Hirdetés
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elbandi
aktív tag
válasz
Nestor16 #18977 üzenetére
googlevel minden megtalalhato, szal ha magadtol nem tudtad megtalalni hogy mennyibe kerul egy a2terminator, vagy egy zeusminer, meg nem talaltal egy kalkulatort hogy az mennyit fog hozni neked, inkabb ne szall bele, mert csak buko lesz a vege.
amugy a2-t lehet venni ebay-en ~350k-ert, az ~100Mh/s, az ltcvel 50k/ho, kb egy ev lenne mig visszatermelne az arat, ha ingyen aram van.
THUNDER X3, kb 150k huf, 30Mh/s, 15k/ho, ez is kb egy ev mig visszatermeli az arat.Ha elszall a diff, akkor megtobb.
-
Mesterlovesz
aktív tag
válasz
Nestor16 #14972 üzenetére
Még mindegyik immature, szóval nem, de a pool folyamatosan mutatja, hogy mennyim van. Amint confirmed lesz akkor fogja utalni, egyébként óránként és minimum 0,00001 érme megszerzése után. Már 0.000136-nál járok. (csak be kell írnod a wallet address-hez a tárca címedet és átvisz egy oldalra, ahol látszik statisztikád és hogy mennyi érmét gyűjtöttél eddig, mennyit fizetett ki, stb.)
Kijött az új tárca. ITT
-
válasz
Nestor16 #14963 üzenetére
Akkor is ilyen szar lesz a pool efficiency, ha jó tárcát használ, de lusták voltak úgy számíttatni ezt az értéket, hogy az első 250 blokkra 0 reward-ot várjon.
Ettől függetlenül úgy néz ki, hogy sokan buknak (bukunk?) majd az első néhány órából.
Én a cloudapp-os pool-on kezdtem, átmentem az okaypool-os címre, aztán vissza, és csak reménykedem, hogy az első 250 után talált blokk az nem orphan hanem confirmed lesz. -
-
Mesterlovesz
aktív tag
válasz
Nestor16 #14886 üzenetére
A 4800-as széria elég macerás, régebbi 11.11, 12.1 meg ilyen driverek kellenek hozzá, hogy egyáltalán bányásszon, legalábbis nálam Win7 alatt ez van. Szerintem a 270-nek meg az újabb driver kell, szóval valószínűleg nem tud együttműködni a két kártya.
Ahogy már hasonló esetben javasolták itt többen: Vagy elindítasz egy másik cgminert mellette, -d 0, -d 1 kapcsolókkal, vagy sgminer-t használtsz, az állítólag jobban kezeli ezeket a dolgokat.
-
HSM
félisten
válasz
Nestor16 #14872 üzenetére
A WD40 észnélküli fújkodását most felejtsd el, a WD40 kb. 1 percig jó mindenre, azonkívül kb. semmire sem jó igazán.
Szerintem a műszerolaj sem épp ideális, kifolyik egy hét alatt, aztán ott vagy, ahol elkezdted.
Én zafír karikon csináltam újrazsírzást [link], általában megoldja a gondjukat, hosszú időre, de hogy más típusok ventijén működik-e a módszer, nem tudom, ha zégergyűrűs a venti, akkor nem tudod szétpattintani, és baj van. -
Mesterlovesz
aktív tag
válasz
Nestor16 #14005 üzenetére
Hahó, az ANN az announcement, vagyis a közzététel, hirdetmény. Ezzel jelölik, hogy itt most egy új érméről van szó, van ennek külön topikja is a bitcointalk-on. A kiszűrést nem biztos, hogy a bitcointalk-on kezdem. Pl. nézem a Keiser riportot, mert ajánlóban láttam, hogy okosakat mond az ürge, erre volt egy olyan rész, hogy elindul a MAXcoin (Max Keiser a pali neve). Gondoltam, ha egy ilyen milliomos fószer csinál magának egy érmét akkor azt az elején legalábbis piszkosul fel fogja pumpálni! Hát ez is történt. Persze a piszkos része is megvolt, 6-7 órán keresztül csak cudaminerrel lehetett NVIDIA kártyával bányászni az érmét, mire be tudtam szerezni egy működő cgminer-t amit nem pénzért árultak addigra 8000 lett a diff (8 óra alatt!) De nem érdekelt, bányásztam amennyit tudtam és végül megérte, valami fél BTC jött ki 1 nap bányászatból. Ha éppen üresjárat van, akkor ezt bányászom, csak, hogy legyen egy kis tartalék a pénztárcámban, ha feleződik a reward, vagy valami hír miatt megugrik az ár.
Van, hogy szörfölök a régi ANN topikok között, olvasgatok és egyszer csak valami elvetemült beírja, hogy hagyjátok ezt a lejárt érmét itt a bla-bla érme. És akkor megnézem, mert mondjuk jó a neve. Látom, hogy újítások vannak benne, nem lesz sok érme belőle, vagy éppen egy Jelkép (PANDA) tehát tuti, hogy a kínai közösség meg fog veszni érte az elején... stb, stb.
Nincs követendő minta, ami alapján válogatok. Intuíció megérzés, piaci mozgás alapján mondom azt, hogy ez jó lesz, szerintem.
-
HSM
félisten
válasz
Nestor16 #12767 üzenetére
Ha ez megnyugtat, én is vettem egy nagyobb mennyiséget 255-nél, és egy kisebbet még 280-nál. Persze, korábban 160-180-ért adtam el, igazi kereskedő tehetség vagyok.
Bízzunk benne, hogy fog még feljebb menni. Én optimista vagyok, ami a kutyust jövőjét illeti.(#12768) janos666: Nem gondolom, hogy szükségszerűen lennie kéne, aki rosszul jár. Én is van, amikor egy hupli alján adok el, mégis jól járok, mert én bányásztam a coint, és a költségeim jó esetben úgyis fedezte.
Ha pedig bedől a BTC, kénytelen leszek eladni, mert mégis mit csináljak egy rakás VGA-val?
Játékra elég egy is. Persze, tartogathatom hónapokig, amíg inflálódik a forint, és értéktelenedik a VGA, de nem tűnik racionálisnak az sem.
-
-
oleslie
aktív tag
válasz
Nestor16 #10714 üzenetére
hogyan kérdezzünk okosan
abból amit írtál minden kiderül, hogy a kérdésedre választ kaphass.Lehetséges okok:
- napszél
- páratartalom
- a 10. emeleten laksz, és a földszinten kinyitottak egy ablakot
- K-NY irányú széljárás
- nem járt a 105-ös busz. -
Mesterlovesz
aktív tag
válasz
Nestor16 #10714 üzenetére
Ha linux vagy valami hasonló alól nyomod akkor nem hiszem hogy tudok jó választ. Nálam a következő dolgok történtek:
1. 160GB Samsung Sata vinyó nem ment egy Gigabyte alaplapban, mert biosban native ide volt beállítva az AHCI helyett. Ez a rossz beállítás azt csinálta, hogy random kifagyott a gép! Ezzel szívtam 10 órát, reggel 6kor feküdtem le.
2. Windows 7 64bit-el, 8GB ram kellett 2 6970-nek, ha kivettem az egyik modult, hogy csak 4 GB legyen benne, akkor kifagyott a cgminer, ha visszatettem akkor napokig ment gond nélkül.
2a. Windows 8 64bit alatt elég volt a 4 GB ram, hogy ugyanez a konfig szó nélkül bányásszon.
Nos, remélem ezek segítettek! 8)
-
-
Geller72
veterán
válasz
Nestor16 #10590 üzenetére
A 10% szinte irreális, erre várni egyszerűen nem éri meg szerintem. Az utóbbi napokban, kb. két napja igen kicsi az ingadozás. A magam részéről ezt úgy orvosoltam, hogy toltam még bele pár BTC-t és kisebb réssel "dolgozom". Ez azt eredményezi, hogy ugyan kisebb a százalékos haszon, de ugye ahogy a mondás is tartja, "szok kici, szokra megy"..
.Ha kisebb rést célzol meg és több hullámban osztod el, akkor szinte mindig van eladó és vételre szánt coinod. Nem érdemes nagy százalékos különbségekre várni, mert lehet, hogy mire te a 3%-al megleszel, addigra én már 10-nél járok annak ellenére, hogy töredéke százalékkal dolgozom. Persze, ehhez nagyobb volumen kell, de ahogy látom, többen ezt alkalmazzák. Célszerű még az LTC/BTC adásvétel esetén is szétszedni a tőkét és nem csak a fent említett taktika miatt, hanem mert eléggé be tud zavarni egy 120-150 LTC-s ajánlat mindkét oldalon, ha hirtelen egy trédbe jelenik meg. A lényeg, hogy az "árrésedet" tartsd meg. Tök mindegy, hogy ha az előző selled milyen árfolyamon zajlott, nem az adott pont lényeg, hanem a százalék. Lehet, hogy egyik pillanatban 0.0265-ért vetted, de könnyen lehet, hogy a másik pillanatban 0.0260-ért veszed. Nem ez számít. Hanem, hogy a vétel és az eladás közt meglegyen az a rés, amit elterveztél. A fent említett volumenben már egészen kicsi mozgásokra is lehet reagálni. pl lehet venni 0.02650-ön és eladni 0.02675-ön. Ekkora inga simán benne van, akár 10-20 percenként is. Érdemes először csak megfigyelni. És ez 150 LTC esetén már nem rossz eredmény. Főleg úgy, hogy könnyen előfordulhat az, miszerint óránként 2-3x is adsz-veszel. Az a lényeg, hogy forog nagy tételben.
Konkrétan, fé-ket is beleszámolva:
150 LTC esetén a fent leírt árfolyamokon válva a haszon 0.0175125 BTC egyetlen adásvételnél, ami forintban 800 USD/BTC árfolyamon, 220 FT/USD váltással 3.082 Ft,-. Lehet, hogy nem sok így elsőre, azonban megemlíteném, hogy ez egy adásvétel volt, ami akár pár percen belül lezajlik. És nem mellékesen ennyiért (0.0175 BTC) közel 1.5 Mh kell 24 órai munkával. Átlag. Ne a mait nézzük, mert ilyen egy hónapban 2x van. Tehát nem mindegy, hogy zümög 1.5 Mh 24 órát a fülembe, vagy amíg elfogyasztom a levest megvan. Tegnap konkrétan 4.5k-t kerestem egy francia krémes lemészárlása alatt..
-
válasz
Nestor16 #10590 üzenetére
Ezt az teszi rizikóssá, hogy bár van némi ciklikus lengése, azért két hete mégis monoton csökkenő trendet mutat az LTC ára. Szóval meglehet, hogy még egy kis, pl. 2%-os profitot előkészítve sem kel el az LTC-d 24 órán belül, és mire ezt észleled, akár már >=2% bukóban leszel, amit vagy benyelsz, vagy vállalod hogy akár heteken át ülsz rajta, miközben minden nap azt figyelgeted, hogy már nem 2, hanem 4,6,8, közben pedig valami, aminek nincs LTC-s párja, csak BTC-s, az elindult az egekbe, és be akarsz szállni. (Aztán csúnya vége lesz, ha emiatt hezitálsz, de végül mégis beszállsz, csak már későn, és akkor mindkettőn buksz.
)
Szóval sokkal kisebb a rizikó, de még ebbe is be lehet ragadni ugyan úgy, mint bármi másba (nekem most pl. a COL-ba ragadt bele ~45 LTC, és bár szép lassan mint ha kúszna felfelé, de még így is lesz egy-két nap, mire elérem azt a pontot, hogy fee-kkel együtt is minimum az eredeti befektetést kivehessem + a rizikó, hogy elindul lefelé...).
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Nestor16 #10527 üzenetére
Most kb. minden halott, minden lefele megy (ami önmagában ellentmondásos, ha párokról beszélünk
). Én várok, be van minden téve eladásra vétel felett, előbb-utóbb csak elmegy, vagy odavész. Nem hinném, hogy több GH sebességet azért tartanak fenn, hogy alig hozzon, csak még nem öntötték be pl. a BIL-t.
-
AAntii
őstag
válasz
Nestor16 #10527 üzenetére
Hajnalig várnék, hátha kicsit feljebb megy, aztán ha már nagyon égetné az egyenlegem, akkor benyelném a 10%-os buktát.Illetve megnézném, hogy lehet belőle kiszállni a legjobban- doge-moon, doge-tips, doge-ltc vonalon a végén lehet több btc-d lesz, mintha közvetlenül adod el btc-ért.
