljesítménnyel.
Az Alpha a legjobb választás ha kicsi Samsungot akarsz.
Az i5s a legjobb választás ha a kicsire buksz és biorobot akarsz lenni.Mint mondtam mindegyik jobb valamiben és mivel nem adtál preferanciát így nem lehet egyet ajánlani.
-
s3nsitivity
addikt
válasz
Smile8822 #84254 üzenetére
Nincs olyan, hogy legjobb minden téren mindegyiknek vannak előnyei a másikhoz képest.
A Z3/Z3C elég beteges. Rengeteg jön vissza szervizbe.
A G3 kula csak a kamera a jó benne.
Az M8 -nak az akku ideje és a kamerája nem jó minden másba a legjobb.
A Note -nak ott az SPen ami megkönnyíti a használatot de más előnye nem igazán van a készüléknek.
Az Alpha meg gyenge ezekhez képest. Na meg Samsung ahol könnyben beeshet egy szar szoft. -
ViSAS
senior tag
válasz
A kijelzőméret se számít? Hatalmas különbségek vannak a felsoroltak között. Így én a Z3-ra tenném a voksom, csak kamera terén lehetne esetleg belekötni, más téren viszont nagyon hozza a formáját. Szoftveresen még nagyon sokáig fogja támogatni a Sony. Hacsak nem nyitsz bootloadert még root mellett is érvényes rá a garancia, ez is nagy előny.
Amúgy az Alpha a legerősebb hardveresen mind közül, de harmatos az akku és ott a KNOX. Ha neked ez nem számít, inkább az. -
t.imi
addikt
válasz
Nekem csak G3 volt a felsoroltak közül még tavaly. Az akkori szofttal lagg hegyek, kamera képei sem győztek meg. Igaz, az AF gyors volt.
A hátsó gombok nagyon zavartak, asztalról mindig fel kellet venni,ha hangerőt akartam állítani. 2x dobtam el emiatt.
Fogása jó, ha nem kell a gombokkal molyolni.
Nekem nem jött be, de nem vagyunk egyformák.... -
válasz
Smile8822 #77429 üzenetére
nem jobban, mint bármelyik másik adott kategóriában.
ami például az iphone 6 üvegét képes megkarcolni, az az s6-ét is, de sok fizikai behatás ellen mindegyik elég jól véd.DeathAdder; az s széria eddig valóban gyorsabban olcsósodott, mint történt az a note esetén, ezért nem lehetetlen, hogy a későbbiekben is így lesz.
-
-
Krisz79
őstag
válasz
Smile8822 #77415 üzenetére
A kérdésed Nálam is mindig nagy dilemma.
Mivel volt már mindkét oprendszerrel gyártott készülékem is. (Nexus5 , Iphone 5s.)
Ha az Én véleményemre hallgatsz, valamiért az a tapasztalatom,hogy az androidos készülékek értékállósága mindig gyengébb. Gyorsabban elindul a lejtőn lefelé...
Nyilván téged is a kiváncsiság vezérelhet,hogy kipróbálj 1 androidos csúcs készüléket...
Mint Engem,hogy kipróbáljam az Ipone6-ot. -
minek?:S
őstag
válasz
Smile8822 #58580 üzenetére
Én a helyedben nem cserélném le az i5S-t .. nincs nála jobb, de hasonló sem.. adott jó rendszer, minőségi telefon, jó felszereltséggel. Samsung a TouchWiz miatt vérzik, persze Note 3 már jó.. 3giga RAM+Snapi800. Ha mindenféleképpen lesz csere és csak ezek játszanak, akkor Note3.
csibabu
F70.. erősebb..de nem lesz gyönyörű kijelzője, az tény. De a +10 ppi ne döntsön már.
tankraid
Barátnődnek használtan BB Z10(4G) 40-45k körül mozognak.
Újonnan , bár nem írtad, Tnél LG F6. Függetlenben Xperia M ..Ha csak a hw-t nézzük, akkor 1520 és 930.
DanielLong
4G-s BB Z10. Utána Xperia SP és Lumia 820.
Xperia SP-ben van a legerősebb SoC: MSM8960T. Z10 és L820ban "csak" MSM8960. RAM, L820 és SP 1 GB, Z10 2GB. Kijelzőben Z10 viszi a prímet. i4 régi. S3 mini meg nem jó.(mondta ezt egy tulaj)
TeebyKay
LG F6 vagy Huawei G6, F6 picit erősebb és olcsóbb is. 46k vs 52. T-nél.
Független: Moto G, előnye a Stock droid, hátránya, hogy nincs hivatalosan forgalmazva és nincs magyar nyelv.
Bocaa
Sajnos én sem tudok mást, ami kicsi lenne. Sajnos most a nagy a menő ..
-
minek?:S
őstag
válasz
Smile8822 #54522 üzenetére
Annyiért Ace3 vagy S3, de S3 az jobb.
hunkryo
Apámnak B25 van, és az nagyon bírja a strapát. Szerintem a B15 sem rosszabb. Sonynak vannak víz és porálló(bb) készülékei:Z1C, Z2, Z1, ZR, Z, ZL, Z Ultra. Vagy SGS4 Active, Xcover 2. Előbbik IP57/IP58-asak, utóbbik IP67, ha jól tudom.
ADAM1337
Köszi. akkor viszont elég ha csak jelzel, hogy írtál
-
quailstorm
félisten
válasz
Smile8822 #52367 üzenetére
Azt csak azért írtam, mert egyszer ismerősöm beszámolózott: (nővére joghallgató, egyetemista, ő meg kézilabdázó és nehéz felfogású)
Mondta hogy a nővére vett egy nagyon menő laptopot: "tudod aminek alma van a hátulján".
Máskor meg mondta hogy neki kéne egy fehér fejhallgató. Amin hangjegy van. Aztán valahogy sikerült rájönni hogy az a BeatsSzóval vannak ilyen emberek.
Ő meg összetöri a SE W88-at, a ZTE Blade supert, és volt egy levedlett SiS integrált grafikusvezérlős féliga ramos XP-s laptopja, míg tönkre nem ment
-
jookomak
őstag
válasz
Smile8822 #52357 üzenetére
Hogy azok is megvehessék, akik eddig csak csodálták az almát, és a bűvöletében élnek. Vaaagy, a kisebbik réteg, aki megbízható, stabil, elegáns, mai szemmel nézve kisméretű telefont szeretne.
Anyámnak is speciel ok lenne, lumia 710 után, de én még mindig pofátlannak tartom az árazását, ennyiért is. -
válasz
Smile8822 #52343 üzenetére
én nem mennék, az biztos.
jó a 4s, szerettem én is, benne van abban a néhány típusban, amik a 17 év mobilozás alatt legtovább megvoltak - a 13. hónapban adtam el, és ezt csak kettő előzte meg, de azok még akkoriban voltak, amikor még nem jöttek ki ilyen sűrűn az újabb és újabb típusok -, de így, már 2.5 típus létére nem ugranék neki egy z után.
részemről nincs olyan, hogy mert apple, egy gyártó a sok közül, bár elvileg a felsőbb kategóriában dolgozik, nem szórja meg az olcsóbb kategóriás réteget telefonokkal...stb, de attól még pont úgy adódnak problémák a csúcstermékeikkel, mint a legtöbb gyártónál.
egy ideje az apple telefonok árának a megtartása is változni látszik, még ha nem is esnek olyan gyorsan és annyit, mint a legtöbb gyártók csúcstelefonjai, de az sokat sejtet, hogy már 100 e ft ellenében is vásárolható új - ténylegesen új, nem pedig refurbished - iphone 4s 8gb, rendes áfás számlával és apple gyártói jótállással, és ehhez mérten tele az apró attól olcsóbb darabokkal.
nekem is van több olyan ismerősöm - hölgy -, aki most vett/vesz új 4s-t, el is lesz vele egy ideig, de nem z kategóriájú telefon után tette/teszi, így komoly előrelépést is lát benne, az igényeit kiszolgálja, a kis kijelző is elég számára, a 8gb tár sem lesz kevés, ahogy használja, ezért mertem javasolni neki. -
válasz
Smile8822 #52340 üzenetére
egyrészt hivatalosan már csak a 8gb verzió kapható, bővíteni meg nem lehet memóriakártyával, így ez (is) szűk keresztmetszet, másrészt ios 7 alatt nem olyan pörgős már, mint volt ios 6 alatt, ősszel még kap egy utolsó frissítést, de gyorsabb már az alatt sem feltétlenül lesz, sőt...
érződik már rajta, hogy csak 512 mb ram van benne, ha az 5s mellett nyomkodom.
nem használhatatlan még persze, de eljár(t) felette az idő...
azért veszik inkább még most is, mert a 4s 8gb verzió elérhető(bb) árazású lett, ha az iphone kategóriát nézzük. -
-
m1lan
őstag
válasz
Smile8822 #51907 üzenetére
Az Xperia Z-ben 2330mAh-s akksi van, az 1320-ban 3400mAh. Előbbi az erősebb hardver + a nagyobb felbontás miatt csak pár óráig bírja folyamatos nyomkodás mellett, tehát ezt mindenképp vedd figyelembe.
A Z 4.3-as Android frissítése állítólag egész jó lett (ezt azért jegyzem meg, mert a Sony köztudottan szereti elcs*szni őket) Gyorsaságra szerintem ugyanazt a szintet hozza a két telefon, stabilitásra a Windows Phone-os telefonok szvsz jobbak. Viszont játék nem sok van, úgyhogy előtte mindenképp érdemes lenne körülnézned a WP Store-ban, hogy vannak-e kedvedre való játékok.
-
-
válasz
Smile8822 #49521 üzenetére
szia,
amennyiben az s4 is képbe került, úgy már nem gondolkodnék note 2 vételén, ami az s4 mellett szól; kijelző (felbontás és minőség), cpu és gpu, kamera, infra, illetve aki kihasználja; jobb wifi, különböző érzékelők (hőmérséklet mérése...stb).
egyedül az akkumulátort cserélném fel a kettőben. -
w333
félisten
-
w333
félisten
válasz
Smile8822 #49246 üzenetére
Ha egy olyan telefonra vágysz mint az iPhone 5 ami gyors, smooth és stabil ráadásul Android, akkor a Nexus 4 -t választod !
Ha kell a jobb kamera akkor az S3 !
iPhone 4S -t már nem vennék, kicsit eljárt már felette az idő !
(#49245) xperiasigi
Nem kell ujjat venni ... majd valamikor jön hozzá a 4.4 frissítés
Csak egy tipp. miért nem rakod vissza a 4.1.2 ? -
válasz
Smile8822 #49184 üzenetére
szia,
áprilisi tréfának is jó, amúgy meg nem mérvadó a ram különbözete, már a rendszer eltérősége miatt sem, de második telefonnak inkább 5s vagy s5 legyen, az a biztos!
a 4s már 2.5 éves típus, de az s4 is 1 éves, megjelentek/megjelennek az újabb típusok, a régieknek esik az ára, a 4s már a közel felénél jár, de az s4 is 2/3 körül.
a 4s és az s4 is jó a maga módján, de nem azonos kategóriában ténykednek, azt viszont neked kell eldöntened, hogy ios vagy android kell számodra, mert ez a fő kérdés, bár a 4s már a kora miatt sem annyira ajánlott, legalábbis ha már az s4 is képben van, és az a platform is jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest