Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Yettel topik
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Titan 2 Elite néven érkezik egy újabb BlackBerry-szerű Unihertz
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 - alap
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
st3v3np3t3r
nagyúr
azért tesztelek hogy tudjam melyik a legjobb...olvastam amúgy... az időm megy a tesztekkel nem a tiéd
engem hajt a kíváncsiság, téged nem
ebben
mi a rossz?
amúgy igen,a eddigi tapasztalatok is azt mutatják hogy eléggé sok idő a CPU-s bányászat...
de még nem értem a végére, hisz csak 1,5hónapja kezdtem az egészet...mellesleg, ezt nem értem a tapasztaltabb emberekben hogy miért bánnak úgy a kezdőkkel mint ha full hülyék lennének... persze van aki full 0 info tudással szeretne neki állni bányászni, aki azt se tudja miaz hogy CPU,GPU... mondjuk ez rám nem igaz
sokan vannak más témában akik a "miért"-re keresik a választ, lehet megtalálják, lehet nem... na,én ugyan ebben vagyok...keresem a "miért" éri meg az oldalaknak az cpu bányászatot kérdésre a választ... az addig tiszta hogy ingyen jött pénz...az addig oké... de ha mint üzletpolitikát nézem akkor eléggé rossz stratégia. Miért? ez egyszerű... sok vírusvédelem márt a miner scripteket kártevőnek látja, ha egy oldalt 1nap 10millióan néztek... abból legyen 1millió bányászott coin(példaként) 1coin = 0,01¢ ,az 10.000¢=100$ 1nap... ha jól számolok... nos, mivel sok AV kártevőnek látja,és letiltja, ebből a 10millió látogatóból idővel lesz 100.000 látogató, ami napi 1$-t fog termelni,ha termel...persze ez durva általános példa... de még mindig az a kérdés számomra hogy még is miért éri meg, mekkora az az összeg amit esetleg nyerhetnek/tek/ vele... ugyen többek között ami kibukott oldal, a moviee.cc meg a filmezz.eu, ezt mára már nem titok...az utóbbi kedvelt oldalam volt...de az hogy az avast félpercenként durrog hogy Cryptonight TRJ... és még kikapcsolni se tudom rendszergazda jelszó miatt, így 3perc alatt megutáltam az oldalt...de ez már nem a topik témához tartozik
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- Gumi és felni topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nem elég a RAM-ok, NAND-ok és VGA-k áremelkedése
- Hardcore café
- Arc Raiders
- Napelem
- További aktív témák...
- Eladó Asus TUF FX506IU FHD IPS Ryzen 7 magyar bill 1 hét gar
- Vadiúj AMD konfig összeszerelésre vár .
- új iPhone 17 Pro 256GB silver ezüst független Apple 1 év garancia
- új iPhone 17 Pro 256GB deep blue mélykék független Apple 1 év garancia
- új iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 1 év garancia
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 1TB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- Fujitsu Esprimo D7011 Intel i7-11700 16GB 512GB 1 év garancia
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

engem hajt a kíváncsiság, téged nem
sokan vannak más témában akik a "miért"-re keresik a választ, lehet megtalálják, lehet nem... na,én ugyan ebben vagyok...keresem a "miért" éri meg az oldalaknak az cpu bányászatot kérdésre a választ... az addig tiszta hogy ingyen jött pénz...az addig oké... de ha mint üzletpolitikát nézem akkor eléggé rossz stratégia. Miért? ez egyszerű... sok vírusvédelem márt a miner scripteket kártevőnek látja, ha egy oldalt 1nap 10millióan néztek... abból legyen 1millió bányászott coin(példaként) 1coin = 0,01¢ ,az 10.000¢=100$ 1nap... ha jól számolok... nos, mivel sok AV kártevőnek látja,és letiltja, ebből a 10millió látogatóból idővel lesz 100.000 látogató, ami napi 1$-t fog termelni,ha termel...persze ez durva általános példa... de még mindig az a kérdés számomra hogy még is miért éri meg, mekkora az az összeg amit esetleg nyerhetnek/tek/ vele... ugyen többek között ami kibukott oldal, a moviee.cc meg a filmezz.eu, ezt mára már nem titok...az utóbbi kedvelt oldalam volt...de az hogy az avast félpercenként durrog hogy Cryptonight TRJ... és még kikapcsolni se tudom rendszergazda jelszó miatt, így 3perc alatt megutáltam az oldalt...de ez már nem a topik témához tartozik