Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz kovi831 #60098 üzenetére
Igen, pont annyit tud, mint egy 512MB RAM-os, dualcore Cortex-A7-es procis Samsung vagy Sony.
Ha aláírásodból jól sejtem, akkor strapatelefon kéne?
Ha igen, akkor az Evolveo StrongPhone D2 ugyanezt tudja, mint a CAT, csak 20k-val olcsóbban.
A StrongPhone Q4 ára pedig kb. megegyezik a CAT-éval, csak a hardvere sokkal erősebb.
Sokkal olcsóbb a Galaxy Xcover 2 is, amiben a CAT RAM-jának kétszerese van.
Ezek közül a Q4-et ajánlanám, ha rátudsz költeni annyi pénzt, vagy a D2-t, ha extrém üzemidő kell.Ha meg nem strapatelefon kéne, akkor ennyiért sokkal komolyabb gépet is lehet kapni.
[ Szerkesztve ]
Üdv, pengwin
-
w333
félisten
-
kovi831
aktív tag
Sziasztok!
Jó az ilyen telefon valamire? [link]
Tud annyit mint egy samsung vagy egy sony?(még nem volt érintős telóm)
-
m3ss
veterán
ez a cpu annyival jobb? fogasztasban is? mert a teljesitmeny annyira nem erdekel, nem jatszom. paromnak most egy h9500 s4 feitangja van, az tud 14k korul antutu-ban, az boven elegnek tunik nekem. gps-t leszamitva, mert az nem igazan jo azon
[ Szerkesztve ]
https://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
m3ss
veterán
udv
kineztem par telefont, hasonlo arkategoriaban esetleg mas ajanlas? ha vkinek bevalt vmelyik tipus azt szivesen hallanam...
q5000, mijue m10c, leagoo 1, foxconn m310hol erdemes nezegetni amugy? pandawillrol mar rendeltem 2x is, megbizhatonak tunik...
igenyek: legalabb 1280x720 ips, 4.7col+, quad core, mukodo gps.
https://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
-
zeon.hu
nagyúr
udv!
ascend G6 és xperia M2 közül melyik a jobb választás?
fényképezés minősége elég fontos.#?*@&!
-
válasz Töki bácsi #60079 üzenetére
Ebben az esetben a jó üzemidő és a friss rendszer miatt vállalható a G2 mini.
Lumia 925 is nagyon jó, de nem lehet microSD-t beletenni.
SP hardveresen magasabb ligában játszik, de a hivatalos támogatás valószínűleg 4.4-es androidnál végetér.(#60085) nagyzollee
+1 a G2 minire, ha neked belefér az a plusz pár ezer HUF, annyival többet simán megér.(#60076) imcsoo
65k-ba belefér egy Moto G 4G is, ami szerintem jobb választás, mint egy Alcatel.
30k-ért van WayteQ xTAB 7x Quad, ami egy 7"-os, dual SIM-es telefon, négymagos MTK procival és 1GB RAM-mal.
Ha telefon kell, akkor az Idol 2S is megéri az árát (esetleg Idol 2 mini S nem játszik?)[ Szerkesztve ]
Üdv, pengwin
-
w333
félisten
-
batai15
félisten
válasz nagyzollee #60085 üzenetére
G2 mini.
-
nagyzollee
újonc
Üdv! Új telefon vásárlása előtt állok és eléggé megakadtam a választásban. Telekomnál veszem előfizetéssel, aki szóba jött:
LG Optimus F6 - 43.000.-
Huawei Ascend G6 - 46.000.-
LG G2 Mini - 54.000.-Átlagos felhasználó vagyok, telefonálok a készülékkel, meg internetezek néha fényképezés. Nem rootolok, gyári rendszert használnám. Hosszútávra tervezek a telefonnal, nem szoktam sűrűn cserélgetni. Fontos a megbízhatóság, normál, akadásmentes sebesség és üzemidő. Melyikkel járnék a legjobban? Van-e egyéb alternatíva hasonló áron?
-
lsg
tag
válasz quailstorm #60069 üzenetére
Visszatérve még erre a S7275 és a S7275R között mi a különbség? Melyik a jobb vétel? Vagy csak design eltérések vannak?
-
Willie
őstag
Sziasztok!
Egyik ismerősöm szeretne okostelefont vásárolni. Az árkeret 70.000 Forint, új és kártyafüggetlen készüléket akar gyártói garanciával. Android vagy windows phone, de inkább az előbbi. Melyiket javasoljam neki?
Előre is köszi a segítséget.
Üdv.
[ Szerkesztve ]
-
imcsoo
aktív tag
Üdv, új telefon vásárlásán gondolkozom, max 60k-s árkategóriában melyik telo most a best buy? Vagy szerintetek jobban járnék egy 40 ezres tablettel és megtartanám az Y300-asomat? de most 20ért eltudnám passzolni a 300ast..
[ Szerkesztve ]
-
válasz Töki bácsi #60071 üzenetére
A típushibákról a topicjában érdeklődj, 55k-t gondolom 2 év hűséggel kérnek el érte?
Mi van még kb. ennyiért ugyanilyen feltételekkel?
Ez utóbbitól függ, hogy megéri-e az 55k-t.Üdv, pengwin
-
aelod
veterán
Az ace 3 LTE hw-e nem nevezhető uo. erősnek mint ami az s3 miniben van. Megmondom őszintén nem figyelem az s3 mininél a ve-t amit írtál. De lényegtelen is..
Ua az a soc van az ace2ben mint az s3 miniben (a simában) és nem egy eget rengető cucc mali 400 ide vagy oda (ez a mali nem összekeverendő az s2 maijával). Az ace 3 LTE soc-ja kilométereket ver erre a cuccra.
Ennyi pénzért 2 éves hűséggel vehetsz ezeknél a telefonoknál jobbat is. Alcatel OT Idol 2s személyében. Ha nem akkor az ace3 LTE a jobb választás.
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
Töki bácsi
aktív tag
Sziasztok! Telenornál kinéztem magamnak az LG G2 Mini-t. Eléggé elszánt vagyok a vásárlást illetően, de szeretnék megerősítést, vagy épp ellenvéleményt hallani. Szerintetek megér 55k-t? Illetve van-e valamilyen ismert típus hibája? (a hiányosságait ismerem )
osu-no seishin
-
lsg
tag
válasz quailstorm #60067 üzenetére
Ok, köszi a válaszokat.
-
quailstorm
nagyúr
Jó-jó, de az U8500-ra, U8420-ra most már van CM11, meg mégis Mali-400, amit már bevett a piac, nem vivante. Vivantéval lehet nézni a glitcheket.
[ Szerkesztve ]
-
s4tch
veterán
Az órajel egy dolog. Az eredeti S3 Miniben ST-Ericsson processzor volt, ami eleve nem egy halálra támogatott dolog; a VE pedig - ahogy quailstorm írja - egy Marvell processzort kapott, igaz, magasabb órajelen.
Nem venném meg, pláne nem ennyiért. Az általad említettek közül csak az Ace 3 LTE vállalható, a többit felejtsd el.
-
quailstorm
nagyúr
úgy hogy annyiban különbözünk, hogy én értek hozzá, te meg nem
Galaxy mini plusnál is ott virított a faster 832mhz cpu a dobozon, mégis negyedét ha elérte a réginek, a nulla terméktámogatásról, meg az állandó kompatibilitási hibákról nem beszélvea Marvell és a Vivante piaci szerepe elenyésző, nem tapasztaltak, nem szabványkövetőek. Ha lassú bugos retket akarsz, vegyed. Amiben jobb az a videofelvétel, de az sem éri meg.
(#60066) lsg : nem az van, mert ott a Braodcom CPU a felsorolásban
Igen az S7275 az LTE
mellesleg maga a value szó a gazdaségost jelenti, ami semmi jót nem sejtet
samsung őszintén nevezi el a dolgokattassVE volt a mini plus kódneve is, ők tudták hogy value
S5830i meg a cooperVEezek legendásan jól fogytak az előd hírnevén háromszoros áron...
[ Szerkesztve ]
-
lsg
tag
válasz quailstorm #60065 üzenetére
A Value Edition mindenben ugyanaz elvileg mint a sima S3 mini, csak erősebb a proci, meg talán NFC került bele. Ezt a butítást honnan veszed?
Amit linkeltem összehasonlítást, abban az LTE-s Ace 3 van egyébként.
A S7275 az LTE-s Ace 3 ugye?
[ Szerkesztve ]
-
quailstorm
nagyúr
juuuujjjj neee azt ne
Bakker, első hszodban is ott a VE
Boltban biztos az van?A value editionös S3 mini az amúgy is rohadtul túlárazott közepesen szar S3 mini tovább butított terméktámogatástól mentes verziója, NE VEDD MEG
Marvell processzor te jóégAce3 és Ace3 LTE nem ugyanaz a teló.
Ace3-mat a Broadcom szállítja, annyira nem jó, nem ajánlott. Ace3LTE meg mostani megszokott erős, támogatott középkategóriás Qualcomm termék.
LCD-ből is van jó meg rossz is. Ace3LTE vagy IPS vagy nagyon jó, de ragyogó színek, jó betekintési szög jellemzik
amoledből meg kb a létező legrosszabb a 800x480 pentile kivitel
a sima pixelelrendezésű (sgs2) sokkal szebb[ Szerkesztve ]
-
lsg
tag
válasz quailstorm #60063 üzenetére
S3 mini Value Edition-t írtam, ahogy nézem ugyanaz a hardver:
http://www.phonearena.com/phones/compare/Samsung-Galaxy-Ace-3,Samsung-Galaxy-S-III-mini-Value-Edition/phones/7881,8360
A sima TFT jobb mint az Amoled?
Azon mit értesz, hogy a gyártó is más?
[ Szerkesztve ]
-
quailstorm
nagyúr
????
Köze nincs egymáshoz a hardvernek. Gyártó is más
ráadásul egyiken 4.1 van, másikon 4.2
dupla failamoled nem annyira jó
okádék pentile matrix van benne...
800x480-on még nagyon szar, most is olyanom van, tudomhaverral megvetettem ace3lte-t, gyönyörű a kijelzője
ace2-ből kiindulva meg ég és föld a két teló
[ Szerkesztve ]
-
lsg
tag
Sziasztok!
Szerintetek melyik készülék a jobb és miért?
Samsung Galaxy s3 mini VE 45.000 Ft
Samsung Galaxy Ace3 LTE 53.000 FtNekem az s3 mini jobbnak tűnik a SuperAmoled miatt. Az LTE meg nem annyira szempont, mivel inkább wifin lenne csak használva.
Előre is köszönöm a segítő hozzászólásokat.
-
debrecenikri
tag
válasz norbert1998 #60051 üzenetére
Ő csak véleményt kért. Kapott. Ezután mi a kérdés? Csak választ írtam. Ami meg azt illeti, átlag felhasználónak pont jó.
Fast ring nélkül nem élet az élet...
-
Nariii89
újonc
válasz debrecenikri #60050 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
-
CptAdamica
veterán
HTC Desire 310-ről, illetve a Huawei Ascend G630 mik a vélemények? 7 ezerrel drágább a Huawei, de többet is tud. Első sorban, nem egymással akarom ütköztetni a két telefont, hanem külön-külön.
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
norbert1998
nagyúr
válasz debrecenikri #60050 üzenetére
Na azért az már testvérek közt is régi és gyenge. Ilyent nem ajánlunk
-
debrecenikri
tag
válasz Nariii89 #60040 üzenetére
Személyes Mini Prorol: nekem nagyon bejön, az a baj, hogy ics-nél megállt a frissítéseinek a küldése, zárt bl-en a legmagasabb szoftververzió a 4.1.2-es jb. Kamera szerintem a tesztben foglaltakkal ellentétben egész jó képeket csinál, videói nagyon jók, főleg, hogy sztereóban vesz hozzájuk hangot. Billentyűzet maga az álom, élmény rajta gépelni. Komoly baj nincs vele, és ha jó helyen szerzed be, szinte teljesen használatlan példányt szerezhetsz be 20k (én 16000-ért szereztem be) alatt. Ha más is érdekel , nézd meg a topikjában. Itt a [link].
[ Szerkesztve ]
Fast ring nélkül nem élet az élet...
-
Szólista
senior tag
Köszönöm a válaszokat. Azt elfelejtettem mondani,hogy a samsung nem játszik nálam.
Nem vagyok normális. Na és?!
-
demerion
tag
Sziasztok!
Lassan csereérett lesz jelenlegi telefonom, egy Huawei G300.
Körülbelül 40-45e forintig gondolkozom, elsősorban innen Vodafone flotta árlista de más lehetőségtől sem zárkózom el.
Felhasználás elsősorban telefonálás, utazás közbeni zenehallgatás és internetezés/facebook/twitter lenne.
Méretben 4-4,5"-ra gondoltam. Fontos lenne a minél hosszabb üzemidő.
Eddig a Lumia 630 tűnik szimpatikusnak. Van jobb alternatíva ennyiért?
Köszi![ Szerkesztve ]
-
quailstorm
nagyúr
válasz norbert1998 #60045 üzenetére
Nem, a most wantedból van-e újrakiadás.
-
norbert1998
nagyúr
válasz quailstorm #60043 üzenetére
igen
milyen újrakiadás? s advance? nem hiszem
áá, értem. nem tudom, nem figyelgetem mostanában[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
válasz Szólista #60038 üzenetére
Xperia P-t használok, net gond nélkül megy (most is erről írok), kártya játék rendesen fut, videó 720p gond nélkül (1080p helyszűke és egyes kodek miatt kicsit nem az igazi, de viszi).
Ismert hiba a legújabb fw-jével a hívás bug, kevés aksi hamar merülhet a sok szinkronok miatt.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
quailstorm
nagyúr
válasz norbert1998 #60041 üzenetére
S advance-nál azért sokkal jobb a P
Most Wantedot én HD2-őn már toltam: [link]
De az a videó régi, Paranoid ICS gagyi. Pacman JB-n nem akadt.Azóta lett valami, újrakiadás?
-
w333
félisten
válasz Mr.Grincs #60021 üzenetére
Nem tudom pontosan de még ha bolti garanciát is van hozzá ... nem olyan kis cégről beszélünk, ez kb. olyan mint a Media M. ott is egyes telefonokra bolti garancia van, mégsem fél tőle senki
(#60026) Krisz79
Tessék ... 135k és támogatásban kb. 1-2 havonta kap stabil verziót, illetve van fejlesztői Dev. verzió is azt hetente minden pénteken frissítik
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
norbert1998
nagyúr
válasz Troll56 #60035 üzenetére
a most wantedben már nem vagyok biztos. viszont mi is ugyanaddig fogunk jutni frissítéssel, mint a m2. kitkatig. csak mi, mivel már tényleg ennyi, kapjuk a vége felé a kitkatet. kb. fél hónapon belül, míg az m2 már megkapta. aztán meg 2 év múlva is lesznek játékok, amiket ki szeretne próbálni. arra az m2 már biiztos nem lesz elég
szlista: felejtős mind. galaxy s2, s advance használtan, lumia 520 újan. ennyi
[ Szerkesztve ]
-
Nariii89
újonc
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Jelenleg egy Samsung F400-as telefonom van. Nagyon szeretem, de most már a sok használat miatt az előlapot, a csúszkát és a hátlapot is cserélni kéne, ami viszonylag drága.
Telefonálásra, sms írásra, néha 1-2 kép elkészítésére és leginkább zenehallgatásra használom.
Nagyon sok tesztet elolvastam már az oldalon és a Sony Xperia Mini Pro az egyik, amelyik talán felvehetné a versenyt (nem szeretnék csak érintőképernyős telefont, ezért az kizáró ok, nekem még fontosak a gombok).
Kérdésem:
- Érdemes-e lecserélnem az F400-ast, vagy inkább újítsam fel?
- Személyes tapasztalatotok a Mini Pro-ról?
- Bármi egyéb telefon, ami eszetekbe jut, hangzásra nagyon jó és nem csak érintőképernyős?Mindenkinek előre is köszönöm!
-
quailstorm
nagyúr
Xperia P, HTC, felejtsd el
-
Szólista
senior tag
Sziasztok!
E négy teló közül mi a sorrend:
LG P990 Optimus 2x
Sony Xperia P
HTC Sensation XE
ZTE Blade 3
árban kb megegyeznek 22-27e
Net,kártyajáték,videolejátszás menjen rajta akadás nélkül.Nem vagyok normális. Na és?!
-
nitta0915
újonc
sziasztok Ti melyik telefont választanátok? Csak Androidos Telefon jöhet szóda !!
Más telefont is írhattok max 80.000Ft ig !Samsung Galaxy S4 mini
Samsung Galaxy Core
Samsung Galay Ace 3
LG G2 mini
LG L 70
Gsmart Mika M2
Ami fontos lenne nekem : Szép kép készítése
Fontos lenne a gördülékeny használat és a minél jobb kijelző.
Strapabírás
Bírja a játékokat !
Jó hangzása legyenAmire használnám : Netezés
Facebook
Játékok
Filmezés
Zene hallgatás
És további hasonló dolgok !!Előre is köszönöm a segítségeteket!!
[ Szerkesztve ]
-
Troll56
tag
válasz quailstorm #60034 üzenetére
Lényeg hogy az m2-n akadás mentesen fusson a real drift, most wanted, az összes angry birds. Ennyit csak tud az m2?
Troll56 felhasználónak 2 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
quailstorm
nagyúr
válasz Troll56 #60033 üzenetére
M2 újabb modell, SP már kapott pár frissítést és szerintem ott a vége
Van egy olyan érzésem hogy általános használatban nem éreznél differenciát, de játékban és fullHD videóban garantáltan sokkal jobb az SP. Meg 720p kijelző.
Csak mivel bevilágítós fátyolos, sötét filmrészek nem néznek ki rajta jól. -
Troll56
tag
válasz quailstorm #60031 üzenetére
Köszönöm.
Még annyi lenne hogy szerintetek melyik időt állóbb egy xperia m2 vagy xperia sp?
Illetve az sp mennyivel jobb gyorsabb az m2nél? Észrevehető ?Troll56 felhasználónak 2 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
ReSeTer
senior tag
válasz roti86 #60028 üzenetére
Találok elvétve google-ben kérdéseket, TULAJDONOSOKTÓL, amiből arra következtetek, hogy talán nem minden országban jelent meg?
Egyébként az l90 pl megkapja az android L-t? Sajnos nem találtam infót erről. Nem igazán tudom, hogy várjak-e karácsonyig, hátha jelenik meg valami új telefon.
Döntő nálam, hogy android L-t megkapja/jöjjön ki, sőt, talán még a következőt is kapja meg, de ne legyen drágább mint most az l90. Ja és ne legyen kínai. Egyszerűen nem tudják a szoftvert jóra megcsinálni...tudom, mert kipróbáltam üzletben az összes ilyen hunwai meg stb féléket, aztán akadtak egy lg-hez meg samsunghoz!!! képest is. És első kézből is tudom, mert zte bladem van most.
-
Troll56
tag
válasz quailstorm #60023 üzenetére
Azt elfelejtettem írni hogy ace3 lte verziós.
Akkor köszönöm szépen a segítséged/segítségetek m2 lesz.Szerk: az m2-n elfut akadás mentesen a nfs most wanted és a real drift valamint a subway surf?
[ Szerkesztve ]
Troll56 felhasználónak 2 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
-
-
Troll56
tag
Sziasztok!
Tesóm kinézett magának 3 telefont. Netezésre facebookozásra és filmezésre használná néha játszana az angry birdsel.
A kiszemeltek:
- Samsung galaxy express
- Samsung galaxy ace3
- Sony xperia m2Troll56 felhasználónak 2 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
ReSeTer
senior tag
Jól olvasom, hogy az l90 jobb/erősebb mint az f90, ami TUDTOMMAL még meg se jelent? Ti mit tudtok az f90-ről? Olcsóbb lesz, mint az L-es társa?
-
w333
félisten
válasz Krisz79 #60009 üzenetére
Méretben neked is egy Mi4 lenne a legjobb Link (szinte egyformák), Nexus 5 után már kicsit előrelépés lenne, (kijelző, hang, akku, kamera, infra, rendszer, +1GB/RAM, anyaghasználat, támogatás kb. ugyan az)
Ha az iPhone -t szeretted akkor a MiUi -t is fogod ... itt a teszt róla
(#60010) bozsozso
Egyértelmű hogy Z1 Compact a nyerő !
Sokkal erősebb hardver, jobb anyaghasználat, sokkal jobb rendszer !
[ Szerkesztve ]
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Telefont szeretnék cserélni. Jelenleg Sony Xperia P-m van. Jelenleg Xperia Z1 compactot néztem most képbe került még az S5 mini is. Mindenképpen újként szeretném megvenni. Árban ez a kategória érdekelne.Nem ragaszkodom az androidhoz, de megmondom őszintén félek váltani windows phone-ra, mert ha nem jön be akkor csak a baj van vele. Általában 2 évente cserélek telefont.
Használat:
- telefonálás
- normál felhasználás, fényképezgetés(itt elvárás lenne, hogy a P-től ne csináljon rosszabb képeket)
- e-mailezés, internetTudnátok ezek figyelembevételével telefont ajánlani vagy a fenti kettő közül melyiket?
Előre is köszönöm a segítséget.
-
Krisz79
őstag
Én is igy vagyok,variálok.
Ez nem azt jelenti,hogy nem lennék elégedett a Nexus tudásával,gyorsaságával....
De kinézetre legjobban az Iphone tetszik de mikor volt 5-m és egymás mellé került 1 androidos telefonnal, szinte eltörpült a kezembe.
De felhasználói szempontból mégis kényelmesebb volt. Szerintem értéktartóbb is.
Igaz meg is kérik az eladók az árát!
Internetezésre a nagyobb készülék jobb.(Nexus)
A Htc-t tartok mert Nekem már nagy, mint a G2,G3 és társai.[ Szerkesztve ]
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79
-
csibabu
tag
Szeretnék új telefont venni kb 40 000ft-ért..mit tudtok ajánlani?? nem szeretnék kínait venni
iPhone 14 Pro
-
válasz batai15 #59997 üzenetére
bocsi, de hülyeségeket ne írjunk már...
Egy Nexus és egy Galaxy Ass szabad RAM-ja között a különböző rendszerek miatt van különbség (Holo vs. TouchWiz), na de itt két Xiaomiról volt szó, amiken ugyanaz a MIUI android fut, ugyanannyi RAM-on, ugyanazzal a RAM-kezeléssel, csak az egyikben sokkal erősebb és korszerűbb a proci.(#60001) Krisz79
Nexus 5-öt cserélni?!
Én nem cserélném a mostaniak közül semmire, csak ha létfontosságú lenne a microSD bővítés, a jobb kamera, vagy a vízállóság.[ Szerkesztve ]
Üdv, pengwin
-
w333
félisten
válasz Krisz79 #60001 üzenetére
Az a baj hogy ezek hw. mind egyformák, így kompromisszumot kell kötni hogy mi a legfontosabb ... ha kell a jó kamera akkor LG G3 vs S5, ha kell a smooth működés akkor ott a Nexus vagy a HTC M8 (prémium minőség), ha az akku a legfontosabb akkor az LG G2, ha kell a kisebb méret és erős hardver akkor pedig az Xperia Z1 Compact, szóval tökéletes telefon nincs, iphone 5S már nekem is kicsi lenne de hosszútávra mégis ez a legjobb, az összes közül inkább a HTC, de mivel nekem nagyon tetszik a MiUi rendszer, így biztosan egy Mi4 -t vennék
Ismerős a helyzet mert ugyan ebben a cipőben járok én is, a Nexus 4 -t nem nagyon van mire lecserélni, kb. az össze telefon járt már nálam (csalódás volt) és nem érzem azt hogy a jelenlegi csúcsmodellek egyike is előrelépés lenne, így arra a döntésre jutottam hogy én még várok az S805 és Adreno 420 -ra
Karácsonyig még nagyon sok telefon fog megjelenni, én még várnék a helyedben, és akkor már ugye remélhetőleg a Nexus 6 is benne lesz a pakliban
[ Szerkesztve ]
-
válasz envagyok #59985 üzenetére
Jobb a HTC, na deszerintem +70k-t nem ér meg.
Én akkor is a Z1C-t venném, ha nem lenne mániám az ár-érték arány. Veszel rá egy full body fóliát pár ezerért, és a karcoktól se kell féltened...
Azt meg idővel kiderül, hogy a One (M8) fémburkolata mennyire bírja a karcokat.Üdv, pengwin
-
Krisz79
őstag
Akkor úgy kérdezem ,hogy Nexus5-t mire cserélnétek ha nem Lg-re?
Azért kérdeztem mert ugyanúgy tetszik kinézetre,mint az iphone 5,5s.#60002) w333
Htc M8 és véleményed szerint i5s is jobb választás lenne? Az Iphone 5s -nek csak a mérete picit zavaró.
Esetleg a Htc M7?
Vagy megtartanátok a Nexus5-t?[ Szerkesztve ]
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen switch-et vegyek?
- Politika
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- OLED TV topic
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest