- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
ArthurShelby #350666 üzenetére
Jaja, tipik trollregek voltak. Gondolom PH-ról kitiltott userek.
-
Petyyyyy
addikt
válasz
ArthurShelby #350193 üzenetére
Először nagyon megnyugodtam, aztán vigyorogtam rajta vagy 10 percet.
Tiszta rittyó volt a gép, de azért maradt ok minimális büszkülésre.Az a tetszik jel nagyon állat.
-
Blindmouse_
senior tag
válasz
ArthurShelby #349855 üzenetére
Tulajdonképpen mindent megtett ami a "tankönyvben" a "hogyan ne!" fejezetben bennelehet..
-
Blindmouse_
senior tag
válasz
ArthurShelby #349659 üzenetére
Asszem rokihely csak akkor érvényes ha a tábla IS és a felfestés IS megvan, de javítsatok ki ha tévedek.
-
Reggie0
félisten
válasz
ArthurShelby #349562 üzenetére
FYI, regen nem is volt ekezet az interneten.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
ArthurShelby #349548 üzenetére
Csökkenti a légellenállást, mint a golflabda esetében. GolfV Golf Edition...
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
ArthurShelby #349553 üzenetére
Bevett szokas, hogy elsore csak alamizsnat kinalnak. Szamlas javitassal jobban jarasz, ugy akar meg 0-ra is kihozhato.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
ArthurShelby #349550 üzenetére
Az nem nav hataskor. Kiveve ha csempeszett cigit szivnak.
Ha nem hozzak az eloirt bevetelt akkor oda a jutalmuk, szoval ezert is nyomulnak. -
Qru
MODERÁTOR
válasz
ArthurShelby #349548 üzenetére
Ezen nem fog a golyo sem szlogennel.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
ArthurShelby #349546 üzenetére
Ne reménykedjetek, max azok a cégek fognak most átesni a szűrőn akik nincsenek ismertségben a fiúkkal...
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
ArthurShelby #349546 üzenetére
Most hogy ures a kassza, dolgoztatjak a nav-ot rendesen. Vegre...
-
válasz
ArthurShelby #348439 üzenetére
Nekem is a Hüllő ugrik be elsőre.
5 éve a leszakadt tetőspojler helyére vett bontottat fényezték ők, a maszkolás nem volt 100%-os, az egybe rész színhelyes lett. -
Qru
MODERÁTOR
válasz
ArthurShelby #348439 üzenetére
Hüllő Kft.
Bakker ezért nem szeretek utcán parkolni még a Jazz-el sem.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
ArthurShelby #347277 üzenetére
Az igen, 10-bol 9 siman elhuzza a csikot ilyenkor. Meg cetlit se hagy, nem hogy rendort hivjon magara.
-
válasz
Sajnálom, kicsi öröm, hogy legalább elismerte.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Tettél már panaszt a kerületi parkolási társaságnál? -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
ArthurShelby #347268 üzenetére
Ja én PC-re értettem ezt. Mobilra le kell tölteni.
-
válasz
ArthurShelby #347264 üzenetére
Akartam is írni, hogy ez bzmeg egy Megane CC...
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
ArthurShelby #346893 üzenetére
Barmi lehet. Kollegam elment a Vigszinhazba, mire kijott ki volt operalva a kocsijabol mind a 2 elso fenyszoro.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
ArthurShelby #346893 üzenetére
Én inkább attól félnék ez esetben, hogy nekitolat valaki.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
ArthurShelby #346877 üzenetére
Szerintem nem jellemző. De erősen környék-függő.
Volt amikor véletlenül nyitva felejtettem a Kuga ajtaját estére. Reggel zártam be, nem tűnt el semmi belőle.
Egyszer a belvárosban nem állítottam le a kocsit parkolásnál csak rázártam az ajtót (reggel fáradtan vérvételre mentem). Csak az volt furcsa, mikor beültem a kocsiba meleg volt bent (télen). -
Qru
MODERÁTOR
válasz
Nem jellemző de ha vmi ritka/értékes cucc akkor azért előfordulhat, hogy lelopja vmi hozzáértő.
-
válasz
Erre nem tudunk válaszolni, Micsurin szarul járt 1 hete?! kb. szóval...
-
Reggie0
félisten
válasz
ArthurShelby #345912 üzenetére
Egyszerubb olyan konfigot venni, aminek nem kell a felet kicserelni
-
válasz
Egy hét alatt elköltöttem kopóalkatrészekre ~500K-t.
Olaj+szűrők, váltóolaj, fékek.
Ilyenkor nagyon izgatja a fantáziám egy model 3 performance vagy long range. -
válasz
Megérte?
-
grizlisandor
veterán
válasz
ArthurShelby #345483 üzenetére
Érzékeny a BMW, ki kell engesztelni, ha már a vw-vel foglalkozol.
-
tboldi
nagyúr
válasz
ArthurShelby #345205 üzenetére
Most már tudnék jönni a MiTóval.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
ArthurShelby #345207 üzenetére
Mert ha nem gyárt tartalmat nem lesz bevétele. Azt tesztel amit adnak neki.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
ArthurShelby #345202 üzenetére
Azért szólt be mert ökohomi lett, Handrás light.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
ArthurShelby #345125 üzenetére
Igen az autó elektronika ma már olyan komoly, hogy az nagyjából egy külön szakma lett. Na nem az izzócserére gondolok hanem a hibafeltárásra.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
ArthurShelby #345122 üzenetére
Ojj, azt hittem ő vmi űberász. Mondjuk Bimmer szerelőkkel nem vagyok képben. Vörösvárra jártam sokat kísérő autóként (havernak volt egy pénztemető E90-e és oda hordta szervizbe).
-
stickermajom
addikt
válasz
ArthurShelby #344832 üzenetére
Nem is a csúszás a gond, hanem ha nem szólnak róla. Subarunál is ez volt, leadtam csütörtökön, pénteken senki nem csörgött hogy mi van az autóval. Hétfő délután hívtam őket: “ja váltót cseréltünk, holnap kész”.
Mondjuk legalább volt csereautó, meg én a munkát is letojom ha arról van szó, de azért jó lett volna ha tudom mire számítsak. -
Micsurin
nagyúr
válasz
Érdekes se Dani se Iminél nem volt ez alap, ahogy a jatt is valahogy szépen meghonosodott emiatt. Nem gond ez csak akkor viszem máshova... sokkal több macera a külföldi csapattal az egyeztetéseket munkákat megoldani ha a tervezetthez képest oda vissza kell pakoljuk, hogy mikor lesz kész a szekér.
ParmaBoy Igen mintha már ajánlottad volna nekem őket következő próbára!
Felvéstem őket is már a telóba, legközelebb lesz valami meglássuk Ők vagy a Tarcsaiak adnak-e dátumot hamarabb. Vágom én, hogy +1 millió autó de mikor odaviszel valamit kb rutin műveletekre és még az alja sem rozsdás ami tartogathat meglepit hááát... jobb helyeken ha valaki jött és kiborult a meglepi akkor előre veszik azokat a munkákat amiket lehet is pörgetni az orvosi lóra meg visszatérnek. De ugye ehhez kell a tapasztalat meg a beálló.
edit.: De srácok egyébként akkor rosszul fejeztem ki magam, nem az zavar ha a péntek szerda lesz. Az zavar ha egy 3p-es mailt vagy 5p-es telefont erről képtelenek megejteni... pusztán ez a fajta hozzáállás zavar. Kozma Tomi írtó sokat tud néha a motorkkal csúszkálni mert egyszerűen túl jó neve lett a Kozmax-nal. De fogja a kis telefont és megcsörget "Az van főnök, hogy írtóra csúszunk ebből jövő hét eleje lesz". Nem egy nagy mutatvány...
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Jah, elég kevés szaki tudja tartani az ütemtervet. Rendszerint túlvállalják magukat a stabilabb bevétel miatt. Nem akarnak egyetlen napot sem munka nélkül állni.
Qru: ja én másra gondoltam akkor.
Azt hittem szándékosan vállalják magukat túl és becsülik alul a vállalási határidőket.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Bombit nem Ezredeshez hordod?
Szerelok tele vannak meloval. Tucat markanal mert sok a verda a ritkabbaknal meg azert mert keves szerelo all ra.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
ArthurShelby #344684 üzenetére
Csak a meglévőt gyártják újra változtatás nélkül EU zászlóval 55000-ért plusz új forgalmi áráért.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
ArthurShelby #344684 üzenetére
Mar nem tudsz.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
ArthurShelby #344659 üzenetére
Sajnos a 4 gyari kupakot is adtam vele azt sajnalom igy utolag.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
ArthurShelby #344629 üzenetére
Szerintem túl drága ahhoz képest amit nyújt.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
ArthurShelby #343987 üzenetére
...autós témában én egyre inkább azt érzem mindenki adócsaló.
Felírják a neved teled majd ha kész csörögnek és ha lehet kp... ha kártyával szeretnél akkor hirtelen nem csak az ÁFA kerül rá hanem minimum egy 2x-es szorzó... de biztos én vagyok rosszindulatú az emberekkel.focvis Azért nem fogok megállni a szentendrein valahol...
Hihihi.
Szoktam röhögni sok 30 alatti csírán, asse' tudják, merre van az előre. 🤷🤗
Merre az arra? Importálunk egy kis életérzést oda is! -
tboldi
nagyúr
válasz
ArthurShelby #343840 üzenetére
Ó, de régen hallottam már ezt a számot!
-
Blindmouse_
senior tag
válasz
ArthurShelby #343802 üzenetére
Szólni kéne nekik hogy "helló nem a kispolszkira kéne méretezni a helyeket, mert kispolszki már nem nagyon létezik!!"
Le kell tojni a felfestést, és kész, az csak ajánlás.
Vagy ismersz olyat aki hallott valakiről, aki látott olyat akit azért büntettek meg ebben az országban mert ráállt a vonalra?
Itt egyik autómból sem tudnék kiszállni, pedig nem vagyok dagadtÉs mire akarják átszoktatni a népet?
Mert tömegközlekedés nemigen van, vagy ha van, akkor instant vérfertőzés-ágyipoloska-kés a vesédbe ajándékokból választhatsz rajta. -
Micsurin
nagyúr
válasz
ArthurShelby #343818 üzenetére
+1
Hallod a vonatról tényleg 15p volt lekászálódni és azért mert egyszerűen a másik 3 kolléga annyira nyomult a bicókért...
Nevetséges, vicces lesz ez a kerékpáros karrier úgy érzem.
Sokkal kevésbé ingázásért mintsem tényleges MTB-s próbálgatásért* lett beszerezve... de szerintem hamar felfog ingerelni a forgalom meg az emberek. Látnak de nem néznek / fogják fel amit látank.
*kevésbé csapnak agyon érte mint tennék ezt egy KTM LC4-es enduróért.
De egyébként nem a BKV-val van a legfőbb bajom... az még hellyel közzel de menedzseli amit kell neki. A Volan MÁV páros ellenben... itt a szűk metszett az az agglomerációból a városig eljutni.
-
szebe
addikt
válasz
ArthurShelby #343802 üzenetére
A parkolóhelyek mérete amennyire tudom, szabványos. Csak az a szabvány ki tudja mikori, az autók meg azóta kicsit megnőttek.
Nálunk ha középre állsz, akkor oldalt 2-2 sáv viacolor marad a vonal mellett. El lehet képzelni hogy ezt is mennyien találják el. Ha meg szélső helyre állok a padkához közel, akkor is ugyanúgy rámáll a következő (bőven a vonalra)
-
Emunem
őstag
válasz
ArthurShelby #343740 üzenetére
külföldi autókat, de amúgy ha megállít, mindig oka van...
nem védeni akarom, csak tapasztalat.... -
Qru
MODERÁTOR
válasz
ArthurShelby #343740 üzenetére
Nagyon. Húsvétkor osztrák rendszámos autóval voltunk, most 2 hete egy német rendszámossal és 2-ből 2x kiszedtek. Bubival már inkább el se indulok nyugatra.
-
válasz
ArthurShelby #343479 üzenetére
Akkor mindenképp mellém állj, úgy nem tűnik fel messzebbről a két koszos autó egymás mellett
-
válasz
ArthurShelby #343462 üzenetére
Igen, egyelőre jó a helyzet, nap is süt
-
Emunem
őstag
válasz
ArthurShelby #342029 üzenetére
csak a mihez tartás végett. valaki levette a kitüzést.
-
6030D
addikt
válasz
ArthurShelby #343278 üzenetére
Ezt nem tudtam. Mi az árfolyam?
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
ArthurShelby #343277 üzenetére
Mostanában magam mosom, ahova eddig jártam kozmetikába lecserélődött a birgád és nem dolgoznak szépen, ellenben az árazásuk erősen követi az inflációt.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
ArthurShelby #343278 üzenetére
A rossz meg ólmot.
-
SpaceKombajn
aktív tag
válasz
ArthurShelby #343204 üzenetére
Múltkor 4+1-en, tehát öten, jó én nem voltam sokat, mert mentem tovább.
A "zöldséget" jó volt látni, élőben még szebb (képeken már láttam), meg a zöld fekete kombináció is nagyon jó együtt, többiekkel pedig már találkoztam máskor, más helyen is.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
ArthurShelby #343210 üzenetére
Ha eltelik az a pár hét, akkor majd jelzem.
-
válasz
ArthurShelby #343210 üzenetére
Simán
-
BigBlackDog
veterán
válasz
ArthurShelby #343204 üzenetére
Ha esetleg lesz majd még egy pár hét múlva, arra már biztosabban mondanék igent.
-
válasz
ArthurShelby #343205 üzenetére
Semmi gond
Nagyobb jelenlét esetén biztos lesz más is, aki később érkezne.
Én május 29-et javaslom, nekem az munkaszüneti nap -
válasz
ArthurShelby #343094 üzenetére
3 fős lett? Három hete voltunk 4-en.
Nem érdemli meg a topik közönsége a szervezést.Sok a dolgom / pizzázni mentünk az asszonnyal / 7-re jött a klímás / 3 hete is voltam.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
ArthurShelby #342029 üzenetére
Megint első vagyok?
A kordonszalagok lekerültek, szabad a terület. Megint a szürke Hondával jöttem.
-
válasz
ArthurShelby #343060 üzenetére
Emberekre gondoltam. Sokan vagyunk és mindig lesz közte paraszt, aki tojik a szabályokra.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
ArthurShelby #342913 üzenetére
Erre mondja Khon bacsi, hogy ugyes.
-
hobizoli
nagyúr
válasz
ArthurShelby #342793 üzenetére
a hutorendszer vizcsoveinek helyere kell rakotni a ~60fokos vegyszeres cuccot, es azt atjaratni benne tobbszor is
ehhez a termosztat betetet nyilvan ki kell szedni
atjarat, oblit, atjarat, oblit, atjarat, oblit...gepmuhelyben sem mossak a blokkot orakig, szoval igazabol hamar megvan am
hutot is erdemes atmosatni, mert az acel blokk es aluminium huto galvanelem reakcioba lep egymassal, amiben a hutoviz a ketto kozott az elektrolit, ha csapviz, azert kezd rozsdasodni a blokk
a rendes fagyallo + deszt.viz ezt akadalyozza megha nem draga huto, akkor abbol raknek bele egy ujat inkabb, mert "megeszi" egymast a ket fem, es a nyilvan sokkal vekonyabb huto fog kilukadni elobb
meg a kisebb jaratokbol nehezebb is kimosni a rendesen rozsdas lerakodasokat, hiszen arra fog aramolni a benne a mosoviz is amerre konnyebb neki a parhuzamos csovecskekben, es az eldugult csovecske az mar ugy is marad
ez kesobb hutesi probelmat jelenthet a nyari dog melegekben -
tboldi
nagyúr
válasz
ArthurShelby #342793 üzenetére
Rám, illetve a MiTóra most vár egy klímaátmosás, a szerelő 60-90 rugót mondott rá.
Amúgy most szétszedtem annyira, hogy lássam, milyen szárítószűrő kell… Hát nem olyan, mint amit a keresők hoznak, legalábbis a kupakja tök más. Érdekes módon a komplett hűtők, amiknek része ez a szűrő, utángyártottban is pont ugyanúgy néznek ki, mint a gyári, úgyhogy ha biztosra akarok menni, akkor lehet jobb lesz a komplett hűtőt cserélni.
És emlékeztek még az eldurranó O-gyűrűre? Nos, valszeg pont ott folyt el a klíma olaja, és emiatt szorulhatott meg a kompi, tök nedves a dobbetét belső fele épp a nevezetes csatlakozás mellett.
-
válasz
ArthurShelby #342705 üzenetére
remélem jó minőség, mert 100 ezerbe fájt
-
válasz
ArthurShelby #342671 üzenetére
0,57
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
ArthurShelby #342590 üzenetére
Eredetvizsgán.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
ArthurShelby #342588 üzenetére
Arra is harapnak idéntől azt mondta. Szóval ha régen nem is volt vele negatív tapasztalat az nem garancia arra, hogy most is át fog csúszni.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
ArthurShelby #342583 üzenetére
Kamu nem kamu ezzel indított hogy nincs harag de vigyem máshova a gyűrött és csavarral felrögzített rendszámmal a kocsit eredetvizsgázni.
Ha ott vizsgáztatom nála, akkor ráírja hogy sérült különben elpicsázzák az engedélyét.
És mellesleg említést tett az átragasztott hologramos matricákról is. Hogy nem érti miért nem raknak újat a kocsikra hiszen kérhető belőle bármikor új... -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
ArthurShelby #342572 üzenetére
Nekem azt mondta, hogy ha át is engedne (gondolom arra utalt, hogy "20k") akkor is vannak erre állítva emberek, akik kifejezetten a régi kocsik fotóit nézik át matrica és rendszám miatt. Ha ott kibukik, hogy szabálytalanul járt el a vizsgabiztos, akkor repül az engedélye. Ezt meg érthető okokból nem akarja kockáztatni.
-
kisza25
félisten
válasz
ArthurShelby #342385 üzenetére
Igen, de a társasházban nincs ingóság, akkor pont arra kötsz
-
ArthurShelby
addikt
válasz
ArthurShelby #341753 üzenetére
🎺 Az eremények alapján 2 tali leszt 🎺:
Egy Bp-hez közel, május 13-án kedden 17:00-kor, a Budaörsi Auchan totem oszlopánál (47.4530292, 18.9443333) [kép] [kép] [kép]).
És egy Győrben május 17-én szombatot 16:00-kor a győri ETO parkolóban [link].
Köszönöm mindenkinek a részvételt és a konstruktív hozzáállást!
Találkozzunk minél többen, remélem plusz meglepetés vendégek/tagok is lesznek majd! -
KAMELOT
titán
válasz
ArthurShelby #341964 üzenetére
Azért jó, hogy Debrecen vezet, ami a vihar mögött van
-
Blindmouse_
senior tag
válasz
ArthurShelby #341957 üzenetére
Ja, de az nem zavarja ugyanezt, hogy az F1 4 napján 1000 eurot keres /kopf a szobakiadással.
-
ArthurShelby
addikt
válasz
Aki esetleg még nem szavazott, az még 18:00ig tegye meg tétjeit
-
Petyyyyy
addikt
válasz
ArthurShelby #341956 üzenetére
Ő jókat mond, kedvelem a tagot. Ez a szám már nem emlékszem honnan van. Azt hiszem egy podcastben az aktuális téma szakértője mondta. Nem esküdnék rá.
-
Petyyyyy
addikt
válasz
ArthurShelby #341861 üzenetére
Van egy Donászy Magda vers - írta szájról szájra - mely szerint ha választ szeretnél, két opciót szabad felajánlani maximum.
Besétál egy nő a cipőboltba, az eladó jön és segít.
Ha két pár cipő közül kell választani, az egyiket biztosan kiválasztja és megveszi.
Viszont ha háromból kell bökni egyet, mindet ott fogja hagyni.Mindennel így működik.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
ArthurShelby #341847 üzenetére
Van közös halmaza a Győrre és nem Győrre szavazóknak? Miért ne lehetne több talit is tartani?
-
válasz
ArthurShelby #341861 üzenetére
Régen ez valahogy flottul ment, de azóta változtak az idők meg az emberek is.
Hogy személyes példával éljek: évekig Budaörsön dolgoztam, így onnan kapóra jött a 11. kerületi helyszín hétköznap, legtöbbször mentem is a régi Mercimmel.
Most viszont ha BP-en vagyok épp, akkor valószínűbb hogy home office a város másik feléről, és esetleg autó sincs nálam. -
Qru
MODERÁTOR
válasz
Oké megtoltam a szekerünket, Győr nekem az out of range (bár Tboldinál van a Jazz-emhez alkatrész, amiért vagy 5 éve nem jutottam el
). Se matricám, se lóvém.
Btw a május 17 szombat az munkanap (akkor dolgozzuk le a holnaputánt) csak jelzem.
-
Szada85
aktív tag
válasz
Elismerésre méltó azért az energia, ami a szervezésbe belemegy, ha így folytatódik, akár még a következö hazalátogatásunkkal (július) is passzolhat..
-
válasz
ArthurShelby #341766 üzenetére
lassan már a hűtőgépben is GPS van, miért lenne macera?
-
válasz
ArthurShelby #341769 üzenetére
Szerintem aki jön az társaság miatt jön, legalább is én biztosan, minden más extra.
-
rbalint88
addikt
válasz
ArthurShelby #341773 üzenetére
Nana, Csepel a csepelieken kivul mindenkinek videk
-
válasz
ArthurShelby #341773 üzenetére
Csepel északi vége szvsz nem gond, kb. ugyanannyira van a világ végén, mint a Szerémi út alsó része ("nyári rezidencia") . Viszont elég nagy a dugó munkaidő után a Lágymányosi hídtól egészen Csepel lakott részéig.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Hát nem igazán, 3 szélvédőt leszámítva tök eseménytelen volt vele az első 20 év, mostanában kezdett kiesni az összes csontváz szinte egyszerre.
Nem is az a baj, hogy egyre több dolgot kell rajta megcsinálni, mert újabb x évig jók lesznek onnantól, inkább az, hogy nem érdemes, mert itt a Honda, ami pillanatnyilag csontvázmentes, és klíma is van benne.
-
Blindmouse_
senior tag
válasz
Majd kapja az ekézést hogy öregszar, meg "meg fogsz halni benne" meg vegyé modernebbet az a jövő.
-
Blindmouse_
senior tag
válasz
Én jártam be éjjelente egy időben kocsit fotózgatni... vannak jó helyek.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
GPS koordinátákkal azért mennie kéne. Ugyanakkor Csepel kb mindenkitől messze van kivéve Coxertől
-
tboldi
nagyúr
válasz
ArthurShelby #341761 üzenetére
A Jazz talán legérdekesebb része, hogy ugyanazt a súrlódáscsökkentő molibdénbevonatot tették a dugattyúk palástjaira, mint amit a DC2 Integra Type R esetén alkalmaztak, csak ott a minél nagyobb teljesítmény és fordulatszám elérése volt a cél, a Jazz meg egy econoshitbox, a kisebb fogyasztást és kibocsátást helyezték előtérbe. És 19 éves korára, 171k km után már vajmi kevés maradhatott belőle.
6030D: Ha kevesebb is képes ellátni ugyanannyi feladatot...
-
tboldi
nagyúr
válasz
Nekem a győri 10-e és 17-e akár jók is lehetnek, de egyelőre teljes homály, hogy megjavul-e addig a MiTo klímája, még a szerelővel sem beszéltem. Vagy jöjjek a teljesen érdektelen, ámde hibátlanul működő Jazz-zel? Esetleg nyúljam le az Ypsilont anyámtól?
-
Vismajor01
addikt
válasz
Budapesten miért csak a budaörsi auchan van megadva? Azért sokkal többen laknak dél és kelet pesti régióban mint nyugat-déliben. Soroksári auchan pl? Annak is akkora parkolója mint az 5. kerület
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
ArthurShelby #341640 üzenetére
Mert karacsony utan mindenki szivesen menekul a csalad elol.
-
6030D
addikt
válasz
ArthurShelby #341632 üzenetére
Szombaton 5-6 körül még lehet, hogy én is pont meg tudok jelenni Budaörsön, igaz, hogy valószínűleg egy munkásautónak kinéző kombival, de legalább én szép leszek.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
ArthurShelby #341632 üzenetére
Hosszú hétvége sose volt jó tali szempontból. Mindenki a családdal kockul nem a fórumtársakkal.
-
tboldi
nagyúr
válasz
ArthurShelby #341477 üzenetére
A decemberi olajcsere óta én is csak 506 km-t tettem meg az Alfával, épp ma néztem meg. És nem azért mert fel lett volna bakolva.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Hobbi auto, ez ilyen. Nekem nem az elsodlegesen de azert erre is kell. Most pl a kuplung kezd rosszalkodni.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Az hagyján de a talikra se azzal jársz
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
ArthurShelby #341411 üzenetére
Beírhatom, hogy bármi?
-
tboldi
nagyúr
válasz
ArthurShelby #341236 üzenetére
Valami hasonlót a Giuliettáknál is meg lehet valósítani, de asszem, csak a későbbi évjáratokban található nagyobb kijelzős fejegységgel, a korábbi kisebbekkel nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Siguro AC-C140W Cool 9 Mobil klíma, mobilklíma + ajándék
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Merryfair Wau 2 hálós irodaszék / jó állapot / harmadáron
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest