Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- MIUI / HyperOS topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Blindmouse_
üzenetére
+1
Erre egy A160 is elég lenne, tudom tudom az nem merci.
De attól még baromi formás városi nőci autó, olyan jó forma hogy még magamnak is bevállalnám. 
-
Emunem
őstag
válasz
Vismajor01
üzenetére
Erre mire kell egy AMG tank? Van a mercinek kisebb autója is… sose fogom megérteni.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Blindmouse_
üzenetére
A túrázó muflon gyönyörű, az autós muflon rémisztő, az autóban utazó muflon egyenesen halálos.
Ez köztudott nem tudtad?
Mint ahogy az is, hogy a mufflon meg mindenhogy gyönyörű kéne legyen számodra.
-
válasz
Blindmouse_
üzenetére
Csak a túrázó muflon a gyönyörű, ez köztudott mifelénk
-
Micsurin
nagyúr
Igen már többször beszéltük, akartam is dobni képet csak nem volt kedvem mert észrevettem a kavicsok azóta dolgoztak a jobboldalon is.

tboldi Pontosan tudod az apróságok nem zavarnak... a turbó solenoidot is végül otthon cseréltem egyik este lámpát lógatva a motorba... téglák le a leállóba szerencsére elég volt 1 sor mert amúgy is van középen lépcső ami elég mély volt, hogy ha a téglákra (ilyen 8 szög alakú dísz térkövek) beállok akkor alá tudok feküdni éppen, hogy... élvezet volt met a szelep a jobbos féltengely felett de a szívósor alatt volt. A hülye német meg a blokkfelől kontraanyát rakott szóval fogóval + racsnissal alatta fekve imádkóztam le... le még csak csak, na a visszarakás. Az művészet volt mert kiestek a gumipogácsák is szóval vissza kelett játsszam a rezgés elnyelő gumikat a konzol két oldalára, odatartsam a szelepet és a csavarral beletaláljak kb félvakon, ha ez mind sikerült még villással a kontraanyát is fel kellett nyomjam hátul érzésre, hogy behúzza végre a csavar... szóval nem tudsz lassan megijeszteni.

-
tboldi
nagyúr
válasz
Micsurin
üzenetére

Amúgy már 10k km-t beleraktam a MiTóba, a váltón és a kuplungon kívül nem volt nagy hibája, de előbbit már megvételkor is tudtam, hogy foglalkozós lesz, utóbbi meg a csatacsippel kezdett megcsúszni, ergo csak magamnak köszönhetem.
Ezen kívül csak apróságok voltak, mint múlt héten a tágulási tartály vagy a kipufogó tömítése, de limp mode vagy út szélén hagyás soha nem fordult elő. 
-
Micsurin
nagyúr
1.9? Az mit nem billegtettne, mehetne vele lowrider versenyre.
tboldi Addig csápolsz míg megnyered magadnak az autónézést egy jó féle steak ellenében
Mert itt fixen lesz szerintem fiatalítás, most megkapja még vissza a toldatokat de a tető lakk hibával és az első lökös lakkhibával én már nem fogok foglalkozni... -
tboldi
nagyúr
válasz
szőröscica
üzenetére
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
cappa72
üzenetére
Óvatosan kell menni, a héten már szalad át előttem őzike, sőt a Mátrában egy Muflon is. Attól azért bszartam kicsit.
Fogyim is van:
Skoda Octavia 4 1.5 TSI DSG: 6,8 (sőt 6,7-ről már csak a rakparti ácsorgáskor ugrott fel 6,8-ra). Ez egy Bp-Visegrád-Bp a hegyen át, nem nagypapa módban. Nagyon korrekt szvsz.
-
#napifogyi'
Eléggé el vagyok maradva a hozzászólások olvasásával... (én hibám) - az autós offtopiknál is...
A héten voltam tankolni, többször is...
S-Max 7.63
Giulietta 6.65
F Astra 6.5
Látszik, hogy nem autópályázunk nyár óta. Közúton nem is lehet nagyon nyomni, most elég sok a mezőgazdasági jármű is, stb... -
sagesz93
addikt
válasz
BigBlackDog
üzenetére
hát ez most lett 2 éves, ennyit idő alatt még nem keményedett fel
De szerintem 4-5 évesen kukák ezek a gumik, nem bírják az állandó telet/nyarat és biztos kemény lesz mint a kő. -
Micsurin
nagyúr
válasz
kisza25
üzenetére
...de az önsanyargatás ezen szintje már művészet lenne azért vald be.

Egyébként nézegettem a várható költségvetést főleg azzal, hogy állandósítottak (még várom az offert azért péntekig addig nem ittam rá, bár nekik is blama lenne tekintve a másik két szintén belsős opciót visszamondatták velem a korrektség jegyében.
), és ami tényleg élhetőnek jönne ki az vagy egy Tjet ha olcsóbb vagy a Leon FR az 1.4-el amit a felnifogfüntérünk ajánlott... 
Csak marhára bejött mint élmény, még sosem ültem hosszmotoros cuccban a volán mögött. Élmény volt az a szintű kiegyenlítettség ahogy az járt.
---
Tetszett a 4,5 fok... most először láttam az izzítógyertyákat is villani. Legalább tudjuk, hogy a tavasszal cserélt Hitachi vezérlő tényleg működik.
-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
tonyrulez
üzenetére
Az derekas kor. Pont hétfőn cseréltem le a 8 éves akksimat, mert már hidegben nehezebben indított. Akkor sokat nem érdemes vesződnöd vele. Azért egy feltöltést megér a dolog ha meg tudod oldani.

Vannak akku teszterek ha esetleg tudsz szerezni azzal is rá lehet nézni. -
tonyrulez
őstag
Ez alapján az eredeti Varta akksi, szóval 8 éves
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Vismajor01
üzenetére
Alf viszonylag közel lakik a határhoz, kirándulni meg úgyis szeret.
Megoldjuk okosba'. -
Qru
MODERÁTOR
válasz
Vismajor01
üzenetére
Jo 1 kontenerbe be is fernek.
-
tonyrulez
őstag
Sziasztok,
feltűnt hogy nyögvenyelősebben indul a motor (Astra J, 1.4T benzin). Kikapcsolt állapotban most 12.16V-ot mértem az akksin. Jól gondolom hogy ideje a cserére? (Nem tudom mennyi idős, fél éve vettem használtan).
-
Micsurin
nagyúr
Igazából azon agyaltunk ha már nagyon biliben a kéz, hogy haverok "vennék" hátha akkor megtrükközzük a karmát. Egyik 9 éve e46-ozik a másik 10 éve e36-ozik... ők csak fognának valamit külföldről... én meg csak élvezném végre.

Cserébe majd "veszek nekik" motort, ott jellemzően ha másnak nézek mindig jót fogunk ki...

-
Veron
addikt
Ha már 4S gumi a téma: szeretnék vásárolni egy garnitúrát egy Arkanára 215/55 R18 méretben, peremvédővel. Az alábbiak tetszenek, hasonló áron is vannak:
GoodYear Vector 3 volt az előző autón, nem volt gondom vele
Continental AllSeason Contact létezik, hogy nem peremvédős?
Vredestein Quatrac is szimpatikus, de nem találtam megfelelő kivitelt, csak mindenféle Pro+, EV meg XL verziókat.
Melyiket ajánljátok évi 12k km-hez, javarészt bp-i közlekedéshez? -
Micsurin
nagyúr
Hmm meg kell hagyni egy egyben tartott e46 az k*a nagy királyság.
Havernak vettünk ma kesztyűt meg sisakot is, én meg megállapítottam, hogy az a 325i valami marha szépen szól utólagos leömlőkkel és dobbal. Kifejezetten baba egy darab..
Gondolom ebből is mind a végletekig le van már fingva mi? 
-
tboldi
nagyúr
válasz
focvis
üzenetére
A konkurencia fejlődött, ideje új modellel előrukkolnia a Michelinnek.
Most már én sem feltétlenül a CC2-t választanám annak ellenére, hogy nem is bántam meg. Viszont úgy látom, 205/45R17-ben nagyobb a választék, mint 215/45-ben, pl. a Vredi Quatrac Pro+ csak a kisebb méretben érhető el. Mindkettő gyári mérete a MiTónak, de szívesebben használom a húsosabbat.
szerk.: Hmm... 215/40R18-ban kapható a Vredi, úgyhogy akkor jöhet ez a felni is.

-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Vismajor01
üzenetére
Varosba? Nem akarom szivatni magam (parkolas). Vagy vmi kis varosi ( [link] ) vagy a B opcio a telekjaro de annak meg nem kell hibridnek lennie. Sot az inkabb hatrany, mert nem birjak a sok allast.
-
tboldi
nagyúr
válasz
szabonagyur
üzenetére
A Jazz-t kintről, a rendszám feletti kallantyú meghúzásával lehet nyitni. A WagonR ugyanez, csak ott a kulcsnyílást kell benyomni, mint egy gombot.
A tankajtót meg csak egy ujjal alányúlva ki kell pöccinteni mindkettőnél, nincs nyitókar belül. Meg az olaszainknál is így működik.
Blindmouse_: Nope.
A WagonR-re rásüthetjük, hogy félig dajcs, elvégre Opel Agila néven is ismert, de a Jazz 100% japán. -
válasz
cOxeR
üzenetére
Itt alapoznék a friss tyrereviews 4S tesztre. A száraz fékezést sajnos csak 25 Celsius mellett végezték el, amit érthetően tisztán nyert a nyári referencia:
A nedves úti féktesztet elvégezték 26 és 8 C fok mellett is, előbbi nyári győzelem, utóbbi kábé egál.
-
Közben azon agyalok hogy jó hogy van ilyen "kerékkulcsom" de az autónak nincs gyári emelője mert gyárilag defekttűrő gumis és nincs helye a pótkeréknek sem.
Impulzus vásárlás... -
Pfiucska
aktív tag
Egy ilyen 2012-es pandank van berelt autokent mallorcan, holnap lesz az utolso nap, de nem hagy nyugodni a kerdes. Ki lehet ennek nyitni a csomiját belulrol? Csak kivulrol, kulccsal tudtam eddig.
-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
BigBlackDog
üzenetére
2 orat vezettem egyhuzamban nem egy tartos teszt de nem bantoan szar az ergonomiaja mint pl a Superb-unke volt.
-
avl
senior tag
valaki tudja, hogy mi van a mazda skyactiv-X -szel ?
(ami ~HCCI, gyertyaval; )mikben van, miota, hany db, mik a gondok vele, ... nem vétel szempontból, hanem szakmaiból érdekelne
HCCI-t mentem fékpadon 20+ éve benzinnel és keveset diesellel is, de igen sok kihivasa volt

-
Gabesz87
veterán
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Kintről hozták be, friss muszakis. Nyilván nem a carvertical-ra terveztem alapozni teljes mértékben, de ők annyira beleugrottak az első megtetszett autóba kipróbálás nélkül, atnezetes nélkül, hogy gondoltam legalább ennyit lássunk. Reméljük hogy nem lesz vele gond.
-
Gabesz87
veterán
Anyosomek a múltkor összetört Jazz helyett vettek tegnap egy újat. 2009-es, már az újabb generációs. Jól felszerelt (4x el.ablak, aut.klima, ülés fűtés), elvileg kevés km, 120e. Tegnap lekerdeztem carvertical-on, és egy valami fura csak. A futasteljesitmenynel csupán egy 2009-es bejegyzés van, valami 13km, de azóta semmi. Ez mit jelent?
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Rendesen beállítottam és azt kell mondjam, hogy jó az ergonómiája. Vagy ugyanolyan gibbon alkatú vt a tervezője mint én.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Blindmouse_
üzenetére
Azok is már kopnak, inkább kötöttem koccanás biztosítást.
Jah az új féket kezdem bejáratni, meg tudjak állni ha kell. Kicsit hatapósabb mint a gyári az tetszik, cserébe hangosabb. Remélem ha bekopik teljesen akkor halkabb lesz.
-
ArthurShelby
addikt
válasz
Blindmouse_
üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- Nagyon szép, fehér Jura Impressa J5 automata kávéfőző profi cappuccino fejjel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 8700K / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest