Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mesterlovesz

    aktív tag

    válasz htc07 #22003 üzenetére

    Köszönöm a kérdést, az érdeklődést és a teljesen értelmetlen hozzászólást (@htc07). Először is, amit én tudok az egy legális pénzkereseti lehetőség, nem kell átverni senkit hozzá, az, hogy minden részét nem ismeritek a krypto világnak az még nem jelenti azt, hogy csak átveréssel lehet pénz keresni benne.
    @htc07, a megjegyzésedből következik, hogy fogalmad sincs, hogy az érmém miről szólt volna, ha akkor lett volna rá kereslet (csak hogy értesítselek, azóta elég sok érme kijött aranyfedezettel és eléggé népszerűek). A custom pool is egészen másról szólt, semmi köze nem volt az érmémhez.
    Lehet, hogy egy lazább tanfolyamon leadják a C++-t de utána meséld már el nekem, hogy hogyan fogom magamat bitcoin protokollból mesterré csiszolni, szerinted hány év kell hozzá? És neked mennyi kellene, hogy kiképezd magad? És ha tudnál rendesen olvasni, akkor értenéd, hogy azt írtam, hogy egy programozásban jártas emberrel együtt, most, nem 10 év múlva, van arra lehetőség, hogy jó pénzt lehessen keresni, egy szóval sem írtam, hogy milliomos vagyok, nem is értem, hogy ezt honnan vetted?

    2014 január óta bányász és kriptoérme szakértő

Új hozzászólás Aktív témák