Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Fotók, videók mobillal
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- MIUI / HyperOS topik
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
dmon
aktív tag
válasz
adrian360
üzenetére
Simán lehet ez is de akkor a MultiPool chartján WTF az hogy 18:55-kor már valakik 100 MHS el tolták, 19:00-kor pedig már 878 MHS-el, mi még el sem értük a poolt.

(HashAddicts nekem csak később indult, így itt ragadtam MultiPool-on, itt legalább nagy valószínűséggel nem valami kamu forkot bányászok. De azért elég gáz ez az MP.
)Ugyanakkor, sztem az elég beszédes hogy indulás után 2 órával már 2000 MHS el tolják MultiPool-on ezt a vackot, ha marad a hype akkor be lesz vezetve exchange-en is, kb leszarják az erkölcsi kérdéseket a premining-ról, ha lesz rá kereslet lesz rá váltó. Én pár napot rááldozok, ha kitart addig.

-
deadwing
addikt
77-es diff? No nekem lehet ennyi volt akkor

Mellesleg Llam pooljában ez micsoda?Current Difficulty 43.35916057
Est. Next Difficulty 195.06745568 (Change in 195.06745568 Blocks)Történt valami amiről nem tudok?
Bazzzzzzzz.
moon.notnull.org kidobott, és nem enged vissza a jelszavammal
Jájjdejóóóóóóóó
-
AAntii
őstag
Érdemes még bekapcsolódni a moonba, vagy a milliárdokról már lecsúsztam?

-
-
Imafett
aktív tag
válasz
TooCool
üzenetére
szerintem akkor most ki is ugrom az ablakon mert én csak ca 13millió dollárt keresek, örülök hogy "megismertelek" tieket, a holdon találkozunk D:SA
:ASD:SA
:ASD:gergomiho ez "vékonynak" tűnik, ami nekem most van, az kb olyan vastag kábel mint a kisujjam // szerk, rájöttem hogy csak én tudom milyen vastag a kisujjam
szóval csináltam 1 képet 
N.Ferry ha befejezed a sírást kapsz egy nyalókát és a fele Mooncoinomat rádruházom xD
-
gergomiho
tag
válasz
janos666
üzenetére
Jó hogy mondod. Amerikabol akarok tápot rendelni mert kb fele annyiba kerül, és mivel nem átalakitoval akarom megoldani, gondoltam veszek hozzá tápkábelt aminek magyar dugattyus vége van. Mire figyeljek ? Nem találtam semmilyen adatot hogy hány ampert bír meg ilyenek. Pl egy ilyen megteszi ?
-
N.Ferry
senior tag
A ku*va életbe,nem voltam elég bátor hogy holdat bányásszak,így már nem fogom tudni megvenni fél Európát...

-
Elbandi
aktív tag
zsenialisan megtervezett coin ez a moon... beszarok

-
TooCool
aktív tag
-
janos666
nagyúr
Na a Moon-ból én mégis kimaradtam. A szervertáp egyelőre viszi a 4 VGA-t, viszont a 220V-os tápkábelt, ami futtában rá lett eszkábálva, azt majdnem elégette, úgyhogy le kelllett állnom és kötni rá valami komolyabbat (túl komoly is lett, egy hi-fi tápkábelt vágtam szép, tömör tiszta vastag réz, jó drága lehetett annak idején).
-
Imafett
aktív tag
válasz
gergomiho
üzenetére
úúúú jó hogy mondod, felelőtlen voltam és majdnem elfelejtettem. valakinek rendeljek még? Tolna/Somogy megyében át tudom adni személyesen, és ha többen rendelünk olcsóbb a posta.
Védelmet is rendelek, ha véletlen alvás közben valami kis gixer lesz a reaktorral nehogymár a fórumtársaim sérüljenek ezmiatt. Aki a környéken lakik, írjon aztán küldök postán
Privátban várom! 
-
xTREem
tag
válasz
TooCool
üzenetére
Azért kérdeztem n3zold3r-t, mert neki hasonló low-end karija van, mint nekem, mégis dupla annyi a coinja. Nálam A:14784 R:3104, lehet, valami gubanc van itt, miért ilyen sok? ui.: ez amit a cgminer ír ki!
A multipoolon (már ha bejön) a valid:7168, az invalid meg:64. Efficieny: 99,12%. Jó ez így vajon? -
flashx10
tag
van már windowsra wallet a moonhoz?
-
deadwing
addikt
notnull fossá van hajtva, az oldal be sem jön csak 1 perc alatt, hashadditcts poolon meg nem mennek a workerek.
-
flashx10
tag
Exchanges:
TBDEz mi?
-
Imafett
aktív tag
válasz
szurmakotium
üzenetére
igen, olvastam, de lehet abban is valami amit adrian360 mond,
-
adrian360
őstag
válasz
Imafett
üzenetére
Bitcoin forumon megemlítették hogy valószínű azért van benne az első pár block bejegyzés idő elött, mert akkor generálták a coint, és mivel ugye ddos támadást kapott, azért nem sikerült generálni és ezért vannak a bejegyzések is. Én nem értek hozzá, de lehet akár ez is
-
szurmakotium
tag
-
Imafett
aktív tag
válasz
szurmakotium
üzenetére
lehet adok neki mégis 1 esélyt, 1-2napot, max de nagyobb "veszteséget" nem szeretnék generálni magamnak, ki mit gondol erről a SCAM dologról?
-
flashx10
tag
Cryptohashery.com - Gyertek ide Moon-t bányászni! Tökéletesen működik minden, kicsit lassú az oldalbetöltés, de nem vészes.
-
Imafett
aktív tag
válasz
szurmakotium
üzenetére
a dogehouse "üzemeltető" mooncoin pooljára volt/van kiírva, én nem kételkednék benne
-
dmon
aktív tag
A linuxos gépemen megy multipool a windows-okon DEAD.
WTF ? -
TooCool
aktív tag
válasz
Imafett
üzenetére
http://moonminers.org:
"MoonCoin is a premined SCAM with over 500+ blocks premined since the start. Im sorry but this pool isnt going to mine it.
The first block of mooncoin is at 1388427134 ( Mon, 30 Dec 2013 18:12:14 GMT ) , 30 minutes earlier than anyone got access to source and / or wallet.
Multipool shouldve established block #1 and stopped mining and/or not have any downtime while the coin is launched.
ITS A FUCKING PREMINE SCAM COIN" -
válasz
szurmakotium
üzenetére
Ha így emelkedik tovább az ltc diff, a végén még az egy egész coint se sikerül kibányásznom

-
Imafett
aktív tag
-
LLam
senior tag
a sok holdacskázás közben egy friss infó tőlünk:
Last 24 Hours 11 Blocks!
WDC WDC WDC !!44!!4

-
flashx10
tag
Ti tudjátok már hova utalni a moonokat?
-
adrian360
őstag
notnull már megy
-
adrian360
őstag
moonminers.org :
" MoonCoin is a premined SCAM with over 500+ blocks premined since the start. Im sorry but this pool isnt going to mine it. DOGE Ftw ! " -
janos666
nagyúr
Én már a holdon bányászok és meglepően kevés (10-20% közti) Reject-el egy nullás coin-hoz képest. Itt: stratum+tcp://pool1.us.multipool.us:3358
-
dmon
aktív tag
-
baji
tag
Multipoolnál én nem találtam semmit hogyan kelle beállítani a moon-t. A legutolsó news:
Dec 30 5:44 PM Mooncoin pools will be up soon! -
dmon
aktív tag
-
dmon
aktív tag
Az a gáz hogy mindenki csak a multipool után indul, amíg multipool-t nem engedik DDOS-ék szabadon addig tuti állunk.
-
gyuszaa
őstag
Nekem a multipool
megy.Na már nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- BestBuy topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- SzoftverPremium.hu
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

ő ezt nem tudta