-
válasz
Nestor16 #6042 üzenetére
Csökkentett módban nem töltődik be a VGA driver (ahogy a legtöbb driver sem, csak ami alap rendszercucc és MS készítmény).
Linux?
A Xubuntu 13.10 + x11vnc nekem végre bevált.
Vagyis a legújabb 13.12 driver nem megy fel, de a 13.11-el is jobb, mint Windows 8.1-en valaha.@gcsordas
De. A .conf fileba megadhatod a pool-ok IP-it, mint addnode.
-
Mesterlovesz
aktív tag
válasz
Nestor16 #5873 üzenetére
#Geller_1972, #Nestor16, köszi a válaszokat, igazatok van, a 270X-el kevertem az árat. Szerintem így még jobban igaz amit írtam, de ahogy látom, olvastam, valóban többen kétségbe vonták a VGA kártya bizniszt, amit szerintem is helyesen tettek.
Az árfolyammal kapcsolatban. 2009 óta folyamatosan tőzsdével foglalkozom, vettem eladtam, részvényeket, opciókat. Végül az aranynál és ezüstnél kötöttem ki, ez volt az akkori tuti befektetés, meg is duplázódott 1,5 év alatt. Azóta keresek valami hasonló jó befektetést.
Tudom, kicsit későn találtam rá a kryptopénzekre, de ahogy beleástam magamat és sok-sok "előadást" hallgattam róla a youtube-on, megérlelődött bennem, hogy rövid távon 1-1,5 év, ezekbe a pénzekbe kell befektetni, mert az árfolyamuk (persze csak annak amelyik mögött tényleges tartalom is van és felkapják) folyamatosan nőni fog.
Még egyszer. A Bitcoin azért különleges mert minden más kryptopénzt ehhez mérnek, így a váltóknál aki más coint akar venni az először Bitcoint kénytelen venni. Többek között ezért is van olyan fent az ára. Kanadában már Bitcoin automatát is üzembe helyeztek, Angliában egyes kocsmákban Bitcoint is elfogadnak vásárláskor. Indiában és Kínában is csak ideiglenesen állították meg a Bitcoin forgalmat, mert azóta visszaállt a kereskedés és az elfogadóhelyek is működnek.
Azt nem mondom, hogy 10 év múlva már mindent Bitcoinba fogunk mérni, de azt tudom, hogy jövő ilyenkor a Bitcoin sokszorosát fogja érni a mostani áránál!
A szabályozásról meg csak annyit, hogy mivel a tranzakciók anonimak, hogyan lehet számon tartani, hogy ki tartja be a törvényt és ki nem? Minden ország minden kormánya sosem fog egyszerre egységes Bitcoin ellenes törvényt hozni, ezért mindig lesz olyan ország, ahol lehet tárhelyet bérelni, élelmes ember nyit egy másik országban egy bankszámlát és onnan intézi a Bitcoin-os ügyeit, ezzel máris értelmét vesztette a törvényi szabályozás, főleg, ha csak elmarasztalásról szól, az sosem működött sehol sem.
U.I.: Boldog szerencsétlenség, hogy nem vagyok részeg, mivel dec. 6-án született a fiam, így szobafogságban vagyunk...józanul 8)
-
gergomiho
tag
válasz
Nestor16 #5598 üzenetére
Vircurex-et használj, sokkal gyorsabb a befizetes, nagyon jo kezelofelulet, en 6nap cryptsy utan valtottam át, és imádom.
WDC-t befizeted azt beváltod BTC-re és ha USD-t akarsz belole akkor Vircurexrol kifizeted a BTC-d pl btc-e.com-ra ott átváltod USD-re és kifizetést igényelsz.
Nem igazán érdemes saját walletba kuldeni a pénzt, csak mindig levon egy kicsit minden tranzakcio után. Csak onlinerol onlinera. Netán ha van dugi pár száz BTC-d azt azért a saját walletodba tartsdNah rájottem mire jo az UEFI, gyorsabban bootol, BIOS grafikus egeres változata nagyjabol ennyi.
Geller_1972: az egyik monitorom duplan bevan kötve, igy ADL eszköz = OpenCL eszközök száma, de valamiert igy sem akarja, de majd utana nézek. Linuxon nem kell dummy plug ugye ?
Más kérdés : Mikor leszek ujjoncbol már valami komolyabb Főtörzsőrmester vagy valami ?
-
Imafett
aktív tag
válasz
Nestor16 #5335 üzenetére
20WDC-0,1TXfee=19,9WDC
19,9WDC* 0.02090019LTC(most az ára 1db WDCnek cryptsyn)= 0.39710361LTC
0.39710361LTC-0,30%fee(0.00119131LTC)= 0.39591230LTC
cryptsyről kiutalni krakenre, 0,04LTC a fee szóval
0.39591230LTC-0,04LTC (kiutalási fee)=0,3559123LTC, ez már krakenen van
0,3559123LTC* 17.40000EUR(most a kraken árfolyam)= 6.19287EUR
mnb.hu szerint 297,32HUF/1EUR a középárfolyam
szóval
6.19287EUR*297,32HUF=1841,2641084HUFszóval ha nem változott a kb 5perc alatt semmi amíg ezt megírtam neked akkor a kraken számládon
1841,2641084FT-nyi euró lesz, ezt ha kiutalod, akkor az még -0,2% + a bankod átváltási költsége
remélem így érthetőbb picit, ha hibáztam valahol javítsatok ki -
Imafett
aktív tag
válasz
Nestor16 #5323 üzenetére
miért csak a maximum összeget utalhatod át?
hát barátom azért mert a maximumnál több nem létezik, ha 100coinod van akkor kiutalsz 100at, abból levonja a pool a 0,1WDC tranzakciós költséget, TXfee szóval 99,90 lesz kiutalva, de nemteljesen értem mire gondoltál úgyhogy kérlek fogalmazd újra ezt a kérdést
a 2. fele a dolognak, hogy " valamennyit érdemes otthagyni a tranzakció költsége miatt vagy micsoda " az nem igaz, ha rányomsz a kifizetés/kiutalás gombra akkor az összeset kiutalja, - a költséget, amit levon az utalás pillanatában, szóval nem kell semmit hagyni,
-
flashx10
tag
válasz
Nestor16 #5229 üzenetére
a gpu órajel 1070 helyett megy 1150-ig stabilan, tovább nem próbáltam, de ez csak plussz 5-10khash, ami a fogyasztást és a melegedést beleszámítva nem éri meg
lehet hogy nem mondasz hülyeséget, nekem a híd alapvetően túl volt feszelve az asrock axtu programjával, aztán pár napja le vettem alapra, és mintha azóta csinálná ezeket a hibákat. nah reggel majd rá állok erre a dologra, köszi az ötletet
-
flashx10
tag
-
Geller72
veterán
válasz
Nestor16 #5187 üzenetére
A "kilóméterórákkal" ne foglalkozz, azok csak hozzávetőleges értéket mutatnak. Menj rá bal oldalt a pool fülre, ott az igazsághoz közelebb álló értékeket kapsz. A hashrate annak, aki egy ilyen jellegű poolban minerkedik, általában a kh érték tízszerese. Azaz pl. ha deadwinget nézed, akkor ez az érték valós. Az én 3 mh-emre pár óra múlva 30,000-as share fog beállni.
-
AAntii
őstag
válasz
Nestor16 #5103 üzenetére
Óránként van difficulty váltás kb., így a sok ugrálás következtében annyi történik csak, hogy nem tudod kiszámolni, hogy 10%-kal éri meg jobban wdc-t bányászni az ltc-nél vagy 20%-kal.
A 0.0006-0.0007 körüli btc-hez viszonyított arány számít jónak (legalábbis számomra), ennél sokkal jobb aránnyal csak pár óráig rendelkezett a wdc, így én ennyiért mindig átváltom btc-re, mert járt már hosszabb ideig 0.0004-0.0005 körül is (és ki tudja mikor tűnik el úgy, ahogy van). -
TooCool
aktív tag
válasz
Nestor16 #4633 üzenetére
A difficulty az esetek többségében attól függ, h mennyi ideje és mennyi bányász dolgozik az adott fajta coin-on. Ezt központilag állítják be, neked nem sok ráhatásod van.
A WDC poolban van olyan sor az 'Edit Account'-nál, hogy 'Payment Address'. Oda majd egy kód fog menni, ami betűkből és számokból áll vegyesen. Oda pedig kódot úgy tudsz szerezni, hogy mondjuk csinálsz egy accountot a www.cryptsy.com -on. Belépsz, 'Balances' fül ott kiválasztod a WDC-t az alján. WDC Actions-ra katt, ott olyan is lesz, hogy 'Deposit / AutoSell WDC'. A megjelenő ablakban 'Generate New Deposit Adress'.
Amit itt kaptál krixkarax kódot, kell bemásolni a WDC Pool-ban a Payment Adress sorba.Egyelőre ezt csinált meg, aztán majd a többi.
-
TooCool
aktív tag
válasz
Nestor16 #4544 üzenetére
Én csak félig értem mit szeretnél, de attól, hogy csinálsz egy szótárat, amiben nincsenek benne a logikai kapcsolatok, azzal még nem sokra megy egy kezdő szerintem. Viszont tegnap vagy tegnapelőtt volt itt egy srác, akinek szintén annyit mondtunk, h olvasson vissza, és nem kell minden nap magyarázni. Néhány óra múlva beírta, hogy végigolvasta, és már dolgozik és, és megy mindene.
Ettől függetlenül, ha van kedved egy komplett leírást készíteni hajrá, valamennyit tudok segíteni.
Hozzáteszem, h én pl Cryptsy-t meg Krakent használok, és nincs offline tárcám, a többiek jó része pedig egészen máshogy adja elő ezeket a dolgokat. Szóval nem lesz instant megoldás mindenkinek.
-
LLam
senior tag
válasz
Nestor16 #4544 üzenetére
beszállok a leírás szerkesztésbe, dobd fel mondjuk googledocsba és lássuk
Geller és Imafett alias Zegige is támogató lett: nektek is köszönöm!
(#4548) TooCool pont ez a lényeg, hogy sokféleképpen látjuk. hozzunk össze egy jó 1. hsz-t vagy valami még tutibb dolgot magyar nyelven!! én asap adom a gettingstarted oldalamat!
-
Geller72
veterán
válasz
Nestor16 #4464 üzenetére
A hőfok semmit nem jelent, ha húzod. Az engine nem bírja és kész. Igazából mhz-enként kellene tesztelgetned, az lenne az ideális, de szerintem te is türelmetlen vagy, mint ahogy én is az lennék, elvégre ez nem egy gamma, hanem pénz.
. Adj neki olyan frekit, amin tuti megy és ne basztasd.
. nem ér annyit.
Én sem adtam el, csak átváltottam btc-re a fenti árfolyamon.
-
wlk
tag
válasz
Nestor16 #4378 üzenetére
A hibaüzenetre ez a megoldás, 4 giga memória bőven elég 4 db 280x -hez is.
-
flashx10
tag
válasz
Nestor16 #4378 üzenetére
igen, akkot ez a tc neked magas lesz. hany gb a kartya? nekem a 270x 2gb-os, azzal nekrm igy megy stabilan 415khash/s, ilyenkor a wu erteke 405 korul, hw 0, reject 2-3%. tud menni 450-460-at is, de akkor sem megy feljebb a wu, valamint orankent dob egy hw-t. a helyesirasi hibakert bocsi, de tabletrol vagyok.
-
Geller72
veterán
-
flashx10
tag
válasz
Nestor16 #4372 üzenetére
szerintem hasznalj cgminer 3.7.2-t, uj kartyakbol lehet nem mind kompatibilis a 2.11-el.. tobb a HW, mint az Accepted
nekem 270x megy igy: -I 19 --thread-occurency 15232 -w 256. neked a thread nagyon alacsony szerintem, jatszadozz a thread/intensity-vel. A HW-t pedig redukald le 0-ra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X +RX 6700 XT 12GB / RX 6800 16GB +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- DJI RSC2 Pro Combo kit - újszerű
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB InWin 301 Corsair 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z690M i7 12700KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Samsung M5 Smart - 27" VA - Beépített WiFi & Bluetooth - Apple Airplay - HDR10 - sRGB 99%
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest