Hirdetés
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kornel
veterán
válasz Kornel #115991 üzenetére
A WayteQ válaszolt isa fórumban, valóban user error volt a történet:
Tisztelt Napsugár Nemes (O. Tímea)
A készülék szervizelésével kapcsolatosan a szerviz, és Ön is tudja a teljes történetet, de sajnos ezt nyilvános formában már másképp írta le, ezért úgy gondoltuk, hogy nem árt pontosítani, és a részleteket megismerni a közösség tagjainak:
A készüléket a Ceglédi úti átvevőpontban adták le, ahol a készülék előzetes szemrevételezését követően rögzítették a problémát, és feljegyezték a készülék állapotát:
“használt, jobb alsó és felső sarokban ütésnyom, jobb alsó sarokban szétnyílt a kijelző és a ház”
A szervizlapot Ön kedves Tímea, az aláírásával hitelesített, és jóváhagyott.
A szerviz munkalap a személyes adatok, IMEI szám kitakarásával itt tekinthető meg:https://drive.google.com/file/d/0B46uQYxSkyBOWjNzcjM5dl9OWkU/view
A készüléken látható fizikális sérülések, ütésnyomok, ház deformálódás miatt a szerviz a készüléket feltételes garanciális javításra vette át (képeket csatoltunk a valós állapotáról a készüléknek)
A munkalapon olvasható szöveg:
Amennyiben a szerviz fizetős javítást határoz meg, a hiba megállapításához bevizsgálási díjat számíthat fel. A díj mértéke a készülék típusától, és a hiba jellegétől függően 2.500-5.000,-Ft lehet. A pontos díjról a bevizsgálás megkezdése előtt tájékoztatást adunk. A bevizsgálási díjat akkor kell kifizetnie, ha kérte a hiba bevizsgálását, azonban a bevizsgálás után kiadott árajánlatban szereplő javítást nem kérte.
Utolsó információnk alapján, a szervizzel történő délutáni telefonos egyeztetést követően a bevizsgálást nem kérte, a készüléket szeretné visszakapni.
Szeretnénk megköszönni az oldal adminisztrátorának, hogy lehetőséget biztosított számunkra az alábbiakat nyilvánosságra hozni.
WayteQ Europe Kft.
-
novakalex
aktív tag
Heló, sziasztok..
Megéri azt a +10e forintot a Redmi Note 4 vagy elég a Redmi 4x is? Ebben a kategóriában van jobb ajánlat? Esetleg használtan hardverapróról?
Sok telefonálásra, internezésre kellene. Meg ha úgy van tájak megörökítésére.
-
Soybex
őstag
válasz Viktor0610 #115993 üzenetére
Tudom de lesz belőle majd xiaomi bejelentette
Az információ nem egyenlő a tudással. A tudás egyedüli forrása a tapasztalás.
-
MODERÁTOR
-
Kornel
veterán
Sehol nem volt szó nálam EUstcok-rol, mégis nekem címezgetitek.
A WayteQ-el való szerviztapasztalatot linkeltem be.
Ha olcsóbb lesz az EUstcok-nal a Mi6, mint kintről rendelve, nyilván tőlük veszem, még ennek ellenére is.
Bár erősen megfontolandó a Huawei, mert a flagship-ekre háztól házig garanciát nyújtanak mostantól Magyarországon.
A SIM tálca melletti elhajlást meg többen megerősítették, hogy a telefon tipushibája, nem (feltétlenül) fizikai behatás okozza. -
Chris0321
addikt
-
nyisziati
veterán
válasz Soybex #115984 üzenetére
Többen írták, hogy valószínűleg akkuhiba. Én is félévente cserélem egyébként.
Egyébként persze, nem az Eustock hibája, de ha nem tudják elérni, hogy a Wayteq korrektebbül álljon a dologhoz, akkor az emberek a könnyebb utat választják, és olyannál vásárolnak, ahol megbízhatóbb a szervízpartner (pl. Spemall).
Kelzsocának szerintem nem ártana szólni erről, lehet, hogy nem is tud róla.
[ Szerkesztve ]
-
beg
veterán
válasz Kornel #115982 üzenetére
Zsebben (hátsó és első) hordanak egy tepsit és furcsa hogy nem követi gugoláskor a comb, leüléskor a popsi formáját.
Tuti eszközhiba, hogy az alumínium és az üveg nem gumiból van egy alsó-közép kategóriás árcédula mellett. Vagy minimum beleférhetne egy titánium keret merevítés 40 ezerért.You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
Soybex
őstag
válasz nyisziati #115983 üzenetére
Ebben én csak azt nem értem.. hogy ha a médiánál venné meg az ember vagy az edigitalnal mert vannak ott is Xiaomi-k akkor azokat szidná a nép?
Mert erről nem az eustock tehet, hanem a wayteq. De élő hasonlati példa a Samsung telefonoknál a tmx, és a Lenovo laptopoknál is. Meg arról nem esett szó , hogy első vagy hátsó zsebben horda a telefont (Hölgyek nagy többsége hátul) azaz tök logikus hogy meghajlott. Htc-nél is volt ilyen.
Továbbá 5-10 emberre nem alapoznék , mikor milliókat adnak el a XiaomikbólAz információ nem egyenlő a tudással. A tudás egyedüli forrása a tapasztalás.
-
Soybex
őstag
válasz Kornel #115980 üzenetére
Tisztában vagyok vele, csak néha ha az ember jót akar nevetni elég felmenni fb oldalukra. Szegényeket olyannal bombázzák hogy : mennyi? adok erte 30-at , engedj az arbol, erre még rámegy az hogy valaki bekommenteli hogy neki van eladó stb. Sok buta ember
-
Soybex
őstag
válasz Viktor0610 #115973 üzenetére
Így van tök hülyeség. Aztán ahogy elnézegeti az ember eustock fb oldalát hogy kik írogatnak oda.. Még írni se tudnak és tuti ezek vannak felháborodva, a buta emberek..
-
Kornel
veterán
Nyugodtan lehet köpködni megint, itt a link, nem én találtam ki.
Érdemes megnézni a kommenteket is, a RN3-ak típushibája, hogy kipúposodik a SIM tálca mellett a hőtől. Az enyém is ilyen már nem mellesleg.
[ Szerkesztve ]
-
Thomboy83
csendes tag
Hello,
Úgy jött az Iphone a Redmik mellé hogy azt kedvezményesen tudnék a Vodánál venni. Tudom hogy más rendszer,csak nem tudom hogy jobb-e mint az android mivel nekem még nem volt Iphone-om.
Huawei-m volt mégpedig P10 lite és 5-6 bajjal ment a szervízbe és rögtön a szervíz cserét határozott,visszavittem a papírt amit a szerviz adott az edigitalba és csere helyett inkább visszaadták az árát maguktól. -
Ájvé
veterán
válasz Kornel #115971 üzenetére
Egy? Szerinted hány készüléket szervizel a Wayteq? Minden itthon eladott nagy áruháznak (extremedigital, mediamarkt, euronics stb.), mivel egyedül a Wayteq forgalmazza itthon jelenleg hivatalosan (garanciával). Ha azt mondod sorozatban problémák vannak akkor persze, érdemes ezzel foglalkozni, de 1 eset ilyen mércével nem hiszem hogy számít (ügybe nem is látunk bele, vannak sunyi vevők is, nem biztos hogy mindig a szerviz a hibás).
-
MODERÁTOR
-
Ájvé
veterán
válasz Thomboy83 #115969 üzenetére
Note 4-et innen érdemes venni. Ugyan itt Redmi 4X is van. A cég Szlovák és a számla is, de a garancia itthon a Wayteqnél érvényesíthető.
Note 4-ben erősebb a SoC és FHD a kijelző, meg persze nagyobb is. Egyébként másban nem jobb, még ahogy hallottam kamerában sem. iPhone üzemidőben gyengébb, egyébként meg egy teljesen más rendszer, nem is értem hogy jött a két Redmi mellé lehetőségként iPhone, ilyen erővel felső kategóriás Androidos készülékeket is nézhetnéd, azok érnek fel tudásban egy iPhonet.[ Szerkesztve ]
-
Thomboy83
csendes tag
Sziasztok,
Telefon vásárláson gondolkozom mégpedig a kiszemeltjeim a Iphone SE, Xiaomi Note 4 és Xiaomi 4X.
Stabil rendszerű telefon kellene amin elég jó a térerő mert olyan helyiségben dolgozok ahol elég sok gond szokott lenni ebből. Amúgy Vodás vagyok.
Igazából telefonálásra,netezésre,zenehallgatásra kellene,de ha menne rajta jópár játék az sem lenne baj,de a lényeg hogy stabil legyen. Az sem lenne baj ha nem kellene naponta töltögetni.
Ahogy nézem mindhárom készülék kielégítené az elvárásaimat,de az Iphone ára azért elég magas a többihez képest,Xiaomi Note 4 az meg azért nem kicsi készülék,de ha azt vesszük árban nem sokkal több mint a 4X de tudásban Note 4 azért jobb is.
Iphone nyújt annyival többet hogy megérje azt az árat?
Xiaomi-ból gondolom Note 4-el járnék jobban ár érték arányban?
Ha Iphone akkor az a Vodánál lenne megvéve. Ha a Xiaomi lenne jobb akkor azt hol érdemes megvenni (persze magyar garival)?Segítséget előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Fsharp
csendes tag
Sziasztok! Régi , beázott LG G2 mini készülékem ,cserére érett komolyabb illetve időálló telefonra. Várom segítségeteket.
- Árkategória. (talán ez a legdurvább behatároló tényező)
kb 80.000FT de ha megéri a felár ,akkor feljebb is
- Használt vagy új?
újat preferálom de akár használt is
- Hol vennéd meg? Függetlenül újonnan gyártói garanciával, esetleg előfizetésre egy szolgáltatónál? Esetleg használtan az aprón? Ugye nagyon nem mindegy, mert az árak teljesen különbözőek.
Függetlenül mindenképpen
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont?
Hosszabb távra tervezek ,az lg g2 minim is 3évig volt , de akár mondhatjuk úgyis ,hogy a mostani best-buy telót ha időálló
- Mire használnád? (ez egy másik sarkalatos pontja a választásnak, hogy körülbelül miről van szó, azt alul lejjebb olvashatod)
netezés,fotózás,zenehallgatás, néha játszás
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is?
Mindegy
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra?
5,2"-től nagyobbakat preferálnám -
Cs1csó
félisten
-
Integreat
tag
válasz juuzer #115963 üzenetére
előlapiban a j5 szerintem jelentősen jobb ( 5 vs 13 mp+vaku) és a hátlapija is szebbnek tűnik ezen videó alapján. Összességében szerintem is jobban jár egy Redmi note 4-gyel, de nem ez volt a kérdés.
-
nyisziati
veterán
válasz Cs1csó #115961 üzenetére
Összehasonlítottam őket, gyakorlatilag 80 %-ban a Redmi 4A nyert.
Ahol nem ő a nyerő, az a Super Amoled, ill. a kamera (abban is a samu a jobb). Valamint NFC is van a Samsungban. A Redmiben meg infrás távirányító.
De az összes többiben (rendszersebesség, tárhely, szenzorok, ÁR, oprendszer ) a Xiaomi viszi a prímet.A Huawei-t hanyagoljuk. 540*960-as felbontás 5 collon, 1 GB RAM, 19 e antutu pont... Kb. 2 évvel ezelőtt volt ez a belépőszint.
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
Sziasztok egy okostelefon beszerzésén gondolkodom, NEM volt még okostelefonom ezt azért megemlítem:
- ÁRKATEGÓRIA: 40 e forint körül (ha hamar eltöröm ne menjen rá egy életem keresete )
- ÚJ
- T-s vagy független, egykártyás bőven jó
- 5" körüli kijelző túl nagy ne legyen
- MIRE HASZNÁLNÁM:
- elsősorban ami miatt már váltanék: netezés - böngészés, üzenetküldés stb.
- telefonálni azért lehessen vele
- játékot nem tervezek
- fotózás videózás mértékkel, zenehallgatás minimális, filmnézés - youtube videók natívon fussanak
- nem munkára
- nem vagyok márka funT-nél van most kártyásan Samsung J3 2016 (nem dicsérték a prociját és nincs értesítő led, régi nyomógombos telóknál is előfordul nagyon hasznos )
Saját kútfbőből ezeket nézegettem:
Xiaomi Redmi 4A 16GB, Huawei Y5II (Y5 2) LTE, Samsung Galaxy J3 (2016) Single J320Válaszokat előre is köszönöm!
-
MODERÁTOR
válasz Chemistry #115959 üzenetére
"vannak kételyeim ezen "csodatelefonok" tartósságával kapcsolatban. Egy ismerősömé nagyon hamar megadta magát, bár nem xiaomi volt :/ "
LOL?A Nexus 5x topik összefoglalóban írják hibának a bootloopot. Nem szívesen használnék ilyen készüléket.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
Chemistry
csendes tag
Üdvözletem
Telefonvásárláson gondolkodom,
a keret maximum 60 ezer ft.
Egyelőre két különböző kategóriában szeretném, ha segítenétek.1. a bestbuy (overall a legjobb spec (ár/érték arány), és nem is "gagyi"): ?
2. a legjobb kamerával rendelkező telefon ebben a kategóriában: ??az 1. kategóriára a redmi note 4-et tippelném, de vannak kételyeim ezen "csodatelefonok" tartósságával kapcsolatban. Egy ismerősömé nagyon hamar megadta magát, bár nem xiaomi volt :/ erről is örömmel fogadok véleményeket.
a 2. kategóriára jobban kíváncsi vagyok. A lényeg, hogy 60 ezer ft-ig melyik a legjobb minőségű kamerával megáldott készülék? Efelett tudom, hogy a Nexus 5x nagyon szép képeket készít, és rá is szánnám azt a + 15-20k-t, csak ez ugyebár már egy 2 éves modell, és volt valami típushibája is, nem szívesen szaladnék bele...
És amennyiben van ilyen készülék, megéri-e megvenni a redmi note 4-hez képest, ha nekem fontos a jó minőségű kép (előlapi és hátlapi kamerával is).
Köszönöm előre is!!
-
corne
csendes tag
válasz Soybex #115957 üzenetére
Tehát akkor a kamerában ezek a rekeszértékek igazából nem jelentenek semmit? Mert abban jobb a samsung. Vagy még ennek ellenére a dual kamera ennyivel jobb és ellensúlyozza? Meg aztán a huawei megér még 115ezret most? Ez is szempont. Nem akarok bukni sokat így sem. Köszi a válaszokat!
-
Soybex
őstag
válasz corne #115956 üzenetére
A5 nek nincs olyan jó kamerája mint a p9-nek. Ellenben a p9 meg az s7 rendesen fogja kapni a frissítéseket, de az A-széria azért teljesen más. Használtan s7edget is kapsz 100 körül, de te az euronics-ot mondtad
-
corne
csendes tag
válasz Soybex #115954 üzenetére
Nem tudom, megnéztem az üzletben a p9 és a5 kameráját. Nekem a világosban szebbnek tűnt az a5-é- Meg ugye ennek a kamerája f/1.9. Aztán a p9 tavalyi készülék. Már szerintem sok érte a 115K. Frissítés nem tudom, hogy lesz e rá. Az s7-en sokat gondolkoztam, nem tudom, hogy az is megér e 60 ezer ft-ot. Használtan is már 100 körül dobálják. A p9-nek meg még jobban esett az ára. Ezért gondoltam az A5-öt. Vagy tévedek??
-
TwoLoki517
csendes tag
Sziasztok!
40.000Ftert milyen telefont tudtok nekem ajanlani hasznaltan? En Iphone5s-t neztem ki de ha van ennyiert annal jobb telefon akkor nem ragaszkodom ehhez. -
corne
csendes tag
Sziasztok! Szerintetek melyik érné meg a legjobban? Huawei p9 (115ezer), Samsung S7 (144ezer), P10lite (84ezer), Samsung A5 2017 (85 500) az euronicsban. Én az a5 felé hajlok. Szerintetek? Köszönöm!!
-
p.lac
tag
Sziasztok!
Mobiltelefont keresek, a segítségeteket kérném, az ár max. 150 ezer, de egy 50 ezressel simán beérem, ha tudja, amit szeretnék, nem vagyok sznob.
Ami fontos, sorrendben:
- 5,5 col, nagyon jó üzemidő (így minimum 4.000 mAh-s akku),
- legalább közepes hardver (Snapdragon 625 nekem már elég),
- jó kamera,
- NEM virtuális rendszer-kezelő gombok (home, vissza...)
- elég az alap android, gravityboxal testre szabom annyira, amennyire nekem kell a kényelmes használathoz- nem játszok vele, viszont sokat navigálok és netezek, valamint szeretném, ha legalább jó (nem elvárás a kiváló) fotókat készítene.
Most Oukitel K6000 pro van, törött kijelzővel sajnos... Az üzemideje szuper, de a kamerája szar.
A Xiaomi Note 4-re gondoltam, de a kamerája lehetne jobb. Ár/értékben nagyon tetszik.
A másik az Asus ZenFone 3 Zoom XE553KL, ennek már jónak tűnik a kamerája, az 5.000 mAh-s akksija is tetszik, de félek a kezelői felületétől és nem tetszik a vissza gomb bal oldali elhelyezése...
Ha van ötletetek, szívesen fogadom.
Üdvözlettel: p.lac
-
Integreat
tag
Sziasztok!
A Xiaomi nem gyárt a redmi note 4-hez hasonló/megegyező konfigurációval kisebb telót? Láttam, hogy vannak 5" képernyőméretű készülékeik is, ezek közül egyik sem közelíti meg a note 4-et tudásban?
-
-
nyisziati
veterán
válasz aelod #115941 üzenetére
Előrelépés lenne.
30 e antutu vs 43
A mérete szinte milliméterre megegyezik, egyedül a felbontás kisebb, fHD - HD. -
nyisziati
veterán
válasz aelod #115939 üzenetére
Szia!
Xiaomi Redmi 4X.
Minden feltételednek megfelel, olcsóbb is a kerettől, hazai garival, B20 támogatással. És még szép is.Teszt és fórum itt, "Ajánlott" pecséttel.
[ Szerkesztve ]
-
aelod
veterán
Sziasztok!
Szeretném leváltani a korosodó LG G2 telefonomat és váltanék másra.
Árkategória. (talán ez a legdurvább behatároló tényező)
50e~ körül
- Használt vagy új?
mindegy, akár itt a ph-n is megveszem- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont?
egy vagy két év- Mire használnád? (ez egy másik sarkalatos pontja a választásnak, hogy körülbelül miről van szó, azt alul lejjebb olvashatod)
közösségi média, zenehallgatás, film esetleg, casual gémek, point&shoot fotózás- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is?
mindegy- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra?
5.5" már szerintem nagy lenne 5.2" körül
Ami még kikötés nálam a fényerő. Legyen több mint a mostani LG 399nit-je. Mit tudnátok ajánlani?
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
pit stop
addikt
válasz quailstorm #115937 üzenetére
Valamiért úgy emlékeztem nem szereted Sony-kat, ezek szerint rosszul. Mea culpa
Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
quailstorm
nagyúr
válasz pit stop #115936 üzenetére
Ezt most nem értem hogy honnan veszed
Anno én bontottam ki nagybácsim Z1compactját is, az is tetszett már, csak ott tényleg pocsék volt a káva és a kijelző aránya. De az is egy széthullós retek.Z3c-ről meg annyit, hogy laborban azzal kellett oszcilloszkópot fotóznom fél évig, aztán rájöttem, hogy pont akkora, mint a BB Z10, csak mellé még erő is van benne.
-
pit stop
addikt
válasz quailstorm #115934 üzenetére
Sonyt vennél? Sose hittem, hogy ezt látom Tőled
Mivel nincs konkurenciája így relatív, hogy túlárazott-e. Eddig az volt a gond, hogy nem tartotta árát annyiraOroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
-
quailstorm
nagyúr
válasz BenHans #115932 üzenetére
Használtan lehet venni Xperia Z3 compactot annak, aki csóró, valószínűleg az én sorsom is az lesz. Haveromét már próbáltam, jó a méret abszolút.
Csak szerintem indokolatlanul magas az ára a használtpiacon ahhoz képest mennyire elavult a vas, és mennyire hajlamos széthullani meg meghibásodni. -
bepken
veterán
sziasztok,
hosszú idő után hirtelenjében nagyon visszavágyom droidra, ehhez keresnék egy formás jószágot. ma délutáni olvasgatás után ki is néztem magamnak a Xiaomi Redmi Note 4 nevezetű szépséget. kb ezt az 50 ropit szánnám rá amúgy is, szóval elég stabil meggyőződéssel vagyok aziránt, hogy ez kell nekem csupán a nevek kavarnak be picit....
szóval akkor most a "Note 4" és "Note 4X" között annyi a különbség, hogy előbbiben van B20, utóbbiban pedig újabb a bluetooth? - csak mert igazából egyik sem izgat viszont normális helyen (eustock) csak Note 4-et láttam jelenleg.
illetve van e valami finomság, amibe esetleg - perverz leszek - még 4GB RAM is belefért némi felárért? mert akkor mondjuk lehet az volna a tuti
köszi előre is!
[ Szerkesztve ]
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
tvamos
nagyúr
válasz Kornel #115902 üzenetére
Apple iPhone SE
DISPLAY Size 4.0 inches (~60.8% screen-to-body ratio)
Dimensions 123.8 x 58.6 x 7.6 mmSamsung Galaxy A3 (2017)
Display Size 4.7 inches (~67.9% screen-to-body ratio)
Dimensions 135.4 x 66.2 x 7.9 mmSzerintem azert, ha 4" kell valakinek, akkor marad az SE.
Az A3 azert jelentosen nagyobb, meg akkor is, ha jobb a screen-to-body ratio."Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
kutga
nagyúr
Sziasztok!
SAMSUNG GALAXY A3 (2017)-at mindenfelé akciózzák, ilyen árban van valami értelmes ellenfele? A méret miatt szimpatikus, 5" alatt kellene valami.
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
qbeer666
tag
válasz Atthilleus #115879 üzenetére
USA-ban megkapod az iPhone SE-t 200 dolcsiért. Viszont itthon nem tudod majd gariztatni.
'However bad life may seem, while there is life, there is hope and only death have none.' (Theocritus)
-
bluyoo
nagyúr
(#115906) Soybex
(#115907) lezuvius
Köszi a választ!
Hát nem valószínű, hogy most 350USD-t kiadunk egy telefonért.
Ha 2-300USD-ért nem sikerül normális fotóképességű telefont vásárolni a polcon van egy Canon 700D.
Majd fotózóm én a fiúkat![ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
-
-
molgyorgy
csendes tag
válasz philoxenia #115910 üzenetére
Köszi a tippet megnézem! Igen tudom hogy tág a lehetőség, az előzőt nem is én intéztem, igazából ezek többnyire tényleg csak telefonálásra lennének használva, de azért előfordulhat olyan szituáció is, amikor jó, hogy ha neten is tudnak egy e-mail küldeni, vagy üzenni, illetve képet készíteni a körülményekről, szituációról.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz molgyorgy #115909 üzenetére
Egy javaslat. Persze még sok más is lehetséges, elég tág lehetőségeket adtál meg.
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
molgyorgy
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérném, abban, hogy keresnék egy olyan középkategóriás alja, alsókategóriás teteje okostelefont, mely céges (munka) mobil lenne, de fontos lenne, hogy:
- dual simes
- netezni lehessen rajta
- azért fényképezni és videót felvenni lehessen (nyilván a minőség nem kell hogy felső kategóriás legyen)és amit a legfontosabb, azért ne csak 1 évet bírjon ki. Ár kategóriában csak annyit kaptam hogy minél olcsóbb legyen (szóval nem tudom mi a felső határ, de én tippre max 40-et mondatnék).
Viszonyítási alapnak ideírom, hogy jelenleg Ulefone Be Pure volt a cégnél (ami nagyon nem vált be, mert így 1-1,5 év után szép sorba kezdenek tönkremenni).
Köszönöm a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
philoxenia
MODERÁTOR
Off és személyeskedés törölve, ne folytassátok!
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
lezuvius
őstag
válasz Kornel #115893 üzenetére
A tenyeidre reagalva... Redmi 4 geekbench, iPhone SE geekbench es Huawei P9 geekbench hardverben ennyire elavult... Kavaban meg egyik se jobb ezek kozul
Stay hungry, stay foolish!!! by:Steve Jobs
-
Kornel
veterán
válasz quailstorm #115898 üzenetére
lezuvius: kijelző arányban nem jobb? Elkezdhetünk területet számolni, ha ilyen fontos, akkor legalább a tényeknél maradunk, nem életérzésekkel vagdalózunk.
[ Módosította: philoxenia ]
-
Soybex
őstag
válasz Sgr_A #115899 üzenetére
Hát normál telefon ebben a méretben nem igazán van.. és hiába kérsz tőle úgy is az 5'5-> felfele a jó nála..
Btw ha a blackberry keyone ára lentebb lenne akkor még az is opció 4,5' és egy jobb vassal.Az információ nem egyenlő a tudással. A tudás egyedüli forrása a tapasztalás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Asszociációs játék. :)
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- MIUI / HyperOS topik
- Steam topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Politika
- Hisense LCD és LED TV-k
- Crypto Trade
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest