Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #04441088

    törölt tag

    Sziasztok! Kicsit elternek az osszefoglalotol..

    Apámnak lett egy Suzuki SX-4 S-Cross autója. Van benne egy fedélzeti rendszer, ami Androidos telefonok esetében Mirrorlink segítségével tudna normálisan működni. Szeretnénk GPS-t a kocsiba és két lehetőség van:
    - SD kártya vásárlása a Suzukitól, ami egyrészt rohadt drága, másrészt x évente fizetni kell a frissítésekért is.
    - Egy Mirrorlink-es telefon, Android esetében.
    'A másik két kapcsolódási forma már kábeles. Androidos telefonoknál a MirrorLink jöhet szóba (ha a telefon támogatja, újabb LG, Samsung, Sony és HTC készülékekre jellemző ez), az iPhone-hoz pedig adott az Apple CarPlay. ' Teszt.

    Na szóval...Milyen telefont vegyek, amivel tuti működne normálisan? Olvastam, hogy némely Mirrorlink-es telefon esetében csak néhány funkció működik, a teljes képernyő megosztás, és az autó kijelzőjén a telefon kijelzőjének kezelése nem...

    Elvileg itt egy lista a Mirrorlink kompatibilis telefonokról: Link
    De most így a hasamra ütök aztán veszek egyet alapon nem szeretnék költekezni, hátha azzal épp nem úgy működik ahogy kellene.
    Igazából nem is lenne muszáj új telefon. Elég egy használt, régebbi, amivel tuti működne.(pl.: Xperia Z2, Z3...csak nem tudom működne e normálisan.)Annyi, hogy jó akksi kellene bele, az hogy a kijelző karcos, a szélei kopottak...esztétika dolgok nem nagyon számítanak, ha úgyis csak a kocsira lenne kötve GPS-ként funkcionálna.
    Valakinek ötlete?
    Köszönöm! :R :R

Új hozzászólás Aktív témák