-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
xhege
veterán
válasz
Casanova* #160240 üzenetére
iPhone 13 Mini lehet, hogy nem lesz, mert most olyanokat is hallani, hogy a 12 mini gyártását is visszafogják, vagy akár le is állítják. Nem nagyon fogy. Az S10e is piszok gyenge akkuban csak szólok!
Nálam 3,5 óra SOT-okat tudott, de legalább melegedett is rendesen... A 3,5 órát simán hozza egy iPhone SE2020 vagy egy 12 Mini is, de azok legalább nem melegszenek. Nyilván ahány felhasználó annyi vélemény, de nekem az S10e életem egyik legnagyobb csalódása volt.
-
kutga
félisten
válasz
Casanova* #160236 üzenetére
Annyi hogy nálunk hivatalosan nem kapható, innen az apróról lehet rendelni.
MOD
Új almákat én is néztem, de ami kicsi, azokban valóban röhej az akku. Meg aztán valódi dual sim, tárhelybővítés, és még sorolhatnám mit nem tudnak. Ennek ellenére egy SE-re bármikor beneveznék. -
-
-
-
válasz
Casanova* #147048 üzenetére
Ez az app problémája, nem "az androidé", miért nem írtak olyan figyelmeztetést, mint amilyet pl a viber feldob még kikapcsolt kijelzőnél is.
A csipogás jól hallóknál is hülyeség, még csak az kéne, hogy meló közben meetingen csipogjon...Ez itt egyébként a telefonválasztó topik, nézz át a Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik-ba
-
válasz
Casanova* #147045 üzenetére
Az app írójánál kell próbálkozni. Minek kell + alert app, ha maga az alkalmazás normálisan meg van írva és küld értesítéseket
? (nincs csaomi telefonom, dunsztom sincs róla, hogy mennek rajta a figyelmeztetések - samsungon nekem kell kilövögetni, ha valamit nem akarok...)
-
-
Casanova*
veterán
válasz
Casanova* #114267 üzenetére
Xiaomi Redmi 4A Pro
meg is van az én telóm -
gixxer-tomee
aktív tag
válasz
Casanova* #65341 üzenetére
Sajnos hiába reklámozzák magukat, hogy ennyi meg annyi appjuk van már. Ami általában kell az embernek, abból van mondjuk 10 ultra f0s, meg 1 ami "csak" elég sz@r... Akad azért pár használható is. De azok leginkább a gyári appok. Azokba még feccöltek némi energiát véleményem szerint. De a külsős dolgokkal nem vagyok megelégedve. Most is csak azért használom, mert a Z-m repedt kijelzővel sajnos elköszönt tőlem.. Alig várom már, hogy újra legyen droidom, vagy ios-em. Még az is jobb..
Persze aki szigorúan csak a gyári cuccokkal használja, és tényleg egy fagyásmentes és egyszerű rendszert szeretne, annak jó választás lehet. Csak hát ugye, mindig jön később valami igény, amit nem tud majd kielégíteni. De addig meg lesz vele elégedve a kuncsaft jórészben.
-
Ájvé
veterán
válasz
Casanova* #64550 üzenetére
Első videón Remote play megy, amit távoli játékot jelent, ez esetben a telefon csak a képet veszi át, de továbbra is a PS4 futtatja nyilván a játékot, nem is lenne képes telefon ilyen játékok futtatására, PS4 hardvere sokszorta erősebb.
A második videón GTA San Andreas fut már, az elérhető Androidra, itt a kontroller csak irányítóként funkcionál.
-
pengwin
addikt
válasz
Casanova* #62514 üzenetére
Z1 Compact is tudja ezeket, iPhone is. Egyik a brutális hardvere révén, a másik az iOS miatt.
Z1C vízállóságára nem vállalnak garanciát, ha leejted akkor ez is tud törni, de tény, hogy jóval ellenállóbb.
Én a Z1C-t venném, de ha nem akarsz a rendszerben matatni és kellenek a frissítések (ha hosszútávra tervezel akkor pedig kellenek), akkor iPhone.(#62513) mexel
Jiayu G2F? Rendelhető Szlovákiából, tudtommal 25-30k környékén. Közvetlen kínai rendelésnél számoljatok rá +27%-ot az ár+száll.költs.-re, mert nagy valószínűséggel kikell fizetni rá a tréfát. -
válasz
Casanova* #62506 üzenetére
szia,
mind a kettő jó a maga módján, az legnagyobb kérdés az, hogy android vagy ios, amennyiben utóbbi is megfelel, úgy jó választás az 5s is.
oprendszeres mindegység esetén össze kell vetni, hogy milyen elvárásaid vannak, mik a fontosabb szempontok, az ip58 védelem hasznosabb, vagy például a szintén hasznos ujjlenyomat-olvasó, pörgős rendszer...stb.
mind a kettőnek van sok előnye és hátránya a másikkal szemben, ezért amíg nem ismertek a főbb elvárásaid, használati szokásaid, addig csak egy hosszú listát lehetne írni a különbségekről, persze mind a két oldal szerint megfogalmazva.
így igaz, érdemes megvárni a z3 c-t, hogy a gyakorlatban mit hoz. -
MurdR
veterán
-
cyberkind
félisten
válasz
Casanova* #33117 üzenetére
Beárazva 180 körül lesz, ami azért már sok, eredetileg 100-ig akartam menni, de aztán láttam hogy 116 a Z meg Note II is, így azt mondtam hogy oké !
Egy kérdés, mi a különbség az LTE vagy 7105 Note II és a sima Note II között, van-e érdemi különbség ?(#33118) jooker82
így hogy írtál, neked is szól ! -
cyberkind
félisten
válasz
Casanova* #33111 üzenetére
1-2 hónap múlva veszek, ha akkor már lesz a Nexus 5, és jó áron, akkor benevezek arra, de ha nem akkor a Sony, az úgy is nagyon tetszik a szögletes formája miatt !
Igazából a minél nagyobb kijelző kéne, de ha az nagy akkor máshol van a szűkítés, tehát sehogy se jó ! -
agabe
addikt
válasz
Casanova* #32814 üzenetére
kameraban, es (ha gyari gari van) garanciaban az s4 a jobb.
A kijelzoben meg annyi a fontos kulonbseg, hogy S4-es kijelzoje kevesebb fenyerovel rendelkezik (de jobb mint sz S3-as es azzal is el lehetett lenni), igy direkt napsutesben jobb tud lenni a HTC.
S4 kijelzoje be is eghet, de ha gyari garis, akkor 20perc alatt a megrendelt helyen cserelik azt is 26 honapon belul. -
fematthew89
tag
válasz
Casanova* #32731 üzenetére
Köszi az infót, de ha megnézed a képet nem a legszebb zoomolás után...ezért írtam samsungot, de köszi a tippet!
Kérek még tippet! -
dokee78
félisten
válasz
Casanova* #32201 üzenetére
Elég sokat OFF-olsz.
De legalább tedd is OFF-ba.
Ha nem pörgős a teló topikja akkor kérdezd itt:Android OS-t használók szakmai topicja -
w333
félisten
válasz
Casanova* #32013 üzenetére
Leírom az összes negatívumot ami nekem nem tetszik !
1. Nincs Widget !
2. Nincs Launcher !
3. Zenét csak iTunes -en keresztül tudsz rámásolni !
4. Bluetooth csak Apple termékekkel kompatibilis !
5. Sokkal kevesebbek a lehetőségek mint Androidnál !
6. Csak 1év gyári garancia ( nem bíznak a saját termékükben ? )
7. Nagyon drága !Hirtelen ennyi jutott eszembe de biztosan van még vagy 10 negatívum !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Milyen videókártyát?
- Éjszakai műszak
- Apple MacBook
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kuponkunyeráló
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux kezdőknek
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest