Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Iramirez
aktív tag
válasz
spearheads76 #142 üzenetére
Nekem csak ugy indult el hogy. win7 komp mód/ futt rendszergazdaként.
Amúgy amiért jöttem..... irodában tologattam ezt a gémet,addig eljutottam hogy segitsem vmi pap kereszt.hadjáratát...de ezen kivül semim infó teljesen matt,bármit csinálok nem történik semmi....
ötlet ?
-
spearheads76
csendes tag
Sziasztok. Kérnék egy kis segítséget. Megint letelepítettem az Anno 1404 gold e- t ,magyarosítottam. viszont mikor bejön a játék nincs szöveg, sem a bejelentkezéskor, sem játék közben, sem a játék menüben. Mik az opcióim?????? Köszönöm a segítséget.
-
spearheads76
csendes tag
Sziasztok, help nagyon elfogyott a lóvé, 4.küldi közben
. Mit tehetnék?????
-
pruzsi
őstag
Pontosítok tekintély kellene az arab fickónak hogy tudjam használni a nobádok építményeit, ja és valószínű az a probléma hogy nincs fűszer azért nincsenek patríciusok.
v1.03.3650 -
pruzsi
őstag
válasz
Capricornus #136 üzenetére
Igen-igen mindenki happy, az arab úriember sem ad tiszteletet mikor eléri akkor visszaugrik lehet ez valami bug?
Bár már indítottam több játékot is sajnos semmi, -
pruzsi
őstag
Üdv!
Játszik még valaki a gemmel?
Az istenért se tudok patriciusok-ra fejlődni minden igény ki van elégítve stb. 3000-en vagyunk megy a kereskedés mi a hiba? -
nevo
aktív tag
válasz
FireKeeper #133 üzenetére
Gratula
-
FireKeeper
nagyúr
látom szinte senki sem játszik már ezzel, de ezt meg kell osztanom: sikerült levernem a 3 hard AI-t az Imperator pályán
elég monoton és fárasztó volt, és a fárasztó alatt inkább idegesítőt értek, mivel gusztustalanul csalt a gép (semmiből hajók, seregek), illetve folyamatosan fárasztott a kémkedős hülyeségeivel, meg persze akivel nem háborúztam épp folyton pénzt követelt... na de sikerült lenyomni
pedig az elején egy kicsit lemaradtam tőlük, ahogy az várható is, de a kulcs a tenger megtartása volt. összespóroltam annyi becsületpontot hogy tudjak kérni Al Zahir-tól két orient hadihajót, ami dominált mindent, amivel az AI próbálkozott - bár ehhez az is kellett, hogy egy időben csak 1-2 ai-val legyek háborúba, nem mindenkivel. illetve az is sokat segített hogy rohadt agresszívak voltak egymással is, folyton háborúzott valaki valakivel, így nem csak én kaptam az áldást. jah meg persze a tengeri csatákban is mindig béna volt, egyesével küldte a hajókat, ahelyett hogy összeszedjen egy flottát.
aztán mikor már jobban állt a szénám, és volt rá pénzem hogy lefizessem a kalózokat, nekiálltam az ellenfél zászlóshajóit elszedni, amivel egy ingyen fenntartható (és elméletben végtelenségig hízlalható méretű) hajóflottám lett
összeszedtem vagy huszat, ha valakit érdekel majd lövők róla egy screenshotot, nagyon csinosan néznek ki
az ostromnál, mire végre odajutottam, az volt a stratégiám, hogy teljes blokád alá vettem a fő szigetét (ehhez kellet a sok hajó, hogy minden partszakaszt le tudjak zárni, illetve még küldizni is maradjon pár, vagy ha valaki betámad), aztán szépen sorban elszedtem kereskedelmi épületeit és piacait, amikor már annyira nem maradt semmilye, hogy kénytelen volt feladni - pedig volt még pár nyersanyag termelő szigete, de a blokád miatt nem ment velük semmire. ez a rész viszont rohadt sokáig tart, aki türelmetlenebb, annak el fog menni a kedve tőle, most szolók. ez a 2070-ben jobban meg volt csinálva, ott legalább helikopterekkel szétlőhettél mindent a francba, bár az se volt gyors, de legalább nem volt ennyire istentelenül lassú folyamat. szóval fárasztó volt, de azért jó érzés győzni, persze most még meg kell csinálnom a gazdasági feladatokat, de így egyedül már nem lesz nehéz, enyém az egész szigetvilág
-
kacsyx
aktív tag
válasz
Capricornus #129 üzenetére
Sikerült, már csak annyi a probléma, nem számítottam rá, hogy egy szigetre nem lehet bármiből bármennyit építeni, így szét kell költöztetnem még több felé a birodalmat.
Be lehet úgy állítani a kereskedőhajókat, hogy egyik szigetemről A termék egy részét elvigye egy másik szigetre és onnan B terméket vigye visszafele? Automatikusra az egészet. Mert jelenleg elég sok időm megy el a hajók menedzselésére. -
kacsyx
aktív tag
válasz
Capricornus #129 üzenetére
Szuper, köszönöm a gyors választ!
-
Capricornus
aktív tag
Hali!
Venned kell magokat, amivel az adott növényre termékennyé tudod tenni a talajt.
Északi magokat Northburgh-tól, a délieket pedig Al Zahirtól tudod első körben megvenni.
Utána ha megvannak a magok, be kell őket rakni annak a szigetnek a warehouse-ába ahol az adott növényt termeszteni akarod és ott aktiválni kell. Utána a megfelelő farmok már termelni fognak. -
kacsyx
aktív tag
Sziasztok!
Hátha valaki még nézi ezt a topikot is
A gond a következő: sehogy nem tudok rájönni, hova tudok építeni silk (selyem) és wheat (búza) termesztéshez épületeket, mezőket. Fertilityről pampog egyfolytában, de nem megy sehogy sem termékeny talajt találni nekik.
A silket már telepítettem a nomádok öntözője köré, folyó mellé, természetes zöld területekre, egyik sem volt jó, mindig maradt az épület felett a zöld felkiáltójel.
A búzával ugyanígy, csak azt az északi szigeteken próbáltam.
Hogy kell termékennyé tenni ezeknek a földet? -
disco fever
csendes tag
sziasztok!
tud valaki segíteni ezekben?
1. a tournament arena nem ad honor pontokat. megrendezem a versenyt (vagy a kicsit vagy a közepeset), de a honor nem nő semmit. pedig lakosság is van rendesen a szigeten (kb 1000 patricius, meg az ennek megfelelő citizen és paraszt).
2. kampány módban nem aktív nekem a diplomácia gombja. ez így normális, vagy valamit rosszul csinálok?
előre is kösz!
-
nevo
aktív tag
válasz
TOTAL LOKI #125 üzenetére
Igen
-
TOTAL LOKI
tag
válasz
Capricornus #124 üzenetére
Lenne még egy kérdésem.
Szép kis településem van, de szeretném, ha nagyobb lenne. Ahhoz, hogy nagyobb legyen, ahhoz újabb piacra van szükség?
-
Capricornus
aktív tag
válasz
TOTAL LOKI #123 üzenetére
nm
jó sok ember kell a sajátjaidból és akkor el tudod tartani a nomádokat is
-
TOTAL LOKI
tag
válasz
Capricornus #122 üzenetére
Köszönöm, sikerült!
Bár, nem olcsó mulatság egy nomád falu fenntartása.
Kár, hogy népesség kell ahhoz, hogy fűszert lehessen termelni. -
Capricornus
aktív tag
válasz
TOTAL LOKI #121 üzenetére
Akkor vegyél majd presztízs tekercseket Lord Richard Northburgh-tól és vidd el Al-Zahirnak, utána majd tudsz építeni oriental épületeket is. Később meg minél több presztízsed lesz nála, annál több fajta épületet építhetsz. -
TOTAL LOKI
tag
válasz
Capricornus #120 üzenetére
Akkor megvan baki. Ugyanis sehogy se állok vele ilyen téren.
-
Capricornus
aktív tag
válasz
TOTAL LOKI #119 üzenetére
Presztízsed hogy áll nála? Elvileg ha az első szintet eléred, kapsz egy kis oriental kereskdő hajót, amiből tudsz építeni egy oriental kikötőt és utána tudsz nomád épületeket felhúzni. Legalábbis így emlékszem, már vagy fél éve nem játszottam a játékkal (sajnos).
-
TOTAL LOKI
tag
Capricornus
Persze, már beszéltem vele, sőt már kereskedtünk is egymás közt.
Xerxész
Már megvannak a magok, sőt, van egy olyan szigetem, amin ez terem.
Viszont, arra a szigetre már építettem egy falut - európai stílusút.Szerintem itt basztam el a dolgot.
-
Xerxész
őstag
válasz
TOTAL LOKI #113 üzenetére
Meg ugye ha nincsenek meg magok, akkor hiába a nagy terület, a nomád házak, ott bíz' nem fog neked fűszer teremni.
Megvan a szigeteden a fűszer magja?
-
Capricornus
aktív tag
válasz
TOTAL LOKI #115 üzenetére
Vele beszéltél már? Ha nem, akkor addig nem tudsz nomád épületeket építeni ameddig vele fel nem veszed a kapcsolatot.
-
nevo
aktív tag
válasz
TOTAL LOKI #115 üzenetére
Mert őket sivatagos jellegű területre kell telepíteni.
-
nevo
aktív tag
válasz
TOTAL LOKI #113 üzenetére
Létre kell hozni egy nomádoknak való piacteret és körbepakolni nomád épületekkel, amikbe majd szépen lassan bele is kötlöznek. Ezeket az épületeket az építési menüsorban egy turbános fickó alatt fogod megtalálni.
-
TOTAL LOKI
tag
Sziasztok!
Kb. 3 napja játszom a játékkal, és piszok jó!
Csináltam saját térképet, így saját szájízem szerint csináltam meg azokat a szigeteket, amikor magamnak akarok.
Egy kérdés: két települése van, mindkettő már falu, illetve a parasztok szintet léptek.
Most fűszerre lenne szükségük. Ehhez megszereztem egy ahhoz való szigetet, (ezen van az egyik település) illetve megvan maga az "alapanyag".
A kérdésem tehát: ahhoz, hogy fűszert tudjak termeszteni, nomád népi épület kell. Ehhez nomádok kellenek. Hogyan tudok nomádokat a szigetre hozni?
Köszönöm a helpet!
-
nevo
aktív tag
Amúgy ajánlom mindenkinek a figyelmébe eme remek kis oldalt.
-
nevo
aktív tag
válasz
- = Zk = - #109 üzenetére
Jó móka az is
-
nevo
aktív tag
válasz
- = Zk = - #107 üzenetére
és mi van a Velence kiegészítővel?
-
- = Zk = -
félisten
nyah...
szingli kipörgetve végre.. jöhet a 2070 -
nevo
aktív tag
válasz
- = Zk = - #104 üzenetére
Úgy hogy angolul nekem érthetőbb
-
nevo
aktív tag
válasz
- = Zk = - #102 üzenetére
A honosítás engem csak összezavart,
így maradtam a jó öreg angol beállításoknál.
-
nevo
aktív tag
Kihalt a topic, vagy már mindenki olyan profi hogy nincs szükséges segítségre
Most kezdem már sokadszorra a játékot, de még mindig nem tudom megunni, na és a grafikája mögé még sok mai game is elbújhatna. -
Puma K
nagyúr
Na... rájöttem mi volt a gond...
Marie d'Artois csak azt akarta, hogy az összes hajóját pusztítsam el Guy Forcasnak, én meg ehelyett le akartam "mészárolni" az egész szigetet amin Guy barátunk van... kezdhetem újra a küldetést (vagy nézek egy régebbi pályamentést), mert mint írtam leradíroztam az egész partszakaszt
és a szerzetesek által adott fehér zászlót meg oda kell adnom... Guynak... pedig úgy lezúztam volna
-
Puma K
nagyúr
válasz
Capricornus #98 üzenetére
Köszi a linket!
Nem volt kedvem olvasgatni és csak videót kerestem youtube-on de nem találtam semmi használhatót...
Idő közben rájöttem, hogy a katonai táborokat vízre is tudom tenni, de a vízből már nem tudom az ellenség szárazföldjére tenni a táboraimat.
Ott tartok jelenleg, hogy átmenekült hozzám a megsebesült Marie d'Artois hajóval, és kért, hogy pusztítsam el Guy Forcast. A térkép végénél tartok szerintem, mert már nem látok több küldetést sem mellék küldetést. Van még egy lehetőségem, hogy a szerzetesektől kapott fehér zászlót elviszem Guy Forcasnak, de azt nem akarom mert alapból unszimpatikus az a csóka, meg ha már megtámadt akkor én meg megsemmisítem, úgy is fölényben vagyok.
-
Puma K
nagyúr
Hali!
Hogyan tudok másik szigetet megtámadni?
A fő szigetemen van már 2 váram meg sok-sok katonai bázisom, van hajóm is szép számmal, de nem tudom hogy hogyan lehet másik szigetre átmenni és lezúzni az ott lévő ellenséget. Meg amennyire tudtam leamortizáltam a hajóimmal a part menni épületeit.
Üdv
Puma -
Capricornus
aktív tag
válasz
h.adam.92 #95 üzenetére
Lord Richard Northburgh-nál tudsz vásárolni tekercseket (amiről itt is szó van: [link]). Ha megvannak és elviszed őket hajón Grand Vizier Al Zahir kikötőjébe akkor tudod fejleszteni vele a kapcsolatod. Minél jobb haverok vagytok annál többféle arab épületet tudsz építeni.
-
h.adam.92
őstag
hogyan lehet tekintélyt szerezni, hogy nomádok jöjjenek a faluba és tudjak fűszert termeszteni?
-
h.adam.92
őstag
válasz
Capricornus #93 üzenetére
köszi
-
h.adam.92
őstag
üdv
ehhez nincs vmi magyarosítás, mint az 1701-hez?
-
Capricornus
aktív tag
válasz
Georgina14 #90 üzenetére
Hello!
"Town Acquisition
The “Town Acquisition” feature offers an alternative means of influencing the balance of power in Cities without having to resort to military means. In can be activated or deactivated in the game settings before each game.
Once “Patrician” level has been reached and Giacomo Garibaldi has been discovered, a new Town Acquisition tab is unlocked in both the Warehouse and the Marketplace menus. It allows you to influence the City council in both your own and enemy cities. Every settlement has 5 council seats, and a Key to the City. As City founder you automatically receive one of these council seats and the Key to the City. You may purchase additional seats to further cement your control over the City. Keep in mind that you require at least three seats in your own City to prevent others from taking it over!
The Venetian Attainment "Hostile Takeover" also lets you take over your opponents' Cities including all Buildings and Units. To do so you must buy at least 3 council seats and the Key to the City of the Settlement involved. Buying more than 3 council seats even reduces the price of the Key to the City. In your own Cities, at least, you should purchase the majority of seats to protect them against acquisition by other players."Magyarul szükséged van patriciusokra a városodban + Giacomo Garibaldi-val kapcsolatban kell lenned. Ha ezek megvannak, akkor az idegen városokban valamelyik warehouse-ra kattintva tudsz vásárolni széket, és 3 után magát a települést is meg tudod venni.
De ehhez emlékeim szerint iszonyatos mennyiségű arany kell.(persze ez a város méretétől is függ, de nem szokott olcsó lenni)
-
Georgina14
csendes tag
Sziasztok!
Játszott valaki a Venice kiegészítővel. Minden nagyon jó, csak azt nem tudom, hgoy idegen városoknál tanácsnoki széket hogyan tudok vásárolni. Hogyan tudom ezt a képességet megszerezni? Ha valaki tud segíteni, megköszönném..... -
FireKeeper
nagyúr
a dx10-es effektek illetve azt hiszem az élsimítás kikapcsolása megoldja a problémát már az alap verziónál is, de ha letöltöd és telepíted a legújabb patchet, akkor bármilyen beállítás mellett normális lesz a graf.
mod: kijött a játék kiegészítője venice néven, értelemszerűen velence-szerű városkákat építhetünk, ha minden jól megy akkor a hétvégén le tudom tesztelni. -
Puma K
nagyúr
válasz
FireKeeper #87 üzenetére
Azért gondolom hogy régebbi kéne mert pont hogy arra alapoznak hogy ezer játék van fent az embernek és azok már feltelepítették a maguk Visual C++-ját vagy mást. Szóval még próbálgatom.
-
Puma K
nagyúr
válasz
FireKeeper #85 üzenetére
Legfrissebb van fent. még a patch-et megpróbálom. Neked amúgy milyen Visual C++-jaid vannak fent?
-
Puma K
nagyúr
Üdv!
Ismét feltettem a játékot, csak van egy kis problémám vele.. Legelöszőr 64Bit-es Vistán próbáltam ki ott tökéletesen futott. Most hogy már jó ideje áttértem 64Bit-es Win7-re úgy gondoltam, hogy megint felteszem a játékot, mire ez a látvány fogadott:
Letöröltem majd feltettem a legutolsó DX9.c frissitést ami 2009-ben jelent meg. Utána sem változott a helyzet. Lehet fel kéne tennem régebbi játékokat amik feltesznek régebbi Visual C++-t? Jelenleg ezek vannak fent:
-
FireKeeper
nagyúr
értelemszerűen gabonafarmon, de nem minden szigeten tudsz gabonát termeszteni, a képernyű tetején meg tudod nézni, hogy a szigeten mit lehet. illetve lehet venni ültethető magokat, ami plusz 1 fajta termeszthető növényt ad a szigetnek.
ha megvan minden kritérium, az adót a legkisebbre kell csökkenteni és akkor előbb-utóbb jönnek. -
netboy
senior tag
2 kérdésem lenne!
Az egyik, hogy a Van ugye a paraszt utána jön az uraság vagy kik és azoknak az étrendjükben már gabona is van nem csak hal. Hogy tudom megtermelni a gabonát?
A másik pedig hogy az utána következő következő szintű embert hogy lehet a városommba csábítani? már mindent építettem de nem jön. -
lassus
csendes tag
Hellósztok!
Nem rég kezdtem a játékot, de kurvára tetszik
A kampánynak a 4ik pályáján járok, próbálom az összes sidequestet tolni, de sok nem megy :S a Scenariok meg nagyon jók, személy szerint ajánlom az Imperatorta General túl könnyű volt
Am ti használtok Gateway to the World felhasználót?Jah, és egyszer sikerült minusz 4000-ret csinálnom
azóta visszahoztam (3 óra alatt) +300-ra, elég nehéz volt, leromboltam a fél seregem, mert rájöttem h nem vagyok még "felkészülve" rá
-
picurkam
csendes tag
Anno 1404 a 7 palyan nem talalom a fekete gyongyot,megneztem mart a osszes regi var romot,de nem dobot ki semmit,kerlek segitsetek.
-
Calibos
addikt
Próbáld minél közelebb rakni s Storehouse-hoz az ültetvényeket, így a hordároknak nem kell nagy területet megtenniük. Tegyél alá kőutat azon gyorsabban haladnak. Ha öntözöl akkor használj ki minden területet. Egyébként a sivatagban ahol termékeny a talaj és nem kell öntözni vannak földrészek amik elvannak halva(nem sok van belőle szerencsére).
-
Finwe
őstag
válasz
FireKeeper #75 üzenetére
A kutak megvoltak, sok víz is volt bennük. Csupán egy óra kellett és újra rendesen termeltek.
Finwe
-
Finwe
őstag
És azzal mit lehet csinálni ha nem 100%-on termel valami? (fűszer farm)
Finwe
-
Finwe
őstag
Bazeeee, az volt
Minden szinthez külön levélkét kell neki vinni (megfelelő szintűt).
THX!
Egyébként kezd kicsit túl komplex lenni, nyugisabbra számítottam ebben a folyamatos játékban. Főleg, h a nyomi kalóz folyton sápol és még nem tudok hadi hajókat gyártani, h legyakjam
Azért egész jó, lehetnének nagyobb szigetek isFinwe
-
Finwe
őstag
Hali!
Folyamatos játékban hogyan lehet a sivatagi csókákat fejleszteni? Van mindenük amiket elő tudok állítani, a többit nem tudom mert nincs olyan épület. Elvileg diplomáciában kéne fejlődni de abból is mindig megcsinálom amit ad az őszszakállas csóka.
Finwe
-
Calibos
addikt
Hello
A 6-ik misszió-t csinálnám azaz a "caught in the fall". Sikerült valakinek megcsinálnia?
Undorító egy küldetésKibaszott köd miatt nem látok semmit. A lakosok kiakarnak költözni. Ide pedig kell a középfokú angol. Olvastam egy végigjátszást németül de ott néhány részletet kihagytak
-
Moren
csendes tag
Sziasztok,
Én a patriciánusokig jutottam, ott viszont megáll 400-nál és nem lesz belőlük több, pedig mindenük megvan, amit idáig megkaphattak. Persze sör, meg templom még nincs, de azok még nem is elérhetőek, csak 500 valahánynál lennének, de így nem tudok eljutni odáig. Nincs valami tippetek, hogy mit csináljak velük?
Köszi -
Amur
addikt
sorry,rájöttem,csak a "mesélő"-nek kellett leokéznom hogy vihetik..
erre nem is gondoltam.. -
Amur
addikt
új nekem ez,rögtön az első küldinél elakadtam,nem tudom hogyan kell elküldeni a katedrálishoz a 10tonna fát,hiába kattingatok a lord hajójára,meg a kikötői raktáromra,nem tudom összehozni,pedig már fullon a raktár..(40tonna)?
-
Lord Diablo
csendes tag
Ahol 940 patríciusnak kell lenni azt hogy kel megoldani. Mert nekem már 1125 patríciusom van és mégse tudok továbblépni azzal a küldivel.Egyszerűen még mindig ott van és nem tudok papírt gyártani. A segítséget előre is köszönöm.
-
FireKeeper
nagyúr
én is végigjátszottam a kampányt normalban, és a külön küldik közül is megcsináltam az electort, most a diplomatot nyomom, nagyon tetszik a játék, bár hosszú távon monotonná válhat, de olyan pihentető játéknak mindenképpen jó, nekem a zeus sorozat jut róla eszembe. a grafikája meg nagyon szép.
-
Tryme
csendes tag
hna osszejott
vegre /sot osszejott a 8 as is az volt az utolso
*ha valamiben elakadtok segite k szivesen
-
Tryme
csendes tag
Hello! Ottvagyok a 7 es chapternel es nem tudok indigot termelni mert nincs meg az arab palitol a prestigem vki segitsen lecci, elore is koszi ?
-
SabYan
csendes tag
Feljebb olvashatod a megoldást erre, de azért leírom még1x. Szállíts le az arab fószernak 10 war machine-t vagy valami ilyesmi neve van és ő legyárt neked néhány hajót, majd a térkép bal alsó sarkán lévő sereget verd le és az egyik hajó rakományában megtalálod a vas dobozt. Arra rákattintassz egy hajóval(felveszed a tengerről a hajóra) és aztán elmész az arab öreghez a kulccsal és a dobozzal. És happy end
-
KENKILL
csendes tag
Tényleg nehéz ez a küldetés, főleg angol tudás teljes hiányában... Kicsit már előbbre jutottam, de most megint elakadtam. Valamilyen Iron strongbox-ot meg egy kulcsot kér a szakállas hapsi. A kulcsot már megszereztem a homokviharos szigetről de az Iron Strongbox-ot nem tudom honnan lehet. Egész pontosan ez az a küldetés, jobb alsó sarkot nézzétek.
http://kepfeltoltes.hu/090802/anno444_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
-
SabYan
csendes tag
A hajóronccsal nem kell semmit csinálni. Oda kell menni a szigethez a zászlós hajóval, vagy egy akármilyen hajóval és csak rá kell kattingatni a szigeten található kis dobozokra(rakomány). Amint rákattintasz, a talált rakomány felkerül a legközelebbi hajódra. Ezt addig csináld amíg, meg nem szerzed a kulcsot, vagy amíg el nem fogynak a talált tárgyak. És a többit feljebb olvashatod, ha elakadnál.
Úgy látom, hogy ez a küldetés többeknek gondot okozott. Azért még tudnak újat mutatni a program készítők
-
Ivanka
csendes tag
Az V. küldetésben a viharos sivatag szigeten hopgyan lehet kibányászni a hajóroncsot??? Nem is enged partra szállni se.
Köszi
-
sillein1
csendes tag
Sziasztok
Egy nagy problémmámmal fordulok hozzátok. Windows-t kellett installálnom játék közben. Kimentettem becsülettel az elmentett játékokat, azonban mikor az Anno-t ujraraktam, betöltöttem a save games könyvtárba a kimentett file-okat, és el akartam inditani öket, akkor unkown profile hibaüzenetet kaptam és kidobott az egész játékból.
Most megint valami gond van az Anno-val, félő hogy ujra kell telepitenem, és megint elég messze eljutottam. Azt kérdezném, hogy hogyan lehet kimenteni az egész profilt.
Köszönöm szépen!
-
SabYan
csendes tag
Sziasztok!
KENKILL: A Szakállas ürgének ajándékot kell vinni vagy az ő tőle kapott küldetéseket kell megcsinálni
, így léphetsz nála szinteket és így tudod megszerezni az újabb épületeket. Ezt egy másik kikötőből tudd megszerezni(3 papírtekercs egymáson)
Amit Honour-ból tudsz megvásárolni.
Backrau: A patríciusok akkor költöznek be a városodba, amint eléred a megfelelő népességet. Illetve ha minden óhajukat teljesíted a Citizen-eknek(lakosoknak). Illetve ahhoz, hogy az épületek fejlődni tudjanak, kell fa és kő.
Nekem is lenne itt egy kérdés: Hova lehet textíl készítőt építeni? Miket kell biztosítani neki, hogy működjön? Mert csak a víz nem elég.
-
Backrau
aktív tag
Sziasztok! Több kérdésem is lenne. Most a gyerekes küldinél vagyok. 2-őt megtaláltam, de hol a többi? A másik: Patricianusokat hogyan tudok csinálni? Nagyon jó játék, de nehezen haladok vele! Kis segítséget kérnék.
-
KENKILL
csendes tag
Nem tudjátok valaki, hogy a kampány ötödik küldetésénél hogyan tudom elérni a második diplomáciai szintet a szakállas arab csávónál? A küldetés amit tőle kaptam, hogy legyen 940 Patrician, de már több mint 1000 van, mégis megmaradt a küldetés. Meg a délnyugatra lévő fickó ha jól értem három csatahajót kér de hiába küldök oda hármat mert nem történik semmi. Ötlet?
-
KENKILL
csendes tag
Hello, megint én!
Még mindig a negyedik küldetésnél vagyok, egyszerűen nem tudom, hogyan kell továbbjutni. Most már kicsit tovább jutottam, csináltam fegyvereket meg csatahajót, meg sokminden mást is. Most két küldetés van, a Familiar Surroundings-t nem értem. Ha jól értem meg kell győződjek hogy az út hozzá van kötve a kolostorhoz, de hát oda van kötve. Nem tudom mi a baj. Aki tud, plíz segítsen. A két küldetés (jobb alsó sarok):http://kepfeltoltes.hu/090726/screenshot0026_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/090726/screenshot0025_www.kepfeltoltes.hu_.jpg -
- = Zk = -
félisten
válasz
kovacsroli #48 üzenetére
Akkor jó!
-
kovacsroli
senior tag
válasz
- = Zk = - #47 üzenetére
kész, sikerült
-
- = Zk = -
félisten
válasz
kovacsroli #44 üzenetére
Itt a megoldás: kép jobb alsó sarka. [link]
Ha megvagy szólj, mert törlném az albumot -
- = Zk = -
félisten
válasz
kovacsroli #45 üzenetére
Követ termelni úgylehet, hogy kiválasztod a Stone..izét. (Nemtom a pontos nevét..
), és a Stone deposit közelébe teszed. Álltalában zöldre fog változni, és nagyobb ikonnal világít a csille ikonja...!
Ha nemtudod odatenni, mert pl sötétbe van burkolva, akkor kikell odáig építkezned. Erre jó a Small Warehouse... Azzal kiépítkezel addigra, hogy világosba legyen. Ennyi! Remélem menni fog -
kovacsroli
senior tag
ah basszus vki mondja el h lehet követ termelni, hova kell tenni azt a szart, mert így megálltam a játékkal:S
-
kovacsroli
senior tag
odamegyek hajóval, szerszámmal és fával a fedélzeten de nemtok építkezni
-
KENKILL
csendes tag
válasz
- = Zk = - #41 üzenetére
Én nem kaptam ilyen küldetést. A fő feladatban azt írja, hogy a megtalált gyerekeket vigyem a kolostorba, plusz, hogy csináljak egy 50%-os ültetvényt az egyik szigeten, de gondolom az nem főküldetés. Ja és kettőt találtam meg, úgyhogy még 4 van.
-
- = Zk = -
félisten
-
KENKILL
csendes tag
Sziasztok!
Nekem nagyon bejön a játék, elég nehezen igazodom ki rajta. A negyedik küldetésnél járok, amikor a 6 gyereket meg kell találni. Kettőt már leszállítottam, és valahol azt olvastam, hogy a kalózoktól ki lehet váltani őket, de nem jutok tovább. Már kaptam egy hajót a szultántól és felhúztam egy másik szigetet is, de nem tudom, hogy kell megcsinálni. AKi tud, plíz segítsen. -
- = Zk = -
félisten
Nah, ha nem haragszol meg, segítek énis
Tehát:
körözés: rázoomolsz a faludra, és szépen végigpásztázod, amignem rátaláls zaz emberkékre (katonákra). Könnyités, hogy kéken látható körvonala van. Ha rájuk kanyarodsz, sötétebb kék. ÉS ottkel balegérgombot nyomkodni. Hapedig megvannak, és bekerültek a kikötői warehouse-ba, vagy az adott ország góréja, vagy neked kell elszállítani. Ezt mutatja a játékszultán épületei: Álltalában amit kereskedsz az " anyaországgal" (Lord vki, nemjut eszembe hirtelen) tőle (is) kapsz Honour-t (Küldikért stb). Ebből X mennyiség összegyűlik, majd levásárolhatod őket. Álltalában a második sorban találhatók ezek a funkciók. Nem pénzel jelöli a fizetés módját, hanem zöld koszorú. Nah abból kell válogatnod. Álltalában rangnak megfelelően találod ott. De minél drágábbat tudsz vásárolni, anál jobban jársz. Ez egyfajta szerződés, papír arról, hogy mennyire vagy fax@ csávó.. Finoman szólva...
Az ikonjele pedig 4-5 tekercs, egy (kék?)szalaggal átkötve..
Ezzel szépen elhajózól a szultán állomásához, ha a közelébe érsz rögvest rádkérdez, amit zöld pipával aktiválhasz. és mutatja, mennyi a "preztizsed" az Ő országában....Remélem tudtam segíteni.
-
Backrau
aktív tag
Hali! Én még nagyon új játékos vagyok, de tetszik ez a játék. A küldetéseknél kiírja, hogy vkit köröznek a faluban. Hogy találom meg. Meg, hogy a szultán épületeit tudtjam építeni mit kell tennem. Egy rövid segítséget írjatok légyszi. THX
-
sagit
veterán
válasz
kovacsroli #34 üzenetére
huhh hülyeséget írtam
a terület növeléshez small market buliding.ot kell építeni... illetve marketplace-t
marketplac a lakosoknak kell, a market buliding pedig minden egyébnekszigeteket úgy tudsz hódítani hogy 1 hajóra felraksz pár fát meg szerszámot, odahajózol egy olyan partszakaszhoz ami "homokos tengerpart" és akkor a hajóra kattintva fogsz tudni építeni kikötőt ( a hajó jel helyén lesz az építés gomb)
ha nincs köved akkor kereskedj valakivel, valahonnan tuti tudsz venni majd...
-
sagit
veterán
válasz
kovacsroli #32 üzenetére
Nem a"kikötős" warehouse-t hanem a "sima" warehouse-t kell építeni minden felé, ha jól emléxem akkor az építési menüben, a felső sorban a 3. vagy 4. épület az.
Kőbánya nem mindenhol van, úgy tudod megnézni hogy a szigeteden van-e hogy a sziget neve alatt (fent középen) van hogy milyen növények teremnek meg az adott szigeten, ha a növények ikonjára rákattintasz akkor kirakja ikonokba hogy milyen ásványokat tudsz bányászni, és ha azokra is rákattintasz akkor oda ugrik a kamera ahol található...
huhh kicsit hosszú lett, de remélem érthető
-
kovacsroli
senior tag
áh nincs a szigetemen ilyen, nemtok micsinálni:S vannak baszott nagy sziklák de egyiknek se esnek neki az emberek:S
-
sagit
veterán
válasz
kovacsroli #29 üzenetére
szia
a beépíthető területet úgy tudod növelni , hogy ahová nem tudsz építeni teszel "warehouse"-t
akkor a kőbánya mellé teszed a kőfejtőt, már termelni is fog
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok!
nekem is elég fura, de tetszik a játék. egy dolgot nemtudok, azt hogy hogyan lehet a kőkitermelő üzemet működtetni
az oké hogy tegyem kő mellé, de a beépíthető területen csak kisebb sziklahegységek vannak, amikkel semmit nem kezd, ezenkívül semmi követ nem találtam. tehát az érdekelne, hogy hogy lehet ezt elindítani, ill az, lehet-e növelni a beépíthető terület nagyságát. Köszi előre is
-
sagit
veterán
válasz
- = Zk = - #27 üzenetére
-
sagit
veterán
válasz
- = Zk = - #25 üzenetére
No tehát....
"Guelphdon" szigetén el kell érni a "Nobelms" szintet...
Akkor fogsz tudni "War mashines workshop"-ot építeni, ahol le kell gyártanod 10 "War mashin"-t, amit el kell vinned "Grand Vizier Al Sahir"-nak, de nem a kikötőjébe hanem a hajógyárához ( a nyíl mutatni fogja)Ha ez megvan akkor ő gyárt neked pár csatahajót, és a térkép bal alsó sarkába állomásozó flottát kell megsemmisítened... ha az is megvan akkor valamelyik megsemmisített hajóról lepottyan a vasláda, és a tengeren 1 dobozba fog hánykolódni, amit összeszedsz és kész is
-
sagit
veterán
válasz
- = Zk = - #23 üzenetére
Akkor nézem is
-
sagit
veterán
válasz
- = Zk = - #21 üzenetére
"4.dik küldiben hol van a vasdobozka? A rézkulcs megvan már.
"
Akkor tehát mégse a 4. hanem az 5. küldetésben vagy elakadva.. még mindig hiányzik a vas láda? Mert akk megnézem...
-
sagit
veterán
válasz
- = Zk = - #15 üzenetére
A 4. Küldetés az ahol 6 gyereket kell megtalálni, arra gondolsz?
Mert most még egyszer lejátszottam... a végén 560-ból 530 pontot kaptam, 1 küldetést nem csináltam meg, de nem is adta be, lehet pont az volt az ami neked kell... ha nem a "6 gyerekes" pályáról van szó akkor mondd melyikről és csinálom is
-
sagit
veterán
A játék elején nem értettem a küldetéseket, aztán ahogy mondtad észrevettem bal oldalt a küldetés listát, ami tényleg sokat segít, angolul ha nem is alapszinten de azért kicsit tudok, a küldetések 95% át értettem, a maradékot meg lefordítottam
Ami elő hsz-ben van problémám pl, az is csak bénaság volt, értettem hogy a Kastélyt kell átalakítani raktárrá... de nem engedte, és azért nem mert volt már 1 a szigeten, leromboltam és jó is volt
- = ZK = - :meglesem hol is van ez a vas láda... mert elfelejtettem
-
Flame_
tag
válasz
- = Zk = - #17 üzenetére
Több embernek több kérdésére. Pl. az első bekezdés tulajdonképpen erre válaszol, ha úgy tetszik. Aztán az azt követő meg erre. Az utolsó meg mondjuk a Te legutóbbi hozzászólásodra lehet megoldás.
De sokat segít ennek eldöntésében a logikai kapcsolat
Ha van egy olyan kérdés, miszerint "Nincs valahol erről magyarnyelvű kézikönyv?", azzal talán valahogy kapcsolatba hozható a "nincs magyar olvassel belőle", mint válasz.
-
Flame_
tag
Tisztelettel, de ha egy szót nem ismersz sagit, akkor fordítsd le. Mindjárt könnyebben érti majd mindenki, hogy mire gondolsz.
Magyar how-to vagy readme nincs. Illetve ha már magyar akkor hogyan és olvassel
Angol van - a link kábé még 3-4 napig él majd, azután írj privátot ha kell.
Ha valakinek van kedve fordítani belőle magyarra játékostársainak, akkor szóljon. Összeállunk, aztán hajrá, csak lesz valami. Bár csöndben megjegyzem, hogy alapfokon angolul megtanulni sokkal egyszerűbb lenneAkkor nem lenne ugyanez a zavarodottság a következő meg a következő meg a következő játéknál is. Rajtatok áll. Én javaslom ez utóbbit hosszú távra.
Addig is amíg nincs howto vagy tudás, addig nagyjából minden kérdésre szívesen válaszolok. Ha tudok
Anno-val nem először játszom, és értés jellegű gondom még nem akadt a játékkal.
Pl. javaslom, hogy a minimap felett a bal szélen húzzátok ki a missziókat jelző kis várakozási sort. Amikor fölé viszitek az egeret, akkor nem csak kiírja mit kell, hanem szépen mutatja is a térképen alatta. Nagyon hasznos tud lenni, ha keresel valamit/valakit. Netán nem tudod hova kell vinni az adott dolgot. Satöbbi. Alul-felül ki lehet húzni nagyobbra a míves nyilakkal, és közte az elválasztó vonalat is lehet cibálni. Felül a sürgős értesítések vannak. Bal klikkre ráviszi a kamerát, jobb klikkre törli a sorból. Rámutatásra pingeli a térképen. Kicsit könnyebb vele hirtelen eseményekre reagálni, mint amúgy
-
sagit
veterán
válasz
- = Zk = - #13 üzenetére
A graf tényleg nagyon ott van, egy szavam sem lehet
Most hogy vége a kampánynak, már kezd ellaposodni, csak 8 vagy 9 küldetés volt nem is emléxem.... -
sagit
veterán
válasz
- = Zk = - #11 üzenetére
parszt-városi-patriciánus-tudós, ezek a fokozatok vannak
nomádoknál vannak parasztok meg városiak...nekem is max kivéve a vsync, azt levettem, bár neked nagyságrendekkel jobb a géped, még is beszaggad az fura :S
az a püspök lesz a főellen... a storyt nem naon értem, szar vagyok angolból, a küldetéseket se tudtam mindig egyből felfogni
a harc elég gyenga lett... de azért lehet kicsit zúúzni
bár a gazdaság fentartása inkább a nagyobb kihívás, meg az érdekes küldetésekmost a nem kampány pájákat nyomatom, pl 1iken az a cél hogy legyen 5000 tudós a városomba, az nagyon sok, nem tudom hogy fog sikerülni
-
- = Zk = -
félisten
Igen, lassan rájövök, hogy hogyan lehet az emberek kedvében járni. hogyan lesz a parasztból Városi, majd abbol vki.
Szeretem a stratégiát, de meglepett ez az Anno. Settlers 6 után igen érdekes volt
Igen, FULLHD-ba nyomom, de néhol nálam is beszaggat. Valszeg mert mindent abszolút maxra toltam! Lehet pár dolgot visszaveszek, nemhiszem, hogy ront a látványon.Harctól még szvsz messze vagyok. Most tartok a 3v 4.-dik küldinél. Vmien pirosruhás püsköb beszélt az intróban....
-
sagit
veterán
lejárt a limitem
am gondolom te Full Hd-ba tolod
, a monitorom nekem csak 1680*1050 et tud... de így is jó a grafja, (am ha tudna FHD-t akkor sem tudnám abba játszani a gyenge vas miatt
)
nagy városok felett eléggé belassulós néhha... -
sagit
veterán
válasz
- = Zk = - #8 üzenetére
a végére a pariciántusok után vannak tudósok...
nah azokat boldoggá tenni dúúrva.. simán el kél nekik egy 3-4-5 szigetes nagy gazdaság... hogy mindent amit szeretnének elő tudj állítani, illetve a nomádok nemeseinek is elég magas elvárásaik vannak, azt se piskóta kielégíteni...
ha odáig eljutsz h minden szinten tudsz építkezni, akkor egy olyan 60 épület simán van szerintem, és nagyon logikusan kell a gazdaságod felépíteni hogy az flottúl működjön
nekem nagyon bejön, régen stratégiáztam ilyen jót
(a tengeri csaták iszonyat gagyik, a hajók "egymásba" mennek és 10-15 hadihajó "mosódik" össze :S)
-
sagit
veterán
válasz
- = Zk = - #6 üzenetére
hááát nem tudom... kampány közbe jöttem rá a dolgokra... mediumba már menni fog jobban az tuti...
-
sagit
veterán
válasz
- = Zk = - #4 üzenetére
az biztos hogy másabb! de nekem bejön) nekem is ez volt az első anno-m de hamar "ráéreztem"
Ha valami nem világos, kérdezz és segítek
-
sagit
veterán
válasz
- = Zk = - #2 üzenetére
A küldetés közben megoldódott... le is pörgettem easy-ben, most jön a nehezebb fokozat, bár az uccsó pálya így is mocskos nehéz volt nekem
-
- = Zk = -
félisten
Nekem bejön a játék. Settlers 6 után eléggé fura építkezés rendszere van, de remélem idővel lesz segítség ehez is. Gondolok itt a honosításra pl.
Egyelőre építkezem, gyakorlogatok, de nemso ksikerrel... Eléggé szokatlan számomra!#1: Köszönet a topicért
-
sagit
veterán
Sziasztok....
Azért indítom a topicot, mert eddig nincs a játéknak,
Ez az első Anno game amivel nyomatom és nagyon tetszik
rögtön 1 kérdéssel is indítanék
megakadtam a game-be, van 1 küldetés aminél nem tudom mit kell csinálni
ha valakinek van tippje mit kellene csinálni ne tartsa magában
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nők, nőügyek (18+)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GQ50F-B - 27" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z370 i7 9700E 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM 690 III Corsair 550W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest