Hirdetés
- iPhone topik
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- Samsung Galaxy A70 - áram, erősség
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
szazbolha
addikt
válasz
szazbolha #34293 üzenetére
A D1800M projektről.
Ez egy 2 magos alacsony fogyasztású CPU-val integrált olcsó alaplap. 4GB ram-ot vettem hozzá, összesen 25.000 Ft volt, .(HVkerben vettem mindent) + 250-es HDD és MX3300-x kétkamrás házikó +5 db ventilátor.
Az alaplapon: 1 db pcie X16 és 2 db pcie x1
A cél: 3 db 1060 PC házba építése. Kb. 300 W fogyasztás, közepes-erős hűtéssel és hanggal.2 napos szenvedés után kijelenthetem, hogy 1-nél több VGA-t nem sikerült elindítani a lapban. Tételezzük fel hogy nem hibás a lap, az összes alkatrész pedig más bányagében működik.
Minden variációt és trükköt kipróbáltam amit olvastam és más gépeken sikerhez vezetett (pl. H81 BTC) 1 és 2 Gen, integrált VGA letiltása, 1,2,3 slot használata, USB letiltása, stb, stb.Nem az a probléma hogy op. rendszer alatt nem látszanak a VGA-k, hanem, hogy a BIOS-on nem jut túl induláskor. Hiba esetén lassan indul, majd megjelenik a bios údvözlő és belép a biosba. (egér, bill nincs)
Összefoglalva.
1 db VGA-val x16-ról működik, de GEN1 esetén 10-20%-al csökken a hasítás, és akad az usb-s egér és wifi is.
1 db VGA-val riserrel, bármely slotból elindul, ha aktív az integrált VGA / csak 1 db VGA-val
1 db VGA-val riserrel, csak x16-ból indul, ha NEM aktív az integrált VGA, de nincs monitor kimenet, csak 1 db VGA-valEgyéb: Az alaplap teljesítménye bőven elég volt bányászatra, max 10W-ot fogyasztott. (most 1 db 7870 megy benne)
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- iPhone topik
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Milyen joysticket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb előzetest kapott a Silent Hill f
- Hobby elektronika
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- Leica SL2 ( 4db Leica Akkumulátor ) + Sigma 24-70mm f/2.8 + kiegészítők
- Playseat Challenge + Logitech G920 + H-váltó + TrueBrake mod
- ÚJ ASUS Zenbook 14 Érintős Laptop Ultrabook -40% Ultra 9 185H 32GB/1TB 3K OLED 120Hz NumberPad
- AKCIÓÓÓ! GAMER PC// Ryzen 5 3600// Rx 5600 xt challenger pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Apple iPhone 7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AM 5 lapok
- Xiaomi Redmi 9 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest