Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17T - T-modell
- Újabb infócsomag a Honor Win 2-vel kapcsolatban
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iOS alkalmazások
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Bőszen utal a hajlítható kijelzős iPhone-ra az iOS 27
- Apple Watch
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
pusszycat
nagyúr
-
Instabil
junior tag
-
Instabil
junior tag
Akinek 40 millás kocsija van, az pont a mutogatás miatt veszi az almát. Ne mond nekem, hogy éves telefoncsere alkalmával olyan fontos az apple 7 év supportja!
Bizony, kizarolag BMW t veszek.
Mit mondjak, sok az irigy.. 😎 -
bollokcs80
Korrektor
"...Touch ID ujjlenyomat-olvasóval a bekapcsolóban."
Na ezt lehetne a 17es szériában is - ha már az Ipadekben és a Macekben ott van.
-
g-thomas
senior tag
-
joey04
titán
De számomra az eddigiek is szarok
jó legyünk korrektek: nem kielegítőek. Szóval ha azt a szintet koppintják az baromi kevés lesz nekem. 
Márpedig a technológia jobbat nem enged. -
Zaraki
újonc
Hát ha eddig nem tudták megcsinálni (lekoppintani) a saját hajlítható technológiájukat úgy, hogy a konkurenciának már 2018 óta van ilyen eszköze, akkor ássák el magukat és engedjék el a dolgot.
Amúgy amiben én óriási potenciált látok az az Oppo X szetcsúsztatható technológia.
-
Felesbandi
senior tag
Akinek 40 millás kocsija van, az pont a mutogatás miatt veszi az almát. Ne mond nekem, hogy éves telefoncsere alkalmával olyan fontos az apple 7 év supportja!
Hol emlitettem eves telefoncseret?
En azt speciel netto baromsagnak tartom, de ezzel kb a fel forumot meg is sertettem.Szerk: nyilvan mindenkinek vannak hobbijai amik olykor logikatlan koltekezessel jarnak, ahogy nekem is. Csak nekem nem pont telokra.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
johnny500
aktív tag
Pontosan, még a bluetooth-t se tudják haszálni. Bár akkor hogy látnánk mi szegények, hogy épp egy fontos hívása van a kocsiban

-
Tibee86
nagyúr
-
joey04
titán
Korai lesz az. De akkor beállnak a sorba és bétás cuccot dobnak ki...
-
noPublicFG
senior tag
Regen ugyanigy esz nelkul fikaztam az osszes Apple cuccot, amig a munkahelyemen a kezembe nem nyomtak egy MBP-t. Droidos korokban is ugyanugy van agymosottsag becsulettel. Lehet kevesebb van, de van. Azok a droidosok, akik esz nelkul fikazzak az osszes apple cuccot es azok vasarloit ugyanolyan agymosottak, mint amilyennek az apple vasarlokat mondjak. Csak naluk az almalogos magamutogatas helyett az "en okos vagyok, te meg nem" fele magamutogatas megy. Erdekes modon az agymosott apple fanok sokkal kevesbe jarkalnak at droidos korokbe fikazni, mint forditva.
Aztan ha valaki panaszkodni mer, hogy zavaro mar hogy a teloja miatt magamutogato agymosott hulyenek mondjak el, akkor jonnek a "Csak nem betaláltak vele?" fele provokalassal meg pluszba.
Aki megveszi az i16e-t es elso dolga, hogy raragassza a matricat az albi elott parkolo 15+ eves VW Golf-jara, az lehet, hogy magamutogatasbol veszi meg. De ne mondjuk mar, hogy pl. egy fazon, aki amugy 40 millas kocsival furikazik azert veszi meg az i16PM-et, hogy lassak a haverok hogy van penze, es nem azert, mert pont nem erdekli ot az egesz, jo telot akar es arrol fixen tudja, hogy jo...Akinek 40 millás kocsija van, az pont a mutogatás miatt veszi az almát. Ne mond nekem, hogy éves telefoncsere alkalmával olyan fontos az apple 7 év supportja!
-
pusszycat
nagyúr
-
moleculez
veterán
Regen ugyanigy esz nelkul fikaztam az osszes Apple cuccot, amig a munkahelyemen a kezembe nem nyomtak egy MBP-t. Droidos korokban is ugyanugy van agymosottsag becsulettel. Lehet kevesebb van, de van. Azok a droidosok, akik esz nelkul fikazzak az osszes apple cuccot es azok vasarloit ugyanolyan agymosottak, mint amilyennek az apple vasarlokat mondjak. Csak naluk az almalogos magamutogatas helyett az "en okos vagyok, te meg nem" fele magamutogatas megy. Erdekes modon az agymosott apple fanok sokkal kevesbe jarkalnak at droidos korokbe fikazni, mint forditva.
Aztan ha valaki panaszkodni mer, hogy zavaro mar hogy a teloja miatt magamutogato agymosott hulyenek mondjak el, akkor jonnek a "Csak nem betaláltak vele?" fele provokalassal meg pluszba.
Aki megveszi az i16e-t es elso dolga, hogy raragassza a matricat az albi elott parkolo 15+ eves VW Golf-jara, az lehet, hogy magamutogatasbol veszi meg. De ne mondjuk mar, hogy pl. egy fazon, aki amugy 40 millas kocsival furikazik azert veszi meg az i16PM-et, hogy lassak a haverok hogy van penze, es nem azert, mert pont nem erdekli ot az egesz, jo telot akar es arrol fixen tudja, hogy jo...Már nincs matrica, asszem i15 óta😕
-
Big_Boss
senior tag
Aki megveszi az i16e-t es elso dolga, hogy raragassza a matricat az albi elott parkolo 15+ eves VW Golf-jara, az lehet, hogy magamutogatasbol veszi meg. De ne mondjuk mar, hogy pl. egy fazon, aki amugy 40 millas kocsival furikazik azert veszi meg az i16PM-et, hogy lassak a haverok hogy van penze, es nem azert, mert pont nem erdekli ot az egesz, jo telot akar es arrol fixen tudja, hogy jo...Egyetértek.
Teljesen mindegy melyik oldal (miért kell egyáltalán oldalnak nevezni), "agymosottak" mindenhol vannak, az általánosítás az, ami teljesen fölösleges és bicskanyitogató. -
Felesbandi
senior tag
Aki megveszi az i16e-t es elso dolga, hogy raragassza a matricat az albi elott parkolo 15+ eves VW Golf-jara, az lehet, hogy magamutogatasbol veszi meg. De ne mondjuk mar, hogy pl. egy fazon, aki amugy 40 millas kocsival furikazik azert veszi meg az i16PM-et, hogy lassak a haverok hogy van penze, es nem azert, mert pont nem erdekli ot az egesz, jo telot akar es arrol fixen tudja, hogy jo... -
Big_Boss
senior tag
A hozzászólásod alapján nem csak az általad említett csoport agyát mosták át.
-
bigmasterg
addikt
Vagy mert az ios kiforrottabb és stabilabb, mint a különböző gyártók android kivitelei.*
Plusz az ökoszisztémával odaláncolják a vevőt. Ha mindened almás, akkor nehezen váltasz androidra.
De samsung is ugyanezt kezdte el. Pl samu smarttagjeimet el kellett adnom, miután más márkára váltottam. Egyáltalán nem működik más androidos telefonnal. De azt hiszem okosórájuk is samsunggal hozza a 100%os funkcionalitást.*Írom ezt úgy, hogy az első galaxy S óta android csúcstelefonom van, csak a céges iphone, + ipadem van.
Mindig elgondolkozok iphone-ra cserén, de aztán osztok-szorzok és jóval kedvezőbbre jön ki az android, bizonyos szempontból jobb hw-el. (pl legutóbb jobb kamerával: Vivo X100 Ultra) -
g-thomas
senior tag
sajnos legtöbben tényleg a logó miatt veszik az Apple cuccokat. egy idő után meg azért, mert átmossák az agyukat és mindent elhisznek, amit az Apple állít magáról, a technológiárjukról, vagy a userek igényeiről.
-
LosBlancosRM
őstag
-
pusszycat
nagyúr
Úgy látom te nem érted inkább, ragaszkodnak az IPhone hoz, mint majom a farkához. Ez már olyan hazafias dolog vagy mi a f. Mint Kinában a Huawei akkor is veszik ha nincs benne 5G. Vedd már le a zacskót a fejedről légy szi.
-
scdlsc
senior tag
-
moleculez
veterán
Samunak? Konkrétan az összes gyártó akinek van foldja, az jobb, mint a samué...
mindenben!
Árnak én egyébként egy Apple Vision Pro árára tippelnék.Egy iPhone + iPad + new product “tax” = £2999 (de tőtő’ nékű persze)
-
pusszycat
nagyúr
Katapultálna a büdzsé, ki vannak ott már éhezve nagyon egy iFold-ra. Megvennék drágábban is mert azzal még jobban lehetne vagizni.
-
MikeWazowski
veterán
Samunak? Konkrétan az összes gyártó akinek van foldja, az jobb, mint a samué...
mindenben!
Árnak én egyébként egy Apple Vision Pro árára tippelnék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Még két évnyi memóriaparát jósol az AMD globális alelnöke
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Destiny 2 (Xbox One, PS4, PC)
- Apple MacBook
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple iPhone 17 Pro 256GB mobiltelefon 2029-ig garanciával hibátlan működéssel
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RX 7900 XTX / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK
- HP Elite Mini 600 G9 PC! i5-12500T / 32GB DDR5 4800MHz / 512GB NVMe
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- iPhone 16e 128GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest

En azt speciel netto baromsagnak tartom, de ezzel kb a fel forumot meg is sertettem.