Hirdetés
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Apple iPhone 17 - alap
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Noroo
tag
BTW ezt a Daisy-t dobtam be én is pár hsz-el korábban, csaképp akkor senki nem válaszolt rája... (biztos érdektelen rája volt)

amiért érdekes az a srcrypt-n... de beszéltem velük aug végére ígérik, és akkorra... hááát...
ugyanakkor még mindig 80USD egy GS, ahhoz mérten ez a 329USD nem olyan rossz 10MHS-ért...

-
htc07
addikt
a bitcoin asic az elég specifikus algot követ, de a scrypttel nem tudom mi a helyzet. a scrypt asicokat fel lehet(ne) használni a későbbiekben valami másra is?
-
janos666
nagyúr
-
BRIKLY
veterán
Coinwarz-on mi akar lenni az a "$ for electricity" ?
-
bazsyka
tag
Szerintetek megérné most megvenni ezt a scrypt minert vagy várjak kicsit míg lejjebb megy az ára?
-
Csabipici
aktív tag
válasz
Csabipici
üzenetére
Úgy látoma, hogy a TradeMyBit-en másoknak sem volt érthető a főoldalon közölt táblázat az egyes coin-ok hozamáról.
Ezért kikerül az alábbi infó:
Profit Rankings -- BTC/MHash is normalized to SCRYPT. N-Scrypt is Scrypt*0.47, X11 is Scrypt*4, and X13 is Scrypt*3.4
Így már érthetőbb, hogy Ők hogyan is számolnak...
-
GG888
senior tag
Update2:
tudom, elég lesz mára
A problémát alapvetően a korábbi cgminer okozta, hiszen ahhoz a Zadig progi és a hozzá tartozó winusb-driver telepítése kellett. Namármost ezt pont nem szereti ez a cpuminer. Kikukáztam a zadigos drivert és láss csodát a gyárijával csak úgy suhant

Autotune feature-nek nem nagyon látom a hasznát, vagy hogy igazából bármit csinálna, most 1175-ön elinditottam őket, meglátjuk mit kapálnak
-
mike99.hu
csendes tag
válasz
DrojDtroll
üzenetére
A PI-vel vezérelni kell USB-s készülékeket.
Jelen esetben nálam két db Gridseed-et.A PI fogyasztása 12 V-on 5-600 mA, tehát kb. 6-8 W. Ennél kevesebbel ezt elég nehéz megúszni.
Van már jópár direkt bányászásra kifejlesztett Linux alapú oprendszer, melyet csak fel kell másolni egy SD kártyára betenni a PI-be aztán a szükséges néhány beállítást már rendes számítógépről, böngészőn keresztül lehet megejteni.
-
mike99.hu
csendes tag
Ha valaki esetleg Raspberry PI-re keres bányász oprendszert akkor a MInera-t jó szívvel ajánlom.
Az elmúlt napokat a PI és két Gridseed mini összehangolásával töltöttem.
A weboldalak ajánlásai alapján Hashra és Scrypta oprendszereket próbáltam, Scryptából több verziót is, de valahogy egyik se volt az igazi.
Hiányzott mindkettőből az igazán testre szabhatóság, emiatt nem lettünk barátok.Aztán kipróbáltam a Minera-t, ami még erősen béta állapotban van (talán 0.22 az aktuális verzió) de már most stabil és kellően paraméterezhető rendszer.
Pl. tud olyat amit a másik kettő nagyon nem: autotune funkció ami addig állítgatja a gridseed chipjeinek frekvenciáját amíg az a legoptimálisabb lesz. Ez azzal jár hogy 1-2 órán keresztűl, úgy bányászik hogy közben lépeget a frekvenciák közt fel és le. Majd ezeket az értékeket egy gombnyomással el lehet menteni a config file-ba és a továbbiakban már ezzel működik.
Nálam a 2 gridseed 10 chipjére majdnem mind különböző frekvenciát állított be 1150 és 1250 közt.
-
janos666
nagyúr
válasz
üzenetére
Nyilván (ha nem küldik automatikusan minden block reward után, vagy nem állítottál be automata limitet, ami után küldjék maguktól).
Általában igen. Bár elképzelhető lenne olyan, hogy ezt ők állják (elvégre általában amúgy is fizetsz nekik 0.5-2% körüli összeget, illetve van minimum kiutalás, úgyhogy legtöbbször simán beleférne az ingyenes auto kiutalás egy viszonylag magas minimum limittől), bár bár ilyen bányászcsalogató akcióval még nem találkoztam.
-
törölt tag
Szisztok, egy gyors kérdés ... a walletemben csak akkor látszik valami, ha átküldöm a poolról? És ennek általában van tranzakciós díja?
Köszi
-
janos666
nagyúr
Nem tudod véletlenül, hogy mióta van kiírva? Azután olvastam el, hogy kiutaltam két különböző névre is pár százast, amikből egyik sem hasonlít a Tier_3 ellenőrzéshez scan-elt papírokon szereplőhöz. Régebben, mikor elmentettem a neveket, emlékeim szerint ez még nem volt kiírva. Az utalások megtörténtek, csak nem tudom később lehet-e majd ebből gond, pl. feljelentenek és/vagy váratlanul befagysztják az egyenlegem, míg valahogy meghurcolnak, stb...?

-
Gabreszo
újonc
Sziasztok
Bocsi, de megint a Stakeléssel kapcsolatban kérdezek. A tárcám állása:Spentable:13157
Stake:974
Unconfirmed:0
Total: 14131Miért nem bírom elkölteni azt a 974 stakelő coint? Az értéke folyamatosan nő (ma lett 0-ról 500, majd kicsit később 974). Eddig azt hittem, hogy a megfelelő AGE-ű (elég régóta a tárcában lévő) coinok után folyamatosan jön a minimális "kamat", de bármikor elkölthető a teljes tárcában lévő összeg, tehát nincs "lekötve".
Kicsit még zavaros az egész, de nem találok semmi normális leírást ezzel kapcsolatban.
Köszi -
GG888
senior tag
válasz
bazsyka
üzenetére
Mivel 2 sorral alatta van, hogy Bank name, ezért szerintem egyértelmű, hogy oda a sajátod kell.
Ráadásul fel is hivják a figyelmed, hogy egyeznie kell a verification részben megadott névvel az account holder nevének, csak úgy tudsz kikérni pénzt. Meg persze ha Tier 2 meg vagy legalább. -
bazsyka
tag
Sziasztok!
Krakenen a bank accountnál van egy opció a Full Name oda a bank teljes neve kell vagy az enyém,és ékezetes betüt elfogad a kitöltésnél az oldal? -
GG888
senior tag
Sziasztok, ha valaki elő tudna állni nekem egy 32-bites CPU bányászprogival x11-re azt nagyon szépen megköszönném.
Legutóbbi infoim szerint, hogy ne legyenek botnetek, az x86 not supported. De valahol csak van valami

-
janos666
nagyúr
válasz
BRIKLY
üzenetére
Hasra ütve azt mondom, hogy termelsz majd havi 0.0005 BTC-t, amihez már meg kell választani az exchange-t, hogy megüsse a withdraw limitet (de egy drágább helyen akár épp csak a withdraw fee-t fedezi).
Én nem adtam el azt a 15 XPM-et, egyszerűbb lenne törölni a wallet.dat file-t, de akkor már inkább félreteszem, hátha olyan eséllyel, mint a lottó ötös, egyszer még annyit ér majd, mint ma 15 BTC.
-
janos666
nagyúr
válasz
BRIKLY
üzenetére
És szerinted van értelme CPU-val bányászni, ha már GPU-val sem túl jövedelmező (hisz akkor mindenki azt tolná most Scrypt és X11 helyett)?

Ez részemről egyben ilyen válasz volt, hogy felhívtam a figyelmed a GPU verzióra, mielőtt nekiugranál CPU-val, hogy ez talán nem a legjobb ötlet (és ha mindenképp XPM-et szeretnél bányászni, akkor talán inkább GPU-t uszíts rá).De akkor mondok még egy ilyet: Mikor még nem volt publikus GPU program (még fizetős sem, esetleg "titokban"), akkor összeszedtem ~15 XPM-et durván egy hónap alatt 2 CPU-val (a kisebbik 24/7, a nagyobbik csak szakaszosan ment), bár fogalmam sem volt, hogy "jól van-e beállítva", pontosabban hogy lenne-e olyan program, amit lehet tweak-elni, hogy jobban menjen (de drasztikusan többet nem hiszem, hogy kapart volna, mert áramfelvétel - a CPU TDP-hez képest - így is volt rendesen).
-
Noroo
tag
hümm...
ez viszont nem hangzik rosszul...
erre kíváncsi lennék menet közben, melegedés stb... (márcsak a scrypt-n miatt is)
a mai árfolyamok mellett, nem is sok idő a megtérülése...
(ofc ha így marad)aug végére ígéri a support
-
mike99.hu
csendes tag
válasz
gyuszaa
üzenetére
Igen, a hőmérő infrás. Csak a szlengben nevezik lézeres hőmérőnek, így mindenki tudja melyik is az.
Most leragasztva a talpát ragasztószalaggal is csak 32-33 fokot mérek. Még kézmeleg sincs.
Nem kéne ennek melegebbnek lennie? Vagy ha csak ennyire melegszik akkor elég lenne rá egy kisebb, lassabban forgó, halkabb ventilátor is.Ez a gap pad szimpatikus, lehet rendelek. Bár ha nem melegszik akkor sok értelme nincs....
-
gyuszaa
őstag
-
mike99.hu
csendes tag
válasz
Reggie0
üzenetére
Nagy különbség nem lehet mert érzem kézzel hogy inkább hideg mint langyos.
Persze szigszalagot nem találtam itthon. Így raktam rá festős papírszalagot. Majd rámérek.
Ez a Minera eddig nagyon ígéretesnek tűnik. Van benne auto frequency kapcsoló. Azt bekapcsolva magának állítgatja a frekvenciát, úgy hogy a legoptimálisabb legyen.
Most asszem épp 1225-ön áll és erre ír 1250 pool hashrate-et valamint 970-es device hashrate-et.
És ezt most úgy veszem észre hogy a pool oldal statisztikája is megerősítihttp://prohardver.hu/dl/upc/2014-06/22/266890_rhkvhgwpeh1eqdfn_waffle2.jpg
Látszik az ugrás.

-
mike99.hu
csendes tag
válasz
Reggie0
üzenetére
Nem kell szigszalag, ennyi a hőmérséklet.
Kézzel is inkább inkább hideg mint langyos.
Most 32 fokot mérek rjta, a környezet ugyanúgy kb 26 fok.Szétszedtem az egyiket. A venti a gyári pontokra van forrasztva, nem lett bántva.
A chippek tetejére pedig nem is paszta megy hanem egy összefüggő ragacsos réteg, mint egy kétoldalas ragasztószalag. De a neten fellelt képek alapján ez a gyári. Benne vannak a chippek lenyomatai, tehát érintkezik.Akkor is furcsa, hogy abszolute nem melegedik.
Most próbálok egy új oprendszert. MInera a neve. Úgy tűnik jobb. Legalábbis sokkal több beállítást enged. Illetve frissebb is, az utolsó változata június 16.-ai.
Egyenlőre tesztelem....
-
mike99.hu
csendes tag
válasz
Csabipici
üzenetére
Minthogy a két érték közt az a nagyjából 4x szorzó van ami a scrypt és az X11 közt van számolási sebességben, ezért úgy gondolom hogy az első magasabb szám a scrypt sebességre vonatkozik, a második kisebb pedig a x11 alatt elért sebességre (ezt látod a miner programban ha x11-et bányásztatsz)
-
Csabipici
aktív tag
válasz
janos666
üzenetére
Sajnos még így sem világos számomra, hogy mi a különbség a két oszlop között:
pl: MIL | Millionairecoin coin X11 algo -nál elég durva hozamot ígér:
BTC/Day/ NORMALIZED Mhash és a BTC/Day/mhash
0.01033 0.00258
Most akkor igazából melyik kerül kifizetésre és milyen MHash-el kell számolni?Clever scrypt-hez képest ami most kb. 0.00205 BTC/MHs/Day -t ígér a TradeMyBit -en x11 alatt ennek több mint a kétszeresét ígérik... Lehetséges ez ? És akkor x11 alatt kb. 4x annyival megy a kártya, azaz 8x jobb a hozam?
Nem tudom elhinni... 
-
mike99.hu
csendes tag
-
mike99.hu
csendes tag
válasz
Reggie0
üzenetére
Próbáltam játszani a frekvenciával, nem látom hogy javulna. Inkább tovább csökken a tényleges sebesség.
Ezen kívül próbáltam más pool-t is illetve különböző diff-et állítani.A bordák kézzel megfogva még langyosak se. Inkább hidegek. Nem is tudom miért kell rá ventilátor.
-
Reggie0
félisten
-
janos666
nagyúr
válasz
Csabipici
üzenetére
A neve azt sugallja, hogy normalizálva van aszerint, hogy a legtöbbek által használt hardware-ek (gondolom HD7970 BIOS mod nélkül) és miner programokkal (gondolom még az optimalizálatlan SHA3 kernelekkel), illetve beállításokkal (bizonyára tuning nélkül) nagyjából milyen arányban teljesítenek a különböző algoritmusok alatt.
-
-
Csabipici
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni abban, hogy a Trade My Bit -en a
BTC/Day/ NORMALIZED Mhash oszlopot hogyan kell értelmezni?
Mert x11 algo-s coinoknál elég vad hozam értékekkel kecsegtet...
Lehetséges ez ? Termel ott valaki ? -
-
törölt tag
X11 Litecoin bányászattal párhuzamosan futhat CPU mining ugyanazon a poolon?
Na még beleférek a szerkbe:
Azzal érek el valamit, ha a 7950-en feloldom a blokkolt shadereket? Mármint a bányászatban -
Mesterlovesz
aktív tag
válasz
BadBlade
üzenetére
@Badblade, a POW a proof of work, vagyis az alap bányászási tevékenység. A POS pedig a kamatozás. Ez mehet egymás után, POW vége, nem lehet már bányászni, és utána jön a POS, vagy mehet egymás mellett is, bányásznak az emberek és közben bizonyos idő elteltével kamatozik az érme a tárcában.
Az a bitcointalk-os topic 2013 januári tehát már nagyon elavult. Talán az utolsó 10-20 oldal lehet hasznos belőle. De egyszerűbb ha kérdezel, akár privátban is, lassan de biztosan fogok válaszolni.
Teljesen mindegy, hogy mekkora összeg van a tárcádban, a wallet.dat a lényeg, abban van az érme infó! Ha azt elmented 1-2 helyre és előtte természetesen lekódolod a tárcát egy olyan jelszóval amit nem fogsz elfelejteni, de elég összetett ahhoz, hogy ne lehessen könnyen megfejteni akkor már jó vagy.
A Teamviewer teljesen megbízható, ha a jelszavát nem adod meg senkinek. Ha már akár csak a barátodnak is megadtad akkor az nem biztonságos!!!! Én, ha be kell engednem valakit a teamviewer re akkor beállítok egy egyszeri jelszót, 1234 és aztán rögtön visszaállítom az eredetit mikor vége a munkának.
Hidd el, a mai világban SENKIBEN sem szabad megbízni, ha a jelszavaidról van szó!!! 10 év múlva pedig, amikor a Bitcoin vagy valamelyik vetélytársa lesz a nemzeti pénzneme az országunknak vagy a világnak, akkor pedig ez a jelszó kell, hogy a legféltetttebb kincsed legyen, amit még a szüleidnek sem árulsz el!!
-
-
janos666
nagyúr
válasz
üzenetére
Lehetséges, abból a kártyából sokkal magasabb X11 teljesítményt is ki lehet hozni (sgminer 5.0, darkcoin-mod kernel, konfig itt a topic-ból keresővel).
Csak figyeld, hogy nehogy Scrypt-et akarj bányászni X11 kernellel (vagy hasonló módon valamit olyannal, ami nem ahhoz való), mert akkor kitiltanak a pool-ról.
-
törölt tag
Eljutottam addig, hogy működik a dolog
Most örömködés van. A poolom LTCRabbit, X11-gyel hajtok egy 7950-est, és azt írja, hogy 1066KHash, ez lehetséges? 
A wiki táblázatok szerint, illetve GUIMinerrel scrypt alatt csak max 500-ig ment fel, de le is fagyott, meg pörgött, mint az őrült a venti, nem is tudtam dolgozni a gépen közben.
Így meg egészen moderate, és közben tudok ezt-azt csinálni. -
mike99.hu
csendes tag
Ma beizzítottam két Gridseed minit. Mivel voltmodolt db-okról van szó, így 1200 Mhz-en hozzák a stabil 520 Kh/s értéket.
Raspberry Pi-vel hajtom őket Scrypta oprendszerrel. Ott szépen látszik is a sebesség, viszont a wafflepool oldalon a statisztikában, már csak ennek a kb fele látszik és BTC-t is számolásaim szerint kb ez alapján kapok.Hol lehet a hiba?
Először egy régebbi változatú Scrypta volt felrakva, de ott nem tudtam sebességet állítani, és csak 400 körül mentek darabonként, viszont ez a sebesség a pool statisztika szerint is megvolt.
Mindez látszik a képeken is:
http://prohardver.hu/dl/upc/2014-06/21/266890_umry7df0sggu0uzw_waffle1.jpg
http://prohardver.hu/dl/upc/2014-06/21/266890_jg0kl97raxwz2k0f_scripta1.jpg
-
törölt tag
Ja, látom, hogy nem igazán nagy üzlet ez ... talán legközelebb. Addig is hobby szinten, mert érdekel, no meg azért mert ráérek.
Regeltem LTCRabbiton
Csináltam worker-t
Beállítottam GUIMiner - scryptet, elvileg jó, elindítottam, mutatja alul a működést.
Viszont LTCRabbiton nem mutatja, a hüvelykujj szívást jelképez .... ennek így kell? Vagy mi a gond?szerk:
Na, most elkezdte, bocs, nem tudtam, hogy van pár perc delay ... akkor most jön a walletem, ugye? -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
janos666
üzenetére
De, Angliában lakok, és közel van Dereham, azért mondtam

Viszont nincsenek 1000USD-jaim befektetni ilyemibe
(amit linkeltél)Nektek mennyi a kitermelésetek megahash-ban, vagy gigahashban? vagy ilyet nem illik kérdezni?

Mégis, mekkora kapacitást keressek, akkor Bitcoinra?
Van pl ilyen, hogy lehet UK-ban garázst bérelni, ott nincs villanyszámla, általány van .... ebben gondolkodom jelenleg. Ott viszont az internet a gáz, valszeg mobil netben kell gondolkoznom ... az elég lehet?
(bocs, össze-vissza szerkesztgettem közben)
-
janos666
nagyúr
válasz
üzenetére
Elvihető ma, ha Angliában laksz.
Szerintem nem.Az előző linkemen találsz amúgy Scrypt ASIC-t is (ez az).
Bár arra sem mondom, hogy megéri. Sőt, ha már mindenképp ASIC, szerintem inkább Bitcoin, mint Litecoin, főleg ha már csak most rendeled (akiknél már dübörög az első adag, azoknak még valószínűleg megérte). -
törölt tag
válasz
Reggie0
üzenetére
Elismerem, hogy az USB megoldás zsákutca

EZ viszont közel van, és ma elhozható ... érdemes vajon?Hozzáteszem, ez is bitcoin, legalábbis azt írja
szerk:
Na akkor tisztázzuk., Ha valami célhardverre az van írva, hogy Bitcoin miner, vagy például ERRE az, hogy Bitcoin, Namecoin, etc ...
akkor az:
1 csak arra a coinra jó, ami fel van tüntetve?
2 esetleg jó más coinra is, mint pl Litecoin?
3 Mindenképpen jó más coinra is? -
törölt tag
válasz
janos666
üzenetére
Azért, mert teljesen hülye vagyok hozzá

Amúgy meg nézegetem EZT ITT
Viszont ez Bitcoin, nem Litecoin, és az eddigi hsz-ekből azt veszem ki, hogy az már nem annyira jó.Mivel pillanatnyilag teljes a kász a fejemben, próbálok valami kapaszkodót találni, ezért beregeltem pár pool-ra, pl WelovelLTC és a BitcoinCZ, de nem jött össze valahogy ...

A WLLTC-nél nem tudtam elinditani a bányászt CMD-ből, a következő batch segítségével, mert valamit nem talált:
"./cgminer --scrypt -o stratum+tcp://www.weloveltc.com:3333 -u Weblogin.WorkerName -p WorkerPassword"Azt hiszem a weblogin volt a rossz, mert azt nem vágom, hogy pontosan mit takar? Az email címet, vagy password-ot???
na mindegy, gyorsan továbbmentem a BitcoinCZ-re, annak ellenére, hogy az Bitcoinos, elindult a bányászom, legalábbis a guiminer mutatta a 360Mhash körüli értéket ... a pénztárcát viszont nem tudtam hozzálőni, lévén fingom sincs a beállításokról.Egyelőre azon szeretnék túl lenni, hogy a meglévő konfigommal valami működjön, hogy lássam, miről beszélek, mert így tökhülyének érzem magam, és hát van is benne valami

Ehhez keresek egy optimális pool-t, nagyjából mindegy, hogy milyen a profit, azt majd később.
Meg próbálom összelőni a dolgot, tehát pool, worker konfig és a pénztárca, amihez jelenleg a Litecoin-QT van fent.
És még mindig nincs róla fogalmam, hogy mit csinálok

ha esetleg van némi tanács-féleségetek az induláshoz, akkor roppant hálás lennék, de tényleg nem akarom a szombat délutánját elvenni senkinek, meg amúgy sem ... elismerem, hogy teljesen hülye vagyok hozzá, meg azt is tudom, hogy az első lépések - szinkron hiányában - teljesen balgák

-
janos666
nagyúr
válasz
üzenetére
De miért akarsz egy raklapnyi USB kütyüt valami ilyesmi ilyesmi helyett?
20nm-es chipből értelmes mennyiség egy kezelhető méretű és formájú dobozba csomagolva, ami 12V-ot kér, nem 5-öt, illetve egy szál UTP kábellel csatlakozik, nem USB-n, aminek a másik oldalára kell még valami CPU. -
törölt tag
válasz
Reggie0
üzenetére
Én elfogadom a logikus érveket, mivel nem vagyok bennfentes, de ez így nem az.
1. Nem tudom, hogy hányan, és milyen módon használnak solár cellákat bitcoinra, de elvi akadályt nem látok.
2. A nagyüzemi felhasználása főleg helyhiány miatt lehet problémás, hiszen egy ilyen panel max 100W teljesítményű, de ez a peak power, azaz, és szerintem, ez inkább 30-40W konstans lehet, ami egy háztartzás egyetlen izzójának a működtetéséhez elegendő
(esetleg 3 energiatakarékos) Meg persze egy USB hub 5V 0.5A üzemeltetéséhez. V=R*I alapon 
A kérdés inkább ott van, hogy ha az USB modulok csak ennyit fogyasztanak, akkor miért nem a PC-ről üzemeltetjük?
Most ott tartok, hogy a modulokat a NAS-sal kellene üzemben tartani valahogyan, mert az tényleg amúgy is megy egész nap, és USB port is van rajta ...
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- TCL LCD és LED TV-k
- Sorozatok
- Synology NAS
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Autós topik
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Projektor topic
- További aktív témák...
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(ofc ha így marad)

Nem tudom elhinni...