Hirdetés
- Megtörte a csendet a Samsung One UI 7 ügyben
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Tactix 8 AMOLED - bevetésre kész
- Drága és vékony lesz az iFold
- Nem fogy rosszul az iPhone 16e
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- A titánkeret nem olcsó
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
LLam
senior tag
Ejj bányászkollégáim! Hát szabad ilyet csinálni? Temetitek a legrégebbi nyílvános magyar kriptopénz poolt?
Jelentem, a pool él és virul, van amikor többen, van amikor kevesebben bányásznak nálunk, de megyünk előre rendületlenül és ami fontosabb, leállás, kiesés és egyéb nyalánkság nélkül. Kinyiffan a doge a cat a moon a nem tudom én még mi és majd szépen visszatér a hashrate.
Amúgy beterveztünk egy autoswitch (like multipool) cuccot is, de ilyen kevés emberre nem látom értelmét kijönni vele. Úgyhogy marad a WDC WDC WDC
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Dobozos Nintendo Switch okos! CFW 32GB+128GB Hekate Dual Boot +grip +utazó tok +üvegfólia
- HP VICTUS Gamer laptop /i5-12450H/16GB/512 GB SSD/RTX 3050 4 GB/144Hz/
- ZBook 15 G6 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-9850H T2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Ideapad Gaming 3/Intel i5-11320H/16GB/512SSD/RTX 3050 TI 4GB/Gari
- BOWERS & WILKINS 603 S3 ÁLLÓ HANGFAL - TÖLGY ELADÓ
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IKEA Livboj vezetéknélküli mobiltöltő eladó
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest