Hirdetés
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- MIUI / HyperOS topik
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
shteer
titán
válasz
gipszklipsz
üzenetére
Gépet is újraindítottad? Eszközkezelőben rendben?
-
gipszklipsz
csendes tag
735 óra folyamatos bányászás után újra akartam indtani a claymore dual eth miner 10.1-et, hogy máshova bányásszak, de az a piros üzenet fogadott, hogy "No AMD OPENCL or NVIDIA CUDA GPUs found, exit". Egy kártya van a gépben, RX 570. Más verziójú claymore eth is ugyanezt írja, és a claymore ZEC miner is.
Másik gépen is kipróbáltam, amiben szintén 1 db rx 570 van, még fut a claymore eth, bányászik is, de indítottam még egy claymore minert, az szintén azt írja, hogy nem talál amd van nvidia gpu-t. Ilyen kor mit lehet tenni? Gép restart nem segített. Aug-i blockchain driver van fenn.
Közben látom, hogy GPUZ nem teszi be a pipát az OpenCL-hez.

-
fogtunder
nagyúr
ééééééééééééés az ETH majdnem 1000$ újra. addig vártam a mélypontot, hogy mire elaltattam a gyereket, már nem éri meg venni. de legalább amit bányászok az ér is valamit.
-
P3Dr0
senior tag
válasz
Fiddlestick
üzenetére

-
Dr. Romano
veterán
HWinfonál kinél mennyi gpu memory error van átlagosan?
-
Aki Nicehush-t hazsnál azoknál mennyire változott a bevétel?
-
start.bat
:start
ccminer -r 0 -a lyra2v2 -o stratum+tcp://server1:port -u username.workername -p x
ccminer -r 0 -a lyra2v2 -o stratum+tcp://server2:port -u username.workername -p x
timeout 1
goto startA lyra2v2 helyett helyettesítsd be a kívánt (támogatott) algoritmust, illetve a pool-nak megfelelő user/worker/pass-t.
-
válasz
Fiddlestick
üzenetére
~2mrd $, de hol váltja át értelmes pénzre?
-
válasz
Fiddlestick
üzenetére
HODL-olt :d kibyányászta még a legelején amikor semmit nem ért szinte, vagy bevásárolt amikor beszakadt, és most eladta, csodálom, hogy nem borult meg tőle az arány, bár lehet törölték mielőtt eladhatta volna (nem volt elegendp fedezet a vétali oldalon...)
Lennék a helyében, még ha 50%-ot bukik is, van miből.
-
Janou
őstag
Még mindig nem tudom hogy ccminer-ben hogyan lehet failover pool-okat beállítani...
Vagy esetleg hogy lehet venti fordulatot beállítani benne. Senki nem használja? -
fogtunder
nagyúr
válasz
Fiddlestick
üzenetére
-
-
válasz
Fiddlestick
üzenetére
Sajnos nem vicc, az egy jó nagy összeg ott

Pánik roham van, ha olvastad a cikket egy tőzsde már be is dőlt. a BCC coin is megy a levesbe.Tradelek, nekem nagyon széles mosolyom van 2 napja, hát még holnap

-
fogtunder
nagyúr
válasz
Tamás9x
üzenetére
Én nem panikolok. Egyrészt mert a gépet el tudnám adni bukó nélkül, nincs is még sok coinom, a villanyszámlát bőven fedezi még mindig.
De az ETH nem ment tartósan 800$ alá, kicsit visszajöttünk szürreáliából. Ha most 500 lenne, akkor lehet izzadnék. A trade-elő kollégáknak azért nem volt ma őszinte a mosolya. -
-
-
-
Zoli986
tag
válasz
fogtunder
üzenetére
Őszinte leszek nem tudom hogy működik pontosan.
A skrillen ki van írva ez az info amit írtam,a neteller ugyan ez.Hogy váltás után hogy működik a dolgo azt nem tudom.A neteller support-al leveleztem de ők nem értik mit kérdezek,vagy csak úgy csinálnak nem tudom eldönteni.
Ami a sepa utalást illet az sem tudom mennyire működhet. A skrill nekem kicsit fekete folt,csak feltételezem,hogy hasonlóan működik mint a neteller,mert szinte ugyan azok a be és kifizetések vannak csak az egyik weblap zöld a másik lila.
Netellert használtam már ott az átutalásos befizetés úgy működik,hogy elindítod adnak egy számlaszámot és oda kell érkeznie a pénznek,a megadott azonosítóval.
Ezzel idáig nem is lenne gond,de egyszer amikor úgy töltöttem fel a számlám,hogy nem a saját számlámról utaltam zárolták az összeget,mert nem az én nevemen volt a számla amiről érkezett az utalás.
Nem tudom így egy coinbase-es euro átutalást hogyan dolgoznának fel. -
válasz
Németh Péter
üzenetére
Én csak valami olyasmire gondoltam, hogy ne kelljen egy használt 570-es kártyáért 100k-t kiadni hanem max 70ezret.
-
-
szabog4
aktív tag
...és a szinkronizációt nem lehet szüneteltetni?
417367/1489260 áll...ez még holnap is menni fog, éjjelre meg kikapcsolnám a gépet. Nem tudom mennyire szól bele a pingbe, de 1 kis játékot is beiktatnék. -
Sziasztok,
Bónusz kérdés: a mostani szép kis esések hatására várható, hogy olcsóbban lehet kártyához jutni?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Danex
addikt
válasz
Tilos az Á
üzenetére
Azért ez nem igaz, pl szerintem innen senki se kapcsolta le a gépet, mert napi 5 ezer helyett 3at hoz. Ha csak 500at hozna biztos többen bedobnak a törülközőt, de ahhoz még tovább kéne zuhannia, bár szerintem holnap reggel kelünk még itt zuhanasra.
Én már 75%ot fiatba mentettem, mert az a biztos, 15k további minusz jobban fájna most mint, az hogy emelkedhetnek az árak
-
Enter65
senior tag
válasz
Tilos az Á
üzenetére
Erre az egyre ne számíts!
Ahhoz sokat kell esnie, hogy a nehézséget csökkentsék! Marad minden a régiben... 
-
Tilos az Á
junior tag
Lehet hogy hülyeséget kérdezek, ha igen nézzétek el nekem, de most, hogy így bezuhantak a kriptovaluták, csökken a bányászati tevékenység, és így csökken a bányászati nehézség, és ugyanannyi idő alatt több kriptovaluta bányászható?
Mert ha igen akkor az plusz pénz lesz ha utána visszamegy az árfolyam. -
Fiddlestick
aktív tag
válasz
Tilos az Á
üzenetére
Ércet
-
fuze
őstag
válasz
Fiddlestick
üzenetére
Haha megoldottam!

Aktiválni kellett egy eurós revolut bankszámlaszámot a revoluton belül. Ki érti ezt?

Mondjuk azzal nem számoltam, hogy 2 nap mire átmegy.

-
Tilos az Á
junior tag
válasz
LógaGéza
üzenetére
Ezzel mit lehet bányászni?
https://www.banggood.com/Onda-B250-D8P-D3-8-PCI-E-Slots-Mining-Motherboard-For-Intel-LGA1151-Platform-p-1249172.html?currency=USD&utm_source=facebook&utm_medium=cpc_elc&utm_content=shirley&utm_campaign=com-dpt-spent-nr25-mpa&cur_warehouse=CN
Vagy van jobb ár/nyereség aránybanM? -
fuze
őstag
Épp szerettem volna ethereumot venni revoluton keresztül coinbase-ről. Azt a hibaüzenetet kapom, hogy Beneficiary is not allowed. SEPA depositról van szó. Más is találkozott már ilyennel? Vagy a Revolut tiltotta le a conbase-t? Fél napja szenvedek, hogy elcsesszem a pénzem és nem lehet

-
Dexar007
veterán
November vege: Ti hallottatok mar,hogy 10 ezer dollar a btc?
Par ora alatt ment fel 9000-röl. -
szabog4
aktív tag
Sziasztok!
Ethereum -ot gondoltam bányászok. Megnézném, napi 6-8 órába 70% terhelésen mit tudok kihozni, de akadt 1 kis gond.
Letöltöttem a Ethereum Wallet-et (meg ami kellett hozzá) , elkezdi szinkronizálni, de megáll folyamatosan 1 ponton. és 2 óra után sem mozdul. Lehet nincs elég helyem? kizárt. 30gb írtak rá és van 65, csak ez miatt. Nem történt változás. Nem is sírt, hogy nincs hely.
Esetleg valami ötlet?
-
CoDWaW07
őstag
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Lehet akkor csak meglátta hogy új vagyok, és csak akkor adott nekem egy kis sávszélességet.

SZERK: Na csak szidni kellett, ki is írták hogy karbantartás miatt nem elérhető

DNReNTi: 2%-ot már nyertél vele, ennyit egy év alatt nyersz normál esetben államkötvényen.

-
observer
tag
3 dollárért vettem a ripplet. Nem volt jó ötlet

-
X Factor
addikt
válasz
Dexar007
üzenetére
Ah felületes szemlélődök, csak most döntöttem úgy, h. mivel minden adott hozzá, elindulunk 600mh/s-el eth-t túrni, és esténként igy nevetgéltünk, h. hetek óta milyen jól áll az eth, de biztos amint a rigek beindulnak esni fog
No tegnap este, meg ma reggel álltak össze a cuccok. 
Engem az se zavar, ha nullára jön ki, meg nem streszelek ilyeneken, ez egy ilyen játék, csak a dolgok Murphy jelege mosolyogtat meg.
-
X Factor
addikt
Haverok jót röhögnek most rajtam, mire összeállnak újra a rigek, pont bezuhan és hallgatom h. "ők megmondták", remélem nemsokára azért az orruk alá dörgölhetem, hogy még igyis mit csákányoz.

-
Adams15
aktív tag
Sziasztok!
Olvastam pár korábbi tapasztalatot, de mostanság mi az általános vélemény a Zotac 1060-as kártyákról (6gb. AMP)? Van bárkinek pozitív, negatív tapasztalata? JÓ vételnek számít 100 körül újonnan?
-
Dexar007
veterán
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Ami egyben a kutya eve lesz. Ugyhogy..mondanam,hogy kilövesre felkeszülni,de mar mondtam.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
DNReNTi
őstag
Azt gondoltam az ev uzlete a ~900$-os ETH.
Tevedtem... -
Sesy
aktív tag
válasz
sanzi89
üzenetére
nagyon magas lovon ülsz gratulálok

ha nem akarsz segíteni akkor ne segíts, nem muszáj
azért lett wolf miner, mert azt dobta a gép elsőre az ajánlottak között...
ekkor még te nem voltál sehol a javaslatoddal, hogy melyik pool legyen...
ergo nem tudhattam, hogy ott nincsen generátor hozzá... gondoltam megpróbálom megoldani...
ennyi a történet...
még egyszer köszi, hogy aggódsz az angolom miatt

peace

-
CoDWaW07
őstag
Azt esetleg tudja valaki, hogy miért használhatatlanul lassú már hetek óta a my.electroneum?
-
aleister
veterán
A Barion nevű magyar prepaid kártyát próbálta valaki? Érdemes erre utaltatni a bevételt?
(#37517) jaszy91
Szerintem igen. Kb most a novemberi szinten van az árfolyam. akkor is megérte, most is.
-
tisn
veterán
komolyra forditva a szot, en xmriget hasznalom a cryptonight-os cuccokra
https://github.com/xmrig/xmrig
itt a config.json megfelelo resze
"pools": [
{
"url": "europe.cryptonight-hub.miningpoolhub.com:17024", // URL of mining server
"user": "cehatvannegy.2", // username for mining server
"pass": "x", // password for mining server
"keepalive": true, // send keepalived for prevent timeout (need pool support)
"nicehash": false // enable nicehash/xmrig-proxy support
}
],vagy
"pools": [
{
"url": "etn.nasf.eu:3333", // URL of mining server
"user": "etnkNkAjoWRbm2eNdtAU7AGCwLrN2WxkqMvkXeBhJ5xocwZCwJZpdeLWLmQAbU8qtM2Bu6LiY9zZs3eyh1BuSVsg1f4ZJDjmgV", // username for mining server
"pass": "x", // password for mining server
"keepalive": true, // send keepalived for prevent timeout (need pool support)
"nicehash": false // enable nicehash/xmrig-proxy support
}
],remelem segitettem (bar ez csak cpu-s)
illetve meg az xmr-stak-64-et hasznaltam gpu + cpu-hoz, ha ahhoz kell konfig, akkor irok
-
fogtunder
nagyúr
válasz
jaszy91
üzenetére
az állampapír nagyon más téma. fix befektetés, marginális hozammal. ez közel olyan kockázati befektetés, mint a tőzsde, olyan pénzt ne rakj bele, aminek ha elbukod az 50%-át, az fájni fog.
mivel perpill az árfolyamok lefelé mennek, a hardver árak meg az egekben, nem feltétlenül.
btw ha követni akarsz egy topikot, add a kedvencek közé, fölösleges a visszatalálós hsz.
-
Sesy
aktív tag
válasz
sanzi89
üzenetére
szerinted, honnan vettem azt a sort amit beírtam?
az a gond, hogy ott a wolf miner-hez nincsen generátor, csak a többihez
gondoltam, hogy valahogy megpróbálom megoldani talán olyannak kell(ene) lennie mint a többinél, de ezek szerint nem...
azt hittem, esetleg segíteni is tudsz nem csak kioktatni...
egyébként az angollal elég jól megvagyok köszi, hogy aggódsz értem

-
jaszy91
aktív tag
Sziasztok,
Szerintetek érdemes most beszállni a bányászatba? ETH lenne a kiszemeltem, tudom hogy most kb. 50%-ot esett múlt hét óta az árfolyama, de még mindig pluszt termelne 4-6 kártyás konfiggal.
Elég jól körbe jártam a témát, hogy mi az, ami kell hozzá és mennyibe kerülne, csak azt nem tudom, hogy befektessem a pénzem ebbe, vagy inkább Állampapírba.

Előre is köszi a segítséget.
Üdv,
Péter. -
sanzi89
addikt
Megnyitod az általam linkelt pool oldalát: https://supportxmr.com/#/home
Ott pedig bal oldalt megtalálod a konfiguráció generálás menüpontot, ott egyértelmű, hogy mi merre. Ha nem megy ilyen alap szinten se az angol, akkor azt ajánlom hanyagold a bányászást, mert nem fogsz boldogulni.u.i.: A hibüzenetet írd be Google-ba, és olvass utána. És újfent, ha ilyen alap szinten se megy az angol, akkor azt ajánlom hanyagold a bányászást, mert nem fogsz boldogulni.
u.i.2: Próbálj ki más miner programot. Windows/driver/szoftver nyűgnek tűnik.
u.i.3: Vagy írj privátot, és díjazás ellenében beállítom pöpecre a konfigot.
Vagy várj mást, akinek lesz türelmet elmagyarázni ennyire részletesen. -
Sesy
aktív tag
válasz
sanzi89
üzenetére
meg csináltam a monero walletemet...
letöltöttem a bányász programot (wolf-xmr-miner-v0.4) próbaképpensupportXMR.com-ot ajánlottad
a bányászprogram mappájában, megnyitottam a parancssort és beírtam ezt:
miner -a cryptonight -o stratum+tcp://pool.supportxmr.com:3333 -u 48qS8rxbDzPhEMotuJ8B43jdMXqXB317JMQHFqE1w26j1EvQ7HGX1HUXojTKQpctK4jM4Sgtp7XCdS9S32vbUk4vHMNpTKE -p x
elvileg mennie kellene, de ezt a hiba üzenetet küldi:
mit csináltam rosszul?
hogyan tudok elindulni?
köszi ha segít valaki

-
jaszy91
aktív tag
UP! (követem a témát, érdekel)
-
fogtunder
nagyúr
-
fogtunder
nagyúr
válasz
szazbolha
üzenetére
automata témában olvasgattam kicsit a hétvégén. ami kezel ETH-t, annál csak venni lehet, eladni nem. google-ön az Ankerosra pedig többen panaszkodtak, hogy nem működik/nincs benne pénz. tudom, én is emlegettem, hogy ez lehet megoldás, sajnos úgy néz ki, nem a legjobb, ha egyáltalán.
viszont most nézegetem a Spectrocoint, regisztráltam, kapsz walleteket, lehet rá küldeni coint, azt ott beváltod, aztán lehet áttolni prepaid kártyára.
még abban nem vagyok biztos, milyen sarcok vannak és hogy milyen verifikáció kell a kártyaigényléshez.fényképes igazolvány, lakcím igazolás, közüzemi számla kell a kártyához, perpill 811$-on váltják az ETH-t, ami azért nem vészes. plusz egyéb kisebb-nagyobb díjak. -
Amennyiben valaki magánszemélyként végzi a bányászatot, akkor az önálló tevékenységből származó jövedelem, ekkor kell 15% személyi jövedelemadót, és tavalyi jövedelem esetén 22% EHO-t, idei jövedelem esetén 19,5% EHO-t fizetni.
Ezt akár bele is írhatnánk az összefoglalóba kiemelve vastagon. Ez magánszemélyként a követendő magatartás adózás tekintetében.
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Tanuljunk angolul!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gumi és felni topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt Samsung C24F390FH ívelt monitor / 12 hónap jótállás
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vagy esetleg hogy lehet venti fordulatot beállítani benne. Senki nem használja?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)