Hirdetés
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- CES 2026: Cserélhető akkumulátoros Bluetooth fejhallgatót mutat be a Fender
- Qi-töltő és szinte bármivel kompatibilis billentyűzet a Clicks új fejlesztése
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Qi-töltő és szinte bármivel kompatibilis billentyűzet a Clicks új fejlesztése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple iPhone 17 - alap
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
#50057 A jogos tulajdonost próbálják védeni, inkább örülj neki, a Te érdekedben csinálják. Nekem csak a 2FA miatt kellett jeló resetet kérnem, de az simán ment még anno.
#50060: Mérlegelés kérdése. Tőzsdét meghackelhetik, ahogy a saját tárcádat is. Tőzsde hack esetén reménykedhetsz kártérítésben (hahaha, de naív vagyok), ha a gépedet/széfedet hackelik meg, akkor nem.
Nyilván nem javasolt tőzsdén tartani nagy mennyiségű cryptot, de esetenként biztoságosabb lehet. -
ETH-val mi a franc történeik?
-
-
-
válasz
shortcutme
üzenetére
Akkor én kérek elnézést, nem tudtam. Azt hittem csak a web rosszalkodik.
-
-
-
-
-
Mi a fészkes fene van az LTC-vel? Miért most indult el felfele???

-
LTC-vel mi a =%$X### történt?
-
-
-
válasz
Mesterlovesz
üzenetére
Bocsi, hogy beleszólok, de ha már így szóba jött, az XGR-rel akkor most mi a terved?
1 váltón van fent, bitcointalkon nem osztasz meg semmilyen infót, már nem látszik semmilyen szándék mögötte, legalábbis nem publikálod sehol, hogy bármi várható-e még belőle.
Ha eldobtad az érmét, akkor ismerd be, legalább tudjunk róla. Ha vannak még komoly terveid vele, akkor hajrá, lehet pont ez lenne a kulcsa a milliárdjaidnak
Komolyan kíváncsi vagyok, mert az alapkoncepció annak idején új volt.
-
-
-
-
Krakenen nincs lehetősség USD kifizetésre?
befizetni lehet, de ki nem?
-
-
-
-
Ha már ilyen szépen és konstans esik a ZEC, esetleg shortolni nem lehet valamelyik exchangen?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Oké, eladtam azt a kevés ZEC-et amim volt, most érdemes venni (ilyenkor fordul a trend mindig
)
Try not to cry -
-
válasz
Overlocker
üzenetére
710, nem nevezném crashnek (egyenlőre)
https://bitcoinwisdom.com/markets/btce/btcusd
szerk: VPN mögül meg, nálam lesz a bibi.
-
Remélem a BTC-e nem pont ma döglik le :/ Nálatok elérhető?
-
-
Sziasztok,
Ha jól tudom, LTC-hez technikai okok miatt nem készül(het) lite kliens, igaz?
-
Na, ki az aki tegnap pánikba eladta a Guldenjét?
19920:

-
-
-
Akartam is kérdezni ki szállt be 8USD-nál

Durván ráncigálják az LTC-t, kíváncsi vagyok, mi lesz szombaton illetve vasárnap (Görög helyzet miatt) -
válasz
Overlocker
üzenetére
5-nél is érdemes lett volna beszállni, éppen 6-nál jár.
Persze utólag mindig könnyű okosnak lenni
Remélem jövő héten 30 körül fog járni.
-
válasz
Overlocker
üzenetére
Én 2.5-nél akartam, de ha beszállok akkor most 1.4 lenne

-
válasz
Overlocker
üzenetére
Már 5 felett van. Ismét lehetett kaszálni -vagy csökkenteni az eddigi vesztességeket-.
Részemről nem lenne harag, ha AT csúcsot döntene a közeljövőben
-
-
Jah, GOX is állította, hogy minden okés-zsokés, pánikra semmi ok... aztán bumm.
@Reggie0: nem tárolok BTC-t váltókon, csak pörögtek itt az események és pont kaptam az e-mailt, azt másoltam be
Azt hittem pánikrohamot fog okozni (pont a gox múltja miatt) és ez ideiglenesen lenyomja majd az árat.Szegén LTC-t sajnálom nagyon, USD-ban a 10%-át éri kb ahhoz a pumpolt árhoz képest, mint ami akkor volt amikor foglalkoztam vele
-
Dear customer,
Today our transaction processing server detected problems with our hot wallet and stopped processing withdrawals.
You should STOP SENDING bitcoin deposits to your Bitstamp account IMMEDIATELY as private keys of your deposit address may be lost.
Your bitcoins already deposited with us are stored in a cold wallet and can not be affected.
We will send you more info as soon as possible.
Best regards,
Bitstamp team
Ez csúnya lesz

-
-
-
TIT-et megint pumpolják, érdemes lehet kiszállni most már.
-
Idézem az Origós cikket (ezt dobta a gugli elsőnek)
"A tranzakciós díj a beadott összeg 7 százaléka, ez a tervek szerint jelentősen fog csökkenni.A váltási árfolyamot a megbizható Bitstamp online tőzsde alapján kalkulálja a készülék, de az üzemeltetők tervezik, hogy más bitcoin-tőzsdék árait is bevezetik majd a rendszerbe, így akár kedvezőbb áron is válthatnak. A Bitstamp ugyanakkor az egyik legbiztonságosabb tőzsde: sem hivatali ellenőrzések során nem találtak hibát működésében, sem az ellene indított hackertámadások nem voltak sikeresek ellene."
Elsőre nekem is soknak tűnt, de ha peer-to-peer veszed akkor is általában +5-10%-ot kérnek minimum.
Esetleg a Circle-ön jobban járhatsz. -
-
Szerintem alapvetően az a baj a koncepcióval, hogy egyenlőre tényleg csak egy ígéret áll mögötte.
Egyenlőre csak a dev fér hozzá a gold reserve-hez (legalábbis publikusan) és Ő a szűk keresztmetszet. Van terv elméletileg, hogy kerül mögé egy szervezet, de ez még messze van.
Mi van ha lelép (én hiszem, hogy nem fog), mi van ha ne adj isten történik vele valami (remélhetőleg nem fog)? Sok embernél szerintem ez az, ami miatt nem érdeklődik a coin felől.Én megmondom őszintén, várom a Pumpot amikor jó áron el tudom passzolni. Ha bejön, összejön egy jó
nyaralásrapizzára, ha nem, akkor buktam néhány ezer forintot. Tönkretenni nem fog, játszadozni lehet vele. Lásd TIT példáját 1-2 hete. -
válasz
Mesterlovesz
üzenetére
Ez nem egyirányú folyamat. Az üzemeltető természetesen folyamatosan veszi a BTC-t a kapott fiatnak megfelelő összegért, így max pár százalékot bukhat[de jó eséllyel annyit sem], a maradék meg instant profit.
A "hagyományos" pénzváltók is így működnek, így akár 400is lehet az eurohuf, ők akkor se fognak bukni rajta.
Szumma: Az árfolyam ingadozás nem befolyásolja annyira a pénzváltókat. -
válasz
Reggie0
üzenetére
Bitcoin topicba linkeltem... Bitcoin Drinkup
Thursday Aug 21, 5:00 PM - 8:00 PM
Anker Klub -
válasz
Mesterlovesz
üzenetére
Akkor már megérte posztolni
Élménybeszámolót várhatunk? -
Hátha érdekel valakit: Bitcoin Budapest - Bitcoin Drinkup
Blummer Tamás is ott lesz. -
-
válasz
Mesterlovesz
üzenetére
Nem fogalmaztam pontosan, nem a nyitóár annyi. 200k usd a deposit, blokkonként 3000 BTC-t árvereznek. A nyitóár nem tudom mennyi lesz, de ha senki se hajlandó megadni, akkor addig csökkentik, amíg nem kapnak egy licitet. Ez lehet akár 1 USD is elméletben. De tegyük fel, hogy valaki csak a deposittal licitál és megnyeri. Ekkor 200.000/3000=66,66USD/BTC. Bár biztos, hogy sokkal magasabbak lesznek a licitek, de elméletben előfordulhat ez is.
-
-
válasz
Mesterlovesz
üzenetére
Akartam venni egy jelképes összeget, de a váltó nem valami bizalomgerjesztő, ezért inkább hagyta

-
válasz
Geller72
üzenetére
Szerinted Paksot miért bővítik?
Viccet félretéve, nem tudtam, hogy pass protected dat fájlt foglaltak le, így most kicsit utánaolvastam. És azt szerintem senki sem hiszi el, hogy az üzemeltetőknek nincs x db backupjuk y helyen.
Kicsit várnak még, aztán egy pillanat alatt átküldik máshová. -
-
LTC lol ugrás. Minek hatására? Tudható?
Last Price: 17.3199 USD
Low: 12.7631 USD
High: 21.95 USD -
LTC-t vennék. Priviben keress
UI: Vagy segítséget is elfoadok, hol vegyek LCT-t
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- iPhone 16 Pro 128GB gyári független hibátlan 2026.04.07. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB gyári független megkímélt kiváló akku!
- Gamer PC - Intel i7-10700K, RTX 3070, 32GB DDR4 RAM
- BONTATLAN! Samsung Q800F 5.1.2 ( HW-Q800F/EN 5.1.2) hangprojektor/soundbar/hangszóró
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)