Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
t.imi
addikt
Sziasztok!
T előfizetésre vennék telefont 100k környékén, legalább két évre
Droidot.
Jó kamera, min 3gb ram.
Fotózás, mail, web web web, abból rengeteg. FB, messenger, navigáció.
Nem játszom.S7, S7 edge, P9, P10 lite, Honor 8 amiket néztem.
Jelenleg P9 liter van, sokszor újratölt multitaskingnál.
Kamerája botrányosan lassan indul, akadozik. Ezek amik nagyon nem tetszenek benne.Amiket személyesen próbáltam: P9 jó képek a kijelzőn, pc-n nem láttam az elkészült képeket. AF kb olyan lassú mint a 9 lite-n. 3gb ram miatt gondolom multitasking lényegesen jobban működhet.
S7 edge villám AF, pc-n is szép képek. Szalad rendesen.
P10 lite AF szintén nem töri össze magát, képminőség passz.
Honor 8-ról csak olvastam. Duál kamera jól hangzik, valóságaban gőzöm sincs mit tud.
Remélem nem hagytam ki semmi fontosat.Melyiket ajánlanátok ezek közül?
[ Szerkesztve ]
-
pit stop
addikt
válasz whatsgoingon #115181 üzenetére
5,2-vel van Moto G5 Plus.
Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
bara17
tag
Sziasztok!
Az alábbi opciók közül melyik telefont ajánlanátok (csereutalványt kell beváltanom és ezek férnek bele a keretbe):
Galaxy s7
Huawei P9
Honor 8
A5 2017Amit elvárnék a telefontól:
gyors működés
jó kamera
minimum 2 évig használjam (2 éves garancia)
jó üzemidő
játékra nem nagyon használnámKöszi a választ!
[ Szerkesztve ]
-
Kornel
veterán
Sziasztok,
Lassan cserélném a redmi note 3 pro-mat, de csak jobbra, főleg kamera minőségben lenne szükségem előrelépésre.
Amire szükségem lenne:
Legalább snapdragon 650 vagy inkább már 660. (MTK-t hanyagolnám)
Legalabb 5,5 col, minimum FHD.
Legalább 7-8 óra SOT.
Legalább 3 GB / 64 GB RAM / ROM
Nagyon jó lenne a B20, nélküle már nem szívesen vennék semmit.
NFC, infra jó lenne.
Dual SIM viszont elengedhetetlen.Kamera:
Dual camera
OIS
Az átlagosnál jobb minőségű képeket készítsen.One plus 5 nem nyerte el a tetszésem, most a nubia z17-et néztem, ami jónak tűnik, ZTE-vel van valakinek tapasztalata, későbbi frissítések, támogatás, általános minőség terén?
Xiaomi-bol a redmi pro 2-t várom, bár ott a B20 biztosan felejtős.Esetleg más ötlet, más irány?
Köszi!
-
Norbi.Sz
senior tag
Sziasztok!
Jelenleg még egy S3 Mini (i8190N) tulaja vagyok, de megérett a csere...
Nézegettem az elérhető telefonokat, és úgy gondolom, hogy lehet, a jobb hardver miatt érdemes lenne megnézni a használt telefonokat is.
Az összeg, amit rászánnék, kb. 30-35ezer HUF. Android rendszerre, min. 4.4.4-re lenne szükségem, NFC is szükséges lenne...
Játékra, filmnézés nem igazán használom. Inkább csak net, e-mail. Kamera sem annyira fontos, hogy "tizeniksz" megapixeles legyen. Viszont a belső tárhely legyen 16GB.Amit eddig nézegettem, azok az LG G3, valamint a Huawei P8 Lite telefonok...
Van ezekkel valakinek tapasztalat? Esetleg lebeszélnétek ezekről/a használt telefonról?Más, ajánlott típus, akár új/használt hasonló árban?
THX
[ Szerkesztve ]
Notebook: Lenovo ThinkPad T61 - Desktop: AMD FX-8320 Eight-Core
-
Mans20
addikt
Jó estét!
Van pár telefon ami közül nem tudok dönteni. ami fontos az a kamera, Legyen OIS benne fotó és video résznél is, manual módban mindenféle beállítás, záridő stb.. Amire még használnám az a netezés. Zene, játék nem lesz.
UPC-nél venném részletre [link]. Eddig a Galaxy S7 amit néztem, de nem tetszik, hogy túlélesíti a képeket, meg az amoled beégésétől is tartok. Másik az S8, de a kamera rész alig változott. Na meg ki sem használnám a telefon minden részét. Csak a kamera miatt lehet nincs értelme egy vagyont költeni. Harmadik a Huawei P10, de arra azt írják hamar merül..[ Szerkesztve ]
-
Bajerise
újonc
Helló !
Tanácsot kérnék telefonvásárlásban .
A kiszemelt delikvensek a p8 , p10lite , illetve a5 2017 ,( új )
A specifikációkat olvastam , inkább gyakorlati / használati / oldalról lennék kíváncsi a véleményekre .
A kamera , böngészés , gördülékenység , stb. ., játék nem igazán szempont .
Köszönöm előre is a segítséget .[ Szerkesztve ]
-
whatsgoingon
újonc
Sziasztok!
Ezeknek megfelelő telefon kiválasztásában kérném a segítséget:
- Árkategória: 100 000 Ft alatt
- Használt vagy új: új
- Hol vennéd meg? Függetlenül újonnan gyártói garanciával, esetleg előfizetésre egy szolgáltatónál? mindegy, de szívesen fogadok ajánlott helyeket.
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont? Hosszútávra
- Mire használnád? üzleti alkalmazások, e-mailezés, hosszabb szövegek begépelése, munka, internetezés, fontos a multimédia (fotózás, zenehallgatás), GPS
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? maximum 5”Fontos, hogy gyors legyen és szép képeket csináljon, ez fontos a munkámhoz.
-
-
Kékes525
félisten
válasz seadrone #115177 üzenetére
Viszont a műanyag jó hőszigetelő, a belső, termelődött hőt nem vezeti el. Jobb lenne a telefont inkább takarással védeni. Nem beszélve arról, ha rásüt a nap akkor a displaynek nagyobb fényerővel kell világítani, ami fokozza az estleges beégésveszélyt, növeli a hőtermelést és csökkenti az akkumulátor időt. Tehát mindenképpen a takarás az, ami javasolt.
[ Szerkesztve ]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
seadrone
őstag
próbálom racionálisan nézni
vezetek, telefon a műszerfalon/ablakban van általában.
süti a nap, melegszik. a hátlap HA fém, tapasztalatom szerint nagyon fel tud melegedni a hőtől, mindegy hogy melyik részét éri a nap a készüléknek
erre ha rátennék egy szilikon vagy bármilyen tokot, mi lenne? szauna, megSÜLNE a telefonom
te hogy látod?
-
seadrone
őstag
válasz thunders #115171 üzenetére
nekem thor van, azt akarom lecserélni éppen. a kamera rendben van, tekintve hogy ez egy 35 e ftos készülék.
a 4x-et nézeget(t)em, de fém hát, és nyáron nagyon melegszik, úgy mondják.
a gps-szel van vajom a thor-nál (másoknak jó)
most frissítettem 7es androidra, ez remélem megoldja, és akkor marad a thor.
-
thunders
csendes tag
Sziasztok!
50k alatti kategoriaban keresek jol moddolhato (lineage 13 v aosp m van ra pl. ) telot.
Ami jo lenne meg:
-B20
-eros akksi
-bovitheto memoria VAGY 32gb+ ROM
-jol hasznalhato kamera
-jo GPS
- >=2GB RAM jo lenne
-max 5", de minel kisebb, annal jobb
-NFC, cserelheto akku jo bonusz, de nem szukseges
-egy sim elegRedmi 4A/Xet es Vernee Thort nezegettem erosen, de a Thorra nem talaltam rendes ROMot (meg nagyon szidjak a kamerajat), a Redmi-kre pedig azt irja az osszes vendor, hogy nem tudnak B20at
Elore is koszi!
[ Szerkesztve ]
-
seadrone
őstag
sziasztok!
5 colos telót keresek két árkategóriában
az egyik 60e ft keret, a másik (B)100e (/B)ft keretfontos lenne a jó kamera (az előlapi is), és nem vicc: a minél homogénebb fekete szín. persze nem kötelező, de jó lenne.
játékra NEM használom, net, mp3,
köszi ha tudtok valami jót, figyelek
-
Soybex
őstag
válasz Kolty #115167 üzenetére
A Xiaomi és a Doodge ég és föld egymástól.
Xiaomi egy megbízható és megfizethető áron struktúrát követ, és ez meglátszik az összes többi termékén (akciókamera, drón, bicikli) míg a Doodge egy tömegcikk gyártási módot végez csupán alacsony áron. De a minőségről náluk ne is álmodj. Van a családban egy Doodge 5x pro , fél éves egy csomó nyűgje van. És van egy Mi4c ami egy éves, de semmi baja nem volt sose. Szóval használhatóak hosszú távra a Xiaomi-k.Az információ nem egyenlő a tudással. A tudás egyedüli forrása a tapasztalás.
-
Kolty
aktív tag
Sziasztok.
Vajon hosszútávon mennyire működőképesek ezek a Xiaomi Redmi 4A prok?A helyzet az, hogy több mint egy éve vettünk egy sima dooge x5.öst.
Alig volt használva és sokat romlott az állapota. Akku hamar merül, Wifit eldobálja.
Először jó volt az is. -
Alister71
nagyúr
-
Soybex
őstag
válasz dangerzone #115163 üzenetére
Árban biztos hogy nem, meg pöttönke 2350 akksijával se. Egyedül kamerában jobb
Az információ nem egyenlő a tudással. A tudás egyedüli forrása a tapasztalás.
-
Alister71
nagyúr
-
dannyl
addikt
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
Honor 9 plus-ról van várható megjelenési időpont? Nekem az 5,15 kicsi.
-
dangerzone
addikt
Sziasztok!
50.000 forint alatt szeretnék új/használt de még garis, androidos telefont venni. Átlagos felhasználás: telefonálás, sms, internetezés, események megörökítése; fotók készítése (nem kell megabrutál minőség), előlapi kamera jó ha van.
Max 5"-os kijelző. De inkább 4,5-4,7", hogy elférjen a zsebemben.
Mit tudtok ajánlani? Márkapreferenciám nincs, a kínai telefonoktól nem zárkózom el. 2-3 évig szeretném használni a telefont. Magyar nyelv nekem pl nem is fontos egyébként, angol/német bőven oké.
A mostani telefonom egyébként egy Nokia Lumia 735. Nekem teljes mértékben megfelelő ez a telefon, csak semmi támogatottsága nincs, így szoftverek sem, ami eléggé lelombozó.
[ Szerkesztve ]
-
-
Ájvé
veterán
válasz lugosi #115147 üzenetére
Moto G5 nem rossz választás. Esetleg Redmi 4X még olcsóbb lenne és jobb akku időt tud kínálni. Vagy nagyobb méretben erősebb (időtállóbb) hardverrel Redmi Note 4. Egyébként van dual sim topik is, ha itt nem találnád meg a megfelelő készüléket.
[ Szerkesztve ]
-
dannyl
addikt
Én nem is dolgoztatnék senkit túlzottan, csak egy olyan info-ra lenne szükségem, hogy ÁFÁ-s számlás nettó 150-160 közt (nagyon max 200E bruttó) körül milyen droidos telóból lehet választani?
5,5" méret. Az egyéni igényeimet meg leszűröm az ajánlatokból. Gondolom nincs olyan sok. OP5 lett volna, de a zselé "fícsör" miatt kiesett. -
MODERÁTOR
Sziasztok!
Megköszönném, ha ebben ajánlanátok valamit:- Dual SIM
- mindkét slot 4G-s legyen, B20-at tudja
- GPS legyen (de ez gondolom ma már alap)
- telefonálás valószínű alig lesz róla
- hotspotként működjön mindkét simről
- képernyőméret lényegtelen, lehet kicsi, lehet nagy
- akkuidő 1 napot bírjon, napi 6 óra netmegosztást bírjon
- fotó képesség lényegtelen (mindegy hogy jó-e vagy rossz)
- zene lényegtelen
- belső tárhely lényegtelen
- ne legyen gyötrelmesen lassú
- sd-vel való bővíthetőség lényegtelen
- NFC lényegtelenA telefonnak a fenti funkciókra egy 2 évig használhatónak kellene maradnia (sebességet, frissítéseket értem ez alatt).
Lényegtelen alatt nem azt értem, hogy ne legyen, hanem hogy a választásnál teljesen mindegy.
Csak itthoni, normál áfás számlás új beszerzés érdekel.
Ha lehet szeretném bruttó 60k körül max megúszni.Androidos telefont kb 4-5 éve vettem utoljára, az azóta eltelt idő szinte még olvasgatás szintjén is kimaradt, ezt is csak félig muszájból, másodtelefonnak veszem, így tök nem értek hozzá.
Mobilarénás teszt alapján a Motorola Moto G5-öt néztem ki, nem tudom mennyire választanék mellé ezzel. Minden más ötletet szívesen fogadok, köszi előre is. -
Soybex
őstag
válasz boskorelli #115144 üzenetére
Az ilyen telefonokat inkább kerüld. Semmi háttér supporttal nem rendelkeznek, és magyarán ahogy megveszed a telefont pl 6.0.1 az úgy is fog maradni, mert a cégek nem törődnek ezekkel.
-
boskorelli
tag
Sziasztok!
A Leagoo M8/M8 Pro telefonokról van-e valakinek tapasztalata?
A sikeres üzlet után illik értékelni!
-
kiralytom
aktív tag
válasz Kolty #115126 üzenetére
Sziasztok! Megpróbálom mégegyszer.
Ár:65ezer
Felhasználás: böngészés, kommunikáció minden fronton , fotózás, navigáció
Méret max 5,2"Amik tetszendk
A redmi 4x vs Honor 8 lite/ p8lite 2017, p9 lite 2017
ha az árkülönbségtől eltekintünk (65 az amit rá szeretnék szánni) melyiknek van jobb kamerája, melyik készít jobb képet?
nem hiszem hogy olyan nagy a tudásbeli különbség egyébként a két készülék között vagy tévedek?
utóbbi kicsit jobban tetszik kinézetre. ( a p8 2017 és a p9 2017-es típusok egy az egybe ugyanez a készülék, jól tudom.)más készülék ami ajánlott ebben az ársávban? nem játszok, csak böngészés, fényképezés, gps, kommunikáció minden formában.
hol van ugrás például a képkészítés terén? Dupla kamerás mobilok?
Vagy például egy p10 lite már nagyobb előrelépés ?
úgy 75 körül már megkapható, tegyem inkább arra össze?
van érezhetően különbség a felsorolt készülékek között egy átlagfelhasználó számára? a képek között minőségbeli különbség?
Vagy a redmi 4 prime pl. a kijelző felbontásával és a magasabb processzoros órajellel tud többet "csak" a 4x-nél vagy kamerája is jobban dolgozik?kérdés, ha nem játszok számomra a magasabb processzoros órajel mennyire jelent előnyt? véleményem szerint nem sokkal!
[ Szerkesztve ]
-
Sir81
aktív tag
Bocs de nem találom a megfelelő fórumot...
Az hogy lehet hogy a telóm normál töltővel nem működik viszont az usb-ről simán feltölt a számítógépemről? -
Soybex
őstag
válasz oliblood88 #115139 üzenetére
A vernee mars jó telefon és szoftveresen is frissítik elég rendesen, igaz hogy kis csapat csinálja de anál jobb. A másik említett telefonról még életemben nem hallottam.. valami àtcímkézett telefonnak tűnik
-
oliblood88
csendes tag
Gearbest új szállítási módjai (Europe Express és registered) miatt elgondolkoztam egy kínai telefon beszerzésén. Nektek mi a véleményetek ezekről a készülékekről? Vernee Mars Pro illetve az Umidigi Z1 Pro-n gondolkodom.
-
Jakuu
őstag
válasz Rathrol #115123 üzenetére
Attol fugg honnan erkezik, nezd vegig az osszes europaban talalhato shopot, amelyek rendelkeznek eu-s raktarral, mert akkor nincs se sarc, se vam, regen megoldhato volt spemallal hk-bol is sarc nelkul behozatni express szallitassal, de mivel eleg reg vasaroltam ugy, igy nem tudom, hogy ez valtozott e azota, igy erdemes a prohardver ezen foruman rakerdezni. A javittatas, ha gond lenne altalaban a celorszag, ahonnan vasaroltad, kell visszakuldeni.
-
lemusz
addikt
Kérlek segítsetek kiválasztani egy okostelefont, amit jövőhéten már meg is vennénk, kicsit sürgős, mert a régi butatelefon bedöglött. 50+ nőnek lenne, aki még nem használt okostelefont korábban.
- Árkategória. 20-35K
- Használt vagy új? új
- Hol vennéd meg? feltöltőkártyás csomagban telenor vagy vodafone, esetleg jöhetne mindkét szolgáltató kínálatából 1-1 ajánlat
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont? hosszú távra lenne,
amolyan "amíg be nem döglik" távra- Mire használnád? Kezdő okostelefon felhasználónak lenne. Amit csinálna rajta: telefonálás és sms nyilván, emellett alkalmanként fényképezés, utolsó sorban pedig egy kis otthoni wifin való netezgetés, de ez utóbbi abszolút nem biztos, kérdés hogy mennyire fog megtetszeni neki...
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? mindegy, a lényeg hogy felhasználóbarát legyen, nekem androidos tapasztalatom van, ha segíteni kellene neki benne valamit
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? Nem baj ha nagyobb picit, hogy jól lásson mindent a kijelzőn és a touch dolgokban se legyen probléma. De persze a standard típusok is jók lehetnek.
Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
Amos17
tag
Sziasztok,
60k-ig bezárólag keresnél mobilt. Telefonálásra, netezésre és viber-ezésre lenne használva. Mindenképpen előny lenne ha rendelkezik fotós képességekkel is szóval nem csak valami elmosódott valamit tud készíteni. Egy galaxy S3-at váltana így a könnyű használat előny lenne viszont a 4,7" - 4,8" kijelző meg minimum elvárás. Idős személynek lenne így a játékra nem lesz használva, ilyen irányú képességek nem számítanak. A következőket néztem:
A3 (2016)
J5 (2016)
Sony XPERIA XA
Xiaomi Redmi 4A Pro 32GB
Xiaomi Redmi Note 4 3/32GBCsak és kizárólag hivatalos, megbízható forrásból származó telefonok érdekelnek (szóval MM, Edigital, Aqua és/vagy hivatalos magyar forgalmazóknál megvásárolható telefonok).
Felsoroltak közül melyik lenne a legjobb választás? Vagy ha van jobb akkor melyik lenne az 60k-ig?Előre is köszi a segítséget.
-
törölt tag
Hello,
Ismertek ajánlható eszközt 35-40e körül ?
- Árkategória. (talán ez a legdurvább behatároló tényező)
35-40e HUF, ha olcsóbb azt sem bánom.
- Használt vagy új?
Új
- Hol vennéd meg? Függetlenül újonnan gyártói garanciával, esetleg előfizetésre egy szolgáltatónál? Esetleg használtan az aprón? Ugye nagyon nem mindegy, mert az árak teljesen különbözőek.
T, sajnos minden közeli ismerős itt van. Kártyás lenne.
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont?
Külső nyomás miatt veszem, az se érdekel ha egy "hulladék tier", de azért maradjon egyben 1-2évig
- Mire használnád? (ez egy másik sarkalatos pontja a választásnak, hogy körülbelül miről van szó, azt alul lejjebb olvashatod)
fel tudjanak rajta hívni, sms, egy közepesen rosszul optimalizált oldalt egyszerre bírjon ki a böngészője. 3-4m a Wifi routertől, nem nagyon kell másra, egy nem okos telót vált amit szintén mellőztem ha csak nem volt muszáj.
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is?
Nincs preferencia, Android is OK
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra?
Passz, közepes? Nem tényező
Köszi szépen előre is
-
Yasuo
aktív tag
válasz SoulReaver #115127 üzenetére
Oneplus 5, Huawei P10, Mate 9
-
SoulReaver
veterán
Sziasztok!
Régóta használom az lg g2-t, de megérrett a cserére.
Netezni, fotózni, videózni, filmet nézni szoktam rajta.
Ugyanilyen képességű, megbízható telefont szeretnék utódnak, jó kamerával és droiddal. Lg g6-al szemezgetek, de túl sok véleményt nem olvastam még róla és nem győztek meg a g6 topikban sem.Tudnátok hasonló telefonokat ajánlani, hasonló árban, mint a g6? Csak, hogy szemezgessek közöttük.
-
Kolty
aktív tag
Sziasztok bár nem kifejezetten a témába vágó, de mégis.
Szóval. Érdemes megvenni egy egy éves vodafone.os huawei P8.lite telefont 27.000.ért?
Az akku élettartam vajon mennyi?
Csak, mert ha nem kell akkut cserélnem bent, akkor akár még meg is éri, mert még van rá egy év garancia.
Ugyanannyi mintha veszek nagyjából ezért az árért egy xiaomit vagy doogit amire ugyancsak egy év a garancia.
Ám a P8 lite.ba az akku csere se olyan egyszerű ugye.
Vagy milyen készülék hasonló kategóriás mint a P8 lite? -
Sir81
aktív tag
Köszönöm az eddigi információkat és javaslatokat. Úgy fest feljebb kell lépnem kicsit ha normális kamerát akarok. Olvasgattam és sokan példálóznak a P9-el és a Honor 8-al. Utóbbi kicsit olcsóbb. Mit gondoltok ezekről a készülékekről?
-
kiralytom
aktív tag
sziasztok
redmi 4x vs Honor 8 lite
ha az árkülönbségtől eltekintünk (65 az amit rá szeretnék szánni) melyiknek van jobb kamerája, melyik készít jobb képet?
nem hiszem hogy olyan nagy a tudásbeli különbség egyébként a két készülék között vagy tévedek?
utóbbi kicsit jobban tetszik kinézetre. a p8 2017 és a p9 2017-es típusok egy az egybe ugyanez a készülék? van valami különbség?
más készülék ami ajánlott ebben az ársávban? nem játszok, böngészés, fényképezés, gps, kommunikáció minden formában.u.i: hol van ugrás például a képkészítés terén? például egy p10 lite kapcsán úgy 75 körül már megkapható, tegyem arra össze? van érezhetően különbség a felsorolt készülékek között egy átlagfelhasználó számára? a képek között érezhető minőségbeli különbség?
a redmi 4 prime pl a kijelző felbontásával és a magasabb processzoros órajellel tud többet "csak" a 4x-nél? kérdés, ha nem játszok számomra a magasabb processzoros órajel mennyire jelent előnyt? véleményem szerint nem sokkal!
[ Szerkesztve ]
-
Jakuu
őstag
válasz Rathrol #115119 üzenetére
Blackview bv6000,bv7000,bv8000,bv9000.
Van nemelyiknek S, vagy Pro valtozata is. Az S valtozat, pl 6000s gyengebb hardverrel szerelt. Erdemes nem itthon venni oket, mert lenyegesen tularazzak idehaza, akar 30-40 ezer forinttal. Pl. a bv8000 pro itthon 100-120k, a spemallrol rendelve megall, 75k korul. -
Rathrol
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani olyan strapatelefont ami ip68 védelmet megkapta, jó hardveresen de ami legjobban számít hogy ténylegesen védve legyen hosszú távon is. Ár max 100ezer ft legyen.
-
haqim
csendes tag
Tanácsot kérnék egy ph! aprós s7 edge ügyében: http://hardverapro.hu/dl/uad/2017-04/3518674/14928887392216_b.jpg. Jelenthet ez bármilyen kockázatot (kamera üvegre átterjed, stb.), vagy csupán esztétikai a dolog?
-
Soybex
őstag
-
törölt tag
Sziasztok!
Honor 8-at szeretnék venni, de ha megéri akkor a Oneplus 5-re megfizetném azt a plusz pénzt. Valakinek van tapasztalata a kettővel?
-
-
Ájvé
veterán
válasz Sir81 #115111 üzenetére
Amit írsz inkább a felső kategória jellemzője, szóval ennyiért inkább használtan vagy egy még elérhető régebbi modellt találsz. Huawei P8 talán tudja amit szeretnél, nézz utána, 70 alatt megkapod, de már a Nougatot sem kapta meg (hardveresen egyébként nem rossz, GPU kicsit régi benne, de amúgy rendben van).
75-ért már vehetnél Nexus 5X-et is de optikai képstabilizátor abban sincs (meg kamerázás közben állítólag tud melegedni). Ugyan ez a baja a Moto G5 Plusnak is, vagyis nincs optikai képstabilizátor (de nézz utánuk, mert szoftveres egyébként van) és 70 fölött van ez is. -
Sir81
aktív tag
Közép kategóriában nincs olyan készülék 70 forint max-ért, aminek a kamerája rendelkezik stabilizátorral és képes igazán jó minőségű full hd videókat készíteni?
-
Imy
veterán
Milyen telefont érdemes venni? Xiaomi és LG között vacillálok. Xiaomim már volt. LG-m nem. Az utóbbival mennyi a probléma?
-
KRoy19
őstag
Ma megjött a Redmi 4x-em eustock-ról.
Eddig nagyon tetszik. Ennyiért ez a telefon ajándék.Köszönöm mindenkinek, aki segített a választásban.
-
Yasuo
aktív tag
válasz Jimmy8 #115103 üzenetére
Ma már nem igazán vennék 2gb rammal telefont, de ez lehet hogy csak az én hülyeségem.. Egyre jobban arra megy el a mai trend, hogy minél több ramot rakjanak a telefonokba(amivel ugye nem is lenne baj), de az alkalmazások, szoftverek is egyre több ramot fognak igényelni. Ezzel is új készülék vásárlására buzdítva a kevés ramos készülékekkel rendelkező usereket. Lehet, hogy ezt csak én gondolom így, dönts te. De azért még a helyedben megnéznék esetleg egy Huawei P10 liteot.
[ Szerkesztve ]
-
Jimmy8
senior tag
Ma megnyomkodtam a MM-ben a J5(2017) Dual-t. Fotóztam is vele beltérben.
Kicsit lentebb megy az ára (jelenleg 85eFt), és már veszem is.
Ha 3/32GB kiszerelésben is lehetne venni, tökéletes lenne .
Átlag használatnál nagyon fogok szívni a 2GB RAM-mal?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Torrent meghívó kunyeráló
- Renault, Dacia topik
- Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest