- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
426os #348571 üzenetére
Könnyű volt észrevenni, zene nélkül mentem
Mire kigurultam a parkolóba, úgy mozgott az autó mint aminek nincs ki a 4 kereke.
Mondjuk az érdekes gyakorlat, hogy mivel járóképes az autó, guruljak el a következő szervizig. És ha menet közben eldurran a gumi és balesetet okozok? Az assistance szolgáltatásban a szervizbe szállítás is benne van. -
Qru
MODERÁTOR
válasz
426os #348524 üzenetére
Az előző kocsiból kimentettem a gyári köpenyt de az EU házas akksihoz van Bubiban meg ázsiai van. Ezt néztem, mert ez csak simán ráhúzom ész kész. Persze nyilván hatékonyabb egy teljes takaró az akksira aminek alja is van de csak ezért nem szedném ki én sem...
-
válasz
426os #348517 üzenetére
A Golfban 7 évesen cseréltem, mikor megállt a másik autóm katasztrofális motorhiba miatt. Vélhetően felesleges volt, de akkor nagyon igényeltem a megbízhatóságot. Elszórtan megjelent CAN-bus hiba a tárolóban, de csak VCDS-szel látszott, magam nem érzékeltem.
A Mazda ehhez képest faék technika, automata ablak is csak lefelé van, illetve nincs hozzá hibakódolvasóm - boldog tudatlanság.
-
válasz
426os #348517 üzenetére
"bár nagyobb eséllyel hal meg az akksi hideg időben"
Na, ez a tévhit! És sokan is gondolják így. Az akku a nagy melegben döglik meg. Magas hőmérsékleten a kémiai folyamatok felgyorsulnak, emiatt az akkumulátor belső alkotóelemei (elektrolit, lemezek) gyorsabban degradálódnak, és akkor még nem említetettem a fokozott elektrolit párolgást. Télen már csak azzal szembesülsz, hogy nem tud "teljesíteni" szerencsétlen.Ezért jön le sok embernél, itt a tél, besz@...rt az akku.
-
tboldi
nagyúr
válasz
426os #346492 üzenetére
Nemrég cseréltem meg az elsőket a hátsókkal az Alfán, 2023 májusa óta először. Nemtom, újkorukban hány mm--esek voltak a Michelin CC2-k, de nálam is lementek egyformán 4,5 és 5,3 mm-re az elmúlt 8-9000 km alatt.
Bár érdekes, hogy nincs olyan nagy különbség a két tengely között, pedig csak az első kerekeket nyúzza a 290 Nm.
-
-
KAMELOT
titán
válasz
426os #344703 üzenetére
Skoda 105 fullos volt?
Azt írtam, hogy alap kocsi annó és most.
Ennyibe kerül az alap Fabia 5 manuállal 14.400€Blindmouse_: Az logikus nem?!?!
30x van ott! Akkor korona volt nálunk és most euro van. Csak mi fejben így számolunk. A pénz az idő alatt pont annyit inflálódott, tehát ugyan ott vagyunk!
-
válasz
426os #344398 üzenetére
en igyekszem olyanok melle/koze allni akik tolatva parkoltak. ez mar jelez egyfajta skillt, es egyenesen kiallva kisebb a valoszinusege barmi malornek. mig toltava elfeledkezhetnek az elejerol, foleg, hogy sok kocsiban nincs elso radar. ennel tobbet nem tehetek parkolaskor
-
Emunem
őstag
válasz
426os #344424 üzenetére
Azért én már töltöttem ki kék-sárgát. Néni hátsó ajtót a kutyának nyitotta, aztán bumm. Kb 850€ tétel volt a biztosító szerint, azzal a horpadással adtam is el a piros turit. Csak megpöttyöztem.
de volt hogy a helyszínen kifizetett a tag, kb 100-200 euró attól függően, mekkora kár volt. Csak ugye nem lehet az ember mindig az autó mellett, autóban. -
Emunem
őstag
válasz
426os #344405 üzenetére
Vösendorfban (SCS) a Spritkönig amúgy árul teljesen bio mentes, tiszta dízelt. Nagyon fincsin megy a 2.0 Tádé vele.
Azzal egy mérésre én is kiváncsi lennék…
-
-
pècsimunkás
addikt
válasz
426os #342738 üzenetére
Nèzzük csak... Nèmetorszag...
Kis cègnèl vagyok 10 ève. Jöttek , mentek az emberek...
Számoljunk 60 főt.
30 körül vagyunk 30 ember jött, ment az èvek alatt.
2 targoncás volt, akinek elvettèk a jogsiját.
1 áruösszekèszítő.
3 sofőr
1 rakodó, akinek nincs mèg josija- egyelőre el van tiltva.
2 rakodó, akiknek elvettèk a jogsiját.
Ezekről tudok.Ez azért nem semmi...
-
rbalint88
addikt
válasz
426os #342239 üzenetére
Nalunk foliazva lett a Golf, mert gyarilag nem sotetitett uveges volt. Skyfol BabyGuard ment ra, a sotetebbik (talan 90%-os). Meglepoen nem bunker feeling belulrol, es a Hyundai gyari sotetitett uvegehez kepest erezhetoen sokkal jobban szuri az uv-t es a meleget, plusz sokkal kevesbe lehet belatni is. Tolatasnal azert aldom a tolatokamerat
-
KAMELOT
titán
válasz
426os #342212 üzenetére
Igen még a sötétítőt akartam írni.
Hátra a legjobb a legsötétett fólia. Nagyon sokat tud segíteni!OPiiPO: Pont ezt mondomtam minap egyik haveromnak. Kigyullad az aksi ki ojtja el? Senki. Közben lehet szívni a nagoyn mérgező füstöt!
Ilyenkor most ki a felelős?
Töltés közben is ott kell lenni a tulajnak!!! -
Emunem
őstag
válasz
426os #339697 üzenetére
azzal tisztába voltam, (a mostani idöjárás pont olyan, a környéken volt hóesés is
) de néha fel kell mennem olyan helyekre is, ahol nagyobb valószínűséggel lehet hó. (munka/privát) Olyankor inkább a "kötelezö" kategória nálam (a lánc májusig van bent), nem csak a saját biztonságom miatt, hanem hogy ne kapcsoljanak le arrafelé, vagy balesetnél ne legyek meghurcolva.
amúgy is cserés 2,5 év után, annyi km ment bele, meg lassan jelzönél vagyok.
-
Reggie0
félisten
válasz
426os #337513 üzenetére
Vezetes kozben direkt arra jatszanak, hogy szivassanak, azaz hogyan akadalyozhatjak a tobbi kozlekedot a haladasban. Pl. kamion elozeshez kihuzodnak elem tobb szaz meterrel a kamion elott, hogy vegig kelljen varni a totyogesuket, mikozben nem mennek a maximummal. De kikanyarodastol kezdve kb. mindenhol erre mennek ki. Nulla elozekenyseg, maximalis betartas. Ok igy elik ki az aggressziojukat az utakon, viszont ezt sokkal nagyobb aranyban csinaljak.
Az mas, hogy a veszelyertekeles a tablak kihelyezesekor lazabb, mint itt nalunk, az a legkevesebb problema itthon.
-
Blindmouse_
senior tag
válasz
426os #336321 üzenetére
Hát majd ha összefutok megint vele, majd megpróbálom nem elfelejteni megkérdezni mi volt a megfejtés végül.. mert user error is létezik, de azért nem teljesen hülye a srác csak mert fatelepje van.
meg azért mégiscsak egy akkucsere, egy nem is vadiúj szimpla benzines kocsiban. nem nagyon kéne bármi hibakódot produkálnia ha nem érintett össze dolgokat amiket nem kéne összeérinteni.
De tényleg valid a "Véletlenül leveszed a kereket, aztán viheted márkaszervízbe kiüttetni a 8 hibakódot.
-
Blindmouse_
senior tag
válasz
426os #336237 üzenetére
Csak ezzel az a helyzet hogy nem lineáris a megfigyelési kronológia.
Volt amikor egy azon tipus 2 generációja volt nálam. a korábbival elautózhattam bármennyit, semmi bajom, a későbbivel meg lementem agárdra meg vissza, aztán úgy szálltam ki mint egy 90 éves vénember.
Amúgy tuti van benne megszokásfaktor is.
a GTi erősen leélt ülését szoknom kellett, első időben volt hogy leszaladtam vele fehérvárra, aztán már fájt egy ponton a hátam tőle, pedig amúgy jó ülés lenne de már van baja, csomó szivacs elporladt már benne, plusz a vázát is javítanom kéne majd ha ez is szét lesz szedve.. (kőművesautó volt..). most hogy már 3.5 éve ütöm azt a kocsit már nem fáj. kíváncsi leszek ha márciusban kész lesz a renovált sofőrülésem, és beleteszem az mit mutat ilyenre.. -
bazsimano
őstag
válasz
426os #336061 üzenetére
Köszönöm Neked és @Qru neked is. Hát nem lenne sokat használva...most megyünk vagy tervezünk egy hosszabb autós utat a gyrekekkel...lehet, hoyg ez után el is megy a kedvük tőle
: meglátjuk, hogyan sikerül. Itthon elegendő az autó csomagtere...7 személes és 5-en vagyunk...
-
ArthurShelby
addikt
válasz
426os #335364 üzenetére
Nálam a bömbösnél volt olyan, hogy az ajánlott szerelő nem vette föl a telefont, meg vetített, hogy hívott, csak foglalt voltam. Nem értem utol (én már lélekben arra készültem, hogy elbontották az autót). Azóta nem jártam arrafelé.
Az, hogy késik, az nem zavar, rászámolok általában (plusz 2napot minimum, de ha nagyobb munka akár egy hetet is).
Nekem majd lakatos kéne minőségi, megbízható (aki precíz, nemcsak pacsmagol..), hogy még az elején elkapjam a rozsdát. Az idő kevésbé érdekel. -
Qru
MODERÁTOR
válasz
426os #335364 üzenetére
Nehéz jó szerelőt találni. Sokat szívtam az amúgy felmagasztalt ajánlott helyekkel. Bár itt eleve nehéz sors jut a puru technikának, mert ha nem egy STI-vel mész oda akkor kutyába sem néznek (amit nem értek, mert belőlünk élnek nem abból a pár STi-ből ami van).
Ugyan határidőre megcsinálták de nagyon drágán (4 sima gyertyát 60k-ért cseréltek pl) és mint utólag kiderült volt, ahol taknyoltak is... -
válasz
426os #335324 üzenetére
Mosás után pár km autópálya, az utastér meleg, majd kiállsz vele a napsütésre.
Tegnap mostam 600 Ft, utána rövid pálya, mire hazaértem csak a küszöbben voltak vízcseppek (a garázsban reggelre az is kiszáradt).
Pénteken kénytelen volt elhaladni egy sószóró mellett az M7 kivezetőn, igyekeztem minél nagyobb oldaltávolságot tartani, aztán benéztem a motortérbe, tele volt nagy szemű sóval (hurrá), azt kiporszívóztam otthon. -
ArthurShelby
addikt
válasz
426os #335321 üzenetére
Tegnap dél körül voltam mosóban, egész jól megszáradt. (Én az auchan-osba járok, nem a tescos-ba, mint itt a többiek
)
Volt mellettem egy nő, kedvesen szóltam neki, hogy a kefével nem ajánlott, mert a gr yaris-ának a fényezését összekarcolja. Mondta ok, és befizetett egy újabb kefés kört.
Utána jött oda egy böhöm nagy bmw-s a kötelező szőkével a jobbegyen (fekete kocsi, külföldi rendszám, kevésbé szimpatikus úriember), ő is kefélte a motorháztetőt. Neki már nem is szóltam. -
tboldi
nagyúr
válasz
426os #334871 üzenetére
A rendszámra keresve ehhez hasonlókat találtam.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
426os #334871 üzenetére
A zajszigetelést nem figyelem mert első adandó alkalommal: kárpitok le, Gladen165 vagy ICQ6.2 ajtóba be + szigetelő, aztán jöhet a tető + dobbetétek + csomi ha úgyis arra járok a mélyláda miatt!
Delta méretben már picit nagy talán, az meg már az a kategória amit pl nem vinnék el feltétlen csak úgy autózni egy lepencei szakaszra.
Köszi
-
Emunem
őstag
válasz
426os #333914 üzenetére
Nem tudom hogy tudsz-e róla, neten szinten mindenről csinálnak javítós blogot, vlogot, yt videót, fórumtéma.
Ezen a vonalon továbbhaladva, én a mosógépemet magam javítottam meg, a boilernek hosszabbítottam meg az életet, hűtőmnek csináltam gyári resetet megfelelő mágnessel stb… ha össze számolom, mennyi pénzt spóroltam meg, csak azért, mert magam csináltam meg, lassan egy kisebb lakás ára… -
Blindmouse_
senior tag
válasz
426os #333920 üzenetére
Mondjuk mosógéppel, hűtőgéppel, vagy laposTV-vel viszonylag ritkán ölnek embert. Viszont ha fogalma nincs a usernek hogy az autóban fékbetétet kéne cserélni mert annak van egy olyan tulajdonsága hogy elfogy, és emiatt keresztülgázol rajtam, az mondjuk lehet a nemtetszésemet fogja kiváltani, és ennek fényében jogos elvárásnak érzem.
Egyébként pont annak az embercsoportnak van kitalálva a busz-bringa-séta-vagy a taxi, akiknek a vezetés csak egy nyűg.Egyébként emissziót azzal lehetne csökkenteni elsősorban ha az emberiség mennyisége lefeleződne, mert hát az utóbbi évtizedekben konkrétan sikerült maximálisan teleszaporodni a bolygót. (és tudom sajnos azt is hogy ez nem egyenletesen történik)
De amúgy igen. a végével egyetértek, hogy az nem fog emissziót csökkenteni ha 10 éves kocsikat bezúznak, mert a javítási költség mesterségesen többre lett feltornázva mintha újat venne.
-
Blindmouse_
senior tag
válasz
426os #333914 üzenetére
Az elektronikai vonal az számomra szürkületi zóna.. de ha megdöglene valamelyikük, megpróbálnék utánajárni, és megjavítani, vagy a probléma okát cserélni, lévén TV-k manapság állnak pár cserélhető modulból. De a hűtőt, mosógépet azért nagyjából értem hogy működik. de megtaláltad azokat a példákat amikben nem annyira vagyok expert.
De pl a flexemet sem dobtam ki amikor megállt 10 év után. szétszedtem.. jah, hogy csak egy szénkefe? Csere, és még 10 évig jó lesz.
-
szebe
addikt
válasz
426os #329396 üzenetére
Ha sokat jár az ember hosszabb távokat, simán hozzászokik.
Mi csak 300-at jöttünk békésből (pit stop nélkül), nyilván az itthoni lehajtó előtt talált be valami benga suv, mert megengedettel előztem a sort, és nem szublimáltam el előle (és nyilván hely se nagyon volt épp a külsőben)
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
426os #328756 üzenetére
Több problémát is felvet az elkobzás. Pl ha kölcsönadod családon belül, vagy kívül. Ezzel nem az autóvezetőt büntetik, hanem a tulajdonost.
Ugyanez cégautók esetén hogyan kivitelezhető? Ki fogja megtéríteni a cég kárát mondjuk ha az egyetlen szállító járművet elkobozzák és emiatt lehúzhatja a rolót a cég?
Nem olyan egyszerű ez mint kimondani.El kell venni az illető jogosítványát és kötelező utánképzés. Vagy börtön. A tulajdonhoz való jog ne sérüljön.
Ausztria teljesen más kategória. Ott van több havi pénztartaléka az embernek, nevetve bérel egy autót fél évre. Ne adj' isten vesz egyet. Itthon az autót elvenni olyan, mintha a saját lakásodba nem mehetnél be. Teljesen más a viszonya az embereknek is a járművükhöz.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Formula-1
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Filmvilág
- Vezetékes FEJhallgatók
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Óra topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3059
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest