Hirdetés
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frod
addikt
8 GB tárhely nekem nem negatívum mivel jelenleg egy olyan 2 Gb-ossal szívok amiből jó ha 700-at "lát" a telefon ezért szószerint semmire nem elég
És ha kell teljesen le tudok mondani minden játékról is, csak most már tényleg nagyon unom ezt, hogy mindenkinél úgy szaladnak az ikonok meg az appok ahogy annak a nagykönyvben lennie kell, nekem meg akár napi 3x is aksi ki-be és újra kell éleszteni a telefont mert attól lerohad szegény, hogy megpróbálom használni, és felébreszteni az alvó képernyőt -.- Nem tudom ez mennyire tipikus, de személyes tapasztalatom, hogy hiába nincs agyontelepítgetve minden szir-szarral, az Android 1-2 év alatt totál lerohad. Előző X8 is egy idő után használhatatlan volt a lassúsága és az akadozása miatt, most meg ugye az Xperia E.
Viszont a barátom példája a fél giga ramos Lumia 800-al, amin mégis úgy pörögnek a dolgok elindított a WP irányába.
Köszönöm a tippeket Nektek is!Do you see the white shadow?
-
mark!
őstag
Kérdeztem énis ismerőst (Lumia 635-e van neki ) és azt mondta hogy lehet hogy a ram kevés, de snapdragonnal kb. minden szépen fut. Én is ma döntottem el: abban az árkategóriában nincs jobb. Főleg ha nem 3D szupidupiultramegagigaatomüber játékokkal játszasz, hanem csak néha-néha egy kisebb játék. Szóval tesztek alapján elég strapabíró, viszont az a 8GB tárhely böki a csőrömet. De az SD-kártya a kulcs Nézz teszteket (jó sokat!) és ha tudsz akkor menj be valamilyen boltba Es próbáld ki!
>
-
Frod
addikt
Huh, nem vitaindítót akarok most írni, de árban erre a kettőre szűkült a keretem (további probléma, hogy az egyik nem is kapható egy ideje a T-nél)
LG F6 vs Lumia 635 ????
Tudom, hogy minek kérek összehasonlítást amikor az egyik droid a másik wp, de ma az xperia e-n konkrétan 10 percbe telt megírni egy üzenetet (annyira szét volt fagyva, hogy aksi ki- majd be, utána meg a hálózatot nem találta percekig mire tetűlassan visszamászott a Messenger-re)
Emiatt lassan ott vagyok, hogy már attól félek az 1 gb ram-os android is kevés lenne, mert használhatatlanra szemeteli magát 1-2 év alatt.
Egy barátom viszont Lumia 800-at nyúz jóideje, abba is csak 512mb van, és a mai napig olyan gyors mint az álom.
Semmi 3D játék nem érdekelne, facebook, messenger, egy normálisabb videónéző, zenelejátszó + last.fm számláló (de ha utóbbi nincs túlélem)
WP mennyire megbízható, stabil? Ti melyiket javasolnátok? (Esetleg bármi más ami jobb, 25-35e környékén!?)Do you see the white shadow?
-
3800+
őstag
Sziasztok!
Huawei Ascend G6 47.990Ft vagy Sony Xperia M2 57.990Ft ?
Megbízhatóság, stabilitás ezek a fő szempontok. De mindezek mellett a "buherálhatóság", fényképezés, akkuidő. Egyszóval melyik éri meg jobban?
Válaszokat előre is köszi!
MSI Z370-A PRO, XFX 6700XT, Intel i7-8700, AIO, 2x8+2x16 GB 2400Mhz
-
stilo18
addikt
Nagyon nem érdekelnek az ilyen 10-20 mp-es különbségek egy 3 perces használat során, de szerintem az egyetlen androidos telefon amelyik tartja/megelőzi az I6-ot sebességben! (Tudom, vannak pro-kontra videók a Ytb-on)
Itt tényleg nincs akadás! Ahogy az M7-nél sem volt, viszont a 8-ason minden valahogy rögtön történik!
Na, de nem offolok tovább!#PS5Pro#C9/QN95#S22Ultra#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
Flind
senior tag
válasz stilo18 #70088 üzenetére
Ahogy a legtöbb Androidos flagshippel szintén (M7 idejében volt nagyon kiemelkedő az az optimalizásás, az M8-ra már feljöttek a konkurensek, a legtöbb hozza a HTC-s szintet). Csak az a kérdés hogy meddig, mert egy i6 még két év múlva is teljesen megbízható lesz (de tovább az sem nagyon, lásd i4S napjainkban), míg a droidos társai nem biztos. Bár ez a tendencia ahogy látom kezd kiegyenlítődni, az iPhone egyre hamarabb lassul, a droid egyre tovább bírja.
(#70090) GEPESZ66: Igen, mindig mindent gyártói garival árulnak MM-ben.
-
GEPESZ66
veterán
Mennyire megbízható a Mediamarkt,ha futárszolgàlattal küldik a telefont?
Mindig gyártói garanciàt adnak,pl.LG-re? -
Zedz
addikt
Sehol sem találok Nexus 5 telefont. Eltűntek. Mi történt?
-
mark!
őstag
-
mark!
őstag
A végleges döntésem akkor a Lumia 635. Viszont ami nem tetszik benne, hogy csak 512MB ram van benne. Ez befolyásolja a játékok menetét? Illetve ha nekem van X-Live-om, és ott van olyan játékom, ami van WP-re is, akkor meglesz?
>
-
quailstorm
nagyúr
Moto E-n milyen rendszer van? WP? Jaa nem...
WP kétféle grafikát ismer. 512RAM graphics, vagy 1GB RAM graphics. Aztán a Snapdragon 800-ra tervezett effektek adreno 302-őn nagyon szépen tudnak akadni. De előbb utóbb úgyis kitalálnak valamit a probléma ellen. Ettől még napi használatra inkább a gigaram.
-
Devas
őstag
Lehet játék szempontjából többet számít a több RAM mint az erősebb GPU. Asphalt 8 biztos köhög vele, de az egyszerűbb 3D játékokkal nem lehetnek komoly gondok szerintem. Legalább is a Moto E-nél így volt.
Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
Flind
senior tag
Korrekt telefon annyi pénzért, ismerősi körömben 2 van, imádják a tulajok. Nem is az a legjobb szó hogy korrekt, hanem hogy minőségi.
De ha nem játszasz inkább a Lumia 535-öt vedd, 1GB RAM, vaku, és előlapi kamera miatt. Ha játszasz maradj a L635-nél, snapi 400 + adreno 305 + kisebb felbontású kijelző miatt jobban viszi őket.
Összességében mindkettő megéri.(#70078) Ricsko : Lumia 930 sajnos pont nem a jó üzemidejéről híres. Persze 1 napig az is kibírja. G2 sokkal jobb ilyen téren, de hosszútávra ne tervezz vele. Most is akadozik stock rendszerrel, hát még később mi lesz.
Sokkal inkább a L930. Akkuval barátkozz![ Szerkesztve ]
-
Ricsko :D
aktív tag
Sziasztok!
Érdemes venni szerintetek 80 ezer forintért Nokia Lumia 930-at? Nincsenek nagy igényeim csak jó akkumlátor és gyors internet. Majdnem 2 év Nokia Garancia van rá!
Vagy inkább egy G2 16 hónap LG garanciával, GPS tartó is van hozzá, Armor tok, Bugatti bőrtok és ez csak 73 ezer.
Hosszú távra venném minimum 3 évre.LG 4X HD The Best Phone :DDD
-
mark!
őstag
Lumia 635-ről valaki valamit? Hirtelen nagyon megtetszett a WP Egyelőre azért ezt néztem ki, mert ki szeretném próbálni. Előre is köszi!
>
-
Flind
senior tag
válasz Runner_fxr #70068 üzenetére
Ahol a legolcsóbban tudod a telefonokat beszerezni hivatalos gyártói garanciával, eredeti csomagolásban, az az Expansys. Melegen ajánlom őket. (Felsorolt telefonok közül pedig mindenképpen valamelyik Sonyt, sokkal erősebbek a másik kettőnél.)
(#70055) fragthefter: Pedig ebből tényleg Note 4 lesz, nincs is más. Drágának drága, de hidd el, nem jársz vele rosszul. Egyik legjobb telefon manapság.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz Runner_fxr #70074 üzenetére
üzlete is válogatja, akad néhány viszonylag korrekt is, de nagyobb hányadban az a jellemző, hogy amíg egy gyártói szerviz simán cserél mondjuk egy beégett kijelzőt, vagy bármilyen más hibával rendelkező alkatrészt és garantáltan újat építenek be, addig az üzletben nem akarják látni a hibát, nem minősítik olyannak, amit javítani kellene, meg amúgy is a felhasználó hibájából keletkezett és nem javítandó, legfeljebb csak felár ellenében...stb, ráadásul nem ritka, hogy használt alkatrészt építenek be.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
hukli21
tag
Az árkülönbség legtöbb esetben abból fakad, hogy az ott vásárolt készülékekre bolti, és nem gyártói gari van.
Z3c-->LG G2-->Nexus 5--> Huawei P8 --> Iphone 4s --> LG G3
-
mark!
őstag
Max. 30k ig milyen Lumiát éri meg venni? Kijelzője, 4" körül legyen, azaz se nem túl nagy, se nem túl kicsi. Játékok azért normálisan fussanak rajta ill. jól lehessen kezelni őket.
>
-
legenda
szia,
attól (is) függ, hogy milyen garanciával adják/veszed, bolti garanciával sok gsm üzletben megtalálod olcsón/olcsóbban, de nem véletlenül drágább gyártói jótállással az edigital...stb. üzletekben.
a másik kérdés a számla milyensége, nem mindegy, hogy rendes áfás vagy "használt" és 0% áfásan veszed.[ Szerkesztve ]
-
hukli21
tag
válasz Runner_fxr #70061 üzenetére
Expansys, edigital.
Z3c-->LG G2-->Nexus 5--> Huawei P8 --> Iphone 4s --> LG G3
-
legenda
válasz Callmaster #70063 üzenetére
nem, pont fordítva, az első szériánál volt inkább néhány hézagos, amit felkapott a média, és - talán annak hatására - a későbbieken már nem jellemző.
én is a t-nél vettem, de kivártam és csak november végén rendeltem, hibátlan is.
igaz, olyan is volt a kezemben, amit a srác rögtön a megjelenéskor vett a t-nél és azzal sincs gond, ami problémásat láttam, az egy első szériás, de független darab volt. (eltérő több szempontban is a szolgáltatós és a független; snapdragon kontra exynos, hogy a legfontosabbat említsem)Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Runner_fxr
Ármester
Új, kártyafüggetlen telefont hol érdemes vásárolni?
Jelenleg a Galaxy S5, Xperia Z3, Z3 compact és iphone 5s 64gb-os modellek az esélyesek. Még nem tudtam eldönteni. -
Gergő170
aktív tag
Sziasztok mostani Telefonom tönkrement ...
Mivel suliba járok így senki nem fog tudni elérni sajnos.
Valami okos telefon kellene:
WiFi: Legyen
Kép átmérő: Legalább 4,5 col.Játék: Hill Climb Racing, Subway ... nem gondolkodom nagyobb játékokban
VODAFONE/ Független ( kártyás )
Ár olyan maximum 40 ezer.
Gyors válaszotokat előre is köszi
// SÜRGŐS //
-
legenda
válasz Callmaster #70055 üzenetére
szia,
note 4 lesz ebből végül, meglátod.
első szériásat már csak kéz alól tudsz venni, ha esetleg nem újat vennél, akkor legdeljebb jól megnézed vásárlás előtt.[ Szerkesztve ]
-
xmaas
őstag
válasz Callmaster #70055 üzenetére
Note 4 nel ebbe a meretbe nincs jobb ,amoled stb , mondjuk esetleg szobajohet a i6+ csak hat az legalabb 50 ezerrel dragabb meg IPS kijelzo es isten igazabol nem leszel elorebb azzal se .
(#70056) Snajden Ilyen eros keszuleket ebben a meretben nem kapsz masikat szoval Z3C nem fogod megbanni , esetleg alternativa lehetne i6 de az meg 200 nal kezdodik szoval jah
-
Snajden
csendes tag
Sziasztok
Sony Xperia SP-m van és ezt szeretném lecserélni. Már nézelődtem neten és a Sony Xperia Z 3 compact ami eddig legjobban megtetszett mind külsőleg mind belsőleg. Az ár kategória az maximum a z3 compact ára. Többet nem igazán adnék érte. Esetleg valamit tudtok még ezen kívül ajánlani? Az se gond ha olcsóbb. Nem kéne túl nagy kijelzővel..
-
Callmaster
tag
Sziasztok!
Kezdek begolyónzi , múlt héten dillemába kerűltem hogy milyen telefont vegyek ([link] ), azóta már kifolyt a szemem is.
A lényeg...ezek a telefonok maradtak :
- Xperia Z2 ( félek az ismert hibáktól)
- Xperia Z3 Compact ( már szimatikusabbnak tűnik )
- Galaxy Alpha ( kicsi aksi, nem bővíthető )
- Galaxy Note 4 , új belépő ( nem tudom mennyire sűrűn van a Gapgate ), de ez nagyon drágaKözben rájöttem hogy 5" feletti kijelző nem ártana ( nem kitétel), és mivel nem csak vájt fülű vagyok, a kijelző is fontos: AMOLED (évek óta van és nekem bejön). Ezekből egyértelmű hogy csak az utolsó kettő játszik és a tuti a Note 4, de.......
Valaki pls cáfoljon rá a Samsungokra,..szeretnék spórolniKöszönöm.
-
akos727
senior tag
válasz iamdoki #70051 üzenetére
Jelenleg egy Cubot S168 kínai vadállatot használok és meg vagyok vele elégedve, főleg sebesség terén. De mivel ősöm szemet vetett rá mérete miatt, így úgy döntöttem, odaadom neki szülinapjára. Persze van 1-2 hiányossága, meg vészhelyzetből vettem a telefont, de most inkább valami csúcs vagy közel csúcs telefont vennék megint.
Folyamatosság miatt a legszimpatikusabb a Nexus széria, minden tesztben írják, hogy ez a sorozat az droidok iPhoneja, illetve kis nyomkodás után is tetszettek. Nem félek feltenni custom romot, de miután megtaláltam a legjobbat max frissíteni szeretném, kicsit ráuntam a folytonos pakolászásokra, tesztelésekre.
G2-re is tennék custom romot, ha jobb mint a gyári, mindegyik telefonnál örülnék ha közel maradnánk a 60 fps-hez. A gond a G2-vel, hogy nem tudom kipróbálni sehol, G3mat igen, de az ugye más (illetve nagyon nem győzött meg, csak kívülről tetszik igazán). Sokat hallgatok zenét, ebből a szempontból meg jobb a G2, ahogy W333 kolléga mondja (köszönöm neked is a választ). Oké, hogy ha jó droidot akarok, mélyen zsebbe kell nyúlni, de ha ennyire zsebbe nyúlok, akkor nem szeretném, hogy ha egy év múlva esetlegesen eladnám, féláron sem megy el(most persze túloztam), így 100 felett i5s. Imádtam a telefont, de olyan helyen élek, ahol a zsebtolvajlas virágkorát éri(Barcelona), észre sem vettem mikor ellopták és nem én vagyok az első vagy aki a legrosszabbul járt ismerettségi körben.
Tehát, igazából egy G2, N5-tel nem igazán tudok melléfogni szerintetek sem, de ha azt mondjátok ua majdnem a kettő, talán 1-2 extrával jobb a G2, illetve kicsit barátibb az ára is, akkor hülye lennék nem azt venni.[ Szerkesztve ]
-
volvoguy
addikt
Üdv! Jelenleg egy Nexus 4-et használok gyári 5.0-val.
Az egyetlen bajom a készülékkel, hogy egy napot sem bír ki. Mondjuk az igazsághoz hozzá tartozik, hogy állandó 3G-n vagyok és a Facebook Messenger is folyamatosan kapcsolódva van a netre. No mindegy, kollégám Galaxy S4-ét is hasonlóképpen használja, neki simán kibírja a 2 napot. Néztem az akksihasználatát, ő is nyomkodja azért.
Ezért elgondolkoztam, hogy lecserélném egy S4-re. Mit gondoltok?Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
ivana
Ármester
Sziasztok! Mennyibe kerül és mi a legolcsóbb androidos telefon ami megfelel a követkzőknek és mi az (aprón használt):
1. 1GB ram
2. legalább 800x480 felbontás és ips
3. Legyen rá xdas CM legalább unoffical
Előre is köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
iamdoki
tag
válasz akos727 #70048 üzenetére
Hú barátom, ha hozzászoktál az iPhone folytonosságához, minden androidos modell "akadozós" lesz számodra. Sajnos a legkeményebb dolgokkal ellátott androidos telefon is megröccen nagy ritkán, ez inkább a rendszernek tudható be. (Ez persze csakis saját meglátás, imádom az android adta lehetőségeket, de mindennapokra iPhone 5-öt használok)
Ha nem zavarnak tizedmásodperces különbségek, akkor nem lényeg
Nekem az android a kísérletezésre való, leginkább tabletek formájában már.
A Windows alapú készülékek is jó alternatívák, ha kicsit ki akarsz szabadulni az Apple adta kötelmek alól, volt nem egy WP telefonom, imádtam őket, csak nekem egy idő után minden telefon unalmassá válikHa mindenképp az Android mellett döntesz, érdemes valami komolyat venni.
Nexusoknál jó tudni, hogy fejlesztői készülékek, sajnos bele kell nyúlni, ha kellenek az extra, kényelmi funkciók. Ha szeretsz/szeretnél kicsit rendszerszinten belemászni, akkor elsőrangú, mert hatalmas tábort mozgat meg minden Nexus modell.Az LG G2 nem rossz alternatíva, árban is elfogadható készülék. Fogásra is kényelmes, és szerintem jó a minősége is. DE, továbbra is fenntartom azt az állítást, hogy az iPhone zökkenőmentességét nem tudja hozni sajnos
(Xiaomi és Lenovo ami nekem kicsit visszaadta az iPhone élményt, talán azért, mert ők aztán átszabják a dolgokat rendesen. A Miui és a VibeUI elég jól teljesít. A Samsung kinézetét nem szeretem, Sony szintén zenész számomra, de van ezer alternatíva...)És nem, nem vagyok megrögzött almafanatikus, csak tudom milyen az, amikor az ember ennek a sebességéhez szokik hozzá. Minden platformnak megvannak az előnyei és a hátrányai is. Erről olyan hosszú regét lehetne írni...de nem akarok
Ha Nexust választasz, inkább az 5-ös fele érdemes menni szerintem. Ha nem akarod mókolni, akkor G2 vagy iPhone 5S, ez már ízlés és pénztárca kérdése
"Because I sad so, that's why..."
-
-
akos727
senior tag
Üdv!
Mint ahogyan a pár előttem szóló is, én is az előző generációs csúcsmodellek között nézelődöm.
iPhone 5s-emet ellopták, a veszteségeken felül annyi problémát generált a dolog, hogy magasra tette a telefon a mércét, főleg software téren.Hosszabb távra tervezem és haszáltan, függetlenül nagyon max 80-ért. E fölött csak i5s-re lennék hajlandó pénzt kiadni értékállósága miatt.(ez is egy opció, külföldön venném kb 15 ezer ft-tal az otthoni átlagár alatt) De nem bánom ha marad kis pénzem sörre ...
Folyamatos, lag mentes telefont szeretnék, minimum 2gb rammal. Az hogy egy honlapot vagy programot 0.1-0.2 másodperccel lassabban tölt be még nem probléma, de ne legyenek másodperces eltérések. Illetve amit nagyon nem szeretek, az a "késés" a reakció és érintés között. Méretben inkább a maxot határozom meg, ami 5-5.2".
Felhasználási kör leginkább, böngészés, social network, viber, whatsapp, fényképezés(semmi profi dolog, inkább emlékezetes pillanat örökítés, front cammal is), email, neha navigálás, játék minimális szinten, sorbanállás gyorsabbá tételéhez.Első körben Nexus sorozat jutott eszembe, ebből is az 5. generáció. Nexus 4 is szóba jöhet, hisz majdnem féláron megy 5-öshöz képest, ha jól tudom van rá 5.0 és a tempóra sincs sok panasz (igaz, a kameráját nem istenítik). LG G2 amit még néztem, kicsivel olcsóbban az N5-höz képest, bár itt ugye nincs olyan kemény support mint a referencia telefonnál, illetve egy barátom is úgy jellemezte az övét, hogy "minden baja van", pedig tudom, hogy nem egy power user(tudom, hogy lehet kifogta azt a bizonyos 1-et a 1000-ből). Sony Z1 nem játszik, negatív tapasztalat miatt, Z1C nem lenne rossz, de nem találok értelmes ajánlatot. SGS4 nem igazán tetszik semmilyen szempontból, SGS5 meg túl drága. Windowst köszönöm nem.
Tehát N5 kb. 75-80k vagy N4 kb. 45-50k vagy LG G2 kb. 65-70k vagy i5s kb. 105-110k, illetve amit még ajánlotok.
Nekem ha droid, Nexusok fele húz a szívem, illetve iPhone talán.Esetleg ti még ajánlotok valamit?
-
-
iamdoki
tag
válasz Adrian Mole #70042 üzenetére
Szia!
A Telenor árai nagyban függnek az előfizetéstől.
Mivel nem tudom, hogy mennyit takar be a havidíjad céges fronton, így annyit tudok ajánlani, hogy mindenképp egy LTE képes telefont nézz ki. (50000-be belefér akár az iPhone 5S is, csak olyan a havidíj is hozzá)
Ha mondjuk Allin S csomagot fed le a céges előfizu, jó választás lehet az Alcatel One Touch Idol 2S is akár.
2150 mAh-s lítium-ion akksival, 5 colos HD felbontással szerintem egész jó üzemidőt érhet el.
A másik ebben a szegmensben az LG G2 Mini. Kicsit nagyobb akksival van szerelve, 4,7-es kijelzővel.
A GPS modul mind a kettőben kellően érzékeny tudomásom szerint."Because I sad so, that's why..."
-
iamdoki
tag
Hát ilyen kritériumoknál az ár a döntő. Amiket leírtál jó paraméterek, kínai telefonoknál rengeteg ilyen fellelhető. Vannak megbízható márkák, mint a Lenovo, Huawei, Xiaomi, ezeknél van magyar szervizháttér is. De ott van az iNew, Zopo, Oppo, Jiayu, Elephone és sorolhatnám még
Ha nem félsz a külföldi rendeléstől, ajánlom a pandawill-t, vagy a tinydeal-t. Van választék, és tudod is szűkíteni a telefonoknál a keresési kritériumokat. (Érdemes hardveraprón is körülnézni, sokan vállalják át a külföldi rendelésekkel kapcsolatos tennivalókat.) Rendeltem már mindkét helyről, problémamentes volt minden. Amire érdemes odafigyelni, hogy itt esélyes a vámolás, ami plusz költséggel járhat!!Magyar oldalon a ConCorde, a mostelado.hu, illetve az edigital is árul kínai telefonokat magyar garanciával.(Ismét csak egy pár a sok közül) Persze az ár drágább, de megéri a magyar garancia miatt általában.
Nyugodtan nézz körül, és válassz ki pár olyat, ami tetszik, segítünk dönteni, ha körvonalazódik a kép
(#70041) acura
Neked is hasonlókat tudok mondani.
Érdemes kicsit körülnézni, 100ezerbe sok minden belefér, akár egy felső kategóriás Huawei vagy Lenovo is.
Szűkítsd kicsit a kört szerintem"Because I sad so, that's why..."
-
Adrian Mole
senior tag
Egy céges telefon kellene Telenortól, 50 000 alatt. Alapvetően Android, de Win8.1 is érdekes lehet. Ami fontos lenne a telefonáláson felül, az az aránylag hosszú üzemidő, használható GPS (ide van ugye szerintem használható, célnak megfelelő Androidos app, ezért írtam, lásd OruxMap), és a stabil és gyors adatkapcsolat. Melyikben érdemes gondolkodni?
Köszi42
-
acura
tag
Hali.
Nekem is hasonló igényem lenne, mint Shoo-nak.
4.7 de max 5col ami belefér, nekem a kijelző felontás nem is lenne olyan fontos, mint az, hogy csak OLED kijelzős telefont szeretnék, sok háttértárral, normális cpu val.
Annyi számomra idegen márka van a piacon segítsetek, hátha tudtok olyat amit nem találtam meg.
Ami hirtelen megtetszett: Prestigio MultiPhone 7557 Grace, viszont nem túl nagy a <16gb rom, és sd-vel sem bővíthető. Alpha is tetszik, de ott sincs sd-slot, és annak az ára már túl sok nekem. Jó lenne árban 100 környékén maradni.
Persze csak a droid!köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
Shoo
senior tag
Sziasztok!
Le szeretném cserélni a telefonom, néha nehézkes a kezelése a nagysága miatt.
4,7 vagy 5 colra gondoltam. Legalább HD kijelzőre, 2giga ramra, 16giga háttértárra, kb. 13mp-s kamerára.
Valami ilyesmit szeretnék. A nubia z7mini-t néztem ki, ami kb megfelelne számomra, esetleg zenfone 5. Tudnátok esetleg ajánlani ti is, hogy min érdemes gondolkodni. Külföldön élek igy inkább a külföldi rendelés a jobb, de hó végén megyek haza is.
Előre is köszi!
Üdv!Galaxy S9; Galaxy Watch; Galaxy Note 8; Dex Station; Asus Zenpad 8.0
-
iamdoki
tag
válasz Angelotti #70035 üzenetére
Szia!
Ebben a méretben tudom ajánlani a Lumia 636-ot, vagy az 535-öt, nem is kell külföldről rendelni és megfelelnek a leírt kritériumoknak. Árukeresőn ha rákeresel, van rengeteg jó ajánlat. 41-42000 ft környékén indul az áruk. Mindkét készülék megkapta az 1 GB Ramot, ami Windows-hoz több, mint elég, illetve a processzorok is 4 magosak.
Ha android érdekel inkább, akkor a Dogee DG800 Valencia sem rossz. A márka szerintem egész megbízható, DG550 van a baráti körben, és megbízható kütyürü.Szerk.: Bocsánat, az 535 már 5 colos, de hátha belefér
[ Szerkesztve ]
-
Angelotti
tag
Sziasztok!
Tesóm szeretne magának egy okostelót ami gyors, nem akad, nincsenek sebesség gondjai.
Gondolom inkább WP vonalon kéne elindulni. Jelenleg egy xperia U-t próbál használni, immáron két éve.. hát nem sok boldogságot lel benne
Főleg böngészésre lenne használva, lényeg a jó hardver, akadásmentes működés, kamera nem annyira fontos.A méret. Nőből van, de mivel 183 magas viszonylag hosszúak az ujjai. Nagyon max 4,3 esteleg 4,5 coll.
Új legyen, a keret 40-nagyon max 50 rongy rá. Független kellene, külföldi paypalos rendeléstől sem zárkózunk el.
Köszi a segítséget,
Üdv, Zoli.(*)(*)
-
Jasmine24
újonc
Sziasztok! Nagyon hezitalok a Note 4 es az Egde kozott, nem tudok donteni. Az Edge kulonleges a kinezetevel, habar ketsegeim vannak, hogy vajon mennyire lehet hasznos. (?)Ugy tudom a 2 pahblet ugyanazt tudja, igy tenyleg a kulso (es a penz) a donto. Ki melyik keszuleket valasztana?
-
iamdoki
tag
válasz BrianDK #70028 üzenetére
Szia!
A Redmi Note ütős telefon, 3 hónapig használtam egy MTK processzoros enhanced verziót. Ez a 2GB Ram-os, 8 magos verzió. Nem akad, nem fagy, a Miui atomstabil!
Egy "hátránya" van, hogy lassan adják ki a frissítéseket. (13-án elvileg jön rá a 4.4.)
A 4G verzióra folyamat mennek a frissítések, de "csak" 4 magos a proci, Snapdragon 400-as soc már egy kicsit régi.
Csak azért adtam el, mert nekem kicsit nagy volt az 5,5 col-os méret. A telefon minősége amúgy kimagasló volt számomra a kínai telefonok közt. Volt már jó pár a birtokomban. iNew, Lenovo, Jiayu, Zopo, de a Xiaomi nem viccel, tényleg prémium termékeket gyártanak.
Egy valamire érdemes figyelni, hogy gyakran bele lehet futni hamisítványokba itthon is. Sokan jártak pórul így, érdemes lefuttatni pár tesztet, ha használtan veszed meg itthon, hogy a paraméterek tényleg megfelelőek-e.
A Gorilla Glass 2-3000 ft-ért pótolható, kapni rá 9H tempered glass-t, én is azzal használtam. Amúgy nem nagyon karcolódik a kijelző ennek hiányában sem. Akkuidőre meg mocskosul bitang jó a készülék, nálam 3 napot elszaladt vígan, pedig használtam is
Kamerára üti a Note 3 Neo-t, a Redmi Note fúrumában valaki csinált összehasonlításképp képeket.Ha nagy kijelzővel akarsz telefont venni, csak ajánlani tudom, főleg a fekete hátlappal, az kevésbé csúszós, mint a fehér.
Ha érdekel bármi a készülékről, igyekszem válaszolni mindenre.
-
Flind
senior tag
válasz batai15 #70029 üzenetére
De, a G2-t is.
Amúgy annyira nem rossz a Cordon mint sokan gondolják, pozitív vélemények is bőven akadnak, a hibás telefonokat ők is nyilván megjavítják. Persze egy Samsung Prémium garival nem vethetők össze.
Ja, 100-ból 1-nek beázik. Ez van minden vízálló telefonnal, technikailag nem lehet 100%-osra megcsinálni. Ezért ne a Sonyt szídd. Aztán az más kérdés, hogy az az 1 user egyáltalán rendesen csukta-e be az ajtókat.
Összeszerelés bőven jobb az LG-knél. Igen, a Z2 első szériáiban nem volt az mindenkinek, akkor volt ilyen 40%-os beázási arány, de a hibás készülékeket természetesen szó nélkül cserélték gariban. Igen, a Cordon!!4!NÉGY! Most meg már jó ideje hibátlanokat árulnak. Van ismerősi körömben 2 Z2, mindkét tulaj fürdött már vele többször, és semmi bajuk. -
BrianDK
tag
válasz -Faceless- #70001 üzenetére
Nézelődtem kicsit neten és valóban találtam egész jó áron is Note 3 Neo-t... Elolvastam egy-két tesztet, és kérdésem - nem csak hozzád - hogy milyen az általános megítélése a Xiaomi Redmi Note-nak, vagy mondjuk a 4G változatnak? Azt láttam, hogy Gorilla Glass nincs, de minden másban teljesíti az elvárást.
Ráadásnak újonnan kerül annyiba, mint amennyiért eleinte Note 2-t néztem ki. A távol keletről jókat lehetett olvasni nagyon a MIUI-ról és a Xiaomi-ról is úgy általában, szóval hajlanék egy ilyenre is.iPhone 7, Redmi Note 9
-
Flind
senior tag
-
w333
félisten
Dupla kopp kijelzőfeloldás, százalékos akku, értesítési led testreszabás, stb. sok minden kényelmi funkció, ugyan pótolhatók de nagyon körülményes !
Ezen felül ... gyengébb kijelző, sokkal gyengébb akku, nincs infra, stb !
Egyáltalán nem rossz a Nexus 5 sem, csak mivel ez egy fejlesztői telefon nem mondom hogy kötelező romolni, de ha kellenek a + funkciók akkor igen
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
w333
félisten
Nem gyorsabb a G2 hanem inkább stabilabb (okosabb) ... és azért hardveresen sokkal jobb a G2, minek akarsz pont egy Nexus -t ha tényleg nem romolsz ? ez egy fejlesztői telefon, a gyári romból sok minden hiányzik és ha ezeket majd idővel pótolni szeretnéd mindenképp kell majd mókolni !
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Zedz
addikt
Köszönöm az ajánlatokat!
Hogy egy kis ON is legyen: új telefont szeretnék vásárolni, 100-120k környékén nézelődök. WP-ről váltok, tehát ilyen telefon nem játszik most. Nexus 5 és G3 lett kinézve így első körben. Tudtok esetleg mást is ajánlani? Ha nem, a kettő közül melyik jobb szerintetek?
-
quailstorm
nagyúr
válasz cuncika87 #70015 üzenetére
itt írnak róla
kamu mint az állat
Lenovo nem tesz a számok után betűt!!!!! -
cuncika87
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem, az alábbi termékről tudnátok infót adni? Szerintetek ez valóban igazi, vagy csak egy jópofa hamisitvány?
[ Szerkesztve ]
-
Flind
senior tag
Expansys. Itt mindent gyári dobozban, gyári tartozékokkal, gyártói nemzetközi garival, függetlenül árulnak, jó áron, friss kínálattal, korrekt hozzáállással. Olyan mint az Edigital vagy az MM, csak olcsóbb. Csak jókat olvastam róluk.
(#70003) Karmapolice: Te tudod, pedig ennél jobbat 5.5" alatt nem fogsz kapni (felette is csak 1-2 típus van vele pariban, már amennyiben nem fontos a vízállóság). Persze, lehet jobb várni, MWC-n jön a Galaxy S6 illetve Z4 család, meg ki tudja még mi. Én is addig várok.
[ Szerkesztve ]
-
Zedz
addikt
válasz quailstorm #70006 üzenetére
1 év garanciát adnak rá. Szóval akkor valószínűleg töltőt sem adnának hozzá? Magyar nyelv nélkül? Androidban azért ki lehetne választani, nem?
-
quailstorm
nagyúr
negatív sokaknak
haver sztorijaamúgy semmi fura nincs az árban, ha tartozék nélkül adják, garanciamentesen, külföldről hozva, magyar nyelv nélkül
[ Szerkesztve ]
-
Zedz
addikt
Sziasztok,
A különböző "sufni" GSM boltokkal kapcsolatban van itt valakinek bármilyen tapasztalata? Elég fura, hogy mondjuk egy G3-at már 100k alatt is lehet szerezni.
-
fater52
csendes tag
LG G2 mini és LG G3s között vacillálok, a tudásuk kb egyforma, az áruk is. Főleg a megbízhatóságuk érdekelne, ha valaki erről tudna infót adni.....
-
BrianDK
tag
válasz -Faceless- #70001 üzenetére
Legkorábban februárban gondolkodhatok róla. A Zenfone valóban kecsegtető ajánlat. Nem tudom azonban, hogy az appok mennyire lesznek kompatibilisek a SOC-al, elvileg ez x86 architektúra...
Ránézek a Note 3 Neo-ra, valóban nagyon jó készülék az is. A korábbi tippet is köszi a G2-ről, de az "csak" 5.2"-os. Próbáltam haverom Note 3-ját, és az a kijelző méret nagyon megtetszett, ezért is gondoltam a megfizethetőbb árú Note 2-re.iPhone 7, Redmi Note 9
-
-Faceless-
őstag
válasz BrianDK #69997 üzenetére
Ha egy kicsit tud várni, akkor ezt nézd meg. 60k körül lesz a várható ár, és szerintem nem igen lesz semmi ami ezt tudná hozni.
Még Moto G 2, Redmi Note 4G, de sima is van ami kicsit erősebb, xperia T3/T2, Használtan mondták a note 2-t, de nézz körbe hátha van elszórva egy-egy Note 3 neo, piszok jó teló, és újonnan 100k, használtan hátha adnak 70 felé.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest