Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Variálhat az apertúrával az S26 Ultra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parano1d
tag
válasz
Kiskokó #52747 üzenetére
Fentebb írták, hogy a mostani driverrel nem mennek, amit én is meg tudok erősíteni, és az egyel korábbival sem megy már. 460.79 a verziószám ha jól emlékszem, tehát ennél régebbivel próbáld. Ezen kívül a víruskeresőt is érdemes kikapcsolni próbaképpen, mert bezavarhat az is. A hibaüzenet alapján egyértelműen driver hibának mondanám.
-
Parano1d
tag
Sziasztok,
HiveOS használóktól kérdezném, be lehet állítani valahogy, hogy egy rigen bellül mondjuk 2 kártya eltérő walletre bányásszon? Pl 2 flight sheet-et hozok létre, és aktív legyen mindkettő egyszerre?
Vagy csak úgy oldható meg, hogy időlimiteket állítok, be, hogy egyszer egyik wallet címre bányásszon az összes kártya, utána, egy másikra.Közös a rig haverral, azért kellene valami megoldás.
-
Parano1d
tag
Hali mindenki!
Építettem egy 4 kártyás riget, egy öreg Asus p5b-e alaplap az alapja, és 3Gb DDR2 RAM volt elfekvőben hozzá. Olyan problémába ütköztem, ha 2-nél több kártya van az alaplapra kötve 3GB Vramot lát csak a Phoenix miner(Claymore is) kártyánként. (a 8 helyett).
Szerintetek az alaplapnak van valami limitációja, vagy csak a RAM kevés neki?
Ha az előbbi, van rá valami megoldás, vagy csere? -
Parano1d
tag
válasz
Mexildos #45331 üzenetére
Hosszú távon biztos nem fog jót tenni a VGA-val bányászóknak.
Ha már megvan a riged, nem feltétlenül kell pánikszerűen eladni, de ha bővíteni szeretnél, vagy most akarsz belevágni, akkor már nem gondolkodnék VGA-ban.Vannak olyan coinok, amiket AMD, és vannak olyanok, amiket Nvidia kártyával érdemes bányászni. És itt az érdemes szón van a hangsúly. AMD-vel talán nagyobb a merítési lehetőség.
-
Parano1d
tag
válasz
aleister #44441 üzenetére
Az enyémen nem lehet a biosban állítani semmit, csak az órajeleket. Sem az időzítést, sem a feszültséget,(AB-ben sem mondjuk) de ez gondolom típusfüggő.
Equihash alapú coinokban 280-300 körül ment, de elég jól is fogyaszt, mostani árfolyamon jó ha az áramot kitermeli. De kis DAG-file-os Eth alapú coinoknál 22 körül tud. Ubiq alatt tuti, ősszel még Musicoinnál is ennyit produkált, de ott elég gyorsan növekedett a DAG méret, lehet már lassult.
Az új coinoknál szerintem hozza a 22Mhs-t alapórajelen. -
Parano1d
tag
válasz
szazbolha #31432 üzenetére
Mint mondtam, a folyamatosan emelkedők árak miatt tűnik úgy, mintha.
Amúgy csomó ember van, aki abbahagyta a bányászást, pont a legutóbbi összeomlás után (MtGox). Gondolom azért, mert nem érte meg folytatni. Én nem voltam még képben akkor, de sok embert láttam a fórumon, aki visszatérőként meglepődött, hogy megint van bányászás.Amúgy az árfolyam két dologtól függ, a kereslettől, és kínálattól. A keresletről sok mondanivaló nincsen, jelenleg eszement mértékben növekszik.
A kínálat pedig ugye fix, konkrét példával élve, hasraütök ZEC. 150 másodpercenként 10 ZEC kerül a piacra.
Akkor is, ha 1 ember bányássza, akkor is, ha 1000000.
Következtetés: Az árfolyam nem függ a bányászok számától, és főleg nem a diff-től.Személy szerint nem is tudnám elképzelni a rengeteg coin miatt, hogy valami felsőbb erő ezt kontrollálja.
Ha belegondolsz nem is lehetne, csak úgy, hogy folyamatosan óriási pénzeket öntenél a cryptoba, hogy legyen kereslet. Az meg olyan, mintha saját magadtól vásárolnál. Mi értelme lenne annak? -
Parano1d
tag
válasz
haxiboy #31421 üzenetére
Ez nincs így, a diff követi az árakat, de megfordítva már nem így van. Ne keverjük össze az ok-okozati viszonyt.
Csak azért tűnik így, mert az árak folyamatosan emelkednek. De ha ez a trend megáll, neadjisten megfordul, akkor rohadt sok használt videokártya lesz a piacon hirtelen, és nagyon olcsón. -
Parano1d
tag
válasz
ff-thomas #31412 üzenetére
ETC-nél szerintem hamarabb kevés lesz a 3GB. Musicoin jó még, de ott is is gyorsan növekszik a DAG.
Ubiq jó sokáig bányászható marad, meg még van egy csomó kicsi, amit nem próbáltam.
Akárhogy is, ha ETH ki fog esni, akkor jó nagy felesleges hashpower szabadul fel, és egy időre a jövedelmező bányászat megy a lecsóba, attól függetlenül, hogy hány GB-os kártyáid vannak.
Ezért én most nem fektetnék bányagép építésébe, inkább kivárnám a korrekciót, és bevásárolnék coinokból. -
Parano1d
tag
-
Parano1d
tag
válasz
Fiddlestick #30696 üzenetére
1060/1070 a legjobb, vedd figyelembe, hogy ETH/ETC bányászásra a 3GB-os változat kb tavaszig lesz csak elég. A gyors meggazdagodást szerintem el lehet felejteni már, az az idő elmúlt.
-
Parano1d
tag
Nem akarok vészmadárkodni, de a btgpool 13:20 óta nem talált blokkot. Vagy rohadt nagy negatív luck van, vagy megint beszart a rendszer.
-
Parano1d
tag
Azt írják két lánc jött létre, és gondok vannak a confirmálásokkal.
-
Parano1d
tag
-
Parano1d
tag
válasz
s7evcsenko #30546 üzenetére
A többi váltón úgy van (Poloniexen is biztos), hogy a walletben lévő összegnek kell legalább annyinak lennie.
Jelen esetben, ha van 0.07 ETH-ed már ott, akkor megkapod az utalást. Ha nincs benne annyi, akkor sem veszik el az utalás, viszont csak akkor fogod megkapni, ha később utalsz még rá legalább 0.07-et -
Parano1d
tag
válasz
haxiboy #30518 üzenetére
A kriptovilágban nagyon gyorsan tudnak változni a dolgok, ezt most látjuk éppen.
Nem vagyok naív persze, nem gondolom, hogy a Bitcoin ára hirtelen bezuhan, de amikor imádkozni kell, hogy egy tranzakció teljesüljön egyáltalán, akkor benne van a pakliban, hogy gyorsan a Bitcoin fejére nő egy másik coin. Amíg a Bitcoinról szólnak a hírek, addig a Bitcoin a digitális arany, ha egy másik kriptovalutát is megismer a nagyvilág, akkor majd az lesz a "csodapénz" -
Parano1d
tag
válasz
ff-thomas #30515 üzenetére
Legalábbis részben.
Az látszik, hogy a BTC jelenlegi formájában egy rakás kaki 6k+ árfolyamon. Sőt, ha a bányászok érdekeit fogják nézni továbbra is, akkor zsákutca is. Nagyon komoly skálázódási problémák vannak vele (jelenleg csekély 163000 meg nem erősített tranzakció van a mempoolban), ennek megfelelően az utalások baromi drágák.
Az más kérdés, hogy a BCH pumpa tömény spekuláció, de valamerre változtatni kell az biztos.Ez válasz az előző commentre is részben. ha 72 órán keresztül nincs elég megerősítés, akkor törlődik a mempoolból, és visszautalják a küldőnek az összeget elvileg.
UI, kiváncsi vagyok mikor ismerik ezt fel az emberek, és mozdulnak el a dolgok az altcoinok irányába.
-
Parano1d
tag
-
Parano1d
tag
válasz
andy19770128 #29812 üzenetére
ZecMiner64.exe -di 01 -zpool ssl://zec.suprnova.cc:2242 -zwal andy1977.killercaan -zpsw bandika4 (jelszavadat azért változtasd meg, ha már közzétetted)
Ennyi elég kell legyen.
A másik probléma az lehet, hogy nem elég nagy a lapozó-file mérete a gépen. Meg amúgy a 2 GB RAM is kevés elvileg, bár én magam még nem próbáltam ennyivel. -
Parano1d
tag
válasz
westlake #29387 üzenetére
Miért kellene annyira pontos adat?
Nekem pl az AMD kártyák között elég nagy szórás tud lenni ASIC Quality alapján. És persze függ attól is, hogy milyen táp van a gépben. Ezek csak hozzávetőleges értékek. Amúgy pl egy moddolt kártya is többet fogyaszt egy olyannál, amin gyári BIOS van.Vizimento
Attól függ, mint szeretnél bányászni, de a válasz inkább nem.
Egy 850-est ajánlanék, már csak azért is, hogy ne kelljen csomó toldás a videokarik tápcsatijai miatt. Vagy ha nem zavar, hogy 80-90%-ig ki van terhelve, akkor egy 750-est. -
Parano1d
tag
válasz
tom120514 #29269 üzenetére
Én szoktam.
EWBF-nél is nyilván le kell tiltani azokat a kártyákat, amik használatban vannak a dual-minerben.
A másik probléma, az lehet, hogy ugyanazt a portot használja mindkét miner.
A claymore alapértelmezetten 3333-at. Ez meg tudod változtatni az -mport kapcsolóval. -
Parano1d
tag
Köszi, azóta már nekem is helyreállt. Legalábbis a webes felületen már látszik az egyenleg, ha hazaérek melóbol reggel, ránézek a NEONra is. Sőt még a GAS-t is megkaptam, amit közben "termelt"
t72killer
Azért olyan nagyon nem aggódnék a kínaiak miatt. Magyarországról is lehet kereskedni magyar tőzsde nélkül
A nagy bányák max áttelepülnek Mongóliába, vagy valami szomszéd országba, ahol szívesen látják őket.
A kis otthoni bányák szívják meg csak szokás szerint. -
Parano1d
tag
Van valakinek NEO-ja NEON walletban? Nekem konkrétan eltűnt az összes cucc belőle. megnézné valaki, hogy másnál is ez a helyzet? Remélem nem a kínai tiltás miatt van ez a szar...
-
Parano1d
tag
válasz
Hunmugli #27312 üzenetére
Mondjuk a BTC-nek nincsen konkrét tranzakciós díja. Így nem lehet általánosítani. Ahány váltó/wallet, annyi fee.
Én személy szerint electrum walletet használok, ott én magam beállíthatom, hogy mennyi legyen. Ha magasat állítasz be, gyors lesz a tranzakció, ha alacsonyat, vagy akár 0-t akkor lassú, esetleg nem is teljesül. -
Parano1d
tag
Nekem konkrétan 1 Mhs-el lassabb, mint a 16.11.5 driver. Nektek megy rendesen?
-
Parano1d
tag
válasz
Stanlee #27258 üzenetére
Az a lényeg, hogy a meglévő ethereumod után fogod kapni a jutalékot, nem pedig a számítási teljesítményed után. Akinek sok van, annak magas lesz a profit, akinek kevés, annak elenyésző.
Valamennyi számítási teljesítmény kelleni fog, mert ugyanúgy validálni kell a tranzakciókat, de elenyésző az eddigiekhez képest. -
Parano1d
tag
Én meg azt nem vágom, hogy ha nicehashel dual miningolok, akkor az ethash dag file méretét kicsinek látja konkrétan #2-nek.
Emiatt dual miningben gyorsabban csákányozza az étert, mintha eth only módban lenne. Polaris kártyákról van szó természetesen.
Na erre adjon valaki logikus magyarázatot. -
Parano1d
tag
válasz
ff-thomas #27049 üzenetére
Ezt én is olvastam, de most nem akartam belefolyni ebbe a témába.
Elvileg még jó pár hónapig bányászható lesz, és pont. Az már más kérdés, mennyire lesz gazdaságos.
Amúgy van Nvidia kártyám is, és Polarisom is. Tapasztalatból mondom, hogy az Nvidiák egyáltalán nem lassultak eddig, ellentétben a Polarisokkal.
Később majd fognak azok is, főleg a 3 Gb-os kártyák, de inkább azért, mert kezdenek kifogyni a vramból.
A Polarisok lassulása más okból történik, nincs köze ahhoz, hogy hány GB-os kártyákról van szó. -
Parano1d
tag
válasz
haxiboy #27046 üzenetére
Az a "nemsokára" az nem idén lesz valószínű (max nagyon az év végén), és a probléma az ETC-t is érinti, ami tudtommal nem lesz POS. De a többi ethashre épülő algot is, csak azoknak még nem olyan nagy a dag file-uk.
Amúgy az Nvidia kártyákat meg nem érinti a dolog, tehát nem marad ugyanannyi a reward. -
Parano1d
tag
válasz
Darthforce92 #25792 üzenetére
Zcash ezt csinálja, ugrál fel/le (más algo is), csak talán nem ennyire.
A másik hibával még nem találkoztam, de próbáld meg a legújabb minerrel, vagy régebbi driverrel hátha.. -
Parano1d
tag
Csak azt felejted el, hogy akkor volt egy mtgox csőd, ami alapjaiban rengette meg a btc-be vetett bizalmat, mert nagyon sokan vesztették el a befektetők közül a pénzüket.
És nem volt ennyi nagy piaci kapitalizációval bíró altcoin sem.
Nyilván a piac jó része most is spekulánsokból áll, emiatt benne van egy nagyobb esés, de valószínűtlennek tartok egy armageddon szerű visszaesést. Legalábbis nyomós ok nélkül. -
Parano1d
tag
válasz
Sidorovich #24888 üzenetére
Ne legyünk már ennyire lámák. Ugyanazon a fülön tudsz eladni, és venni is.
-
Parano1d
tag
válasz
sellerbuyer #24179 üzenetére
Krakenes pénztárca?
-
Parano1d
tag
Várható volt, ha megy fel az ár, akkor megy fel a diff is.
A többi algoval is hasonló a helyzet, még az Eth-nél van a legjobb hozam így is.
Amúgy meg pont emiatt nem kellene várnia. ha olcsó lesz a használt, akkor újat sem fog venni senki.
Most szerintem 50%-os felárral el tudná adni a kártyáit. -
Parano1d
tag
válasz
KRoy19 #23822 üzenetére
Az a vicc, hogy az Nvidia 5 perc után felismerte, hogy van üzlet a dologban, de AMD-nek még nem annyira sikerült évek alatt sem.
Néha tényleg úgy érzem dilettánsok irányítják a céget. Azt csinálják, ami szerintük jó, és nem a piaci igényeket akarják kielégíteni.
Más kérdés, hogy mennyien dőlnek be az Nvidia-féle marketingnek, de biztos lesz olyan, aki venni fog. -
Parano1d
tag
Próbálkozott valaki Zencash bányászattal már?
Én nem is ismertem,de tegnap este megjelent a Bittrexen az accountomon durván 11.5xxx az egyenlegemben.
Nem is volt walletem, nem is vettem. A tranzakcióknál sem látszik, hogy deposit érkezett volna, egyszerűen csak ott lett.
Nem mondom, hogy nem örülök neki, de azért furcsa.. -
Parano1d
tag
válasz
AAntii #23662 üzenetére
Nyilván, ezért érdemes alternatív energiát is hasznosítani.
De persze lehet, hogy tévedek, és a bányászat is veszteséges lesz.
Azzal is tisztában vagyok, hogy nem mehet örökké, mert akkor a világ összes atomerőműve sem lenne elég. Kell, hogy vége legyen a dolognak, és valamiféle keretek közé kell szorítani. -
Parano1d
tag
Csak idén volt már három berogyása a btc-nek., mégis 2400 dollárnál van.
Eddig egyszer volt tartós összeomlás az Mt. Gox csődje után.
Szerintem is lesz hamarosan egy nagyobb visszaesés, de ha nem lesz valami hasonló kiváltó esemény, akkor nem lesz tartós az. Másfelől azt sem gondolom, hogy a bányászat nem lesz nyereséges. Legfeljebb alacsony lesz a profit, mint korábban.
Azt észre kell venni, hogy egyre diverzifikáltabb a piac, és a btc esetleges visszaesése is arányosan kisebb hatással lesz a többi altcoinra. És azt is gondolom, hogy hogy ez a trend nem fog megfordulni, és a btc-nek egyre kisebb szerepe lesz, végül egy, vagy több olyan coin fogja átvenni a szerepét, ahol már kiküszöbölték a gyengeségeit. -
Parano1d
tag
Csak kíváncsiságból Elpida nincsen senkinek?
-
Parano1d
tag
válasz
Sondi1986 #23287 üzenetére
AMD többfajta algora jó, olcsóbb is,ráadásul némi bios mokolással jelentős teljesítmény növekedést lehet elérni vele.
Az alsóbb táblázathoz képest nekem pl a 470-esek 27.5Mhs, a 480asok 29Mhs értéket tudnak Ethereumban.
Ugyanaz Zcash 295/310. Így ár/teljesítmény arányban jobbak. Más kérdés, hogy többet is fogyasztanak, de ahogy már korábban leírtam ilyen hozamok mellett a fogyasztás szinte lényegtelen, pár százalékos tényező csak.
A vicces egyébként az, hogy nem csak bányászat terén, hanem grafikában is jelentős teljesítmény növekedést lehet kihozni a biosmoddolással a kártyákból. Ez elég nagy fail AMD részéről, hogy ekkora előnyt ad nvidiának, főleg, hogy amúgy sem áll jól a szénája a gyártónak. -
Parano1d
tag
Szia!
1. Nem! Minden coinnak külön walletje van. Átváltani őket pénzre, vagy más kriptopénzre kriptotőzsdéken tudod, pl Kraken.com
2. Ne várj "bányászati kézikönyvet magyarul kezdőknek".
Van sokféle coin, sokféle bányászprogram.Függ a videokártyától, és függ még az oprendszertől is.
Szívesen segítünk, de csak konkrétabb kérdésekben. Ha a kérdéseidre a válaszok 95%-át nem találod meg a fórumon, akkor jobb, ha bele sem vágsz a dologba (ez csak magánvélemény).
Én is voltam kezdő, és bénáztam is az elején, de lényegében minden infót megtaláltam itt a fórumon.
Ha audiovizuális típus vagy javaslom a youtubot, ott is van fent soksok info magyarul is.Ha van videokártya a gépedben azt javaslom próbáld ki kicsiben.
Ajánlom pl ezt a programot:[link]
Ez használható Nvidia/AMD kártyával, és van win/linux verzió is.
Ha egyik sincsen, akkor marad a proci bányászás. Az nem gazadaságos, de tanulni lehet abból is. -
Parano1d
tag
válasz
NorbixD #22949 üzenetére
Nem érdemes erőltetni. Legalábbis Eth nem. Lehet van olyan coin, ahol van értelme.
De!!! Gyári órajeleken nem tölti be a windowst sem. Ha 1425-ös strap-el próbálkozol, akkor kb 1500Mhz környékén megy még talán. Szóval akkor a memória órajeleket is át kell írni alacsonyabb frekvenciára BIOS szinten. -
Parano1d
tag
válasz
ff-thomas #22937 üzenetére
Szerintem is az a gond, hogy túl van húzva a memória.
Eth-only megy nekem is 2000mhz-et (hynix), Dual miningnél vissza kell venni 1920-1930 környékére, hogy stabil legyen. Ezért nem is erőltetem a dual mininget.
Megjegyzem Pascalnál nem volt vele ilyen problémám régebben, de decrednél már nem bírja a sima eth beállításokat.
Gpu frekivel ne foglalkozz, az nagyjából jó, talán alacsony egy kicsit. 1080-1100/900 környékére felhúzhatod ha akarod, de sokat nem fog számítani. -
-
Parano1d
tag
válasz
deadwing #22895 üzenetére
Miért nem? Főleg ha az áram nem számít, akkor megéri. Meggazdagodni nem fog, de kipróbálni teljesen jó.
Havi 8-10e FT-ot hozna.
Ha a fogyasztást is beleszámolod, akkor a felét mondjuk proci függően.Bár feltételezem, kis házba szeretnéd belerakni, azért kell LP. Ez esetben probléma lehet a melegedéssel.
figyelj erre. -
Parano1d
tag
válasz
lajos75 #22847 üzenetére
Attól függ, hová bányászol.
Ha krakenre, akkor 0.2 a minimum kifizetés. Egy kártyával az sem rövid idő, de azért nem is örökkévalóság.
Ha előzőt is oda bányásztad, akkor nem veszett el, állítsad a kifizetést 0.11-re és megkapod az egészet mínusz tranzakciós díj. tehát kb 0.2 és még egy kicsike
Amúgy egy kártyával azt javaslom bányásszál Zec-et. ott a minimum kifizetés már 0.01 azaz kb 1 eurónként kapod a lét mostani árfolyamon. Tehát napi 1-2 utalást is fogsz kapni.
Vagy ETC is jó, krakenen szintén 0.2 a kifizetés, ami szintén nem tart sokáig egy kártyával. -
Parano1d
tag
Próbáld ki másik driverrel hátha. Eléggé gyanús, hogy ugyanazt csinálja másik lapban is.
Ha ez nem lenne, akkor még azt javasolnám, hogy az eszközkezelő-->rendszereszközök menüpontban van egy PCI Express-gyökér komplex ezt távolítsad el, bár ha ezzel volna gond, szerintem eleve jelezné az eszközkezelőben. -
Parano1d
tag
válasz
saltanus #22656 üzenetére
Vagy pl a .bat file-ba beírod:
-di 2 (ilyenkor csak a 2. számozású kártya fog működni)
vagy fordítva -di 01345, ilyenkor pedig pont az nem.@Ghard
Nekem van egy 280X, ami gyári órajelen artifactozoik, és bányászatnál is hibázik rendesen.
Visszavettem az órajelet effectív 6000-ről 5000-re, a Biosában. azóta (fél éve) vígan működik hibátlanul.
Nyilván nem bányászik annyit, amennyi a nagykönyvben meg van írva, de Zec algókra nem rossz. -
Parano1d
tag
válasz
ff-thomas #22622 üzenetére
Az ATM pénzfelvétel, és a Debit kártya között semmilyen lényegi különbség sincs.
Csak annyi, hogy az egyik esetben utalással kapod a pénzt, másik esetben kp-ben. Ugyanúgy jelentési kötelezettség(ed) lenne az adóhatóság felé minkét esetben.
A Debit kártya azért jobb, mert:
1. Jobb árfolyamon váltanak.
2 Kényelmesebb. -
Parano1d
tag
válasz
cryptominer #22612 üzenetére
Bank függő szerintem. Valahol jelentik, valahol nem. Kis összegeknél (százezer ft alatt kb) nem hiszem, hogy foglalkoznak vele.
-
Parano1d
tag
válasz
cryptominer #22592 üzenetére
Debit kártya?
-
Parano1d
tag
válasz
PonPon #22560 üzenetére
Én Sata/molex átalakítást használok, ha az működik, gondolom ennek is kell.
RX 470 elvileg 120Watt körül fogyaszt, szóval amúgy elég neki.
A mai tápokon amúgy is sata csatlakozók vannak többnyire, szóval a bányászok jó része tuti sata, vagy sata átalakításos risert használ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- Amazon Fire TV stick/box
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Xbox Series X|S
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával.
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ BONTATLAN 2024 APPLE IMAC 24 Legújabb iMac 24 M4 Blue magyar billentyűzet gari Azonnal Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest