Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Macrodroid
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
subaruwrc
félisten
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
olvasd el a topik címét kezdésnek.
bitcoin meg dash minerekkel nem sokra mész itt. -
Láttam itt valaki beszúrt egy internetes bank kártyát amire tud BTC-t ETH-t tölteni. Ezekről van tapasztalat?
-
-
CoDWaW07
őstag
-
varmi2
nagyúr
válasz
fireman123
üzenetére
Ilyen nincs, hogy visszafele hogy alakultak a viszonyok. De nvidiaval Equihash alapú coint kell bányászni.
A whattomne utolsó oszlopát ha nézed van current, 24h 3day 7 day, tehát max 1 hétre visszamenőleg tudod összehasonlítani a coinokat, az épp aktuális legjövedelmezőbbel. Hosszútávon, gyakorlatilag mindegy mit bányászol, mert minden coinnál van időnként pumpa, és ha akkor eladod, akkor jársz a legjobban. Vagy akkor váltod át btc-be bch-ba, eth-ba. -
válasz
fireman123
üzenetére
Kit érdekel, hogy 2 hónapja mi fizetett a legjobban?
napról napra változik.
6x1070Ti szépen fog hozni (fogyasztásban is). Vagy rátolod fixen a zcl-t valamelyik ajánlott programmal vagy nicehashnek használod a legacy minerét, ott benchmarkolhatsz és annak megfelelően belőheted, hogy melyik algok között váltogasson ami épp a legjobban termel (vagy lefixálsz egyet). -
fireman123
őstag
Sziasztok,
Kezdő vagyok (vagyis még csak leszek, jelenleg beszerzés alatt a hardver), ha hülyeséget kérdezek nézzétek el nekem.
A wattomine.com oldalon ugye összehesonlítható az egyes coinok bányászatának jövedelmezősége az adott pillanatban számokban, kérdésem az lenne, hogy van-e olyan oldal esetleg ahol ezt visszamenőlegesen, nagyobb időtávban is meg lehetne nézni mondjuk diagramos formában, hogy az egyes coinok bányászatának jövedelmezősége hogyan változott egymáshoz viszonyítva? ...vagy esetleg önmagában coinonként is a változást diagramon?
6 db 1070TI kártyás rigem lesz, ismerősöm ZEC-et bányászik és nekem is azt javasolja, ...már egy ideje nézem a fenti oldalt és nekem úgy tűnik, hogy a BTG illetve a ZCL szinte mindig jobban hoz mint a ZEC, .....ezért lenne jó egy visszatekintő diagram hosszabb távra, hogy könnyebb legyen választani.
További kérdésem, hogy egyik coinról egy másikra történő átállás mennyire macerás ?(nem én fogom kezelni a riget, hanem az említett ismerős
, ...legalábbis amíg bele nem tanulok) 
-
ShiberMonkey
senior tag
Amúgy Ti mit bányásztok ilyen milliós gépekkel ?
Csak mert 3500 €- ért lehetett venni Antminer A3-mat (Sia coin) 815Gh. Meg L3+ is. Szerintem ezeknél profitálóbb nincs. -
LógaGéza
veterán
válasz
Vigilante
üzenetére
Én ezt használom lassan egy éve, sose volt bajom vele: ScreenOff - Apple Thunderbolt Displayen nincs kikapcsgomb... Vicc...
Ha ingyenes Teamviewert használsz, és pont mielőtt bezárod rányomsz erre, akkor a TV felugró ablakja se kelti fel.
Ferdzsoo
Diffet a pool adja. Egyes pooloknál (ETN-nél eddig mind olyan amit használtam) attól is függ, hogy milyen porthoz csatlakozol. Viszont ha a configban a usermező végére egy . után odaírod a diffet, akkor elvileg fix lesz - bár ez is pooltól függ.Pl. Hashvaulton ez így hangzik:
"user" : "etnkNn2AnE6ThcxN6QMdGqeQ1eFjboGUuC47dawvyVpUNtr6mZ7ABCAhG9t1NDPBP384CYxH7sTbMG56BzA77SH52hFztFNrni+10000",
- így fix 10000 a diff.[ Módosította: radi8tor ]
-
Janou
őstag
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Mi amúgy a normális érték? Nyilván a 0 de mi az ami még belefér? Napi 1?
-
Janou
őstag
válasz
Dr. Romano
üzenetére
51, 11, 20, 33, 40, hmmmm és van az egyiknél sok1000. Akkor ott lehet lejjebb kellene venni az órajelekből.
-
Bányászati szempontból számít ha a kártya PCIE 4x , 8x vagy 16x -en megy?
-
AAntii
őstag
Akik rx kártyákkal bányásznak a memória feszültségét hány mv-tal állítják alacsonyabbra?
-
Danex
addikt
Komplett RIG-em misiért vihető
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
alienpapa
senior tag
Ehhez mit szóltok?
-
Darthforce92
tag
Ha kis zchasemet (0.032) szeretném beváltani. Hol érdemes? Poloniex, bitrex, krakenen mind átmenetileg szünetel a regisztráció vagy az igazolás. Coinbase-ről már ki tudnám utalni az eth-t.
-
sanzi89
addikt
Szerintem ez a mostani árakhoz képest nem rossz vétel:
-
Janou
őstag
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Jézusom!
Ez komoly? Nem akarom elhinni... -
Dexar007
veterán
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Ha megveszik ennyiert,akkor miert ne? Marpedig biztos talalnak egy ket embert.

-
Dr. Romano
veterán
A nap poénja. Jót nevettem (főleg úgy hogy kevesebb mint egy hónapja 82-ért vettem).
-
Ferdzsoo
addikt
Aki cryptonight-al bányászik (cpu) mennyi a diff? Ezt a 20000-et nagyon magasnak tartom, van hogy 20 percig nincs share... 500h/s-nél. ill. nemigen találom hol lehetne ezt állítani xmr-stak-nál.
-
Mosqu!to
addikt
-
shteer
titán
válasz
Tilos az Á
üzenetére
Mert ki ő és mi köze a topikhoz?
-
Vigilante
őstag
http://kev009.com/wp/projects/lcdoff/
Aki saját mindennapi használatban lévő gépével bányászik. Ezzel azonnal kikapcsolja a monitorba menő jelet, így azonnal a lehető legmagasabb hashrate-en fog menni a bányászat.
Majd egy egérmozgatással vissza is kapcsol a monitor.
(Valamiért a firefox vírusnak jelölte pedig teljesen tiszta a file.) -
sanzi89
addikt
Sajna nincs. Én is csak egyet tudtam megkaparintani, még 3 héttel ez előtt rendeltem.
@Smithy87
Nekem fogyasztás másodlagos:
PW limit: 90%, Core: 2025 MHz, Mem: 4200 MHz, Temp: 56C, Fan: 70% Sol: 315 Sol/W: 2.96
Klimatizált szerver teremben, zárt gépházban van elhelyezve. -
Sziasztok,
egy Asus Dual RX580 O4G OC -vel érdemes bányászni vagy inkább a 8gb-s változat kellene belőle?
Mennyivel rosszabb a hűtése mint a ROG-STRIX változatoknak?
Mennyit lehetne kb kihozni belőle?Köszi,
MZ -
Tilos az Á
tag
Milyen feje van...
Asszem nekem is ilyen fejem lenne, amikor ép félmilliárd dollárt buktam.

-
sanzi89
addikt
válasz
sanzi89
üzenetére
Megvolt a gyors teszt, az általam vásárolt Gigabyte GTX 1060 WINDFORCE OC 3G kártya Samsung ramos. Még nem foglalkoztam optimalizációval, de +900-at bír a memória (+1000-nél kifagy), ekkor 24 ETH alatt. Ami meglepő, hogy +200 GPU +400 memória pedig már 315 Sol/s-et hoz ZEC-ben. VRM-en külön borda, amit részben fúj a ventilátor is, memória is közvetlen hűtve, én ajánlom. Sajnos neten olvasni, hogy szerelik Hynix rammal is, így sajna bármi előfordulhat.
-
Belefutottam egy par rossz# riserbe... Atforrasztgattam stabot csereltem rajta, majd kabelt. Mint kiderult a kabelekkel van gond... Ha valakinek van rossz risere, lehet csak egy kabelcserevel megoldodik az egesz.
-
-
czpitti
senior tag
válasz
Darthforce92
üzenetére
Minden kártyának más a tuningolhatosága még azonos tipusok esetén is.Amugy az xfx-ek kb 13-at mennek eth-n.Az asus strix evoknak meg semmit nem használ a biosmod 12.8 helyett mennek 13.5-et( ha valakit érdekel vagy érint az evo)
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Dexar007
üzenetére
ja, elég egyértelműen a memória az oka, nagyon szépen skálázódik, ahogy megyek fel a sebességekkel, csak a nagy részénél 2080Mhz a teteje, amit még stabilan elvisz. egy van, ami bírja 2100 felett, az belenyal a 29MHs-be.
sajnos nincs nagy szerencsém a VRAM lottóval, de mondjuk a 1060-nál annyira nem zavart, mert Equihash alatt így is elég jók tuningolva és azt sikerült elraknom egy olyan helyre, ahol benne van a bérleti díjban az áram.
-
czpitti
senior tag
válasz
Darthforce92
üzenetére
biosmod,ddu blockchain fel,majd huzgál.win update kikapcsol.ab 4.4 betaval természetesen.
-
Darthforce92
tag
Sziasztok! Megjöttek az xfx rx 560 as kártyáim. Eth alatt mindössze 8 mhs-t hoztak. Msu afterburnerrel picit húzva a memórián 9.9-t Mi lehet ennek az oka? A leglassabb 560d-k is tudják a 10mhs-t. Ötletek? Legfrissebb drivert raktam fel. (A monitor az alaplapiról megy mert nincs átalakítóm hozzá. Jah és micron ramos )
-
X Factor
addikt
Sziasztok egy technikai kérdésem lenne.
Van 1 rig, 6db 570-es benne. Átalakitott szerver táprol uzemel, kegyetlen hangja van, sajnos igy nagyon ott nem maradhat, ahol van.
Még futok vele egy próbát, mert egy előző tulaj a táppal kapcsolatban azt mondta, hogy hagyjam futni, 5-10p múlva elcsendesedik, csak munkaidőben erre nem volt lehetőségem, ettől függetlenül is cserélném, mert ha máskor vmi trigerreli és megint sűvit mint vmi ipari porszivo az szivás.
006c-s riserek vannak 6 pinnel. Így olyan táp lenne jó amin ugye van 12db, no ezeket most nem lehet kapni, Ígyis az egyik utolsó cm 1200v-t vittem el.
Ellenben sikerült szereznem egy add2psu-t, Így opció lett a 2táp, sőt ahova ez a megoldás kerül ott 5db kártya lenne végül. Ellenben a 10 csatit is nehezen hozom össze, mert semmin nincs szimplán 6db, a 2*4 kevés, annak meg h. veszek egy 850-eset, majd vmi picit mellé, nem látom értelmét. Ti, h. csinálnátok, 2 sima 600-as, és a hiányzó 6pineket toldani?
Ez esetben a tápból kienő 6 pinek menjenek a kártyátba és a riserre meg menjen 3-2 felállásban sata-6pin atalakito?
-
mepet
addikt
a hardverpiaci helyzet fokozódik!
2 hete áll itthon 6db kártyám, mert nem tudok venni értelmes áron alaplap+proci kombót. Először elfogyott minden szóba jövő alaplap. Majdnem egy hét után lett alaplap, ide is ért végre (H81 PRO BTC), viszont most a legolcsóbb 1150-es proci éppen nem 10ezer, hanem 35ezer Ft...
-
shteer
titán
szerintem nem a riserekkel lehet gond, hanem a gyenge átalakítóval és a vékony tápkábellel. nem tanács, csak magánvélemény
sata > 6pin kábelből is tapasztaltam melegedős és nem melegedős példányt. én az átalakítókat kerülöm, ezért is tetszik a korábban linkelt 103C riser
-
sanzi89
addikt
Ha nincs durva fogyasztás minden VGA-hoz kell venni normális 6/8PIN-es elosztót. Nekem az RX560-asok mennek így. Ennél van olcsóbb is eBay-en, de én pont ezt vettem, és teljesen normális minősége van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Vicces képek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Linux kezdőknek
- Macrodroid
- iPhone topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Nyáron jön az AOC új, legfeljebb 720 Hz-re képes monitora
- További aktív témák...
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- Intel Nuc M15 Core i5 1135G7 8Gb Ram 512Gb NVMe SSD 15,6" IPS Érintőkijelző Boltból Garanciával
- Gamer PC - Számítógép Ryzen 7 9800X3D // RX 9800XT 16GB // 64GB DDR5 // Számla // Garancia //
- 237 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- LG UltraGear 27G850A-B IPS Monitor! 3840x2160 / 240-480Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ez azért már durva.
napról napra változik.
, ...legalábbis amíg bele nem tanulok) 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ez komoly? Nem akarom elhinni...