- A világ aktív okostelefonjainak negyede iPhone, ötöde Galaxy
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
judas13
veterán
Korábban ennek a 20%-át sem tartották be - írtad, ez teljesen igaz.
Reméljük most már változni fog és nem csak egy készülék esetében!Sajnálom, hogy az még nem esett bele a 5 éves update vállalásba. A mieink mondom meg most estek ki - mindjárt 3 (három) van belőle a családban.
Veszek egy olyan konstrukciós szárítót én is!!
-
Scalpel
senior tag
Redditen találtam:

-
Scalpel
senior tag
Van igazság benne persze, hogy ha le merték írni, akkor azért csak betartják, de ha korábban ennek 20%-át se tudták, akkor azért talán joggal erősebb a kétely. Én mindenesetre drukkolok nekik, mert ha behal az iphone se, akkor benne van a pakliban hogy ilyen lesz a következő telefon.
Nagy cégek esetén korábbi tapasztalatokra hagyatkozva kisebb a kétely például, mert van múltbeli pozitív adat. Nyilván ez se garancia semmire, de nagyobb az esély az ígéret teljesülésére. AEG háztartási gépekre adtak 2+2 év garanciát, gyártó által, nem volt biztosító a szerződésben. Szárítógép bemondta az unalmast 3. évben. Végül gyakorlatilag egy hang nélkül kaptam egy új gépet (csak a külső borítások maradtak meg, az egész beltartalmat újra cserélték, miután az elektronika cseréje nem oldotta meg elsőre a kérdést. Ott röhögtek a márkaszerviz kiszállítói milyen jól jártam. Innen is köszönöm a gyártónak, sokat spóroltak nekem, mert minden aszerint zajlott, ahogy elvártam.
Arra a telefonra még nem vállalt 3+2 évet a Samsung sajnos... talán 2 vagy 2+1 évet, vagy valami ilyesmit. És a telefon hardveresn mai napig elég erős a játékon kívül egy átlag user számára. De akkor a piac még nem kényszerítette őket erősebb, de azért bőven nem vállalhatatlan ígéretekre.
-
judas13
veterán
Ha már a saját honlapjuknak, hivatalos közleményeinek sem hiszünk, akkor nincs értelme az egésznek annyira. Mert ennyi erővel mindent csak feltételesen fogadjunk el ami még nem került bizonyításra. Minden példa sántít de kocsit veszünk holnap pld de nem tudom elhinni, hogy 5 év gari van rá mert még át sem vettem és eleve mi garantálja majd azt öt évet az,hogy leírták egy honlapon?
Ha ezt ők beírták én joggal tételezem már fel, hogy igaz.
5 év frissítést (3+2) vállalt a Samsung anno még a mi telóinkra is A52s vannak a családban. Ez 2025-ben kifutott, de addig végig tolták kb rendesen. Sanszos, hogy ott is 5 év volt ami szintén eltelt és tán azért. -
Scalpel
senior tag
Ezzel abszolút egyetértek. De amíg az ellenkezője nem kerül bizonyításra, addig sajnos ez még bemondás.
Van itthon olyan közel flagship Samsungunk, ami legalább egy éve nem kap biztonsági frissítést sem (inkább 2), pedig talán olyan 5éves, hardveresen semmi baja, világít, fotóz, zenél, webet böngész és akkuja se halt meg... ebben az esetben is azért azt érzem, hogy nyaljanak sót Szöulban egy picit... -
Scalpel
senior tag
Nyugtával dícsérjük a napot, de ha ezt be is tartják, akkor elég jól hangzó ajánlat ez a telefon. Főleg annak akinek csücsül még szoftveresen kb. használhatatlanná avult Blackberry a fiókjában és a mai napig megkönnyezi, ha ránéz. És most a használhatatlanságot nem a telefon + sms + email kliens vonalon megmaradt funkcionalitás mentén értelmezem, hanem hogy nincs banki app például ami akár futtatható maradt volna ebben a szoftverkörnyezetben. Ha ez utóbbiak is még futnánank BBOS10-en, én lennék a legboldogabb. Játszani nem játszom és a csevegő appok hiánya miatt se dőlnék azonnal a kardomba. Mindenmásra meg ott a Visa vagy a Mastercard.
-
judas13
veterán
-
joccy
csendes tag
Nekem személyszerint tetszik maga a formavilág, s a Clicks billentyűzet kialakításával ellentétben a blackberry bill. forma. (bár qwertz hiányát sajnálom). Én tervezem ha megjelenik beújítani egy ilyent, persze csak 2. telónak. Remélem az infra, jack, nem marad el itt sem, nyiván a SW nem blackberry.... Az vígasztal, hogy anno a Keyone és a Key2-sem volt má nekem az, próbáltam mind a 2-t, de elengedtam ezt a volnalat (Thanks TCL).
Nyílván ez egy réteg termék volt és marad is, de személyszerint eddig ez a qwertz project tetszik a legjobban.
-
gzbotii
nagyúr
Használtam, volt fiziaki billentyűzetes telefonom, 2011-ben (Sony Xperia mini Pro). Előtte érintőkijelzős telefonjaim voltak csak.
Nem volt kényelmesebb a fizikai gombokon pötyögni ilyen kis méretben. Váltottam vissza. BB és Nokia E-seriest próbáltam még, azok sem jöttek be. -
XSiGma
aktív tag
Kinézetre és ergonómiára a Q10 volt a kedvenc telefonom , nem tudok az ilyen cikkeknél nem arra gondolni, hogy tudta így lenullázni magát a BB
-
Scalpel
senior tag
Kíváncsi vagyok ebből mi lesz:
LOTUS PHONES -
judas13
veterán
válasz
Extracheese
üzenetére
Szerintem is igen azt jelenti. Ahogy Polarstar írja úgy
. És tényleg utána elgondolkozik majd az ember, hogy miért is szarakodott idáig fizikai billentyű nélküli mobillal?
Nekem anno 100 éve pld. Sonym volt és nagyon szerettem.
-
Megjegyzés a cikkhez: dedikált számsor a Clicks Communicatoron sincs (vagy én vagyok vak)
-
Milka1315
újonc
Ugy tunik "u"j trend van kibontakozoban. A tortenelem ismetli onmagat. Latszik, hogy az unihertz felti a poziciojat. Sarkaban a clicks. Ott van a zinwa q25 ami egy blackberry kulsoben modern hardver es nemsokara megjelenik a q27 is ami sajat fejlesztes. Szemely szerint orommel nezem a nyomkodos mobilok fejleszteset. Vegre nem csak a tapi telefonokat fejlesztik. Csak igy tovabb!
-
válasz
Extracheese
üzenetére
A karakteres betűt kicsit tovább nyomva tartod és fel is pattan a kijelző aljára a kiválasztós sor. Ennyi. Olyan mint a tapidroid, de ez klavi.

Viszont ha jól tanítod be a gépet, akkor repülve jelzi a szavakat és nagyon gyorsan tudsz már vele vakon gépelni. Ez a két hét alatt megszokod biztos kézzel és fel fog merülni a kérdés benned: miért nem ilyent használtál eddig? -
Részemről annyi, hogy mikor a BlackBerry kilépet a normál térből és kitépte a rajongók szívét ... Kezembe került egy kezdeti unihertz mobil... A "mi .... Ez a szemétrakás!" jól jellemzi a cég filozófiáját.
Két kínai és egy angol nyelv, rakat kínai nélkülözhetetlen szemét előre telepítve szörnyű hang, még szörnyűbb kijelző kijelző (szokás szerint köszönő viszonyban sem volt a ragyogó, tiszta promó képekkel) és rettenetesen pocsék klaviatúra.
Kevin! Ments meg minket! Hozd el a frankóságot számunkra! Ámen!
Sok múlik a szoftveren is. Biztos vagyok benne, hogy a 30 éves szakmai újságírási tapasztalat fogja Kevint segíteni a hatékony szoftver reszelgetésében amit mindenki valóban jól tud majd használni. -
dkonka
csendes tag
válasz
Emericus Max
üzenetére
Ahogy érintőkijelzőn se

-
Emericus Max
tag
Hát virsli-újjakkal nem lenne egyszerű a gépelés...
-
Draun01
tag
azért van a kettő között méret különbség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 13 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 85%/p4748
- iPhone 13 Pro 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4745
- iPhone 15 Pro 512GB Natural Titanium Makulátlan, garanciális, Apple Store vásárlás
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
- iPhone 17 Pro Max 256 GB Deep Blue - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- 227 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Meg a kis X10 mini.
"displey"

azért van a kettő között méret különbség.