Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
andatti
senior tag
válasz Dhampir #160475 üzenetére
Köszi. Megnéztem...
Elég vegyes a kép, inkább negatív kritikákat találtam a sok apró hibára... igaz csak a legtöbb hsz-t produkáló topikot néztem meg, de több is van.
Akkuhasználatra ez nagyon gyenge... -
aprokaroka87
nagyúr
válasz Dhampir #158282 üzenetére
Tudom, az annyira nem is.
Viszont ahogy néztem, a Realme 6 128/8gb-os verzióval van, míg a Redmi Note 9s " csak " 128/6gb-os.
Plusz ha jól emlékszek, akkor 30 wattos gyorstöltő csak a Redmi Note 9 pro-hoz jár alapból.
Csak kérdés, hogy egy viszonylag új márka mennyire megbízható :)
-
Jenne
őstag
válasz Dhampir #157226 üzenetére
Van még néhány helyen A40, ha érdekel, bár nem 50 ezres áron...[link]
Hogy én meg mekkora balfék vagyok...
Hétfőn jártam a pécsi Árkádban (is), anyukámnak keresek telefont és ott volt egy kiállított A40-es, 67.990 Ft-ért akkor, független és ráadásul a fehér hátlaposban, amit pont keresek, mert ez az egyetlen kitétel. Fogdostam nézegettem aztán mentem tovább, hogy majd még nézek máshol is. Tegnap bementem, hogy mégis csak megveszem, hát már nem volt ott, eladták. Mivel kiállított darab volt így olcsóbb is lett, (ügyfélszolgálat mondta) potom 47.990 Ft-ért naná hogy azonnal el is vitték és amikor én néztem hétfőn, nem volt sehol sem karcos, védőfólia volt rajta. 4/60 GB 2 nano sim plusz SD kártyás.[/OFF[ Szerkesztve ]
A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
Soma01
veterán
válasz Dhampir #156056 üzenetére
Nem volt ilyen telefonom. Úgy tudom, hogy csak az első generációt érinti a porosodás.
Csak ajánlanom kell valakinek telefont és szeretnék vagy hármat ajánlani, amiből majd választ az illető.
A Mi Note 10 lite jó, de árban picivel a határ felett van. De amúgy jó telefonnak tartom, az elérhető infók alapján.
Viktor0610!
Az X3 NFC jól látom, hogy elég friss telefon? Megnézzük azért.
Eddig úgy néz ki, hogy a Note 9 pro marad a nyerő.[ Szerkesztve ]
-
TunerJoe
senior tag
válasz Dhampir #155423 üzenetére
Redmi Note 9S. A kamerás képessége kb megegyezik a Realme-vel, de jobb benne az aksi, a teljesítmény hasonló. Mondjuk a Realme 90hz-es, az van akinek nagyon feltűnik, van, akinek kevésbé, azt talán érdemes lenne megnézni élőben. (bár az akkumulátort is jobban fogyasztja). Honor Play leginkább csak teljesítményben jobb ezeknél, kamerában rosszabb. Egyébként sem új telefon már, úgyhogy nem sok szoftverfrissítés lesz rá.
instagram.com/albert__gyorgy
-
Norby021
csendes tag
válasz Dhampir #155362 üzenetére
Igen ha ez alapján szüröm akkor a Velvet,és a Mi note 10 lite is kiesik.
viszont a Mi note 10 lite ennek ellenére tetszik, Arról nem tehetünk h a gyártók beleteszik ezeket a legtöbb felhasználó szerint semmire nem jó kamerát....nem makro fotózok,igy nekem az felesleges,de maga a teló nem rossz attól. -
-
trebrona
nagyúr
válasz Dhampir #154870 üzenetére
https://www.firstphone.hu/product/samsung-galaxy-s10-dualsim-128gb-prizma-fekete-8gb-ram-2-ev-garancia
https://www.firstphone.hu/service------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
MODERÁTOR
-
Micsurin
nagyúr
-
Ájvé
veterán
válasz Dhampir #149800 üzenetére
Hát nem ismerem a Google üzlet politikáját, szerintem a Google egyéb szolgáltatásai miatt van, Google Now se tud magyarul, vagyis nem tudja a Google ugyan azt a szolgáltatást nyújtani mint más régiókban. Azért a Google ezzel a néhány mobillal nem akar versenyre kelni ezekkel a gyártókkal.
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz Dhampir #148245 üzenetére
Szia!
"virtuális giroszkóp" van benne, aminek lassabb a reagálása a telefon mozgatására.
Tehát számit.
[ Szerkesztve ]
“Lex malla, lex nulla. A bad law is no law.” A rossz törvény, nem törvény! DW: The Moment is Coming || Doctor Who BBC www.youtube.com/watch?v=uZAO6E2x9xs
-
t72killer
titán
válasz Dhampir #147029 üzenetére
"Az A-széria is "plebs"." - igen, sejtettem, és ezekszerint a legújabb, "legfelsőbb A" sem tudja - annak ellenére, hogy annyiba kerül, mint amennyiért anno az s7 edge-emet vettem, nagyon köszi a linket!
Igen, értelmes 3.1-hez jóval több kell, mint egy natúr C-csatlakozó, pl nem árt egy értelmes sebességű microSD slot sem + egy HDMI-kivezetés a csatihoz.
Ahogy nézem, a xiaomi cuccok közül egyiknél sincs 3.1 és samu-hüvejnél csak a csúcstelók tudják, alsóhangon 700EUR felett. Várós lesz ez jövő nyárig úgy néz ki, nem szeretnék idén ennyit telefonért kiadni...
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
F-ECT$
titán
válasz Dhampir #142720 üzenetére
...a Hongmeng OS létezéséről, amelyet az akkori híresztelések az Android leváltójának harangoztak be. Ez ellen a Huawei nem is nagyon tiltakozott, bár abban az időben sokkal nagyobb problémáik is voltak, mint különböző pletykákra reagálni. Nemrég azonban kiderült, hogy Hongmeng OS egyáltalán nem okostelefonokra készült. Erről a kínai Xinhua hírügynökség számolt be, miután megkérdezték Catherine Chent, a Huawei alelnökét.
De persze lehet, hogy ez csak altatás addig, míg teljesen kész nem lesz...
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
Dhampir
félisten
válasz Dhampir #141353 üzenetére
Ja, és a lényeg az lenne, hogy a mobiltelefon kijelzőjének teljes tartalmát tükrözze vissza, tehát ne valamilyen appal kelljen vesződni, összehangolni, vagy csak bizonyos Google alkalmazásokkal működjön együtt, tehát, ha a Chromecast ezt így tudja, miként egy sima egyszerű kábeles HDMI átvitel esetében, akkor jó. Ugyebár kábellel független vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
TunerJoe
senior tag
válasz Dhampir #141327 üzenetére
A Chromecast nem igényel wifis TV-t. Maga csinál egy hotspotot, amire lehet telefonnal csatlakozni, azután ki lehet küldeni a telefon képét a chromecastre és azon keresztül a TV-re. Legalábbis valahogy így működik. Szüleimnek van, és nagyon elégedettek vele
(Megelőztek)[ Szerkesztve ]
instagram.com/albert__gyorgy
-
Ájvé
veterán
válasz Dhampir #141327 üzenetére
Chromecastba van a Wifi ergo csak egy HDMI bemenet kell hozzá. Wifin csatlakozik ergo közel kell lennie egy modern nagy teljesítményű Routernek, lehet nálam is ez volt a baj, valami régi Router volt csak. Viszont ha Blu-Ray minőségben szeretnéd nézni ahhoz kevés lesz.
-
Máté94
addikt
válasz Dhampir #141325 üzenetére
A BQ terméke 310€-ért talán a legolcsóbb.
Esetleg egy Displaylink eszközzel, de vannak megkötései. -
Ájvé
veterán
válasz Dhampir #141325 üzenetére
Nem csak azok, korábban voltak MHL-t támogató készülékek, ezzel is tudsz TV-n (vagy más külső megjelenítőn) képet megjeleníteni.
Amúgy vannak egyszerűbb lehetőségek is, Google Chromecast például ami Wifin működik vagyis mindennel kompatibilis ami Wifin működik és képes tartalmat lejátszani, mondjuk ennek minősége szerintem nem túl jó, vagy nálam nem volt jó.[ Szerkesztve ]
-
-
SH4D0W2011
őstag
válasz Dhampir #138739 üzenetére
Nem ilyen területen dolgozom, de lassan olyan érzés, mintha mi lennénk bezárva.
(#138741) s4tch Van itthon pár régebbi androidos telóm, aminek nem sajnálnám a kameráját, ha azokból nem tudok kihozni valami használhatót, akkor valószínűleg nézek egy DAP-ot. Csak szeretném első körben olcsón megúszni a dolgot. Köszi még egyszer mindenkinek, aki írt.
-
maczera
aktív tag
válasz Dhampir #137605 üzenetére
Ez hatásosabb, és szebb is!
-
legenda
válasz Dhampir #134581 üzenetére
Hát, ha maradt ott olyan, akkor az jó régről lehet, mert az régóta nem aktuális.
Egy ideje a készülékek adatlapján is külön írják, hogy független, meg ott az azt jelentő nyitott lakat is és talán csak azért óvatosak, mert forgalmaznak még néhány régebbi készüléket is, ami még nem független gyárilag, vagy az első szériái nem voltak azok, de mint korábban is írtam, az sem gond, mert minden konstrukcióban kérhető azonnal és díjmentesen a hálózati zár feloldása.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
-
Ájvé
veterán
válasz Dhampir #134490 üzenetére
"Most meg némelyikből váltak napjaink nagy tudorává."
Rám célzol?Mert a Telemaxról aztán csak jót lehet hallani, ugyan már ne légy nevetséges. Sajnos egyetlen szerviz sem probléma mentes, vagy tudsz ilyet? Nekem jó tapasztalatom volt a spemall szervizével, akkor rendeljen mindenki onnan, mert az biztosan jó. 2 év EU garanciát is adnak, mi kell még?
[ Szerkesztve ]
-
Ájvé
veterán
válasz Dhampir #134483 üzenetére
De most konkrétan erről a készülékről volt szó. Igen, akadnak jó akciók.
"pedig várni és összespórolni egy jó minőségű, biztonságos garanciális hátteret nyújtó gyártó megfelelő minőségű modelljére"
Nem tudom mire gondolsz. Ha a Xiaomira akkor képzeld nagyon sokan elégedetten használják, nem hulladékot gyárt. Biztos vannak hibák, de ez bármely gyártóról elmondható. Vegyed meg Turbadoról akkor, ők 2 év garanciát adnak minden készülékre a gyárin felül, gond letudva.(#134484) esde:
i-shop nem igazán ajánlott, nézd meg árukeresőn a visszajelzéseket.
LTE a 4G-t jelenti, B20 pedig az LTE 800 Mhz-es frekvencia szabványát.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Torrent meghívó kunyeráló
- Renault, Dacia topik
- Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest