Hirdetés
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
-
Dexar007
veterán
Trixxel elkezdtem szorakozni.Az egyik 280x-nel alapbol 1200-as vddc van megadva,erdekes modon ez az ertek gpu-z alatt csak 1100 vagyis 1,1v.Csokkentettem trixxen belul 1100ra,gpu-z erre most 1.025ot ir.Gpu homerseklete pedig csokkent 5 fokkal.De most melyik ertek a valos?
-
TooCool
aktív tag
Nos: http://www.businessinsider.com/dogecoin-crashed-this-weekend-2013-12
-
Nestor16
senior tag
Üdv. Szeretnék beszállni én is a bányászatba, de nem sok ismeretem van róla. Nemrég vettem egy R9 270-es kártyát és ezzel szeretnék bányászni. Tudna valaki segíteni hogy miként lehet beállítani? Elvileg a Litecoin-t érdemes bányászni, de ahogy olvasgattam az utolsó jó pár hozzászólásba nem nagyon írtatok róla.

Szóval valami olvasnivalóra lenne szükségem ez ügyben és lehetőleg magyarul, hogy meg is értsem
-
Geller72
veterán
válasz
Dexar007
üzenetére
Az real. nekem a 4 GPU, három vga, két táppal, két gép 1 KWh. Kijönnék 4 VGA-val, két táppal cca. 1.3 KWh-ból. Ha csak két gépre korlátoznám a dolgokat. de mivel nem sokkal több a 3 gép, és jobban, biztonságosabban üzemeltethető, így lesz 3 gép, nagyjából ugyanennyi fogyival.
-
janos666
nagyúr
A Catalyst driver is telepít fel OpenCL DLL-t. Ez a csomag esetleg akkor kell, ha valamiért mégsincs ilyen DLL a systemXX mappá(id)ban (pl. nVidia drivertelepítő csomag nem pakolta fel), vagy ha forráskódból szeretnéd lefordítani a cgminer-t (vagy hasonló programokat), mert ahhoz nem elég a DLL.
-
Dexar007
veterán
Ez eleg bonyolultnak tunik,foleg ha egy egyszeru csuszkaval is lehetne valtoztatni.Vagy akkor nem muxik?
Nincs sajnos fogyasztasmerom,de a villanyora allasabol azert egy korulbeluli erteket megkaptam: 2,6kw orankent.
Minden le volt kapcsolva,kiveve a huto.Mindez 9 vga-val,es 4 tappal amelyeknek az osszteljesitmenyuk papiron 3kw. -
dmon
aktív tag
válasz
Dexar007
üzenetére
Én ezzel szoktam : VBE7 meg AtiFlash-el egy pendriveról bebootolva, linux os futtatáshoz nem is nagyon van más út.
Nálam a 7950 esek 1.056 -on mennek hűsen 600 KHS el, de van aki ennél is alább feszeli őket, láttam 1 volt alatt is működőket. Nekem ez alatt fagynak húzva.Sajnos R9 290 esekhez még nem jó a VBE7, ezért ott marad az MSI AfterBurner utolsó bétája.
-
wlk
tag
Megy nálatok a belépés Cryptsy-re? Beírok mindent és kivág a főoldalra.
-
Geller72
veterán
Bereggeltem a vircurex-re. Ott az accounts oldalon a Chains-->wdc-nél generate adress, mad az itt kapott címet beírva a allet küldés résznél elutaltam 100 WDC-t, ami látszik is itt: (a withdraw itt is a visszavonást jelenti?)

Az orders oldalon a sell WDC résznél kitöltöttem az eladáshoz szükséges részeket. Csak akkor enged eladni, ha már az orders oldalon látszik a balance-ként a 100 wdc-m?
Másik kérdés:
Ha itt teszek egy olyan megbízást, hogy én a 100 wdc-ért nem 0.00053 BTC-t akarok darabjáért, hanem mondjuk 0.00065-öt, akkor csak akkor fogja eladni, ha annyi lesz, vagy addig be sem teszi eladásra? Másik: Ha eladtam a 100 WDC-met BTC-árt cserébe, akkor a kapott BTC-m hogyan tudom visszaküldeni egy BTC walletemre?
Az Unreleased orders az "eladatlan" coinjaimat jelöli itt, ugye?
-
Geller72
veterán
-
AMD APP SDK nélkül nem fordul le a cgminer. A statikusan fordított binárisokban benne van, így szerintem Windows vagy Linux alá nem kell utólag feltenni (mert a precompiled installerben/binárisban már benne van).
Egyébként nem próbáltam, én mindig magamnak fordítom, de így (from scratch) mindig kell az SDK, máshogy nem lenne cgminerem. -
Geller72
veterán
És ez mi?
Two factor authentication
YubiKey OTP:(IBAN lenne?)
-
Geller72
veterán
A vircurex signupnál milyen referral kódot kér?
-
LLam
senior tag
Ma már a 4ik blokkunk is meglett, kicsivel dél előtt!
Remélem aki kitart a Magyar WDC pool mellett (benne) az elégedett!
Az árfolyam nekem sem tetszik, de lesz ez még jobb is!

forza HUNWDC!

-
Glynch
tag
AMD-APP-SDK. Ezt sokan használják, de én eddig sehol nem láttam igazolva, hogy hoz valamit a konyhára. Sokan esküdnek rá, placebo lulz?

-
dmon
aktív tag
Ez nem egy ezredik altercoin, nem tudom volt-e már említve : MasterCoin
Ha ez a magasabb szintű protokoll teljesen megvalósul exchange ekre sem lesz többé szükség, és ez egy pötit átalakíthatja az egész storyt.
Bárki csinálhat bármilyen tartalmú coin-t akár fiat pénzzel és direkteben a peereken keresztül a bitcoin infrastruktúrát használva cserélhetnek gazdát a MasterCoin protokollon. -
dmon
aktív tag
válasz
N.Ferry
üzenetére
Én. Kitartóan.

Igazából nincs időm ugrálással foglalkozni, meg a gépektől is távol vagyok, nem szeretem piszkálni ilyenkor őket.Poolwarz-on meg már csak kb 3000 en vannak előttem a sorban hogy regelhessek. Remélem vesznek még durva vasakat hogy bővüljön user szám, simán kifizetném nekik azt a 10 dollárt havonta ha tényleg lefednék a scryptek zömét, ez még közel sincs így, ahogy azoktól olvasom akik bejutottak. Nagyon szimpatikus hogy zárják a regek számát hogy ne terheljék túl a szervereket, nem úgy mint pl. wemineltc.
-
N.Ferry
senior tag
Ltc-t már senki sem bányászik?

-
tud valaki normális doge poolt mert elvileg mostani diff-fel napi 30.000-et kellene termelnem erre az elmúlt 24 órában 26000-et kaptam csak a poolban ...
-
Eloszor is Boldog karacsonyt mindenkinek!

Masodszor, Netcoint lattatok? Jol felment! Esetleg valaki tudja az okat?
Wdc arfolyam meg megint lefele :/
-
Dexar007
veterán
Basszus ez a kutya nagyon merges lett.468-as diff,kovetkezore pedig 538-at irnak.
-
ImpersonatoR
addikt
Volt valami updae cudaminer ben igy most 400 al tudok banyaszni. Per pill wemineltc n vagyok kb. 16000 et hozna egy honapban ha vegig menne. Persze nem fog
De kivancsi leszek hogy tenyleg kifizetik e a paypal omra. Meg meg kell meg neznem hogy mennyi itt egy kw aram mert lovesem sincs. Egyebkent ha a kartya max tdp je ugye 300 W akkor az egesz gep kb 350 W ot fogyaszthat ha semmi mast nem csinalok rajta csak banyaszok? -
gergomiho
tag
válasz
Reggie0
üzenetére
Én sem félek a scrypt asictól, mert ugye nagy memóriához kell gyorsan hozzáférnie, a nagy memória pedig sokba kerül, a sebesség is sokba kerül, kb pont annyiba mint a videokártyák. Nem hiszem hogy sokkal olcsobban tudnanak előállítani asic terméket, mint egy videókártya, amikből havonta jön ki jobb és jobb, és nyomja le az előzőek árát.
-
Reggie0
félisten
Kivancsi vagyok, hogy meg is tudjak-e valositani. Az Alpha Technology egy nagyon lakius "tanulmannyal" mar lejaratta magat az FPGA Scrypt kozosseg elott, ami miatt ketsegeim vannak. Persze ez nem jelenti azt, hogy esetleg nem bereltek fel szaktudast. Viszont az 5W alatti fogyasztas teljesen irrealisnak tunik. Ha azt nezzuk, akkor a DRAM is tobbet fogyaszt, az asicban pedig MOSFET ramkent tekinthetunk a regiszterekre, tehat helybol nagyobb fogyaszassal kell, hogy rendelkezzenek, meg ha teljessen unrollolt pipelinet alkalmaznak kulso memoria nelkul.
Viszont nagy veszelyt nem jelentenek ekkora atfutasi idovel es a GPU-val osszemerheto arakkal. Ha azt nezzuk, a ROI nem sokkal kisebb, mint GPU eseten, csak a hosszutavu uzemeltetes lesz olcsobb. Az pedig akkor erdekes, ha alacsony az altcoinok dollarra vetitett erteke. Ha minel nagyobbak, akkor aranyosan annyival kevesebb elonye van a GPU-val szemben. Hatranya, hogy masra nem hasznalhato, igy a rizikoja hosszabb tavon nagyobb.
-
-
Geller72
veterán
Tehát, ha jól számolom, 1 BTC=38 LTC-vel, és 1 LTC pedig 47 WDC-t ér. Jelen pillanatban.
-
Geller72
veterán
Ezekben az a gond, hogy általában akármi/btc -t mutatnak, nem pedig azt, hogy az adott altcoinból mennyi kell egy btc-hez. De nem gond, majd számolgatok, vagy keresek egy olyan oldalt, ami így is listázza a coinokat.

Köszi -
ImpersonatoR
addikt
válasz
Geller72
üzenetére
https://btc-e.com/ Ilyenre gondolsz?
-
Geller72
veterán
Hol lehetz olyan oldalt találni, ami realtime mutatja, hogy 1 BTC éppen abban a pillanatban mennyi LTC, WDC, Doge? Jól számolom, hogy 1 BTC jelen pillanatban 38 LTC körül van?
-
gyuszaa
őstag
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Szívesen. Akkor neked cudaminer kell, ottmáshogy alakulnak a dolgok.
-
-
gyuszaa
őstag
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Tessék. De én nem erőltetném, csakis cgminer.
-
ImpersonatoR
addikt
http://guiminer.org/guiminer-scrypt.html Innen szeretnem leszedni a klienst de " Bandwidth Limit Exceeded " ezt kapom mindig elképzelhető, hogy máshonnan is le lehet szedni (nem akarok hülyeséget leszedni)? Van valami alternatív élérhetősége esetleg, vagy varjak egy órát hátha megjavul.
-
gyuszaa
őstag
Kellemes ünnepeket mindenkinek!
A korábban említett dogecoinpool.com -ról való hír :
"For those of you who know how bad Cryptsy is right now here is some news to WOW you,
Bter has now added Trading support for Doge/BTC,
Use This link To signup and receive 10% of all your trading fees for 6 months."
Olvastam páran kételkednek. Szerintem mindegy, hogy melyik gagyicoin-t bányászod, WDC-t sem gondolom tartogatja az ember, hanem váltja át BTC/LTC-re időnként, ahogyan a többit. Nyilván azt éri meg bányászni amit többet hoz, és most jelenleg ez a kutya.. wdc is ezért került pár hete a köztudatba, semmi másért.
(#4213) Dexar007
Nagyon jó kép.

-
Dexar007
veterán
Mindenkinek Kellemes -es hashben gazdag - Ünnepeket Kivanok!

-
janos666
nagyúr
Még így is túl sok a Reject a CAT-nél, hogy 1M helyett végre 32 diff-et kapok.
De még tolom kicsit, mert ha minden igaz mindjárt lesz egy 10x diff emelés.
És beindult a kereskedés: [link]
Privátban én is eladok 600 CAT-et megfelelő ajánlatért.
-
Telegdy
aktív tag
Látott esetleg valaki valahol raktáron 280x-et?
Az én emberem csak január elejére tud készletet, viszont a két ünnep között már kéne egy kártya
-
janos666
nagyúr
válasz
gergomiho
üzenetére
Épp kérdezni akartam, hogy ki szerint mi a megbízható olyan szempontból, hogy akkor is működik, mikor használni is szeretné az ember.

Még a Coins-E oldalon van szűz accountom. Regeljek inkább Vircurex-re?Végül 120e-8 áron ment el a DOGE-m. Kivéve azt a pakkot, ami reggel óta unconfirmed.
-
AAntii
őstag
Aki éjfélkor nem volt itt, annak ismételten Boldog Karácsonyt kívánok én is, halászlére fel!

-
deadwing
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- ÚJ CORE I5 14400F GAMER MAX PC 16-32GB RAM 512GB NVME SSD NVIDIA RTX 2060 6GB DDR6 2ÉV GAR!
- Új (kibontott) Sage Express Impress SES876BSS
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 5 5600X GAMER MAX PC 16-32Gb RAM 512GB SSD ÚJ RTX 5060 8GB DDR7 2ÉV GAR
- Laptop hűtőpad 15' laptopokhoz
- ÚJ 4K CORE I5 14400F Gamer MAX PC 32Gb RAM 512GB NVME SSD ÚJ GAINWARD RTX 5060 8Gb DDR7 2ÉV GAR!
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.

és mindenkinek aki tolja nálam!
.

De kivancsi leszek hogy tenyleg kifizetik e a paypal omra. Meg meg kell meg neznem hogy mennyi itt egy kw aram mert lovesem sincs. Egyebkent ha a kartya max tdp je ugye 300 W akkor az egesz gep kb 350 W ot fogyaszthat ha semmi mast nem csinalok rajta csak banyaszok?