Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
--------------------------------------------
Karácsonyi telefonajánló 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ermac
tag
Ez mi is ez a play nevű cucc ? Nexus 4-et néztem énis és tetszik is, csak valaki ossza meg velem ezt a play nevű lelőhelyt

-
Ermac
tag
Sziasztok ! Androidos okostelót keresek 70-80 maximális összegért, játék egy kis netezés talán film, azért a kamerája se legyen gyér, nem mozgok ebben a témában, ezért kérném a segítségeteket, itt Angliában vagyok, és rendelni szeretném, ha még ebben tudtok segíteni azt megköszönném
Független teló kéne. -
quailstorm
félisten
válasz
Ed3r_X_
üzenetére
Jó csak ha én most veszek egy használt SGS-t, mi lesz abból 4 év múlva... (kajak venni akarok egyet...)
Ott minden rossz, színek élek, PenTile hatás is elég erős. S3-ból LTE volt a kezemben, szó nélkül elviselném, mint a Galaxy Note-ot. A beégés jobban zavar. De 800x480-on ritka randa a PenTile hidd el...
Lehúzni lehet, de egyénfüggő, hosszútávra nem kell vele tervezni az biztos. A színek meg megint a felhasználónak kellenek, számomra életidegen.
Szerintem ezt itt fejezzük be. -
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
quailstorm
üzenetére
Személyes véleményed ugye, de rondának nevezni kicsit erős. SIII is hiába PenTile, bőven jó, és szép szerintem. Ha meg a színekre gondolsz, meg lehet szokni, kinek ez, kinek az, de ez miatt se lehúzni, se magasztalni nem kell egy telefont szerintem, mert AMOLED.
-
quailstorm
félisten
válasz
Ed3r_X_
üzenetére
Akkor most mondjam azt hogy nem tetszik az iPhone mert túl nagyok rajta a betűk a böngészőben? Úgy felnagyítja mintha látássérült lennék... Kicsinyíteni meg nem lehet.
Törődj bele hogy én látom, és engem zavar. SGS oltári ronda, de elnézem neki az ára miatt.
Mostanában kezdek rájönni, hogy kicsi betűket használok mobilon, mert mindenki nagyítással, vagy 5 centire emeléssel kezdi. Pl A terminálban 8 pontos méret 800x480 3,5colon. Csak mert a 6 már nekem is kicsi kényelmes távolsághoz. -
gyuszmó
őstag
Sony Ericsson Xperia arc S
Esetleg ?
jó paraméterei vannak
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
quailstorm
üzenetére
Ennyit szőrözni ezen
Ismerőseim, akik AMOLED-et használnak, tökéletesnek mondják, SII, SIII, és egy Galaxy S is van, na meg egy Omnia 2.Volt Advance, nem volt az szőrős, nem 10 cm-ről kell vizslatni
A beégés az egyetlen nagy hátránya. -
quailstorm
félisten
válasz
HuMarc
üzenetére
Ez az S-Stripe RGB sem elég hagyományos. Bár gondolom kevéssé feltűnő.
Egyébként meg rossz a fogalmazás. Meg a te szövegértelmezésed. Nem vessző van, hanem pont. Note 1-et láttam(frissítettem 4.1.2-re 2012dec-ben). N-7000. OK?S4 gyémánt elrendezésére kíváncsi leszek majd, 400PPI felett milyen. A sima PenTile is 15másodperc után szúrt szemet 300PPI felett(Nokia E6).
(#20075) oncsi: pl egy Xperia Tipo, vagy Galaxy mini felhasználónak felüdülés lenne az Amoled, de egy SGAce2 után már nagyon nem...
-
pit stop
addikt
Ne valakit kérj meg, trappolj el egy Mediamarktba vagy T pontba és nézd meg saját szemeddel. Videón az sose fog átjönni hogy milyen életben, aki meg elfogult valamelyik irányba attól meg úgy is azt hallod majd hogy csak az a jó. Saját szem a legszubjektívebb

(#20073) zsuzzzs_ : Ment pü.
-
flierqqq
tag
Írtam nekik, azt mondták, valami gond van az adatokkal, meg hogy első rendelésnél, kell küldenem személyigazolvány,bankkártya képet, meg egy számlát -.-'''
Inkább töröltettem és megveszem máshol.Valaki esetleg vásárolt már a VIPPhone-nál milyen tapasztalatai vannak? Futár mennyi idő alatt hozta ki a rendelt terméket?
-
oncsi
őstag
válasz
quailstorm
üzenetére
Nálam ugyan ez a helyzet. Tetszik az AMOLED de csak amíg a kezdőlapot, vagy grafikát nézem. Videonál, fényképnél már (a fekete színtől eltekintve) jobb az LCD (legalábbis a Sony X8-mini-Ray vonalon) A gagyibb LCD-knél persze annyira zavaróak a hibái, hogy ott nem kétséges, hogy az Amoled a jobb kijelző.
Ezért is lennék kíváncsi valaki olyan véleményére, aki pl. Egy Xperia L mellé tud tenni egy Amoled-es telefont, de nem csak az első benyomásaira, -
HuMarc
veterán
válasz
quailstorm
üzenetére
-
quailstorm
félisten
Bocs de az S2-től hányingerem van. Egy művészfotó, vagy fHD film még elmegy, de még az angry birds is nagyon sárga volt még a galaxy Ace mellett is. Nemhogy az X8-hoz képest...
Színek furák, meg szőrös. Azt nem tudom hova tenni. De a HTC HD2 képe nagyobb méretben ezerszer jobb...
Note2-őt még nem láttam. Csak egyet. Ott a színek rendben csak pentile.
vitába ne menjünk. Ha van egy kijelző amin van egy vak pixel, akkor én azt fogom nézni. Ilyen vagyok.(teszem ezt mindennap az N900-ammal sajnálkozás közepette...) -
tresh
veterán
válasz
quailstorm
üzenetére
note 2 /s2 ha jó amoledet akarsz látni

-
HuMarc
veterán
válasz
Mr.Wiking
üzenetére
Alapvetően én nem látom sok értelmét, de ha akarsz, rakj. Ha vigyázol magadra, és nem töltesz le minden mocskot Play-ről, vagy nem warezolsz agyba-főbe, akkor nem kell.
Ha akarsz próbálkozni (a virágbolttal), akkor azért nem árt, ha mondjuk hetente, vagy havonta lefuttatsz egy scan-t.
-
Mr.Wiking
tag
Az új telefonomra rakjak vírusírtót?
-
flierqqq
tag
Még ezt is írja:
Rendelése valamely információ hiányában várakozik, a feldolgozása áll. Amennyiben Öntől várunk visszajelzést, erről magyar vagy angol nyelvű formalevelet is kapott már (pl. bankkártya-authorizáció, címegyeztetés, EU adószám hiánya, egyéb feltételek, jóváhagyás kérése, megerősítés kérése), kérjük válaszoljon!Sent email - HU - Further information required / További információ kérése (ID + AD)
-
flierqqq
tag
Most ez mi lenne?
Megrendeltem az expansys.hu-ról egy Xperia U-t, megadtam a szállítási és a kártya adatokat is.
Kaptam egy visszaigazoló email-t amiben van egy link, ahol tudom követni hogy hol jár a csomag, és ott van hogy mit vásároltam. Ott rákattintok a termékre ( xperia u ) és azt írja Elnézést, ez a termék már nem létezik, nem rendelhető, nem elérhető! A pénzt pedig nem vonta le...De akkor ez most mi?Ha nincs nekik, mért van fent a webshopban rendelhetőként, vagy mért nem azt az email-t kaptam, hogy nem tudják biztosítani a rendelést? -
w333
félisten
válasz
mr.tamasbiro
üzenetére
Én ezek közül az Xperia P-t venném

(#20052) Doory77
Galaxy S3 Mini

(#20050) zsuzzzs_
Egyértelmű hogy Galaxy S3

-
edem96
senior tag
válasz
mr.tamasbiro
üzenetére
Egyértelműen inkább L.
-
pit stop
addikt
válasz
zsuzzzs_
üzenetére
Erre csak azt tudom mondani, hogy topikjában kérdezz rá - használ-e valaki ilyen tokot (ahhoz hasonlót), vagy tudnak-e. Ha ott senki, akkor tuti nem is lesz rá, és ha ez döntő, akkor el is dőlt

-
-
pit stop
addikt
válasz
zsuzzzs_
üzenetére
Itt nem elsősorban víz alatti felvételek készítésén van a hangsúly szerintem - csak valahogy reklámozni kell hogy vízálló
Fogalmam sincs hogy s merre túrázol, de Defyvel lehet észre se vetted még az ilyen dolgokat mert hozzászoktál. Inkább életszerűbb, hogy elkap egy kisebb vagy nagyobb zápor - bőrig ázol, és a telefonnak meg se kottyan (míg akármelyik másik beázhat, és se gari, sem tökéletes működés későbbiekben).
Másik pedig a por, ami egy sima telefonban szintén károkat tud okozni és nem annyira szeretik a készülékek.
Ha SIII viszont közelebb áll, és tudod úgy használni, hogy ne kerüljön ilyen szituációba, akkor egyértelműen jó az is
(#20046) mr.tamasbiro: Egyértelműen L vagy P. P-nek minőségibb a háza meg az egész, meg alu. L viszont újabb, több frissítést kap majd.
-
tresh
veterán
válasz
Doory77
üzenetére
Az elvárásaidnak tökéletesen megfelel plusz árban is igen jó áron juthatsz hozzá ha előfizuval veszed..szoftveresen még egy jó darabig tolni fogja a samu előre és gyárilak kap24hó+2hó prémium garit ha bármi bajod lenne vele házhoz jön a futárt bácsi és orvosolja ingyé

-
mr.tamasbiro
őstag
Hali.
Sony X Peria L v. P vagy Samu S Advance?
Még mindig nem tudom. -
-
Švejk
őstag
válasz
Bukmop
üzenetére
Megértem. A Motorolák gyönyörű telók, szimpatikus a márka is.
Szerintem tök vállalható. Persze nem egy SII hardver, de az árát szerintem körülbelül megéri, mármint Motorola szinten. A márkától még az Atrix 2 jöhet szóba, tök ugyanaz a proci, de az Atrix 2 vagy egy 15-20 ezerrel olcsóbb. De nem olyan szép
-
Bukmop
tag
Hello!
Kérdezném, hogy mik a vélemények a Motorola Razr XT910-zel kapcsolatban itt a fórumon? 75-85E-ért vállalható ma is? Defy-t váltana (kéne a picivel jobb teljesítmény és a nagyobb kijelző, mégha ez az IP57 rovására is megy), be merjek vállalni 55E-ért használtat belőle, vagy a beépített aksi frissessége miatt javasoltabb egy új? (Maxx-et is néztem, vonzó az aksi, de nem aludnék nyugodtan ha 100E lenne a telefon.)
Samu S2 jó, de nem akarok beállni a sorba (10 éve motorolákat nyúzok... azt hiszem márkahű lettem
).Előre is köszönöm a véleményeket!
-
KillArmy
tag
Sziasztok!
Egy LG Optimus Blackről szeretnék váltani, mert már unom ezt a sok hesszelgetést a romokkal, meg az android se jön be túlzottan.
Olyan 60ezerig bezárólag vennék telefont, ha kell használtan. 4-4,3as kijelző, viszonylag erős akksi, és korrekt hangzás az amit keresek egy telefonban. Tetszik a WP8, de a 620 kicsi és külsőre szappantartó, az 520 meg jónak jó, de kicsit talán túl fapadosnak tűnik nekem.
Esetleg tudtok ajánlani valami korrekt kis telót? Lehet androidos is, csak képviseljen már valami minőséget, és ne 2010es csúcsmodell legyen
Köszi -
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Snajden
üzenetére
Ha nincs benn magyar nyelv, lehet varázsolni rá, de a felsoroltak közül as HTC One X a "legjobb"
Doory77: Ahogy Tresh kolléga mondta, Galaxy S3 Mini, kicsit csajosabb formájú telefon, két magos, gyári Jelly Bean, felhasználóbarátibb a felülete, normális videókat csinál, és normális képeket is.
Ráadásul női kézbe jobban illik a kisebb.T-nél meglévő előfizetésre elég jó ára lenne szerintem

-
Snajden
csendes tag
Sziasztok!

Szokásos kérdés melyik telefont vegyem?
Nálam benne játszik a szerepben, hogy nem "itthon" veszem a telefont hanem angliából. Valószínűleg használtan veszem a telefont. Elsődleges kérdés: magyar oprencert kell rá rakni? (Gondolom frissiteni kell) Vagy a legújabb androidba alapból benne van a magyar nyelv is?Leginkább amiket eddig kinéztem magamnak:
HTC One S
HTC One X (angliába az ára visszaesett az S árához)
Sony Xperia VA HTC-k nagyon bejönnek. Írhatnám, hogy fontos az aksi teljesítménye de ezek közül 1ik se igazán arra való, hogy 1 naptól többet bírjon. Kamera legyen jó 2 magos processzor alap legyen. A Samsung Galaxy S3 mini-t is nézegettem. Esetleges más véleményeket is meghallgatok új telefonokkal kapcsolatosan. Telefon vételt kb 1 hónap mulva tervezem.
-
pit stop
addikt
válasz
zsuzzzs_
üzenetére
Többet sajnos nem tudok hozzátenni dologhoz. Ahogy Ed3r_X_ kolléga is írta, V kompaktabb mérete, meg víz-porállósága erősen plusz főleg ha így ki is használod. De például cuccok között te tudod mekkora tepsit tudsz magaddal vinni, vagy hogy fér el telefon.
(#20031) Doory77 és mekkora díjcsomagban annál a szolgáltatónál amit kérdeztek

-
Doory77
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni, telefon vásárlása előtt állok és már sokszor befürödtem vele (nem az elvárásaimnak megfelelőt sikerült választani , pl. nehéz volt a kezelhetősége a telefonnak). Lévén, h nő vok, olyan nagyon extra dolgokra nem fogom használni, teljesen általános felhasználó vagyok igazából, azért leirom h mire gondolok nagy vonalakban, h a kört kicsit leszűkítsem:
-Árkategória. Max 80.
-újat szeretnék venni, meglévő előfizura
- Aránylag hosszú távra szeretnék. Jól össze legyen rakva kellemes legyen az összhatása a telefonnak.
-Androidos mobilt szeretnék, (bár windowsost pl nem fogtam még a kezembe)
-Amire használnám, telefonálás és sms, böngészgetés, facebook, e-mailek nézegetése, fényképezés néha, video készítés és nézés nagyon ritkán.
- Könnyű kezelhetőség, felhasználóbarát verzió fontos
Nem vagyok egyik márka kifejezett fanja se , minden ötletet szívesen fogadok.
Előre is köszi a segítséget! -
pit stop
addikt
válasz
zsuzzzs_
üzenetére
Hardver alapján egyértelműen SIII-at mondanám. Ugyanakkor aktív élet mellé nem árt a kompakt méret, meg Defy se volt olyan nagy, ezért Xperia V-t is elég erős ajánlat számodra - e mellett ő ugye alapból víz és porálló - amit a tok csak részben pótol másiknál. Viszont szintén SIII mellett szól, hogy könnyebben fogsz jó használtat találni. Mindenképpen e kettő közül döntenék - amelyikből előbb találsz jó állapotút és garisat azt válaszd szerintem.
Ha használod őket, akksival mindegyik egy napot fogja bírni.
Motorolát én EU-ba és Magyarországra nem vennék, amíg ilyen bizonytalan a helyzet hogy állnak hozzánk és térséghez. -
zsuzzzs_
tag
Sziasztok!
Gondolom nem meglepetés, új telefont szeretnék eddigi defy-m helyett. Arra már rájöttem, hogy ütésálló kivitelben nem fogom megtalálni azt az előrelépést, ami dukálna, így kicsit kiszélesítettem a látóköröm.
Amire használnám:
általános telefon funkciók (hívások, sms)
web-böngészés, e-mail-ezés
zene hallgatás
fényképezés
GPS trackek készítése sport-tevékenységek közben (futás, túra, bringa)3 versenyzőm maradt, kb ugyanaz az árkategória (zárójelben az előny, amiket a tesztekből le tudtam szűrni)
Samsung Galaxy S3 (jó fényképező, közepes akksi)
Sony Xperia V (víz és porálló, de ramaty akksi)
Motorola RAZR MAXX (bivalyerős akksi)Mindet ütésálló tokba raknám, mert elég aktív életet élek. Nem játszom, és nem nézek filmet telefonon, ezért a teljesítmény nekem annyira nem számít. Ha ezen kívül van még ötletetek azt is szívesen fogadom, csak használt árban ne menjünk 80 fölé...
Ti melyiket választanátok?
-
ambushka
aktív tag
Mit gondoltok az Oppo Find 5-ről?
Most nyílt meg az EU webshopjuk és a 16 gigás 399€ függetlenül (a 32-es 30 euroval drágább, nevetségesen jó ajánlat), ingyenes házhozszállítással egész európában.
Valakinek volt már ehhez a céghez szerencséje? A gariztatáshoz ki kell küldeni a telefont hong kongba, de ha jól tudom ez a márka elég jól ismert pl. a Blu-Ray lejátszók között.
-
gyuszmó
őstag
A Grand X IN,mennyire " jó fogású" kompakt?
Pl az G.S1 hez viszonyítva azt ismerem ebből a kategóriából jobban és annak nagyon tetszik az ergonómiája.köszi
Azt hiszem ez lesz a befutó ha 35000 körül kapok garisat szép állapotban.
Ár/ érték arányban az egyik legjobb bár még nincs túl sok bizalmam a ZTE felé eddig egy Motorolát nyúztam közel 2 évig semmi gondom nem volt vele.
-
myk74
senior tag
Sziasztok!
Asszonypajtinak telefont vennénk.
Ezek tetszenek neki,meg az ár előfizuval max 15000ft.
HUAWEI Ascend G300
SONY Xperia E
ZTE Blade III
Kevés appot használ,minimál játék,böngészés wifin.
Semmi rom csere root,gyári fog maradni a telefon.
Szerintetek?
Köszi a válaszokat. -
istnag
addikt
válasz
kretenallat
üzenetére
el szoktam felejteni a töltőmet magammal vinni napokra is.
Ez nem fog menni. Egyébként erre kukkants rá:
Motorola XT910
Motorola razr i -
Mr.Rain
senior tag
Sziasztok!
A múltkor javasoltatok nekem 2 telefont. Na azóta addig jutottam velük,hogy nem tudok dönteni.:-)
A két telefon:
Sony Xperia V vagy LG 4x HD
Ti melyiket vennétek? Nagyjából egy árban vannak,tőlük drágábbat nem szeretnék venni. Mindkettő belefér a 80ezres keretbe.
Esetleg rajtuk kívül valami jó vétel? Független telefont szeretnék,maximum 80 ezerből,és mindenképpen újat és androidosat.
Köszönöm a segítséget!
-
Chappy
tag
Heló!
Köszi szépen! Azthittem már a 4.2 elég elterjedt de nem.
Kicsit módosítom a szükséges dolgokat:
-min. Android (jelly bean)
-LTE nem kell
-max 50k, de örülnék ha 35-ből megoldható lenne
-gyártói garancia, ha 2 hgelyett 3 év az előny (2 alatt pedig kizárva)
-nagyobb kijelző legyen, de még ne phablet
-lehetőleg 1 GB ram, és két mag (két év múlva se lassuljon be)Üdv.:
-
oncsi
őstag
válasz
quailstorm
üzenetére
Bocs hogy beleszólok, de inkább kérdésnek is szánom.
Kezdetben az AMOLED elterjedésének a fő korlátját abban látták, hogy a kék színért felelős összetevő élettartama szinte csak a fele a másik kettőnek. Ezért a kijelző teljes működési ideje alatt változik a fehér szín egyensúlya. Ezt javították vajon azóta? Vagy gondolván, hogy a mobil készülékek várhatóan rövidebb élettartamán (ami max 1-2 év, egy TV 10-éves ciklusához mérten) ez már nem számít?
A Beégés, meg sajnos szerintem talán éppen ehhez vezethető vissza.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Samsung Galaxy S20 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- MacBook Pro 14 2024 M4 Pro, 24 GB RAM, 1 TB SSD Space Black 27% Áfás
- Samsung Galaxy S25 Ultra / 12/512GB / Kártyafügetlen / MediaMarkt Garancia 2028.12.02.-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

).

Viktor0610