Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
keszo
őstag
Nekem ez így teljesen megfelel!
Samsung garancia hosszabbítást igazoló lapKöszönjük, hogy regisztrálta Samsung termékét weboldalunkon!
A termékre érvényes garanciaidőt automatikusan meghosszabbítottuk 12 hónappal.
A plusz garancia igazolásához kérjük, nyomtassa ki és őrizze meg ezt az oldalt!
Ha termékét hivatalos Samsung szervizbe viszi, vigye magával ezt a kinyomtatott igazoló szelvényt és a kereskedő által kitöltött és lebélyegzett, érvényes, eredeti jótállási jeggyel valamint a vásárlást igazoló számlával együtt mutassa be.
A nyomtatott igazolólap és a szerviz azonosító kód nélkül a garancia hosszabbítás nem érvényes.
.....
Vásárlás dátuma és helye: 2012. 08. 31. - - Egyéb
Gyári garancia: 24 hónap
Plusz garancia: 12 hónap
A meghosszabbított garancia lejárata: 2015. 08. 30.
.........Attila
-
keszo
őstag
(#102095) megint én
A tabomat:
Samsung Smart és Prémium Megoldások Váci út
(Budapest, Váci út 30, 1132)
ide vittem beírd be a keresőd be hogy
my samsung
és ott látod, hogy "Kiterjesztett jótállás" én ott regisztráltam a termékeimet és 3év lett a garancia időm
kivéve az emagos tabot mert az csak 1év[ Szerkesztve ]
Attila
-
psg5
veterán
válasz keszo #102094 üzenetére
Ok, de hol szervizelik, meg milyen terméket. Azért az emag is megéri...
Pont Nexus esetében vállaltan kiírják, hogy gsmhome.hu tól szerzik be és csak 1 év forgalmazói garit adnak, de van a normál 2 éves garis...na ott aztán különösen meg kell nézni mit veszel, szerintem...
Olyan amúgy sincs, hogy kiterjesztett jótállás...a kötelező jótállást is csak a magyar jog ismeri. Max bolt által vállalt önkéntes jótállás "garancia" lehet az, az meg olyan sok feltétellel lehet, hogy tudd átolvasni az arra vonatkozó tacepaót...kiköthetnek benn akármit...ná hogy hivatalos samu nem vállalja be...szervíz akkor foglalkozik vele ha neki kifizetik a költségét, ehhez pedig a legjobb tudásom szerint minimum a magyar importőrön át kellett hogy fusson a készülék, vagy szerződésben vannak rengeteg ország importőrével akik majd kifizetik a költségeket...nyilván...[ Szerkesztve ]
F.K.T.
-
megint én
őstag
Sziasztok!
SOS kéne egy telefon, mert bexart az előző. 50.000 körül, mindegy mire használnám ár/érték a lényeg... Fél órán belül meg is venném az edigitalban. De melyiket?Szerk:
Nem feltétlen edigital, erre is kitérhetne valaki, hol vehetem meg olcsan, gyorsan, készpénzre. Netes rendelés nem jó, mert sürgős.[ Szerkesztve ]
-
psg5
veterán
Kicsit utána kérdezgettem az LG-nél is...hát a kollega nem állt a helyzet magaslatán...
Szóval ott amúgy is pl V10 esetében 1 év gari van rengeteg feltétellel, aminél úgyis erősebb a kötelező jótállás ami viszont a gsm boltokban is kötelező (max nem tudnak hozzá alkatrész, ezért nagyobb hiba esetén kénytelenek cserélni vagy visszafizetni vagy utángyártott alkatrésszel pótolni, no amikor ezek kiderülnek (mármint a mókolt szervíz) váltanak céget nagy valószínűséggel)......vagyis az LG (max a P9-et kivéve) garivállalással és annak az intézésével nem bánik kegyesen[ Szerkesztve ]
F.K.T.
-
psg5
veterán
No ez az, hogy - pedig bújom a topikokat - nagyon kevés a gariztatással kapcsolatos hsz.
Nem tudom melyik a jó bolt, mert már nem egyet megkérdeztem, de egyértelműen leírták, hogy nem lehet (huawei esetében érdeklődtem mindegyik esetben) gyári garit érvényesíteni csak hozzájuk bevinni és ők szervizelik...
Fura is lenne ám azért ha 40-60k val olcsóbban eladják és érvényesíteni tudod a gyártói garidat...Nagyon úgy tűnik , hogy semmi más nem történik csak annyi, hogy nem Magyarországra szánt, de Európába szánt készülékekről van szó (külföldi importőrtől vásárolják a gsm boltok) és hivatalos meg minden, de a Magyar importőrt kihagyják, így nem fog annak a hivatalos szervize foglalkozni az ilyen készülékkel, és ha ilyent a boltba visszaviszed (webáruházba visszaküldöd), persze, hogy azt mondják, hogy majd a márkaszervíz javítja, de nyilvánvaló, hogy csak a saját szervizükben fordul meg. Én ezt szűrtem le.
Azokat az eseteket nem tudom hova tenni pl, ezek szerint LG, hogy megveszi a gsm boltban nyomott áron, aztán állítólag az LG szrívzébe küldve is foglalkoznak vele. Ha ez így van akkor ez baromi nagy arculcsapása a hivatalos magyar Importőrtől vásárló forgalmazóknak...
Imei szám egyértelműen megmondja, hogy a magyar importőrön átfutott-e a termék, ha nem akkor tuti nem áldoz rá a hivatalos szervíz, mert az importőr nem fogja kifizetni a költségeit...[ Szerkesztve ]
F.K.T.
-
MODERÁTOR
De ha jó helyen veszed akkor nem a gsm bolt fog foglalkozni a javítással hanem a márkaszerviz. LG esetén nem olvastam olyat sem a G4 sem pedig a V10 topikban, hogy vki a gsm boltba vitte volna vissza. Irány a váci úti szerviz ha minden ok a papírokkal és megcsinálják.
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
-Faceless-
őstag
Sziasztok!
Xiaomi redmi note 2 leváltásán, vagy cseréjén gondolkodtam. A telefon 40 ezer köré van belőle, maximum 15 - 20 ezret fizetnék rá, és csak hazai garanciális játszik, akkor is ha használt.
Szoftveresen legalább ilyen stabilat szeretnék. Nem kell erőmű, legkomolyabban videó nézéssel lenne megterhelve.
Viszont elsősorban kijelző téren szeretnék előre lépni. Ha van ennyiért, akkor legalább egy sharp igzo, vagy amoled paneleset szeretnék.
A feketékkel itt nagyon nem vagyok megbarátkozva.A segítséget előre is köszönöm!
-
psg5
veterán
áá, július végén kezdtem el csak az agyalást Igaz tavalyi mindkettő megjelenése
A 6P a befutó, de nagyon dícsérik a V10-t is és az aksi is elfogadható ahogy hallom és hasonló árban van, meg törésbiztos, jó képeket csinál, igaz nem tetszik annyira kinézetre, de a Nexus sem egy design bajnok.
Szóval ameddig úgysem tudom, hogy honnan rendeljem addig még agyalok Most az aqua.hu a befutó. Egyre inkább tartok "garanciális ügyintézés", mint jövőbeni lehetőség miatt a gsm boltoktól...
Nagyon kevés még a friss boltokkal minőségi kifogás miatti ügyintézésről a vélemény a neten, hisz túl frissek a boltok, amelyik meg évek óta üzemel (mint fizikai bolt is) az meg évente váltogatja a cégnevet...ez sem bizalomgerjesztő...
Komolyan a legnagyobb gondom már nem is a telefon kiválasztás, hanem a vásárlás helye és csak ezért húzom-halasztom...mert azért a gsm-ek meg occsóbbak.[ Szerkesztve ]
F.K.T.
-
psg5
veterán
válasz istnag #102082 üzenetére
Olyan sok szemponton végigmentem már (az ár a méret és minden más mellett)...
Zenét 0-át fogok hallgatni, az nem lesz szempont.
A HTC 10 azért elég érdekes teló, drága a konkurensekhez képest, de pl kamerában a legtöbb tesztben (a közveltlen konkurensekhez képest) elvérzik és ennél következetesen mindenhol nem úgy mint a V10 és a 6P ami egyszer így egyszer úgy...már nézegettem az impresszumokat is a külföldi oldalakon hátha megtalálom ki támogatta a tesztek megírását és az alapján is szűrhetek, hogy valós-e a pozitív-negatív kritikaF.K.T.
-
ghiottone
nagyúr
-
spider80
őstag
válasz ghiottone #102077 üzenetére
Köszi,ez az ujjlenyomat olvasó miatt jobb is talán. Eredetileg p9 lite-ot néztem,de nagyon kevés a 16 gigás (dual sim esetén nem bővithető) tárhely. most olyan 18-19 gigát használok S6-on, 11 az nagyon kevés lenne.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
psg5
veterán
Sziasztok!
Még mindig nem rendeltem meg...
Ha csak a kamera lenne a szempont amennyiben az alábbi kettő közül kellene választanom, szerintetek melyiket? Ahány teszt annyi eredményt olvastam, még konkrétan a két telefon összevetésénél is.
Nexus 6P vagy LG V10
Nyilván más is számít, de esetleg akinek van tapasztalata mindkettővel, mit mond? A neten lévő képeket saját szemmel összehasonlítva igazából bevallom őszintén nem sok különbséget látok és fura mód a 6P képei jobban tetszenek, pedig állítólag a G4 kamerája van a V10-ben és az überszuper...F.K.T.
-
ghiottone
nagyúr
válasz spider80 #102049 üzenetére
Moto G4 Plus-nak is utána néznék. B20, 2 sim + microSD, jó kamera, jó aksi, jó minőség. Rajta keresztül még olcsóbb is pár ezressel.
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
spider80
őstag
Köszi. Ilyet láttam kollégamnál. Csak kicsit nagynak találtam. Azt hittem nagyobb a választék. Ez tényleg szuper lenne 5 collos kijelzővel. De ha nincs más, lehet a végén mégis ez lesz.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
Tompkins
tag
Sziasztok!
Hölgynek keresek minél olcsóbban, de azért az ajánlható kategórián belül androidos okostelefont a következő feltételekkel:
- max. 30 ezer Ft
- Dual-SIM
- minél kisebb, 4.0-4.5" kijelző, kis telefon
- legyen belőle fehér (fontos kritériumAhogy most körülnéztem, már alig vannak 5"-nál kisebb telefonok... De most pont ilyen kellene.
Köszi! -
Lac99
tag
Sziasztok!
Fateromnak megérett cserére a telefonja. Nem akar túlzásokba esni, 30-40 ezer között gondolkozik. Ami fontos:
- Android legyen, hogy át tudjuk vinni a névjegyeket
- a kamera normális legyen, mert szeret véletlenszerűen fotózgatniEzeken kívül más kritérium igazán nincs, nem játszik, nem használ közösségi oldalakat, még az emailt se nagyon nézi meg rajta. Bármilyen ajánlatot örömmel és köszönettel fogadok.
-
pimmi
senior tag
sziasztok, a kettő közül melyiket érdemesebb venni? használtan venném, mindkettő szép állapotban, a meizu 5 ezerrel drágább, köszi Meizu m1 Note 16GB vagy Xiaomi Redmi Note 4G
-
törölt tag
-
istnag
addikt
válasz zsof Nokia #102059 üzenetére
Használtan veszed?
-
zsof Nokia
aktív tag
Sziasztok
Párom dolgozik, és a mai napon rám bízta a telefonja megvásárlását megvan a kiszemelt
Mit nézzek meg konkrétan a telefonon mielőtt megveszem?A lényeg lényegében lényegtelen
-
ghiottone
nagyúr
1 genes Moto G Hardveraprón. 15, az aksija is okés.
-
törölt tag
-
Lizard0828
tag
Sziasztok.
Xiaomi Mi 5 a kiszemeltem, létezik ennél jobb ár/értékű csúcsragadozó?"All The Best And Fuck The Rest"
-
moma
őstag
Sziasztok!
Egy olyan teló kellene, amin már lehet netezni épphogy, de olcsó és nem gond, ha valami történik vele, használtan is tökéletes és minél olcsóbban. Fesztiválokon meg hasonló helyeken használnám csak.Köszi. Még a tartósabb aksi jöhet jól, pont mert nehézkes ilyenkor tölteni.we all deserve a bit of luck.
-
atom18
senior tag
Sziasztok!
Milyen okostelefont ajánlanátok 5,7"-6" ár 120e kicsi plusz ha megéri belefér.
Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
Tomek979
tag
Sziasztok!
Új telefon vásárlása előtt állok, segítsetek dönteni. Kinéztem a redmi 3pro-t, de nincs benne b20... vodás vagyok nemtom mennyire számítana a b20 hiánya.( Budapesti vagyok)
Másik alternatíva veree thor kb ugyanaz a specifikáció tetszik is van benne b20 is, de kisebb az akksija kisebb a rom(mondjuk van memóriakártyám szal mind1 ) és talán a kamera is rosszabb. És olcsóbb is. Eustockon néztem árakat.55redmi3 pro thor 40e
mi a véleményetek, melyiket választanátok, ill mi jöhet szóba ezek helyett?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz spider80 #102049 üzenetére
Asus Zenfone2 ze551ml
Arra figyelj hogy gyárilag ww verziós legyen (ne a CN ww rommal)mert csak az tudja a b20-az
Elvileg a ww z3580-as SOC a cn pedig z3560-ast[ Szerkesztve ]
-
spider80
őstag
Sziasztok! Elképzelhető,hogy a közeljövőben (1-2 hónap) S6-ról valami dual simes telóra váltanék. Árkategóriában még nem gondolkodtam (azért jó lenne max 100 ezerig elmenni), csak mivel az S6 elég magasra tette a mércét, a következőket szeretném:
-Dual sim
-B20 mindenképp (sokat utazgatok t-mobile-osként az orszáágban)
-kb 5 collos kijelző. Ha nagyon nincs más,az 5,5 sincs kizárva
-2 kártya mellett pluszban memória kártya foglalat,vagy alapból 32GB tárhely (itt vérzik el a legtöbb)
-lehetőleg full hd felbontás
-erőben,memóriában ne legyen túl nagy visszalépés s6-hoz képest. Játszani nem igazán játszom,de a rendszer azért fusson viszonylag simán.Ezek olyan feltételek, aminek nem sok telefon felel meg, igy ha árkategóriát nem nézünk, egyetalán melyek azok a készülékek,amik szóba jöhetnek?
-
teo77
őstag
-
Gibo
senior tag
válasz bakkir #102033 üzenetére
Szerintem várj szeptemberig,és rendelj magadnak egy OnePlus 3-at, vagy ha jobban tetszik/kényelmesebb az 5.2" akkor egy Lenivo Zuk Z2-t.
Konwktor: ha esetleg még 10k belefér,akkor ott a honor7, ha nem GearBest-ről tudsz rendelni OnePlus X-et (a kamerája nem lessz annyira jó mint a honoré,de maga a telefon viszont nagyon jó, érzésre sokkal minőségibb a honornál), aztán 75k környékén ott a Vernee Apollo light (de ők még ugye elég új cég...)
[ Szerkesztve ]
Nokia 6101 -> Samsung J700 -> Samsung C5212 -> Samsung S8500 (Wave) -> Samsung S4 Mini -> Honor 7 -> ZUK Edge -> Vivo IQOO Pro
-
konwktor
tag
80000 ft körűl most mi a best-buy? Sajnos a Honor 6om elhalálozott és nem tudom van e olyan ami nem jelentene vissza lépést
[ Szerkesztve ]
-
csakany2001
senior tag
-
útakadály
csendes tag
Sziasztok!
Öcsémnek nézegetek telefont. 40ezer körül. A kiszemeltek: Lumia 640 DS\550\650, xiaomi redmi 3, vernee thor, xiaomi redmi 2 pro, samsung galaxy j3.
Melyik érné meg jobban? Akár bővíthetitek is a listát.
Amire használná: Játek (Asphalt 8 nem árt ha megy rajta), böngészés, néha csevegés.Előre is köszönöm!
-
johnnie94
csendes tag
válasz ghiottone #102035 üzenetére
Rendben. Úgy van írva, hogy apró karcok vannak, ezek meg amúgy is keletkeznek rövid időn belül.
Szóval ha műszakilag rendben van, az esztétika csak másodlagos, úgy is tokba megy
Csak nem vásároltam még így és lehet kipróbálom."Egy mérés nem mérés!" - mondta a szaki, majd újra megfogta a fázist
-
sunyimenyet
csendes tag
Sziasztok!
Windowsos telefonom érett meg cserére, a kiszemeltjeim az Iphone 5s vagy xperia z3 compact. Mind a 2-ből használtat néztem, árban kb. ugyanott vannak állapot függvényében. Mind a 2-ről olvastam tesztet és a sony-é jobban meggyőzött, az 5s-ről nem zengtek ódákat, ahogy azt vártam volna....
Szóval szeretném kikérni a véleményeteket hardveres és szoftveres téren is, ugyanis IOS-t csak messziről láttam, az első, andoridos telefonommal nem voltam megelégedve (xperia m) ezért is váltottam WP-re.Még az is érdekelne, hogy az 5s mennyivel tud többet/ jobb mint a sima 5-ös, érdemes-e kiadni az 5s-ért többet?
Esetleg, ha van más javaslatotok, akkor compact méretű telefonok érdekelnek, 4 és 5" között, általános felhasználásra, egy jobb kamera nem árt, üzemidőt tekintve egy a feltétel, de ezt jó lenne, ha probléma nélkül kibírná, és ami fontos, hogy legyen stabil.
Előre is köszi
-
mmdms
addikt
Találtam még egyet az ársávba, de ilyet nem tudok megtapicskolni sehol se: [LG leon y50 ]
Mi a véleményed erről?ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
BenHans
addikt
válasz szabonagyur #102032 üzenetére
Hello
Vernee Thor, Redmi 3 vagy 3 Pro (eustock) utóbbiak nélkülözik a b20 800MHz lte sáv támogatását.
Van róluk MA! teszt is.bakkir: HTC 10. Mindegy hol veszed ha EU régiós modell, megadják a 2 év gyártói garit. Amúgy imei alapján lekérdezhető a HTC-nél...
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
ghiottone
nagyúr
Nem, a Redmi Note 3 pronak 2 verziója van: 2/16 és 3/32. Mindkettő volt már a kezembe. + a Helio x10-es alap Note 3-nak is ugyanígy 2 verziója van.
johnnie94: én küldtem vissza egyszer egy asus routert az emagnak és abból lett újracsomagolt termék. Garanciát arra is adnak + szerencse kérdése, hogy milyen állapotba küldi vissza a vásárló, de ugye 14 nap alatt csak nincs nagyon leamortizálva és át is vizsgálják az értékvesztés miatt.
[ Szerkesztve ]
-
johnnie94
csendes tag
Sziasztok!
Nekem csak olyan jellegű kérdésem lenne, hogy az emag oldalon látok újracsomagolt telefonokat.
Ezekről mik a tapasztalatok? Csak kibontják őket, illetve esetenként kipróbálják és visszaküldik, ha mégsem tetszik? Ettől függetlenül újak és garanciásak?
Szép estét!"Egy mérés nem mérés!" - mondta a szaki, majd újra megfogta a fázist
-
bakkir
tag
Sziasztok!
Xiaomi mi3-as telefonomat szeretném lecserélni, 5 és 5,5 hüvelykes méret között gondoltam, játékra nem igazán használnám, főleg internetezésre, fényképezésre és esetekben navigálásra használnám.
B20 mindenképp kellene, tárhely meg legalább 64gb kellene.
Árkategória 180k-ig gondoltam, még annyi lenne, hogy ne legyen elől fizikai gomb, az nekem valahogy nagyon nem jön be. Plusz még Sony telefon se szeretnék, mert már vele 1-2 problémám.Remélem akad ilyen telefon!
Köszi! -
félisten
Hello
Lánynak kellene okostelefon, a következő feltételekkel
Új
Android
5" max
Telenor kártyás vagy függetlenül
Árban legyen elsőre 50e Ft maximum
Játék kb. nulla, inkább közösségi lomok fotók lenne a cél
Itthon érvényesíthető, gyártói garancia fontos
Márka hűség nincs igazából, LG volt eddig, de inkább érték a lényeg.Érdekelne esetleg nagyon maximum 60-ig is az opciók, de valószínűleg az 50e a végleges árhatár.
-
Ájvé
veterán
válasz matyi19 #102030 üzenetére
"Xiaomi Redmi Note 3 Pro-t neztuk, a 2Gb RAM-os valtozatot"
Akkor Redmi Note 3-at néztetek, mert a sima 2/16-os és a Pro 3/32-es. Van topikja is, több eséllyel találsz tulajt. -
matyi19
őstag
Szasztok!
Unokaocsem szeretne telefont venni.
Mi ajanlott most max. 60eFt-ert?
Amit keres:
-Android (iOS ebben az arban kizart)
-kijelzo max 5,5"
-jo kamera
-minim egy napos uzemido, normal hasznalatnal.
stbstbEgyszeruen, melyik lenne a legjobb valasztas ebben az arban?
Xiaomi Redmi Note 3 Pro-t neztuk, a 2Gb RAM-os valtozatot, mi lenne ennel jobb?
Vagy tapasztalat a fent emlitett modellel? -
Soybex
őstag
válasz meszike91 #102019 üzenetére
Igen veheted az eustocktól. Már vagy 10 telefont rendeltem tőlük minden rendben bent. Természtesen magyar nyelvel kapod a készüléket , és magyar garival a Wayteq hez. Mivel telekomos vagyok így a vodáról nem tudok nyilatkozni.
Az információ nem egyenlő a tudással. A tudás egyedüli forrása a tapasztalás.
-
törölt tag
Tudod mennyi az a 10cm?
Kizárt hogy onnét nézed
Inkább olyan 30-50cm
A monitort meg kb a duplájáról
Mondjuk már nem az igazi a szemem (50éves)
De nekem az 5,5” és a hd felbontás is elfogadható
Az 5,2 és fhd már túl jó, a monitorom is fhd 23”-on teljesen jó a kép 60-80 cm-ről[ Szerkesztve ]
-
Ájvé
veterán
Nincs semmi értelme, nem tud csak FHD-t megjeleníteni, nézhetsz rajta 8k-s videót is, de nem tudja megjeleníteni, hiszen csak FHD-t tud. Egyetlen különbség a képfrissítésben lehetne, ha gyenge a hardver és szaggatna a videó.
(#102019) meszike91:
300 ppi-t nevezik "Retina kijlezőnek" (nevezte el Steve Jobs), ami az jelenti, normál használat esetén (20-30 cm) nem lehet már szabad szemmel látni a pixeleket, ezzel se mindenki ért egyet, de azért tény, hogy képminőség elég jó már. 5"-on HD felbontással 294 ppi van, az szerintem is bőven jó minőségű.[ Szerkesztve ]
-
meszike91
senior tag
Akkor szerintem redmi lesz vodával. A honor 6 2014-es, olyan régit már nem akarok venni.
Akkor az eustocktól rendelhetem? Magyar nyelv lesz? Frissítésekre számíthatok?
(#102009) Ájvé Tudom, csak azt akartam demonstrálni, hogy nekem lényegtelen a felbontás. Az 5 hüvelykes HD kijelzős lumia 640-emen sem zavaró a felbontás
du, du hast, du hast mich
-
fabri07
aktív tag
Sziasztok,
Most akkor melyik legyen, ti melyiket választanátok az én helyembe?
Huawei p8 light vagy Xiaomi Redmi 3 Pro
Válaszotokat előre is köszönöm!
-
Gibo
senior tag
Én azon röhögtem,mikor azt hasonlították össze,hogy melyik felsőkategóriás mobil milyen sebességgel tudja lejátszani a 4k-s videót..értem én hogy erődemonstráció, de 5,2-5,5"-on 15cm-ről túl sok különbség nem látszik megfelelő kódolás esetén a fullHD-hez képest
Nokia 6101 -> Samsung J700 -> Samsung C5212 -> Samsung S8500 (Wave) -> Samsung S4 Mini -> Honor 7 -> ZUK Edge -> Vivo IQOO Pro
-
meszike91
senior tag
válasz Soybex #102012 üzenetére
Jól gondolom, hogy a vodafone-nál nem fájna a b20 hiánya? Nekik elvileg 98%-os a 3G hálózatuk is, a térképüket elnézve a környékünk is le van fedve. A 4k kecskepornót meg úgyis az asztali gépen nézem. A telefon csak fórumozásra meg hírek olvasgatására lenne.
A telekomból már elegem van. Csak kicsit félek a vodától. Még sosem voltam náluk. Nem rosszabbak, mint a többi kettő?
A redmi nekem is szimpatikusabb. A 3 giga ram meg a nagyobb aksi csábító. A hd kijelző meg nekem bőven elég. Meg ugye olcsóbb is. Szoftveresen rendben van? Laggok, fagyások nincsenek? Az eustock-tól vegyem? Magyar nyelv van?
-
Gibo
senior tag
válasz meszike91 #102010 üzenetére
A Honor a Huawei leányvállalata (kb átbrandigezett Huawei...), az EMUI felület gördülékeny, gyártilag tud magyarul, ráadásul van neki gyári magyar nyelvű supportja, és 8hónap alatt még egyszer sem zuhant meg. Én mondjuk 3GB RAM-al használom,de a P8 lite-ot sem láttam soha igazán belassulni...Ha kételkedsz a 2GB-an, esetleg válaszd a Honor 6-ot, ott 3GB van, egyedül a GPU ami gyengébb, processzor kb ugyanazt tudja, és tudja a b20at is.
Honor 7en már android 6.0 dolgozik az EMUI alatt, sőt már jött rá egy frissítés is.[ Szerkesztve ]
-
Ájvé
veterán
válasz Soybex #102012 üzenetére
Huawei Honor 5c Released 2016, May
Xiaomi Redmi 3 Pro Released 2016, April
de amúgy én is Redmi 3 Pro-ra szavaznék, ha B20 nem létszükség. -
meszike91
senior tag
válasz BenHans #102006 üzenetére
Az már túl drága, 70-nél többet nem akarok költeni, diák vagyok. Az androidnak jobb a memóriakezelése?
Akkor a linkelt honor 5c tudja a b20-at? Ez egyébként huawei, vagy valami kisebb kínai márka? Magyar nyelvű menü van rajt gyárilag?
Van olyan stabil és megbízható szoftveres téren, mint az ismertebb márkák? Ugye nincsenek laggok, fagyások és random újraindulások? Szerinted jobb, mint a redmi 3 pro?
-
Ájvé
veterán
válasz ghiottone #102003 üzenetére
Én meg azért, mert 1000% hogy így van, nem fog MIUI 8 miatt Android 6.0-ra frissülni.
(#102005) meszike91:
Redmi 3 Pro nem tudja a B20-at.
Teljesen mindegy a monitorod felbontása, egy mobil teljesen más, monitort 30-40 cm-ről nézed egyébként, mobilt meg 10-ről mondjuk. Monitorod 82 ppi-s (feltételezem 19"-os) még Redmi 3 pedig 294 ppi-s, de próbáld meg fordítva, nézd a monitorod 10 cm-ről, a mobilt pedig 40-ről.[ Szerkesztve ]
-
Sziszifeca
őstag
Samsung j3 2016 az jo telo?
Vagy a3 2016 az sokkal jobb?
Nem kell felni a nem cserelheto akksitol?>>Youtube/Sziszifeca<<
-
BenHans
addikt
válasz meszike91 #102005 üzenetére
Az EU modell tudja a b20-at.
Ha jobb lenne a memóriakezelése akkor simán elég lenne a 2GB RAM.Ránéznék egy Nexus 5X-re is, az lenne talán a legjobb. Rendesen kitöltött számlával (pl, imei) 1 év LG garancia van az EU modellekre, bármilyen forgalmazótól.
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
meszike91
senior tag
válasz BenHans #102002 üzenetére
A 2 giga ram mennyire elég? Azt tudom hogy WP alatt az 1 giga az lepkefing. B20-at ez se tud?
A redmi 3 pro nem jobb? Abban 3 giga ram van és nagyobb aksi, igaz csak HD kijelzős. De nekem a monitorom is csak 1366x768 és nem érzem kevésnek.
[ Szerkesztve ]
-
Sziszifeca
őstag
Sziasztok.
Felesegemnek szeretnek telefont venni.
Jelenleg s3 mini van neki de az lassu neki mar..Ami fontos hogy gyors fenykepezo (gyerkoc negorokitese) es a gyors netezes fontos. Hasznaltan eleg lenne max 30-40k-ig. Valamit tudtok ajanlani?
>>Youtube/Sziszifeca<<
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest