- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pit stop
addikt
válasz
kiralytom #122440 üzenetére
Ott volt, csak ahogy írták el is fogyott.
Ma lett akciózva több készülék, többek között G5 is. Huawei Nova-ból nap elején 2 darab volt központi raktáron, és annyi - ami szintén kifutóként lett akciózva.
Szóval aki reggel figyelt, és gyorsan rendelt még tudott venni jó áron, de nap végére ezekből nem maradt semmi. -
-Bandi-
tag
válasz
kiralytom #122440 üzenetére
Moto G5, elfogyott
Esetleg most az A3 2017 49.500ft, de ha sikerül kérnetek Domino kupont 44.500Ft-ért ez jó kis teló, páromnak vettem az ősszel, nagyon tetszik nekem is ( S7 esem van, kinézetre is olyan, csak kisebben ), és az üzemideje is nagyon baráti.
-
-
Jqwertyz
csendes tag
válasz
kiralytom #119334 üzenetére
Ez nem ajanlas, csak sajat tapasztalat. A homtom ht16pro nekem nagyon jol bevalt. Atmeneti keszuleknek vettem, mert a csillivilli draga telom allandoan szervizbe. Ez is maradna A telefonom, ha az a 11.5giga hely nem lenne szamomra fogcsikorgatoan keves.
Ja es ujan sem utotte meg a 25-ot. -
nyisziati
veterán
válasz
kiralytom #115876 üzenetére
Nehéz ügy, ahogy trebrona fórumtárs is mondta, ez nem a jó kamerás szekció.
Hardveraprón nézz szét, használt Samsungokkal még érdemes bepróbálkozni. Ahogy nézem, a te ársávodban van T-függő A3, kicsit följebb J5.
De vétel előtt mindenképp ki kell próbálni, hogy az új tulaj elégedett-e az eredménnyel.
-
nyisziati
veterán
válasz
kiralytom #115874 üzenetére
Hát ezt rosszul érzed. 25-30 ezres készülékek (új) közt még a jó GPS is kihívás, nemhogy a jó kamera.
Ha ilyen alacsony a keret, érdemes használtban gondolkodni. Vagy ha új kell, akkor szolgáltatótól. Bár már ott is irgalmatlan lehúzás megy, olcsón készüléket csak magas havidíj mellett adnak. Plusz a két év letöltendő. -
Yasuo
aktív tag
válasz
kiralytom #115629 üzenetére
Szia,
A kis kávájú mobilok piaca még csak most alakul ki, egyelőre csak a csúcskategóriában találkozni ilyen telefonokkal. Szerintem hónapok kérdése, és az alsó-közép kategóriát is eléri ez a trend.
Esetleg majd az LG Q6 lehet érdekes számodra, de ez augusztusi megjelenésű, és még az is kérdéses, hogy kis hazánkba eljut-e majd, aztán még az áráról sem volt szó. -
kiralytom
aktív tag
válasz
kiralytom #115383 üzenetére
Feladom, G5 nem dualos, kerestem használtan de semmi
Egy gsm boltba voltam, azt mondták azokat csak ázsiai piacra gyártották, itthon nem kapható, vagy ha mégis, akkor a gariztatása problémáspedig már majdnem megvolt, megalkudtam a mérettel, ténylegesen tetszett a készített képek is, a készülék is elment kinézetre, a használt árát is el tudtam még fogadni 70eFt körül, verte a számomra gyengének tűnő p9-et ahonnan kiindultam eredetileg, erre kiderül hogy dual-ba luft
árúkeresőn irreális áron (115eFt )találtam PINKET"hali
kamera:
sok sok tesztet, videót , összehasonlítót néztem g5 , p9/honor8, s6 kapcsán s úgy tűnik a g5 jobb képeket csinál mint a konkurensek. viszont nem nagyon lehet már találni, vagyis kevés helyen. tudtok olyan telefont ami benne van ebben a fényképminőségi árkategóriában mint ezek a készülékek s van olyan jó képe mint a g5-nek? minél több p9 kamera összehasonlítót nézek annál jobban kiábrándulok"
-
pit stop
addikt
válasz
kiralytom #115446 üzenetére
Nincs köze, Motonak is van G szériája (jó ár/érték arány és vízállóság a jellemzői régebbről; vízállóság most hivatalosan nincs de több tesztben is bírta 10 percet víz alatt gond nélkül).
(#115447) Soybex: 3 giga Ram van benne, nézd meg jobban. G5 plusról beszéltünk..
-
Ájvé
veterán
válasz
kiralytom #114142 üzenetére
Jobb, többet is tud, nem lő rossz képeket, tesztek szerint se. B20-as verzió viszont nincs és idehaza se nagyon kapni.
-
Ájvé
veterán
válasz
kiralytom #114131 üzenetére
""elavult" ios"
Ezt meg mire érted? Korábban Honor 7 Lite/5C-t írtad, most Honor 6-ot és Redmi 4X-et ajánlották (jogosan), hol van itt iPhone?
Honor 6 nem rossz, marad Android 6.0-án, SoC nem rossz, bár GPU elég gyenge. Redmi 4X simán felveszi vele a versenyt hardveres téren, GPU egyértelműen jobb is. Kamera rosszabb, vagyis ebben Honor 6 a nyerő. Én nem vennék már Honor 6-ot. Egyébként 65-ért Redmi Note 4 szerintem a nyerő, SoC nagyon jó benne, bőven veri a Honor 6-ot, kamera viszont ebben is rosszabb. -
somogyib
őstag
-
k-adi
nagyúr
válasz
kiralytom #113964 üzenetére
4,7-4,8 coll körül manapság már nincsenek készülékek?
nincsenek, jól látod... nekem is ilyen volt a kis lumiám míg meg nem döglött, most keresek helyette új telót de mindegyik vagy kis szar (iphone SE pl.) vagy 5.2" és afeletti...
Persze lehet, hogy csak hozzá kell szokni és nem is lesz olyan rossz ez a méret.
-
kiralytom
aktív tag
válasz
kiralytom #113953 üzenetére
Ma először elmentem élőben megnézni a kínálatot 2 üzletbe is. A mai forgalomba lévő telefonok nekem mind tepsik a maguk 5,2 colljukkal. Túl nagyok számomra (ízlések és pofonok). treborna javasolta a redmi 4x-et , de amíg nem látom élőbe , nem fogom a kezembe nem merek belevágni. 4,7-4,8 coll körül manapság már nincsenek készülékek? Használtak között valami tipp mit keressek?
újak között dob olyat az arút kereső oldal, hogy Galaxy a3 2017 és Alpha (ez utóbbi borzalom), de a Samsungokkal már tele a hócipőm (tudom ,sok a kritérium)
Sziasztok
Javaslatokat szeretnék kérni telefonvásárláshoz lehet használt is, új is. max 50eFT lenne rá. Szeretnék jó képeket csinálni, egyébként átlagfelhasználó vagyok, sok böngészés , chatelés , játék kevés, navigáció viszont alkalomadtán szokott kelleni. Android lehet csak, mert iOS esélytelen, iphone 6 alatt nem annyira foglalkoznék az apple-el.
Gyors zökkenőmentes felhasználói élményt szeretnék , akku is bírja a kiképzést.
Jelenleg Samsung S3 -am van. Amiket újként találtam ebben az árkategóriába az a Honor 7 lite/5c -
Ájvé
veterán
válasz
kiralytom #108340 üzenetére
Javaslom nézelődj az apró hirdetések között. Nem ismerem a használt telefon piacot, azt se tudom mit lehet ennyiért kapni, szóval én így nem tudok segíteni, mivel nem ismerem a kínálatot.
LG-nek nem erős az akkuja, esetleg a készülékeinek, de ez se igaz. Nem gyártó, hanem készülék függő az üzemidő. -
Handball94
senior tag
válasz
kiralytom #97312 üzenetére
Sajnos ilyen nem lesz.
Esetleg ha még tudsz hozzátenni 5 ezret, es 5 inches kijelző belefér akkor Doogee x5 pro jó választás lehet.
Ennyiért használtan is max 1GB Ramos telefonokat találsz, amit már nem érdemes venni.
Talán ha x5 prot találsz valahol, használtan benézhet 20 alá. -
quailstorm
félisten
válasz
kiralytom #63756 üzenetére
Ace3 LTE harmada, maximum, tudásban és sebességben. Nyűglődés. Most írjam le részletesen? NovaThor U8420 ami a nem tudjuk mi módon gyengített verziója az U8500-nak, ami az egyetlen megjelent chipje a megszűnt ST-Ericssonnak, amihez úgy kellett kikönyörögni a 4.1.2 drivereket, de a rendszert legalább a Samsung jól elbaszta. Normális esetben vigyázva is 2-3 hónap aztán olyan lassú hogy falhoz vágod. Túl azon hogy régi már nagyon.
S3 mini VE meg egy még annyira se támogatott hulladék Marvell+Vivante kombó.
S3 meg S4 mini valóban jóval fentebb van. De ha nem tervezed tákolni a szoftverét, akkor inkább S4 mini.
De amúgy S2-re válthatsz nyugodtan.
(#63757) droving: sokat akarsz. Lehet hogy kapnál 8mpixet annyiért, na de milyet...
-
-
Prevent
aktív tag
válasz
kiralytom #53030 üzenetére
Sok az OFF:
Igen Naiv vagy de ezen ne sértődj meg!
Samsung telefonhoz CSAK Samsung MicroUSB kábelt használj. Már ott hibázott a dolog, hogy más gyártó kábeljával össze merted dugni. Hidd el nemnagyon szabad. Annyi balesetet láttam már hajjaj. Csak tudod sokan azt hiszik ,hogy ugyan az az aljzat tehát lehet vele tölteni. Sajnos ez már nem a régi Nokia szabványtöltő esete, hogy mindent mindennel lehet tölteni.
Mindenki tapasztalt már kb egyszer az életében olyat, hogy feltette a telefonját töltőre, és furcsaságot művelt a telefon használat közben míg a töltőn volt. Na akkor nem a gyári töltőt használta az illető.Amúgy az ACE3 egy teljesen korrekt telefon, korrekt hardverral. Lelkiekben ne dobd ki még a telefont
-
freeknight
őstag
válasz
kiralytom #53025 üzenetére
7-szer koppints a telefon névjegye alatt a build-számra, ezzel engedélyezed a fejlesztői lehetőségeket. Ott kapcsold be az USB-hibakeresést, hátha az segít!
Minden másra ott az Ace 3 topik. Nem olyan rossz telefon ez, szobatársamnak is ilyen van, több, mint fél éve használja megelégedéssel. Notification led viszont sajnos nincsen benne, hiába is keresed.
-
norbert1998
nagyúr
válasz
kiralytom #52936 üzenetére
Pedig nem nagy, én is féltem tőle, hogy úristen, mit fogok ezen sütni
de valahogy inkább örülök, hogy ekkora, nagyon jó ekkorában írni, böngészni és filmet nézni, még hát játszani is. 3,2"-ről váltottam ekkorát.most ha a kezembe veszem azt, nagy nem szeretem használni. Most már inkább ismerős Noteja kéne méretre
de kell a fenének Samsung
-
w333
félisten
válasz
kiralytom #52554 üzenetére
Az 512MB/RAM miatt felejtős ... inkább használtan Xperia M / Ace 3 LTE !
(#52557) knoxhu
Ezt inkább kérdezd meg Mark Zuckerberg -től
-
w333
félisten
válasz
kiralytom #52547 üzenetére
Mennyi a max. keret ? mire használnád ? honnan vennéd ?
(#52549) DEeEe
Fizetőset csak akkor tudsz megvenni ha be van állítva a bankszámlaszámod (ne állítsd be ennyi a titok) ... tehát a telefon egyenlegből semmi nem vonódik le
(#52550) szabod
Mondtam ... kicsivel drágábban inkább Xperia V vagy ZR -t
-
quailstorm
félisten
válasz
kiralytom #51724 üzenetére
Össze kéne hasonlítani egy alap 2 magossal az SGS-t, de szerintem a huawei y300-at simán megveri, az S advancet meg pár nem ramigényes játékban, mint a batman.
Ki lehet jelenteni hogy a legerősebb 1 magos. Ha ez vigasztal. De úgyse jó neked. Én se azért vettem mert tökéletes. Hanem mert jó ár/értékben.
-
quailstorm
félisten
válasz
kiralytom #51710 üzenetére
Galaxy S i9000. Nem dual core. Nem új. De erősebb mint a blade. Csak szarabb a kijelző. Kb ennyi hátrány ér. Viszont jól megy rajta a 4.4.2.
Sola az egy katasztrófa. SGS-hez képest. SGS még árba is belefér. A kijelző meg a készülékház állapotát kell nézni mert könnyű beégetni és összetörni. Pláne 4 év alatt.
-
Dhampir
félisten
válasz
kiralytom #51712 üzenetére
Kínai dual SIM telefonnal kapcsolatban ide kukkants be, a mesterek helyére teszik a dolgokat, segítenek majd jó kici kínait választani.
-
w333
félisten
válasz
kiralytom #51714 üzenetére
Én nem szeretem mert nem tetszik a csempe, de szerintem teljesen jól használható gyors és gördülékeny, teljesen jó és minden rendben vele, ha ennyiért szeretnék venni okostelefont én mindenképp a Lumia 520 -t választanám mert sokkal jobban jársz vele mint egy ilyen áron kapható akadós, bugos Android -al
(#51715) Blackmirror
Attól még hogy nem szeretem ... énnyiért én is a Lumia 520 -t venném !
-
w333
félisten
válasz
kiralytom #51712 üzenetére
1. WP = Windows Phone ! Nokia Lumia széria !
2. Ez a telefon egy sz@r ... már megbocsáss de ilyent nem szabad venni, csak szenvedni fogsz vele, nem elég hogy "noname" de még harmat gyenge is, arról nem is beszélve mire megkapod a telefont vám + áfa simán számolj +10k -t
Ettől a telefontól már a ZTE Blade 1 is 1000X jobb !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Villámgyors internet, egyetlen kártyával!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LG 38GN950P-B 160Hz QHD+ IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest