Hirdetés
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
PsycHo88
senior tag
Köszönöm szépen!
( ͡° ͜ʖ ͡°)"ne félj különc lenni és akkor viszed valamire" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
diegho
nagyúr
válasz PsycHo88 #116095 üzenetére
G6 az S7 hardverére épül, kizárnám, I7-et szintén, mert rögtön itt az I8, marad a Sony és az S8. Az S8 ujjlenyomat olvasója baromi szar helyen van szerintem, ez nálam rögtön ki is zárná, tehát maradt a Sony, viszont az U11-et még nézd meg 220k 2 év gyártói garival és elég jó lett én a Sony és az U11 között döntenék.
-
PsycHo88
senior tag
Köszönöm !! Még a mate 9 is szóba jöhet !
( ͡° ͜ʖ ͡°)"ne félj különc lenni és akkor viszed valamire" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
PsycHo88
senior tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdéssel fordulok hozzátok hogy szeretném lassan le cserélni a telefonomat és nem tudom pontosan hogy melyiket válasszam.
Szóval 8 évig Iphonom volt , meguntam és lecseréltem kb fél éve egy g4-re . a most kiszemelt telenon sony xz premium lenne .
Ez a 4 teló közt nem sikerül döntenem mindegyik tetszik .
I7+, xz premium , g6, s8 ?
Vélemény ?( ͡° ͜ʖ ͡°)"ne félj különc lenni és akkor viszed valamire" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
yala
újonc
válasz ToniSoprano #116093 üzenetére
Sokáig az A5 és a P10Lite tűnt a legjobb ár érték arányúnak...(most is).
Árban az A5 és a P10Lite kb. azonos.
A kettő közül melyik szerintetek a jobb választás? -
pit stop
addikt
Én P9-et választanám. 3 év garancia, és a mezőnyből hajszállal talán ő lóg ki felfelé.
A3, J5, P9 lite nem hiába olcsóbb, azokat biztos kihúznám ha a többi is belefér keretbe.
A5-ön esetleg elgondolkodnék, 30k-val olcsóbbért szintén versenyben van, mert annyival nem rosszabb.Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
yala
újonc
Sziasztok!
A napokban sürgősen szeretnék egy új mobilt vásárolni.
Fontos a jó kamera és a megbízhatóság. Általános felhasználás, semmi extra.
Az alábbi készülékek lennének a jelöltek:HONOR8 105500Ft
P10Lite 83500Ft
P9 113900Ft
P9Lite 69900Ft
A5 (2017) 84900Ft
A3 (2017) 64900Ft
J5 (2017) 82900FtSzerintetek melyik a legjobb választás, melyiket a legérdemesebb megvenni?
Nézegettem teszteket, összehasonlításokat, de nem tudok dönteni.[ Szerkesztve ]
-
tboj
tag
Sziasztok!
Néhány hónapja már érdeklődtem, hogy felmérjem a terepet, de most már aktuálissá vált húgom telójának cseréje. Eddig egy Redmi Note 2-t használt, ami kb. minden igényét kielégítette. Nem sokat telefonál, inkább tartalomfogyasztásra használja és szinte állandóan a kezében van. Egyedül a 32 GB tárhellyel volt problémája (túl sokat fényképez ), illetve a kijelzővel, ugyanis még nagyobbat szeretne... Nagyjából 100.000 forintig mennék el árban, és legutóbb egy használt Mate 8 volt az ajánlás, de amikor mutattam neki, akkor annyi volt a reakció, hogy "ez is csak 6 colos" xD
Ő ilyen 6,5 col körüli méretet szeretne, szóval ahogy néztem, vagy a Mi Max 2 vagy a Honor Note 8 jöhet szóba. Nézegettem teszt videókat mindkettőről, és összességében nálam a Honor jött ki győztesnek (nála is). Ezt akarom megvenni neki (ha esetleg tudtok ilyen szempontok mellett jobbat ajánlani, akkor jöhet, bár nem hiszem).
A nagyobb kérdésem az lenne, hogy honnan rendeljem. A puremobile-nál láttam 4GB RAM-os 64 GB-s verziót arany színben 1 év forgalmazói garanciával 110 ezerért, viszont a Spemall-nál ugyanez a verzió 96 ezerből kijönne 2 év EU-s garanciával, illetve itt van 128 GB-s is, ami pedig 107 ezerből jönne ki (ráadásul itt választható ezüst színben is).
A Spemall-os árak a standard shipping-gel lettek számolva, viszont valamit mintha olvastam volna egyszer, hogy EU express-t kell választani, hogy ne legyen megvámolva. Valaki fel tudna világosítani ezzel kapcsolatban?
A másik kérdésem pedig a Spemall-os garanciára vonatkozik. Ahogy láttam, van magyarországi szervizük is, így gondolom nem szükséges külföldre küldeni a készüléket, ha probléma adódna vele, csak Budapestre. Jól sejtem?Micimackó, kérsz mézes teát?Kérek Malacka, csak tea nélkül, ha lehet...
-
Kornel
veterán
válasz quailstorm #116075 üzenetére
Semmi személyes nem volt a véleményemben, ellenben az utána lévő vagdalózásokban már annál inkább.
Az meg hogy mi volt, és mi van, két különböző dolog, az alma sem a saját pénzének az ellensége, hogy egy jól futó modell-t utód nélkül kifuttatna, márpedig ez fog történni. Egyébként UK hány százalékát is teszi ki a globális mobiltelefon piacnak?
Szerintem kár tovább ragozni, akinek ilyen kell most vegyen, szerintem teljesen normálisan próbáltam rá felhívni a figyelmet.
[ Szerkesztve ]
-
quailstorm
nagyúr
válasz Kornel #116074 üzenetére
Végülis tény, hogy csak a top1 teló volt UK-ben, tehát alig adtak el belőle
Ne edd meg a kamu cikkeket. Olvasd el a forrást, ami a telefonguru linkelt, és hasonlítsd össze a kettőt. A tg cikke nettó iPSE fika, semmi több.A véleménykülönbség nem baj, ahogy előadtad az annál inkább az volt.
[ Szerkesztve ]
-
Kornel
veterán
válasz quailstorm #116073 üzenetére
Most találtam, és nem rosszindulatból linkeltem, pusztán a célból, hogy aki akar, most vegye.
Múltkor a saját véleményemet írtam le, amit most is fenntartok.
Tegnap nézegettünk telefonokat, szemügyre vettem mégegyszer, továbbra sem változott a véleményem.
Remélem nem gond, hogy különbözőek vagyunk, és van akinek nem az a megfelelő, ami másiknak...Összességében az eladási statisztikák nem hazudnak, utód nélkül szűnik meg az iPhone SE, ezért aki akar, most vegyen.
-
SirKero
őstag
Javíthatatlanná vált ( vagy nem gazdaságos a javítása ) a Vernee Mars telefonom ezért vissza kapom az vételárat. A teljesítményével elégedett voltam míg működött gyakorlatilag normál hétköznapi használatra volt semmi játék stb.
Helyette Őt néztem ki ebben az 50k árkategóriában.
Az lenne a kérdésem,hogy minőségben illetve teljesítményben van-e köztük különbség és ha igen mekkora.
De elfogadok minden más ajánlatot ebben az árban.[ Szerkesztve ]
Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
Kornel
veterán
Most vegyen iPhone SE-t, aki akar, mert nem lesz többé: [link]
-
BenHans
addikt
Szia!
Érdemes lenne ránézned a HTC U11-re.
1) Van OIS + az egyik, ha nem a legjobb a kamerája.
2) Külföldről, hivatalos forrásból beszerezhetsz 6/128GB-os verziót, csak a gari kérdéses, hogy elfogadják-e a közelben, vagy ki kell küldeni... A 4/64GB-os is LPDDR4X-1866 és UFS 2.1.
3) QHD SuperLCD5
4) 5.5"-os, és kb ugyanakkora mint a OnePlus5 ami már felmerült alternatívaként.
5) Van DAC a TypeC to Jack átalakítóban. (Nemrég frissítést is kapott OTA. )
6) Van B20.
7) SD835
8) Az előlapon van.
9) A 4/64-es kijön 200-ból függetlenül, két év gyártói garival, de a 6/128 áfával több lesz valamivel mint 240.Ha több infóra van szükséged van egy jó topikja, segítőkész tagokkal és topikgazdával.
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Kornel
veterán
Én vennék egy P10-et, 3 év háztól házig garancia, méretben és tudásban is bőven jó, a 6 GB RAM totál felesleges, a kirin 960 simán hozza egy snapdragon 821 szintjét, és még pénzed is marad.
Ha ez nem jó, muszáj leszel Samsung-ot venni, az S8 minden feltételednek megfelelne
-
Mr.C
őstag
Üdv!
Hát nagy bajban vagyok.... Igazából a muszáj szülte ezt a bejegyzést is, ugyanis véleményem szerint elég rossz most a mobilpiac. Már ami a felső kategóriát illeti. Azért írok ide, mert hátha ti tudtok valami jó megoldást/készüléket. Amit szeretnék benne:1. OIS legyen, nem feltétlen duál kamera, de OIS akkor is legyen és szép képeket csináljon.
2. 6 GB ram alá nem mennék, de úgy néz ki, sajnos kell
3. FullHD felbontás elég, preferálnám az amoled-et, de ha IPS attól se vágom hanyatt magam
4. 5.5" már sok, mindenképp alatta szeretnék maradni.
5. nem árt ha jó a DAC, bár nincs "hetvenezres" fejhallgatóm, hogy annyira püpec legyen
6. B20 kell, nekem fontos.
7. jó lenne snapdragon proci, a kirin-től félek picit de nem kizáró ok. Ami nem kell, az MediaTek és x86
8. jó lenne előlapi ujjlenyomat olvasó, bár ezt is le tudom adni, ha arról lenne szó, lényeg, hogy legyen.
8. nem jöhet szóba iPhone (mert az iOS nem nekem való, ezt tudom) Samsung és olyan noname, ami kiadja az OS-t egyszer és kész, annyi neki.
9. ár nem számít. max 200.000 lenne rá a keret, de ha 240-ért van olyan, amibe ez mind benne van, akkor annyiért is elviszemÉs ennyi, nincs ilyen telefon. Legalábbis amiről én tudok. Nem most akartam venni telefont, de bedöglött a mostani és egy Nokia 3310-essel űzöm az ipart. Legjobb lenne október-november-december körül venni telefont, ezt tudom én is, de most muszáj.
Amit nézegettem, de valamiben úgyis elmarad:
-OnePlus 5
-Pixel
-Honor 9Ti tudtok jobbat? Xiaomi, Oppo stb szóba jöhet (ha van B20) és akár használt vagy külföldi rendelés is játszik
Köszönöm a segítséget, hátha ti többet tudtok!
sudo rm -rf /*
-
Chris0321
addikt
válasz novakalex #116061 üzenetére
Nem tudom te melyik szolgáltatónál vagy, de én a helyedben megnéznék egy függetlenül hasonló árban lévő telefont és megnézném a szolgáltatódnál mennyi. Valószínűleg hasolnó árkülönbség lesz az új Nokiánál is de ez nem garantált. Elvileg már csökkenie kellene az árának így ahogy telik az idő a megjelésétől kezdve.
-
Chemistry
csendes tag
Sziasztok!
Sikerült letesztelnem a redmi note 4 kameráját, és nem vagyok vele totálisan megelégedve, kicsit jobbra vágynék.
60 ezer ft-os kategóriában (újonnan) ennél jobb kamerával bíró, még ajánlott kategóriába sorolható készülék van?Néztem a samsungokat, a J7 2016 még beleférhet a keretbe, erről vélemény?
Vagy Moto G5, esetleg valami egészen más? -
Fsharp
csendes tag
-
MODERÁTOR
-
Fsharp
csendes tag
http://www.ebay.com/itm/BRAND-NEW-LG-G6-H872T-32GB-T-Mobile-GSM-Unlocked-4G-LTE-Smartphone-/232353275521?var=&epid=888883082&hash=item3619559e81:m:mD8tmKfT1vTbM1utuTI9dpw
Sziasztok !Lg g6 készülék vásárlása biztonságos innen ? -
Kornel
veterán
válasz SunMount3r #116055 üzenetére
Egy szóval gagyi lenne.
-
SunMount3r
nagyúr
Már 4K-ért is vannak sima mobiltelefonok, amikbe gondolom azért valahogy csak "belefért" mindaz amit írtál ilyen áron is. Szóval nem igazán értem...
A kijelző felbontása nekem annyira nem lényeg (legalábbis most nem) és ahogy böngésztem az ED-t pl. ott voltak jóval kisebb felbontásúak is. Szerintem amúgy 4"-os is elég lenne nekem (most ).
Más gyártó esetleg, ezen kívül a linkelt "fura" nevűn nem lenne? Amúgy ezekkel meg mi lenne a baj? Pl. gyorsaságban nem hoznák a Tablet-em sem?
-
Chris0321
addikt
válasz novakalex #116050 üzenetére
Én is erre a telefonra várok már május vége óta. Én azért fogom ezt venni mert egyrészt márkahűség (jelenleg egy 735-ösöm van és bár elmúlt 2 éves az égvilágon semmi baja és tisztában vagyok vele, hogy más csinálja de a Nokia felügyeli a dolgokat) másrészt tetszik a fém hátlap amit egy egész tömbből készítenek el és amire én fogom használni (telefonálás, netezés, fotó és videókészítés, nagyritkán egy kis játék) arra megfelel és mivel ez lesz az első androidos telefonom a stock droid is jobban hangzik mint az agyonmókolt plusz rendszeres frissítést és a legfrissebb programot igérték. Plusz néztem videót róla és mint az összeszerelési minőség mind a tervezés (nem kell egész modulokkat cserélni csak most hirtelen nem tudtam jobban megfogalmazni) minőséginek tűnik eddig. Egy töréstesztet is néztem róla amin elég jól teljesített.
-
nyisziati
veterán
válasz Viktor0610 #116052 üzenetére
Igen, de a főnökség fizetése és étvágya ugyanaz...
-
MODERÁTOR
-
BenHans
addikt
válasz novakalex #116050 üzenetére
Nincs tapasztalatom vele.
Ha jól tudom a hivatalos ára 86k, ami a specifikációt tekintve kicsit túlzó, de ez elvileg az összeszerelési minőség miatt alakult így.
Azonos áron szvsz jobb a Moto G5 Plus, olcsóbban P10Lite, Redmi Note4 vagy drágábban van Honor 8.️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
novakalex
aktív tag
Nokia 6 mennyire ajánlott?
-
BenHans
addikt
válasz PlüssMajom #116043 üzenetére
Szia!
Vagy a P10 3 év garival, amit Kornel is ajánlott. 5 óra SOT, "csak" FHD kijelző, jó fotók + OIS. Erőben itt sincs hiány.
Vagy HTC 10, ami 140k alatt is van függetlenül, 2év gyártói garival. Jól bírja a gyűrődést a full fém ház miatt. Szép fotók elöl-hátul OIS, sallangmentes stabil gyors működés is megvan (a SoC Snapdragon 820). Ujjlenyomatolvasó gyors és pontos, 5.2" QHD kijelző az aksi pedig egy napos 4-5 óra közötti aktív kijelzőidővel.
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
pit stop
addikt
válasz PazsitZ #116045 üzenetére
Attól, hogy sok RAM van benne manapság már nem fog egyenes arányosságban állni feltétlen azzal, hogy több taskot tart háttérben, mert lehet ez a rész szarul vagy sehogy nincs kb. optimalizálva, csak belerakják mert jól mutat (lásd C kategóriás kínai telefonok).
Amúgy nekem Xperia X Compact ugrott be, mint lehetséges jelölt.Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
PazsitZ
addikt
Uj telefonban gondolkozom, de valahol mindegyik kerdojeles.
Szoval egy rendes hardvert, 4G memoriaval, kisebb kijelzovel, nagy akksival ilyen nehez talalni vagy csak nekem nem sikerul?
Szudnatok ajanlani mit erdemes nezegetnem a kovetkezo parameterek figyelembevetelevel?
Amit szeretnek:
- kello akku ido (nagyon elegem van, h allandoan tolton van a telefonom, ha kicsit is elkezdem hasznalni)
Kelloen jo hardver, nem jatszok, de menjen mar reccenes nelkul a zene navigalassal, bongeszes, inbrowser/youtube lejatszas
- taskvaltasok miatt min. 4G memoria
- min. 32GB tarhely (bovitve vagy alabol)
- max 5,5", de meg jobb ha az 5"hoz kozelitArban pedig nem szeretnek nagyon messze menni a 100e-tol.
Nezegettem mar sok mindent de vagy kicsi az aksi vagy csucs hardver, de arany arban.
Jelenleg lg g3asom van, ami nagyon merul, a taskvaltasoknal pedig mar egesz hamar megadja magat.- http://pazsitz.hu -
-
Kornel
veterán
válasz PlüssMajom #116043 üzenetére
Huawei P10 vodanal 168k.
Telekomnal kicsit olcsóbb, de azt hiszem ott is független.Mod: most már nem vagyok benne biztos, mert nincs ott a leírásban, hogy független lenne-e, lehet keverem a mate 9-el, sorry.
[ Szerkesztve ]
-
PlüssMajom
csendes tag
Sziasztok!
Asszonynak keresek új telefont, mert az LG G2-je kezdi megadni magát.
Megkötések: max 150e Ft körül, Android, új, Voda/független, magyar beszerzés és garancia, hosszútávra (2+ év)
Felhasználás: általános netezés (FB, Gmail, Youtube), néha HearthStone
Egyéb szempontok (kb fontossági sorrendben):
Nagy tárhely, szép fotók, max 5,5", jó akksi, jó ujjlenyomatleolvasó, strapabíró (általában tokban hordja, de nem árthat)Thx!
-
Georgeester
csendes tag
válasz SunMount3r #116037 üzenetére
Hali,
Én pont ma kaptam az ukászt, hogy ismerősnek nézzek olyan telefont ami kiváló képeket csinál. 20K környékén...
Nehéz ügy.
Ezt találtam: LEAGOO M8 Pro MTK6737 Quad-core 5.7" HD Android 6.0 4G Phone Dual CAM 2GB RAM 16GB ROM Touch ID Gorilla Glass 4
Nem tudom mennyire jó - gyenge -, annak még utána kell néznem, hogy mit tud ez a dualcam. Csak egy ötlet
Vallom, hogy az igényekhez kell igazítani a vételt. Tehát lehet megfelelő telefont kapni olcsón is. Az én szuper iNew telóm sem volt 30K-nál több pár éve, mégis tökéletes a mindennapi használatra a kis kínai dzsunka.Ugyanakkor tudom hogy az igényes hardwert-softwer meg kell fizetni.
-
Kornel
veterán
Ennyiért ilyet kapsz: [link]
Mirr Murr: így van, ezért írtam megjelenéskori árat. Idővel a flagship-ek is megfizethetővé válnak.
[ Szerkesztve ]
-
beg
veterán
Igen, de azzal nem tudtál telefonálni. GSM modul, antenna, GSM szabadalmi díjak stb. Továbbá 1024x600 felbontást már telefonba sem tesznek, drágább kijelző, ezért a drágább ár.
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz Kornel #116036 üzenetére
A 7"-os 1+16GB-os Lenovo Tablet-em 24K volt és számomra megfelelő, tökéletesen működik (ráadásul mások által is ajánlott típus ebben az árban). Ebből gondoltam azt, hogy ugyan ezt a tudást megkaphatom ennyiért okostelefonban is. Így sincs valami best-buy?
[ Szerkesztve ]
-
Kornel
veterán
válasz Dhampir #116034 üzenetére
Egy biztos, a megjelenéskori árkülönbséget nem indokolja a műszaki tartalom beli különbség, illetve a felhasználó sem fog sokat érzékelni belőle
SunMount3r: 25k-ert ne vegyél okostelefont, mert rosszabb lesz, mintha nem is lenne.
Én a redmi 4A vagy még inkábbredmi 4X alá nem adnám: [link]
[ Szerkesztve ]
-
-
Dhampir
félisten
-
w.miki
veterán
válasz quailstorm #115934 üzenetére
Z3 compact használtam is 40e Annyi mint a 4x újonnan.
Én rendeltem egy 2015-ös koreai s4 mini-t, a 2013-as vietnámi s4 mini helyére 16e Ft-ért.
Ezt még éppen átérem. Ha is is merül, melegszik, eldobálja a hálót, akkor tényleg meg kell barátkoznom a nagy mérettel. 4.7" A3 2017, vagy 5"-os Redmi 4x
Komolyan miért nem tud valaki egy 4" erős androidos telót csinálni??Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
Kornel
veterán
válasz Dhampir #116031 üzenetére
Azért látszik, hogy a P9 volt az alapja a Honor 8-nak.
Nem sokat gondolkoztak a mérnökök, hogy nagyon mást hozzanak ki belőle. A hálózat támogatás nyilvánvalóan más, a Huawei az egész világon árult brand, a Honor csak bizonyos piacokon. Ebből is adódhat megtakarítás, nem kell mindegyik licenszet kifizetni adott esetben.[ Szerkesztve ]
-
pit stop
addikt
válasz SunMount3r #116022 üzenetére
Moto G5, vagy G5 Plus. Ezeknek kategórián felüli a fényképezője most, főleg utóbbinak.
Nem tudom, hogy ennyit szánnál-e rá. Ha nem akkor kínai vonalon kéne nézelődnöd, amiben többiek tudnak segíteni.
Ha még többet ráteszel, akkor Honor 8.Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
mameda
újonc
Sziasztok, érdekelne, hogy Ti melyiket választanátok. Honor 8 illetve Huawei p 10 lite, női szemmel a honor felé húz a szívem, de számít a belső, amihez viszont nem igazán értek Előre is köszönöm a segítséget
-
SunMount3r
nagyúr
válasz SunMount3r #115820 üzenetére
Hello! Erre senkinek nincs válasza?!
THX!
-
Ájvé
veterán
válasz Kornel #116002 üzenetére
Korábban azért írt mindenki Wayteqes szervizes témában Eustockról, mert az Eustock garancia itthon a Wayteqhez szól. Eustock pedig elég rég óta működik már és nem sok problémát hallani (konkrétan többet hallani az itthoni boltokról, mint pl. extremedigital). Wayteq garancia problémáról szintén nem nagyon lehet problémákat (vagy egyáltalán bármit is) hallani, szerviz esetén pedig ez jót jelent. Ez volt az első probléma amiről én olvastam (bár nem kutakodtam, de aktívan fórumozok azért) és mint a példa is mutatja ez sem olyan egyszerű.
Sajnálatos hogy neked hibás a készüléked, vannak típus hibák sajnos, ez márkától független, mindig adott készülék típushoz köthető, de ebbe bármelyik cég bele eshet, lásd Samsung Note 7 akku probléma (ami alapvetően egy tervezési hiba volt csak, de sok cég esik ilyen hibába, valamit alul méretez a dizájn miatt és így problémás lesz, vagy spórolnak és olcsóbb ragasztót használnak, ez miatt sárgul a kijelző stb.). Az ilyen problémákat csak egy módon kerülheted el, vársz néhány hónapot a megjelenést követően a felhasználók tapasztalataira, de így is inkább a nagyobb hibákat tudod elkerülni, később még jöhetnek kisebbek (kijelző sárgulás is elő jöhet több hónappal később).
Mi 6 már más kategória, de típus hibákra még ott sincs garancia (de jobban oda figyelnek itt a minőségre, talán nem lesz probléma).(#116020) novakalex:
Redmi Note 4 ami hardverben jelentős előre lépés lenne már, persze ez méretben jóval nagyobb, ha túl nagy akkor jelenleg nem tudnék ilyen árban és méretben olyan telefont mondani amire már hardver szempontjából is érdemes váltani. -
PS7A
tag
Soybex és TODI1111, köszi! Kicsit most meglepődtem, mert kb róla hallottam eddig a legkevesebbet a hétköznapok során.
Így viszont megnézem délután -
PS7A
tag
Sziasztok!
Kíváncsi lennék, hogy ha választani kellene, akkor a Telenor listájából melyik készülék mellett voksolnátok?
Amikből választani lehet:
A5
Honor 8
P9
A3
J5Előre is köszi a segítséget!
-
novakalex
aktív tag
Redmi 3-ról érdemes váltani Redmi 4x-re?
-
Narandil
tag
válasz Yasuo #116011 üzenetére
Az E-Stock.hu-n van Helio X20-s 51 ezerért.
De ha nincs különbség, akkor a Snapdragon-s vonzóbb, ha az üzemidőt nézem.ASUS Prime X570-P, Ryzen 7 5800x, ASUS TUF 6900xt, 2x 16 gb Crucial Ball. Sport DDR4 3200MHz CL16, WD 1000GB BC, Kingston A400 240GB, Samsung 500GB EVO Basic, Phanteks Enthoo Pro ház, ASUS ROG Strix 1000W, Alpenföhn Brocken 3, ASUS ROG Strix XG32UQ monitor
-
Yasuo
aktív tag
válasz Narandil #116009 üzenetére
Magyarországon normális helyről csak a Snapdragon procisat lehet beszerezni, nincs sok különbség egyébként.
Nem igazán lenne jobb választás. Kisebb tárhely, kevesebb ram, gyengébb kamera, kicsi akksi, max a stock android lehet plusz. Én a Xiaomit választanám.[ Szerkesztve ]
-
Fsharp
csendes tag
Sziasztok! Régi , beázott LG G2 mini készülékem ,cserére érett komolyabb illetve időálló telefonra. Előre is köszi segítségeteket.
- Árkategória. (talán ez a legdurvább behatároló tényező)
kb 80.000FT de ha megéri a felár ,akkor feljebb is
- Használt vagy új?
újat preferálom de akár használt is
- Hol vennéd meg? Függetlenül újonnan gyártói garanciával, esetleg előfizetésre egy szolgáltatónál? Esetleg használtan az aprón? Ugye nagyon nem mindegy, mert az árak teljesen különbözőek.
Függetlenül mindenképpen
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont?
Hosszabb távra tervezek ,az lg g2 minim is 3évig volt , de akár mondhatjuk úgyis ,hogy a mostani best-buy telót ha időálló
- Mire használnád? (ez egy másik sarkalatos pontja a választásnak, hogy körülbelül miről van szó, azt alul lejjebb olvashatod)
netezés,fotózás,zenehallgatás, néha játszás
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is?
Mindegy
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra?
5,2"-től nagyobbakat preferálnám -
Narandil
tag
válasz Yasuo #116004 üzenetére
Huhh... köszönöm a gyors választ. :-)
A Xiaomival lenne egy kérdésem. Olvastam a mobilarena.hu-s tesztet, s két procit említettek. Melyikkel lenne jobb választás?Azonban Chris felvetése is felkeltette az érdeklődésem. Mivel Nokia párti vagyok, megérné azt a plusz 15 ezret a Nokia 5-s?
ASUS Prime X570-P, Ryzen 7 5800x, ASUS TUF 6900xt, 2x 16 gb Crucial Ball. Sport DDR4 3200MHz CL16, WD 1000GB BC, Kingston A400 240GB, Samsung 500GB EVO Basic, Phanteks Enthoo Pro ház, ASUS ROG Strix 1000W, Alpenföhn Brocken 3, ASUS ROG Strix XG32UQ monitor
-
nyisziati
veterán
válasz hattrickuser #116006 üzenetére
Van, igen.
Doogee Mix.
Minimális kávákkal.
Egy tulajdonos videója van fent róla Youtube-on, aki egyedül a kamerával volt elégedetlen, minden más megfelelt neki. -
hattrickuser
aktív tag
Samsungon kívül (s)amoled kijelzős telefont tudtok ajánlani? ~70.000 Ft lenne a felső határ. Teljesítménnyel kapcsolatban különösebb elvárásaim nincsenek, csak android legyen rajta
-
nyisziati
veterán
válasz Narandil #116003 üzenetére
A HTC nem rossz, csak kicsi az aksija. 2200 MAh nagyon gyengus, főleg, ha bringázol is.
A Huawei felejtős, a SOC nem kellően erős játékokhoz. Meg multitaskinghoz se.
Én is inkább a Redmi Note 4-re szavazok. Erős, kb. a HTC kétszeresét hozza teljesítményben, jó az aksija. Ár/teljesítményben nagyon jó. -
Yasuo
aktív tag
-
Narandil
tag
Üdv!
Jelenleg egy Nokia Lumia 520-m van, immár 5 éve. Sajna a napokban olvastam, hogy a 8.1-s windows-s telefonokhoz megszűnik a további támogatás. Így eldöntötté vált, hogy lecserélem. Pedig kedveltem a telefont, s magát a márkát is.
Viszont nem tudom, hogy mire cseréljem.
A lényeg. Új telefont vennék, max 50k-rt, ugyanúgy hosszabb távra, mint a jelenlegit.
Sajna Nokia-t már nem nagyon kapni, így márkát is váltanék, viszont iPhone-t semmiképp sem szeretnék.Az elvárásaim/elképzeléseim:
- legalább 5' képernyő,
- 10+ mp kamera (nem kell, hogy mindkét oldalán legyen), s habár nem túl sokszor használnám a kamerát, de azon alkalmakkor azért lehessen normális képet készíteni vele,
- nemrég vettem egy 64 gb-s micro sd kártyát, így azt tudja befogadni,
- sem netezni, sem videót nézni nem nagyon szoktam telefonon (legfeljebb híreket olvasok, s az ottani videókat megnézni),
- játékra is alkalmanként venném elő, de azért egy erős közepest nem bánnám, ha elbírna (pl város építkezős, stratégiák),
- amire most a Lumia-t a legtöbbet használom, a zenehallgatás, mivel kerékpárral járok dolgozni, így 35-45 percig hallgatom, bluetooth-s füllhallgatóval.Ismerősök, barátok ajánlották a HTC-t, illetve a Huawei-t. Nézegettem közülük, de tényleg fogalmam sincs melyiket lenne érdemes megvennem.
Egyet-egyet azért úgymond kinéztem. Előbbiből a HTC Desire 628-t. Utóbbiból a Huawei Y6II Compact-t.
De hallottam, hogy a ZTE telefonok is megérik az árukat.Nagyjából ennyi. Remélem tudtok segíteni.
Előre is köszönöm a segítséget!
ASUS Prime X570-P, Ryzen 7 5800x, ASUS TUF 6900xt, 2x 16 gb Crucial Ball. Sport DDR4 3200MHz CL16, WD 1000GB BC, Kingston A400 240GB, Samsung 500GB EVO Basic, Phanteks Enthoo Pro ház, ASUS ROG Strix 1000W, Alpenföhn Brocken 3, ASUS ROG Strix XG32UQ monitor
-
Kornel
veterán
válasz nyisziati #116000 üzenetére
Durva ja.
Mondjuk az enyém ettől függetlenül púpos ott, de mindenki azt írja, hogy nekik is.
Bár én zsebben hordom, és esett is, ettől függetlenül van akinek ezek nélkül is olyan, állítólag túlmelegedés is közrejátszhat. Ilyen mai 35+ fokban, töltőn használva érezhetően elkezd túlmelegedni, bár mintha korábban nem tette volna ennyire.
Más: Mi6 vajon masszívabb? Valószínű asszonynak lenne, aztán meglátjuk.
Ő nem hordja zsebben, viszont simán leejti - adott esetben vízbe is, a Lenovo vibe X2 ezeket meglepően jól bírta, vízbe ejtés után kiszárítva azóta is működik.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- OLED TV topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest