Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
AnonyX
üzenetére
Szerintem a megválaszolt hsz-ben rögtön ott van egy elég jó példa. A Linux azonnal figyelmeztetett, hogy az USB3-as riser-es kártyánál adatátviteli hibák vannak, míg Windows-on valószínűleg csak annyit vettem volna észre, hogy egyszerűen nem látni a kártyát (miután automatikusan letiltja), vagy véletlen időközönként lefagyott volna a miner/driver/OS, amin csak vakargatom a fejem, míg(/ha) valahogy kisakkozom mi a gond.
Ha most Windows-t teszek rá, akkor is kell egy Linux pendrive-on, hogy ilyesmiket debug-oljak (jelen esetben kipróbáljak majd másik riser-t és piszkálgassam az UEFI Setup-ot).A másik ok szimpla berögződés. Mikor régen bányásztam (még Litecoin Scrypt volt a divat), a teljesítmény is jobb volt egy kicsit (nem ég és föld, de néhány százalék is megérheti, ha csak ennyin múlik). Na meg a Window a hatalmas pagefile-al együtt nem fér el egy kis 16Gb-os SSD-n, mint a Linux (ami swap nélkül is enged lefoglalni temérdek virtuális memóriát és nincs is gond ha igazából nem akarod telepakolni).
+ még néhány dolog abból, amit Reggie0 is mondott
(#19452) AnonyX
Ha beindítottam végre, akkor megírom mennyit fut.

Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Milyen TV-t vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nyaralás topik
- Vírusirtó topic
- Projektor topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- Anime filmek és sorozatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest