Hirdetés
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Glynch
csendes tag
Egy 5 kártyás rendszer (250w/kártya) esetén alsó hangon 1500 wattra van szükségünk. Egy 1500w táp 100 lepedő alsó hangon. 2db FSP 750 Raider 40 lepedő + 20 dolcsi egy ilyen. Ezt csak azért írom, hátha valaki nem ismeri ezt az alternatívát.
-
Glynch
csendes tag
válasz
TooCool #6197 üzenetére
Off
Uraim erősen off ha a szavak gyakorlati és elméleti jelentéséről vitatkoznak. Ennél sokkal fontosabb, hogy nem is túl konstruktív. Maxiumum ki nevet a végén játék sülhet ki belőle, aminél garantált ,hogy senki nem fog nevetni.On
Mindaddig amíg a Doge, Moon szárnyal ha csak pár napot/hetet, addig mindig lesz egy új coin ami ezt a folyamatot megfogja lovagolni. Így szvsz nem kell nagyon sírni vagy kötődni a hullócsillagokhoz. -
Glynch
csendes tag
AMD-APP-SDK. Ezt sokan használják, de én eddig sehol nem láttam igazolva, hogy hoz valamit a konyhára. Sokan esküdnek rá, placebo lulz?
-
Glynch
csendes tag
Közben rábukkantam erre:
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100,100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1,1Ez mit is csinál pontosan?
-
Glynch
csendes tag
válasz
Geller72 #4023 üzenetére
Nekem ezzel nem lesz gond, gyerekkorom nagy kedvenc géme az f1 manager volt. heteket eltudtam szarakodni, hogy a csapatom autóját hülyére optimalizáljam egy-egy pályára.
Ez is tök ua, van gup meg mem speed, intensity, thread-concurrency, w faktor, feszek és csókolom. Jó sok kombináció lulz!
De ezért még pénzt is kapok, hát van ennél jobb játék?!
(#4024) Dexar007 : a thread fix 8000,I 17, de így nekem óránként 1-2 hibát dobogat.
Most kipróbáltam I 16on, de amit a gpu csökkentésével nyertem, azt így el is dobtam. 235 khas
(#4027) Zlcsi: Az lehet, de 7790-re is?
-
Glynch
csendes tag
Először is azon kívül, hogy gáz, bele lehet halni óránként 1-2 hw errorba? Mi a következménye? Jobb a nagyobb hashrate és néhány error, vagy anyagilag kifizetődőbb ha 0 hw de nem túl sukár hashrate?
Ez a hw error egyelőre nagyon homályos számomra...
-
Glynch
csendes tag
Jó hát végtelenül ostoba vagyok. De legalább megtaláltam a bugokat. Műkxik minden! Most lubickolok a megvilágosodás határtalan mámorában.
-
Glynch
csendes tag
-
Glynch
csendes tag
janos666: Pü ment
Matekozás közben arra jöttem rá, hogy váltózni sem rossz bisznisz.
-
Glynch
csendes tag
HW = 0 \o/
Viszont jól sejtem, hogy ez nem jó jel?
---stratum from pool 0 detected new block--- És ezt dobálja csak, meg néha rejected sokszám diff xx/xx gpu 0
-
Glynch
csendes tag
Urak egy, azaz kettő láma kérdés. A cgminer nekem mh/s-t ír és nem zavarna, ha igaz lenne, de sajnos félő, hogy az 260kh/s lesz. Lehetséges-e beállítani a megfelelő mértékegységet? A másik, hogy természetes-e, hogy a mi újmagyar oldalaink nem írják a hashratemet?
ui: a 190ről úgy tornáztam fel magam 260kh/sre, hogy kitöröltem mindent a batból a pass után.
Szóval az auto mód úgy tűnik jobban szuperál nálam a profi user beállításoknál.
-
Glynch
csendes tag
válasz
TooCool #3912 üzenetére
Illik nem illik, teszt fázisát élem, miközben vállalkozó szellem lévén matekozok agyalok. Először egy kis rutin kell, szeretném átlátni a folyamatot, a működését etc. Aztán döntök, befektetek-e egy 3-4vga-s gusztustalanságba vagy nem.
Ja még annyit, ogy leszedtem mindenféle walettet, Dogecoin, litecoin, wdc etc... De nem tiszta, hogy ettől miért is lenne nekem walettem.
-
Glynch
csendes tag
Bányászat elindult. \O/ Ejj, ez nagyon megfogja a gépet.
csak jó lesz még valamire az i3 igpje...Virtut használ vki?
Milyen beállítással lehet módosítani a teljesítményt? 1050 a proci alapból, ram meg 1500. Nekem csutkán megy most 1200/1600at. Mégis csak 196 Kh/s. Pedig 230 körül kellene alapból is tudnia...
-
Glynch
csendes tag
GuiMiner-t próbálta valaki?
-
Glynch
csendes tag
Sziasztok!
Tudtok adni nekem egy informatív leírást a cgminer progiról? Sajna én inkább a next,next finish user vagyok, nem IT monster. Regeltem is már az altcoinpoolsra, de mint minden kezdet, ez is nehéz egyedül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Csere- Beszámítás! Olcsó Számítógép játékra! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 480 8GB / 128SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest