Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Megtollasodik középkategória
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Honor X8c - nem csap nagy cécót
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vékony készülékházba nem fér a SIM-kártya?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kornel
veterán
válasz
Kornel #115991 üzenetére
A WayteQ válaszolt isa fórumban, valóban user error volt a történet:
Tisztelt Napsugár Nemes (O. Tímea)
A készülék szervizelésével kapcsolatosan a szerviz, és Ön is tudja a teljes történetet, de sajnos ezt nyilvános formában már másképp írta le, ezért úgy gondoltuk, hogy nem árt pontosítani, és a részleteket megismerni a közösség tagjainak:
A készüléket a Ceglédi úti átvevőpontban adták le, ahol a készülék előzetes szemrevételezését követően rögzítették a problémát, és feljegyezték a készülék állapotát:
“használt, jobb alsó és felső sarokban ütésnyom, jobb alsó sarokban szétnyílt a kijelző és a ház”
A szervizlapot Ön kedves Tímea, az aláírásával hitelesített, és jóváhagyott.
A szerviz munkalap a személyes adatok, IMEI szám kitakarásával itt tekinthető meg:https://drive.google.com/file/d/0B46uQYxSkyBOWjNzcjM5dl9OWkU/view
A készüléken látható fizikális sérülések, ütésnyomok, ház deformálódás miatt a szerviz a készüléket feltételes garanciális javításra vette át (képeket csatoltunk a valós állapotáról a készüléknek)
A munkalapon olvasható szöveg:
Amennyiben a szerviz fizetős javítást határoz meg, a hiba megállapításához bevizsgálási díjat számíthat fel. A díj mértéke a készülék típusától, és a hiba jellegétől függően 2.500-5.000,-Ft lehet. A pontos díjról a bevizsgálás megkezdése előtt tájékoztatást adunk. A bevizsgálási díjat akkor kell kifizetnie, ha kérte a hiba bevizsgálását, azonban a bevizsgálás után kiadott árajánlatban szereplő javítást nem kérte.
Utolsó információnk alapján, a szervizzel történő délutáni telefonos egyeztetést követően a bevizsgálást nem kérte, a készüléket szeretné visszakapni.
Szeretnénk megköszönni az oldal adminisztrátorának, hogy lehetőséget biztosított számunkra az alábbiakat nyilvánosságra hozni.
WayteQ Europe Kft.
-
novakalex
aktív tag
Heló, sziasztok..
Megéri azt a +10e forintot a Redmi Note 4 vagy elég a Redmi 4x is? Ebben a kategóriában van jobb ajánlat? Esetleg használtan hardverapróról?
Sok telefonálásra, internezésre kellene. Meg ha úgy van tájak megörökítésére.
-
Soybex
őstag
válasz
Viktor0610 #115993 üzenetére
Tudom de lesz belőle majd xiaomi bejelentette
-
-
Kornel
veterán
Sehol nem volt szó nálam EUstcok-rol, mégis nekem címezgetitek.
A WayteQ-el való szerviztapasztalatot linkeltem be.
Ha olcsóbb lesz az EUstcok-nal a Mi6, mint kintről rendelve, nyilván tőlük veszem, még ennek ellenére is.
Bár erősen megfontolandó a Huawei, mert a flagship-ekre háztól házig garanciát nyújtanak mostantól Magyarországon.
A SIM tálca melletti elhajlást meg többen megerősítették, hogy a telefon tipushibája, nem (feltétlenül) fizikai behatás okozza. -
Chris0321
veterán
-
nyisziati
veterán
válasz
Soybex #115984 üzenetére
Többen írták, hogy valószínűleg akkuhiba. Én is félévente cserélem egyébként.
Egyébként persze, nem az Eustock hibája, de ha nem tudják elérni, hogy a Wayteq korrektebbül álljon a dologhoz, akkor az emberek a könnyebb utat választják, és olyannál vásárolnak, ahol megbízhatóbb a szervízpartner (pl. Spemall).
Kelzsocának szerintem nem ártana szólni erről, lehet, hogy nem is tud róla.
[ Szerkesztve ]
-
beg
veterán
válasz
Kornel #115982 üzenetére
Zsebben (hátsó és első) hordanak egy tepsit és furcsa hogy nem követi gugoláskor a comb, leüléskor a popsi formáját.
Tuti eszközhiba, hogy az alumínium és az üveg nem gumiból van egy alsó-közép kategóriás árcédula mellett. Vagy minimum beleférhetne egy titánium keret merevítés 40 ezerért. -
Soybex
őstag
válasz
nyisziati #115983 üzenetére
Ebben én csak azt nem értem.. hogy ha a médiánál venné meg az ember vagy az edigitalnal mert vannak ott is Xiaomi-k akkor azokat szidná a nép?
Mert erről nem az eustock tehet, hanem a wayteq. De élő hasonlati példa a Samsung telefonoknál a tmx, és a Lenovo laptopoknál is. Meg arról nem esett szó , hogy első vagy hátsó zsebben horda a telefont (Hölgyek nagy többsége hátul) azaz tök logikus hogy meghajlott. Htc-nél is volt ilyen.
Továbbá 5-10 emberre nem alapoznék , mikor milliókat adnak el a Xiaomikból -
-
Soybex
őstag
válasz
Viktor0610 #115973 üzenetére
Így van tök hülyeség. Aztán ahogy elnézegeti az ember eustock fb oldalát hogy kik írogatnak oda.. Még írni se tudnak és tuti ezek vannak felháborodva, a buta emberek..
-
Kornel
veterán
Nyugodtan lehet köpködni megint, itt a link, nem én találtam ki.
Érdemes megnézni a kommenteket is, a RN3-ak típushibája, hogy kipúposodik a SIM tálca mellett a hőtől. Az enyém is ilyen már nem mellesleg.
[ Szerkesztve ]
-
Thomboy83
tag
Hello,
Úgy jött az Iphone a Redmik mellé hogy azt kedvezményesen tudnék a Vodánál venni. Tudom hogy más rendszer,csak nem tudom hogy jobb-e mint az android mivel nekem még nem volt Iphone-om.
Huawei-m volt mégpedig P10 lite és 5-6 bajjal ment a szervízbe és rögtön a szervíz cserét határozott,visszavittem a papírt amit a szerviz adott az edigitalba és csere helyett inkább visszaadták az árát maguktól. -
Ájvé
veterán
válasz
Kornel #115971 üzenetére
Egy? Szerinted hány készüléket szervizel a Wayteq? Minden itthon eladott nagy áruháznak (extremedigital, mediamarkt, euronics stb.), mivel egyedül a Wayteq forgalmazza itthon jelenleg hivatalosan (garanciával). Ha azt mondod sorozatban problémák vannak akkor persze, érdemes ezzel foglalkozni, de 1 eset ilyen mércével nem hiszem hogy számít (ügybe nem is látunk bele, vannak sunyi vevők is, nem biztos hogy mindig a szerviz a hibás).
-
-
Ájvé
veterán
válasz
Thomboy83 #115969 üzenetére
Note 4-et innen érdemes venni. Ugyan itt Redmi 4X is van. A cég Szlovák és a számla is, de a garancia itthon a Wayteqnél érvényesíthető.
Note 4-ben erősebb a SoC és FHD a kijelző, meg persze nagyobb is. Egyébként másban nem jobb, még ahogy hallottam kamerában sem. iPhone üzemidőben gyengébb, egyébként meg egy teljesen más rendszer, nem is értem hogy jött a két Redmi mellé lehetőségként iPhone, ilyen erővel felső kategóriás Androidos készülékeket is nézhetnéd, azok érnek fel tudásban egy iPhonet.[ Szerkesztve ]
-
Thomboy83
tag
Sziasztok,
Telefon vásárláson gondolkozom mégpedig a kiszemeltjeim a Iphone SE, Xiaomi Note 4 és Xiaomi 4X.
Stabil rendszerű telefon kellene amin elég jó a térerő mert olyan helyiségben dolgozok ahol elég sok gond szokott lenni ebből. Amúgy Vodás vagyok.
Igazából telefonálásra,netezésre,zenehallgatásra kellene,de ha menne rajta jópár játék az sem lenne baj,de a lényeg hogy stabil legyen. Az sem lenne baj ha nem kellene naponta töltögetni.
Ahogy nézem mindhárom készülék kielégítené az elvárásaimat,de az Iphone ára azért elég magas a többihez képest,Xiaomi Note 4 az meg azért nem kicsi készülék,de ha azt vesszük árban nem sokkal több mint a 4X de tudásban Note 4 azért jobb is.
Iphone nyújt annyival többet hogy megérje azt az árat?
Xiaomi-ból gondolom Note 4-el járnék jobban ár érték arányban?
Ha Iphone akkor az a Vodánál lenne megvéve. Ha a Xiaomi lenne jobb akkor azt hol érdemes megvenni (persze magyar garival)?Segítséget előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Fsharp
csendes tag
Sziasztok! Régi , beázott LG G2 mini készülékem ,cserére érett komolyabb illetve időálló telefonra. Várom segítségeteket.
- Árkategória. (talán ez a legdurvább behatároló tényező)
kb 80.000FT de ha megéri a felár ,akkor feljebb is
- Használt vagy új?
újat preferálom de akár használt is
- Hol vennéd meg? Függetlenül újonnan gyártói garanciával, esetleg előfizetésre egy szolgáltatónál? Esetleg használtan az aprón? Ugye nagyon nem mindegy, mert az árak teljesen különbözőek.
Függetlenül mindenképpen
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont?
Hosszabb távra tervezek ,az lg g2 minim is 3évig volt , de akár mondhatjuk úgyis ,hogy a mostani best-buy telót ha időálló
- Mire használnád? (ez egy másik sarkalatos pontja a választásnak, hogy körülbelül miről van szó, azt alul lejjebb olvashatod)
netezés,fotózás,zenehallgatás, néha játszás
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is?
Mindegy
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra?
5,2"-től nagyobbakat preferálnám -
Cs1csó
titán
-
Integreat
tag
válasz
juuzer #115963 üzenetére
előlapiban a j5 szerintem jelentősen jobb ( 5 vs 13 mp+vaku) és a hátlapija is szebbnek tűnik ezen videó alapján. Összességében szerintem is jobban jár egy Redmi note 4-gyel, de nem ez volt a kérdés.
-
nyisziati
veterán
válasz
Cs1csó #115961 üzenetére
Összehasonlítottam őket, gyakorlatilag 80 %-ban a Redmi 4A nyert.
Ahol nem ő a nyerő, az a Super Amoled, ill. a kamera (abban is a samu a jobb). Valamint NFC is van a Samsungban. A Redmiben meg infrás távirányító.
De az összes többiben (rendszersebesség, tárhely, szenzorok, ÁR, oprendszer) a Xiaomi viszi a prímet.
A Huawei-t hanyagoljuk. 540*960-as felbontás 5 collon, 1 GB RAM, 19 e antutu pont... Kb. 2 évvel ezelőtt volt ez a belépőszint.
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
titán
Sziasztok egy okostelefon beszerzésén gondolkodom, NEM volt még okostelefonom ezt azért megemlítem:
- ÁRKATEGÓRIA: 40 e forint körül (ha hamar eltöröm ne menjen rá egy életem keresete )
- ÚJ
- T-s vagy független, egykártyás bőven jó
- 5" körüli kijelző túl nagy ne legyen
- MIRE HASZNÁLNÁM:
- elsősorban ami miatt már váltanék: netezés - böngészés, üzenetküldés stb.
- telefonálni azért lehessen vele
- játékot nem tervezek
- fotózás videózás mértékkel, zenehallgatás minimális, filmnézés - youtube videók natívon fussanak
- nem munkára
- nem vagyok márka funT-nél van most kártyásan Samsung J3 2016 (nem dicsérték a prociját és nincs értesítő led, régi nyomógombos telóknál is előfordul nagyon hasznos )
Saját kútfbőből ezeket nézegettem:
Xiaomi Redmi 4A 16GB, Huawei Y5II (Y5 2) LTE, Samsung Galaxy J3 (2016) Single J320Válaszokat előre is köszönöm!
-
-
Chemistry
csendes tag
Üdvözletem
Telefonvásárláson gondolkodom,
a keret maximum 60 ezer ft.
Egyelőre két különböző kategóriában szeretném, ha segítenétek.1. a bestbuy (overall a legjobb spec (ár/érték arány), és nem is "gagyi"): ?
2. a legjobb kamerával rendelkező telefon ebben a kategóriában: ??az 1. kategóriára a redmi note 4-et tippelném, de vannak kételyeim ezen "csodatelefonok" tartósságával kapcsolatban. Egy ismerősömé nagyon hamar megadta magát, bár nem xiaomi volt :/ erről is örömmel fogadok véleményeket.
a 2. kategóriára jobban kíváncsi vagyok. A lényeg, hogy 60 ezer ft-ig melyik a legjobb minőségű kamerával megáldott készülék? Efelett tudom, hogy a Nexus 5x nagyon szép képeket készít, és rá is szánnám azt a + 15-20k-t, csak ez ugyebár már egy 2 éves modell, és volt valami típushibája is, nem szívesen szaladnék bele...
És amennyiben van ilyen készülék, megéri-e megvenni a redmi note 4-hez képest, ha nekem fontos a jó minőségű kép (előlapi és hátlapi kamerával is).
Köszönöm előre is!!
-
corne
csendes tag
válasz
Soybex #115957 üzenetére
Tehát akkor a kamerában ezek a rekeszértékek igazából nem jelentenek semmit? Mert abban jobb a samsung. Vagy még ennek ellenére a dual kamera ennyivel jobb és ellensúlyozza? Meg aztán a huawei megér még 115ezret most? Ez is szempont. Nem akarok bukni sokat így sem. Köszi a válaszokat!
-
corne
csendes tag
válasz
Soybex #115954 üzenetére
Nem tudom, megnéztem az üzletben a p9 és a5 kameráját. Nekem a világosban szebbnek tűnt az a5-é- Meg ugye ennek a kamerája f/1.9. Aztán a p9 tavalyi készülék. Már szerintem sok érte a 115K. Frissítés nem tudom, hogy lesz e rá. Az s7-en sokat gondolkoztam, nem tudom, hogy az is megér e 60 ezer ft-ot. Használtan is már 100 körül dobálják. A p9-nek meg még jobban esett az ára. Ezért gondoltam az A5-öt. Vagy tévedek??
-
TwoLoki517
csendes tag
Sziasztok!
40.000Ftert milyen telefont tudtok nekem ajanlani hasznaltan? En Iphone5s-t neztem ki de ha van ennyiert annal jobb telefon akkor nem ragaszkodom ehhez. -
corne
csendes tag
Sziasztok! Szerintetek melyik érné meg a legjobban? Huawei p9 (115ezer), Samsung S7 (144ezer), P10lite (84ezer), Samsung A5 2017 (85 500) az euronicsban. Én az a5 felé hajlok. Szerintetek? Köszönöm!!
-
p.lac
tag
Sziasztok!
Mobiltelefont keresek, a segítségeteket kérném, az ár max. 150 ezer, de egy 50 ezressel simán beérem, ha tudja, amit szeretnék, nem vagyok sznob.
Ami fontos, sorrendben:
- 5,5 col, nagyon jó üzemidő (így minimum 4.000 mAh-s akku),
- legalább közepes hardver (Snapdragon 625 nekem már elég),
- jó kamera,
- NEM virtuális rendszer-kezelő gombok (home, vissza...)
- elég az alap android, gravityboxal testre szabom annyira, amennyire nekem kell a kényelmes használathoz- nem játszok vele, viszont sokat navigálok és netezek, valamint szeretném, ha legalább jó (nem elvárás a kiváló) fotókat készítene.
Most Oukitel K6000 pro van, törött kijelzővel sajnos... Az üzemideje szuper, de a kamerája szar.
A Xiaomi Note 4-re gondoltam, de a kamerája lehetne jobb. Ár/értékben nagyon tetszik.
A másik az Asus ZenFone 3 Zoom XE553KL, ennek már jónak tűnik a kamerája, az 5.000 mAh-s akksija is tetszik, de félek a kezelői felületétől és nem tetszik a vissza gomb bal oldali elhelyezése...
Ha van ötletetek, szívesen fogadom.
Üdvözlettel: p.lac
-
Integreat
tag
Sziasztok!
A Xiaomi nem gyárt a redmi note 4-hez hasonló/megegyező konfigurációval kisebb telót? Láttam, hogy vannak 5" képernyőméretű készülékeik is, ezek közül egyik sem közelíti meg a note 4-et tudásban?
-
nyisziati
veterán
válasz
aelod #115941 üzenetére
Előrelépés lenne.
30 e antutu vs 43
A mérete szinte milliméterre megegyezik, egyedül a felbontás kisebb, fHD - HD. -
nyisziati
veterán
válasz
aelod #115939 üzenetére
Szia!
Xiaomi Redmi 4X.
Minden feltételednek megfelel, olcsóbb is a kerettől, hazai garival, B20 támogatással. És még szép is.Teszt és fórum itt, "Ajánlott" pecséttel.
[ Szerkesztve ]
-
aelod
veterán
Sziasztok!
Szeretném leváltani a korosodó LG G2 telefonomat és váltanék másra.
Árkategória. (talán ez a legdurvább behatároló tényező)
50e~ körül
- Használt vagy új?
mindegy, akár itt a ph-n is megveszem- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont?
egy vagy két év- Mire használnád? (ez egy másik sarkalatos pontja a választásnak, hogy körülbelül miről van szó, azt alul lejjebb olvashatod)
közösségi média, zenehallgatás, film esetleg, casual gémek, point&shoot fotózás- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is?
mindegy- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra?
5.5" már szerintem nagy lenne 5.2" körül
Ami még kikötés nálam a fényerő. Legyen több mint a mostani LG 399nit-je. Mit tudnátok ajánlani?
-
pit stop
addikt
válasz
quailstorm #115937 üzenetére
Valamiért úgy emlékeztem nem szereted Sony-kat, ezek szerint rosszul. Mea culpa
-
quailstorm
nagyúr
válasz
pit stop #115936 üzenetére
Ezt most nem értem hogy honnan veszed
Anno én bontottam ki nagybácsim Z1compactját is, az is tetszett már, csak ott tényleg pocsék volt a káva és a kijelző aránya. De az is egy széthullós retek.Z3c-ről meg annyit, hogy laborban azzal kellett oszcilloszkópot fotóznom fél évig, aztán rájöttem, hogy pont akkora, mint a BB Z10, csak mellé még erő is van benne.
-
pit stop
addikt
válasz
quailstorm #115934 üzenetére
Sonyt vennél?
Sose hittem, hogy ezt látom Tőled
Mivel nincs konkurenciája így relatív, hogy túlárazott-e. Eddig az volt a gond, hogy nem tartotta árát annyira -
quailstorm
nagyúr
válasz
BenHans #115932 üzenetére
Használtan lehet venni Xperia Z3 compactot annak, aki csóró, valószínűleg az én sorsom is az lesz. Haveromét már próbáltam, jó a méret abszolút.
Csak szerintem indokolatlanul magas az ára a használtpiacon ahhoz képest mennyire elavult a vas, és mennyire hajlamos széthullani meg meghibásodni. -
bepken
veterán
sziasztok,
hosszú idő után hirtelenjében nagyon visszavágyom droidra, ehhez keresnék egy formás jószágot. ma délutáni olvasgatás után ki is néztem magamnak a Xiaomi Redmi Note 4 nevezetű szépséget. kb ezt az 50 ropit szánnám rá amúgy is, szóval elég stabil meggyőződéssel vagyok aziránt, hogy ez kell nekem
csupán a nevek kavarnak be picit....
szóval akkor most a "Note 4" és "Note 4X" között annyi a különbség, hogy előbbiben van B20, utóbbiban pedig újabb a bluetooth? - csak mert igazából egyik sem izgat
viszont normális helyen (eustock) csak Note 4-et láttam jelenleg.
illetve van e valami finomság, amibe esetleg - perverz leszek - még 4GB RAM is belefért némi felárért? mert akkor mondjuk lehet az volna a tuti
köszi előre is!
[ Szerkesztve ]
-
tvamos
nagyúr
válasz
Kornel #115902 üzenetére
Apple iPhone SE
DISPLAY Size 4.0 inches (~60.8% screen-to-body ratio)
Dimensions 123.8 x 58.6 x 7.6 mmSamsung Galaxy A3 (2017)
Display Size 4.7 inches (~67.9% screen-to-body ratio)
Dimensions 135.4 x 66.2 x 7.9 mmSzerintem azert, ha 4" kell valakinek, akkor marad az SE.
Az A3 azert jelentosen nagyobb, meg akkor is, ha jobb a screen-to-body ratio. -
kutga
nagyúr
Sziasztok!
SAMSUNG GALAXY A3 (2017)-at mindenfelé akciózzák, ilyen árban van valami értelmes ellenfele? A méret miatt szimpatikus, 5" alatt kellene valami.
-
qbeer666
tag
válasz
Atthilleus #115879 üzenetére
USA-ban megkapod az iPhone SE-t 200 dolcsiért. Viszont itthon nem tudod majd gariztatni.
-
bluyoo
nagyúr
(#115906) Soybex
(#115907) lezuvius
Köszi a választ!
Hát nem valószínű, hogy most 350USD-t kiadunk egy telefonért.
Ha 2-300USD-ért nem sikerül normális fotóképességű telefont vásárolni a polcon van egy Canon 700D.
Majd fotózóm én a fiúkat![ Szerkesztve ]
-
molgyorgy
csendes tag
válasz
philoxenia #115910 üzenetére
Köszi a tippet megnézem! Igen tudom hogy tág a lehetőség, az előzőt nem is én intéztem, igazából ezek többnyire tényleg csak telefonálásra lennének használva, de azért előfordulhat olyan szituáció is, amikor jó, hogy ha neten is tudnak egy e-mail küldeni, vagy üzenni, illetve képet készíteni a körülményekről, szituációról.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
molgyorgy #115909 üzenetére
Egy javaslat. Persze még sok más is lehetséges, elég tág lehetőségeket adtál meg.
-
molgyorgy
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérném, abban, hogy keresnék egy olyan középkategóriás alja, alsókategóriás teteje okostelefont, mely céges (munka) mobil lenne, de fontos lenne, hogy:
- dual simes
- netezni lehessen rajta
- azért fényképezni és videót felvenni lehessen (nyilván a minőség nem kell hogy felső kategóriás legyen)és amit a legfontosabb, azért ne csak 1 évet bírjon ki. Ár kategóriában csak annyit kaptam hogy minél olcsóbb legyen (szóval nem tudom mi a felső határ, de én tippre max 40-et mondatnék).
Viszonyítási alapnak ideírom, hogy jelenleg Ulefone Be Pure volt a cégnél (ami nagyon nem vált be, mert így 1-1,5 év után szép sorba kezdenek tönkremenni).
Köszönöm a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
philoxenia
MODERÁTOR
Off és személyeskedés törölve, ne folytassátok!
-
lezuvius
őstag
válasz
Kornel #115893 üzenetére
A tenyeidre reagalva... Redmi 4 geekbench, iPhone SE geekbench es Huawei P9 geekbench hardverben ennyire elavult... Kavaban meg egyik se jobb ezek kozul
-
Kornel
veterán
válasz
quailstorm #115898 üzenetére
lezuvius: kijelző arányban nem jobb? Elkezdhetünk területet számolni, ha ilyen fontos, akkor legalább a tényeknél maradunk, nem életérzésekkel vagdalózunk.
[ Módosította: philoxenia ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Windows 11
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megtollasodik középkategória
- iPhone topik
- További aktív témák...
- iPhone 11 Pro 256GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4115
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4113
- iPhone SE 2020 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4112