Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- MIUI / HyperOS topik
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- Hitelesített viszonteladói programot indított az Ulefone
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Raggie
őstag
Nna végre el tudtam indulni.

Hagytam a chain szinkronizációt a fenébe. Még a light mode-al sem szinkornizált le napok alatt.Most DwarfPool-on bányászok ethminer-rel egyetlen kis alulfeszelt R9 Nano-val.
Egész jó, 26 MHs körül kapar kb 150 W-os fogyi mellett.Ráadásul még nem is raktam át "compute" módba az AMD drivert.
Ez a compute mód hoz pluszba MHs-t vagy hagyjam a fenébe az állítgatást?
Azért kérdem mert minden nap mikor hazaérek persze leáll a bánya és játék a fő használat, és akkor nyilván ide-oda kellene állítgatnom ilyenkor. Ezt inkább csak akkor tenném ha van érdemi különbség!
-
Enter65
senior tag
válasz
wolfhgb
üzenetére
A Jaxx az egy szoftveres wallet. Amugy hiaba rakok fel kepet a config-start.bat-rol, nem latsz benne semmit. De rakok fel kepet az afterburn-rol, abbol tobb mindent latsz.(majd kesobb, mikor haza ertem)
Osszefoglalo, es ott talalsz par plusz infot, frissitve lett egy par napja.
-
wolfhgb
aktív tag
válasz
Enter65
üzenetére
Bocs, biztos alap dolgot kerdezek, de mi az a jaxx? Esetleg dobnal fel egy kepet a config es start.bat beallitasaidrol, h te milyen beallitasokkal tolod? Par nap utan kiproszalnam, h melyikkel erdemesebb akkor a pirgalas. A coinbase en mennyi ido eltelte utan jelenik meg a produktum a walettben? Mar, csak h tudjam, jol allitottam be a dolgokat, mert a winminernel ez rogton latszik ugye. Koszi az infokat, csipegetem a morzsakat folyamatosan, egyre jobban tetszik a dolog.
-
eTrade
tag
Igen, Pixel clock patcher szükséges, mert anélkül BIOS mod után akármilyen drivert teszel rá hibára hivatkozik, eszközkezelőben sárga háromszög, claymore meg nem látja a VGA-t és kilép.
Dr. Romano: Freki beállításokra majd este ránézek, de a venti 42%-on megy és a VGA stabilan 70 Celsius fokon áll.
-
AAntii
őstag
-
Enter65
senior tag
Ado, utalas, banki tranzakciok, NAV-os dolgokkal mint feljebb is irtam, menjetek at a masik topikba, direkt erre hoztuk letre, hogy ott lehesen megbeszelni! Ami ide vonatkozik ird ide, ami oda arra hivd att oda, es meg tudjatok beszelni ott is.
Koszonom!

-
szazbolha
addikt
válasz
demmer123
üzenetére
OK, ezzel egyetértek. Én is a paypal (viszonylagos) biztonsága miatt használom a winminert.
Hétfő estére belőttem az 5. bányagépemet is, és szerda estéig minden ment hiba nélkül.
Ma éjfél után 3 gépemen is megállt a winminer. Biztos volt valami frissítés. A gép nem volt kifagyva, csak a winminer lépett ki.
Na ez nagyon nem tetszett.... nem tetszik higy a nicehason lenyulták a pénzem, sem a hitegetés, hogy majd visszafizetik. De lehet én sem büntetem őket és 1,5 dollár/nap miatt visszatérek. Főleg a jó Crypto vonz.
Így megy ez.... -
demmer123
őstag
válasz
szazbolha
üzenetére
Tegyük fel hogy WinMinerel kb havonta keressek 15-17 ezret.
Nicehashal 20-25 kb.Most csak mondtam valamit.

WinMinerba az a jó hogy PayPalra tudom kérni (Nem fog feltűnni a Navnak)
Másik dolog ami meg aggaszt a Nicehashba ha havonta utalok 20-ezret a bankszámlámra az mennyire fog feltűnni a Navnak?.....
Tudom hogy 20ezer ft nem annyira feltűnő mint havonta 100-150ezer de akkor is parázzak azon legyek minden ki utalásnál hogy mikkor fog ki jönni a NAV?
-
demmer123
őstag
válasz
Skynet258
üzenetére
Na ki próbáltam a Nicehash-t.
Bő 1-1.5USD a különbség nekem.Ugyanazokkal a beállításokkal.
Nicehash
WinMiner
A kérdés az hogy mennyi haszon jön ha átutalom coinbasera és onnan bankszámlára.Szerintem ugyan ott jönnék ki mint a WinMiner---->Paypal -7-8%.
Egyébként itt a Nicehash-ba be sem tudom állítani hogy pl zec-zent bányászon?
Mert itt ahogy láttom mindent terhel.Mármint ha pl Zec-et bányászok ott inkább a core clock órajelét terheli meg. -
wolfhgb
aktív tag
válasz
Skynet258
üzenetére
Rosszul Írtam.
akar a villám berakni rá,
Coinbase nél azon akadtam meg, h ugye pl claymore nál hozzá kell adni az eth fiokod adressét a progihoz, h oda gyujtse az eth. namost, kimásoltam a fiokombol az adresst, beillesztettem ahova kell , aztán késöbb amikor újra beléptem a coinbase re, ranéztem újra az eth adressemre és más volt már a cimem. Ahányszor megnézi az ember mindig más és más. Ilyenkor mindig át kell írni ujra a progiba a cimet? vagy a korábbi cim is él olyankor? -
Skynet258
veterán
-
wolfhgb
aktív tag
válasz
Skynet258
üzenetére
Aki nem rendelkezik 3ds biztonságnak megfelelő bankkártyával, az csak shepa kiutalás formályában tudja magának kiutalni a penzt, annak a díja alkalmanként állítólag ennyi. Tehát csak úgy érdemes kiutalni, ha sokat összevársz, az meg sok idő és kockázat. Én 1080ti 6700k comboval winminerrel napi 4.5$ cirka, az megy mind $ ban a balanszomra, kiküldés paypal fiókra 7-8% ahogy látom, az akkor legyen kb fiokon 18.2$ az kiutalva számlára balansz árfolyamon számlán forintban 4500ft tisztán. Kb amennyivel többet hoz a bányász progi, az el is veszik a tranzakciokon, főleg, ha csak a shepa lehetőség él mint nálam, a cib es karimra sikoltozott a cionbase.

-
wolfhgb
aktív tag
válasz
Enter65
üzenetére
A clay dual, az a claymore progi ugye? Kicsit elakadtam vele az elején, közben nekiálltam a winminernek, ez megy, könnyebb a kezdőnek.
kicsit ugy tünt néhány hozzászólásbol, h jobban termel a claymore valóban, olvastam máshol is, de többet is vesz le tranzakciokért, vagy mi a tosz, ezzel a nyavajás coinbase el meg nem igazán tudtam zöld ágra vergődni, nem tudtam a karim hozzá adni, nem 3ds es, a coinbasen ha jól értelmeztem arfolyamrizikós a termelt mani amig ki nem utalja az ember, sepa kivéttel drága, csak nagy lovét érné meg egyszerre kivenni, kár, h paypal fiokra nem lehet, vagy van más olcsobb modja claymore bányászatnál a pénzhez jutásnak? Ha igen, megosztanád velem, Úgy, h nem mondom el másnak?
Mert az is tetszene, ha jó arannyal egyszerűen a pénzhez tudnék jutni. -
wolfhgb
aktív tag
válasz
demmer123
üzenetére
1080ti kari, cpu is dolgozik, 2napja megy, kb napi 5$ ahogy látom, 340w fogyasztás mellett. I7 a proci, ugy számolom az is hoz napi 0.6$ tisztán, ezért azt is dolgoztatom. zen és zcl van nálam is beállítva, na meg persze etn a proci miatt, viszont a benchmark miatt néha bedobja a gpu ra is az etn t, most ezt akarom kiokumulálni, h hogyan tudnám kizárni a gpu bol az etn lehetőség választását. A gpu clock 2000mhz kőrül mozog, a ram orajelét visszavettem a gyári értékről 500 al, ami csak 10 h/s et számított. A tdp t nem huzhatom 80 alá, mert elkezdi visszavenni az orajelet, hőfokom így 52 fok, ami szerintem jó lesz, a h/s em pedig 720 körül mocorog. 7-9% levesz még a balansz dolláromból, ha dollárban utalom ki paypal fiokra a manit? Tehát, ha kidobok 20$ a fiokra, cirka 18$ fog érkrzni rá akkor is, ha nem váltja forintra a fiok?
-
Skynet258
veterán
válasz
demmer123
üzenetére
Mármint 3000 Ft ha kikérsz Coinbase-ről EUR-t? Mert én a múltkor direkt kipróbáltam, kiutaltam magamnak €18.56-t (Coinbase szerint ez HUF5,786.00), amit egy az egyben megkaptam a számlámra, a bank levont 633Ft-ot (AD-Nostro díj EUR címen).
Vagy én értek félre valamit ami mindig ott van.

És viszonylag gyorsan össze is jön a zsebpénz (mert ez tényleg az ahogy én játszok vele):
Ryzen 1600 (kb. napi 1 dollár)
RX480 (kb. napi 3 dollár)Cirka 10 dolláronként kint van a Nicehash wallet-ben, onnan meg ugye minimum 20 dolláronként mehet a Coinbase-re. Ott a váltás miatt BTC-->EUR leszed cirka másfél eurot.
Nagyjából 5 nap alatt lehet tehát ezzel a minimal setuppal kiszedni 5000 pénzt, mínusz egy ezres a fee-kre, az 4000. Na és még ebből lejön a villany mit tudom én mennyi. Mondjuk, hogy a havi PS4 játék ára összejön, nekem már erre jó.

-
aleister
veterán
Srácok, a táp szinkronizáláshoz a szinkronizáló áramkörön kívül kell bármit tudni?
Vagy szimplán elég, ha bedugom az elsődleges táp egyik molexét bele, valamint a másodlagos táp ATX 24 pinét, és ennyi? -
zsolti_20
senior tag
Jó estét!
Egy barátomnak van a munkahelyén egy régebbi melós PC amit betudna fogni bányászatra, szval a villany ingyen lenne.
A probléma hogy ebben a régi PC-ben egy GTX 275 van. Lehet valamit termelni ezzel? Vagy teljesen felejtős? Pár ezer ft hasznos is több a semminél, legalább lesz értelme a 0/24-ben való futásának.
-
Zoli986
tag
Asus 1050ti power limitet lehet 70% alá vinni valahogy?
Az afterburner 70-et enged csak. -
eTrade
tag
-
-
demmer123
őstag
-
eTrade
tag
válasz
Dr. Romano
üzenetére
A végén nálam a AMD Blockchain Driver segített. Elsőre lefuttattam a Display Driver Uninstaller-t (DDU), utána ment rá a Blockchain Driver és az AMD/ATI Pixel Clock Patcher... BIOS mod már rég megvolt.
Most már büszkén jelentem a hash rate: 27.7Mh/s !

-
szazbolha
addikt
válasz
wolfhgb
üzenetére
Nekem ez eddig nem okozott gondot, sőt annál a gépnél nem is állítható, ahol minden 1060 riseren van.
De minden infót el kell raktározni, mert egy nagy szívásnál mindet végig kell próbálni.Winminer: A bencmark vagy expressz, de jobb ha kézzel van fix értékre állítva, akkor nem is benchmarkol. A 24 órás üzemmód nem tudom melyik
-
wolfhgb
aktív tag
válasz
szazbolha
üzenetére
Mar, ha ujat mondtam egyaltalan.
A benchmarkot erdemes hagyni a default modban? Eleg surun, kb fel orankent leallitja a kaparast es torpol, h mi a jobb. 2 ot hagytam bent neki, a ZEN t es a ZCL t, ilyenkor erdemesebb atrakni 24 oras modra a keresgelest, h ne alljon meg annyiszor kutakodni? -
Enter65
senior tag
válasz
dvd_R+
üzenetére
Így mennyi most a hőfokod? A memória frekit húzhatod feljebb ameddig stabil marad a rendszer. Aztán emelheted a core frekit is szintén addig ameddig rendben megy. Ha megvan minden akkor látod mi a max amit bír a kártyád.
Azért csinálj profilokat, hogy ne keljen az elejéről kezdened...
-
Enter65
senior tag
válasz
Hack3er
üzenetére
Ezt inkább a másik topikba beszéljétek meg!
Köszi!
-
demmer123
őstag
Végre beállt a ZEN értéke.WinMiner 2,8/3,0 USD ír.
Remélem így is marad.

-
wolfhgb
aktív tag
winminernél van értelme a memoria tuningnak? ZEN, ZCL,ZEC nél próbáltam, konkrétan semmit nem változik a h/s érték ha +500 on megy a ram, sőt akkor is annyi, ha -500mhz re rakom az alap orajeléhez képest, csak a gpu clock ra változik a teljesítmény. Melyik coinoknál lényeges a ram sebesség?
-
Enter65
senior tag
-
Hack3er
őstag
Lenne egy kérdésem:
Akkor ha csináltatok 3d secure kártyát/ számlát a kh-nál, akkor sepa utalás nélkűl tudok majd eurót kiutalni a coinbase-ről? -
dvd_R+
őstag
válasz
Enter65
üzenetére
Rendben pillanat és megcsinálom
De akkor a fentebbi kérdésre az a válasz hogy zcash-t így farmoljak ? nem kell nicecash, vagy bármi más ami ettől jobb, ez a legjobb választás? illetve a másik kérdés hogy jelenleg nekem csak binance regisztrációm van és ott van zcash adress-em ha azt adtam meg a start.bat fájlba oda eltudja küldeni ? vagy valami más féle wallet szükséges hozzá ? -
dvd_R+
őstag
Üdv mindenkinek (megint)
Nicehash-el kapcsolatban az lenne a kérdésem hogy ott nem a legjobb bányászni ugye? Most olvasom hogy elvileg úgy működnek hogy nekik bányászok és ők szabnak egy árat hogy mennyit fizetnek érte btc-ben amit x időnként tudok withdrawolniHa farmolni szeretnék mivel is lenne ideális Zcash esetében ? mint fentebb írtam jelenleg hogy legyen valami alapfogalmam mielőtt nagyobb összegeket invesztálnék a bányászatba, a saját gépemmel szeretném elkezdeni tapasztalat szerzésként tehát az itthoni pc-m-el jelenleg egy Msi Gaming X GTX1080 8GB vga-m lenne
Most ez a videó alapján [link] a nanopool oldalon és azon belűl is a EWBF-t választottam (nem tudom hogy ez jó e vagy mást kellene) a videó alapján csináltam meg
Illetve fentebb szazbolha fórum társ ajánlásával a vga-t húztam +150gpu és +500mem illetve a power limit nekem 100% -on volt de ő azt írta hogy 65-75% legyen a tdp tehát lejeb vettemJelenleg így néz ki a dolog ez így okés? vagy valamit máshogy csináljak?
Illetve jó ez a EWBF ? vagy használjak mást?

-
wolfhgb
aktív tag
válasz
szazbolha
üzenetére
Ezeknel a coinoknal szamit a memoria sebessege? Mert ugy latom probalkozasok utan, h kb semmivel nem valtozik egyik coin nal sem a h/s ertek, ha felhuzom +500 al, de meg akkor sem ha a gyari ala huzom -500mhz el. De gondolom a memoriak homersekletet azert befolyasolja nem? Vagy melyik coinoknal szamit a memoria sebesseg?
-
Dexar007
veterán
Ezt meg nem lattam,de jo: [link]

-
AAntii
őstag
válasz
fogtunder
üzenetére
Felelősség az van, az, hogy ezért el lehet e őket ítélni, megint más kérdés. Gondolom a hazai kiskereskedő úgy van vele, hogy eddig eladott havonta 100 darab videokártyát, de ebben a hónapban esélye sincs erre, mert eleve csak 50 érkezik, akkor a haszonkulcsot a kétszeresére kell emelnie már csak ahhoz is, hogy szinten tartsa a profitot. De ezt csak gondolom, sajnos még nem sikerült olyan dologba belenyúlnom, ahol a kereslet többszörösen meghaladta volna a kínálatot.
Az pedig külön érdekes, mikor a legnagyobb nepper picsog a fentebb említett topikban az esetleges adócsalás miatt, vagy pedig az árak miatt az, aki pont egy hete adta el 200 ezerért a korábban 145-öt érő 1080-at a kialakult piaci helyzetre hivatkozva. Így megy ez, ha a pecsenyéd megsült utána lehugy**zod még a tűzrakó helyet is, nehogy már másnak is jó legyen.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
AAntii
üzenetére
szerintem nincs itt semmilyen felelősség az ő részükről. a kínálat és a kereslet mindig a megfelelő árponton fog nyugalmi helyzetbe kerülni, magyarán a piac beárazza a termékeket. ha ennyiért lesz akkora a kereslet, mint a kínálat, hülyék lennének olcsóbban adni, én se tenném. minden annyit ér, amennyiért megveszik az emberek.
-
AAntii
őstag
válasz
CoDWaW07
üzenetére
"Egyébként nekem is nagyon sokszor pont ugyanezek a gondolatok jutnak az eszembe."
Az vajon még nem jutott az eszébe, hogy a gyűlölködés miatt ilyen nyomorúságos az élete?
Minden egyes ilyen cikknél ez megy, a videokártya gyártók és azoknak a forgalmazóknak a felelőssége fel sem merül, akik másfélszeres áron adják a cuccot. -
wolfhgb
aktív tag
Egy kis segitseg kene, olvasgattam vissza, de nem tudom meddig kene. Na szoval, huznam a karim, egy nvidia volna, afterburnel beallitom azt az erteket, amin tegnap egesz nap mukodott, mondjuk akkor is sokadszorra, a memoria orajelet valtoztatja, a gpu viszont mindig marad alapon. Mi a villamot csinalok rosszul? Tegnap ment szepen a +150mhz en, termelt kb 24 orat 740h/s el, most meg hiaba aplizom le az afterburnert, minden beallitas ugyan az mint tegnap, megis gpu clock alapon terhelesen, 600h/s en dolgozgat, hofok 41 fok, power 45%, mikor 80% van neki beallitva. Mi a tosz lehet, amit nem jol csinalok?
-
AGE-T
őstag
Nem az itteni emberek miatt (gondolom), repül el a vga-k ára, hanem azoktól, akik 1000-2000 db. -os rendeléseken vannak túl.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
mZoleee
üzenetére
én azt nem értem, miért gondolják az emberek azt, hogy mi örülünk a magas VGA áraknak. kicsit mondjuk tényleg, mert legalább a nehézség lassabban nő, de ahogy játszani se akarok drága kártyát venni, bányászni se.
plusz, amikor én vettem kártyát, ugyanúgy tudott volna bárki, két hete van ez a helyzet, komoly kétségeim vannak, hogy a rinyálók 100%-a venne most VGA-t, ha decemberi árak lennének. -
warcat
veterán
Közben, táp beszerzése: amazon legalább nem szívat listázva felejtett/"majd érkezik" termékekkel, az eredetileg jan. 28 raktárra ígért Corsair HX1200i-t pedig még az éjjel feladták, a követő szerint már Bécsben van a csomag.
-
-
Yany
addikt
Ne jogsit, inkább személyit vagy útlevelet fotózz + a minőség is nagyon fontos. Ha gagyi webcamed van, inkább telóval csináld, általában sokkal jobb a minőségük. Figyelj a háttérfényre és az arcod képen való elhelyezkedésére. Fontosak az apró részletek, törekedj az éles képre. Nem emléxem, hogy a GDAX kéri-e a feliratozott cetliket a kézben, de ha igen, akkor nagyon fontos, hogy a betűk jól olvashatóak és élesek legyenek. Ha pedig minden fasza, akkor is időbe kerül. Extrém sokan regelnek mostanában, alig győzik, így aki kicsit is béna fotót küld, egyszerűbb nekik visszadobni vagy elodázni kisebb forgalomig, minthogy variáljanak a többi kismillió reget feltartva...
-
tisn
veterán
gdax mi az istenert nem authentikal? jo minosegu jogsi kep elol/hatul, webcames foto rolam (eleg sz@r, de felismerheto), megsem megy
-
szazbolha
addikt
válasz
dvd_R+
üzenetére
Szükséges OC-zni: kiinduló értékek: gpu +150, mem+500, TDP 65-75% ahol neked a legtöbbet hoz, (fogyasztást mérni kell)
ZEN, Zcash 520-540 Sol/s
A bevétel árfolyamfüggő. Most 750 Ft/nap, de volt amikor 1000 felett volt. (4 USD) ebből jön le az áram díja kb. 200 Ft. Most nincs rajta fogyimérő, de kb 200-220W lehet falnál. Goldos táppal. -
dvd_R+
őstag
válasz
szazbolha
üzenetére
Tudnál esetleg pontos adatokat úgy mindenről megosztani ?
csak hogy jobban láthassam mire számíthatok, gondolok itt 1080 típusra van e overclockolva és ha igen milyen progival és hogyan mennyire van meghúzva ? mennyi farmolás alatt az átlag fogyasztás zcash zcl zen ezekből melyikből mennyi a /day profit és melyiket mennyi mhs el tudja farmolni ? 
-
mepet
addikt
Az új AMD driverekkel nem megy 6 kártya Win7 alatt. A régi (RX4xx szériához készült) driverekkel menne (persze ekkor csak RX4xx kártyáid lehetnek, az RX5xx-et ezek nem viszik), viszont azoknál még ott van a DAG bug, így alacsonyabb a hashrate, mint a blockchain driverrel. Illetve ez sem igaz ugye, mivel a Win7-es blockchain driver bugos, így hackelt drivert kell ehhez használni. Szóval 5 kártyával (öt, nem hat!) Win7 alatt hekkelt driverrel és 6xGPU_mod-dal el lehet érni olyan állapotot, hogy kép ugyan nincs semelyik videokimeneten, de a teamviewer működik. Ami buktató, az az, hogy a megfelelő sorrendben kell futtatni az atikdmpatchert és a 6xGPU_mod-ot, és én sem emlékszem erre a sorrendre... Van fél éve egy ilyen ideiglenes rigem, de semmi értelme az egésznek, egyszerűbb és 6 kártyával is simán megy a Win10, ráadásul sem hekkelt driver, sem 6xGPU_mod.
Win10-hez tipp: H81 PRO BTC-nél azonnal kapcsold ki a windows frissítést. (És még a 6xGPU_mod sem kell, ez a win10 nagy előnye!)
Egy utolsó tipp: ne élesztgesd kártyánként, mindet dugd be, DDU safe mode, eztuán szépen látszania kell a 6db Ms basic Adapternek (Vagy lehet más fajta microsoft által aláírt ad neki a windows, tökmindegy a lényeg, hogy 6 ugyanolyan kártya lesz felkiáltójel nélkül!) majd jobbklikkes driverinstall az előre kicsomagolt driver tallózásával. Ennek a módszernek számos előnye van: a hardver (pl riser) hibát azonnal kiszűröd, nem kevered össze a hw és a driver hibákat, gyorsabb a telepítés, stb...
Driver előkészítés a jobbklikkes installhoz: a letöltött driver.exe file-t elindítod, elindul egy kicsomagolás. Amint annak vége, elindul a telepítő. Ahogy a telepítő elindul, bezárod, és kész, szépen ott lesz minden szükséges cucc a C:\AMD\ könyvtárban.
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Eladó Konfig I5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX5700XT 8GB!
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 192SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Miért akarsz kártyát hozzáadni Coinbase-en? Venni akarsz?
Bankszámla szám kell és ennyi.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)