Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
StSanya
senior tag
válasz
frantyi #27254 üzenetére
Universal Media Server-t próbáld meg.
-
Fang
aktív tag
válasz
frantyi #22170 üzenetére
Nem lennk benne biztos hogy ez a tv hibája, igaz nekem ps3 van, de ott is találkoztam egyszer hasonlóval a LittleBigPlanet2 egyik pályáján, de semelyik másik játéknál és játékon belül másik pályánál sem, ezért én a játék számlájára írtam.
Ugyan ezt csinálta esetenként egy 5-10 cm-s oszlop ugrott egyet mozgásnál. (szintén 47LM660 1080p-s beállítással)Azért a szervíznél kérdezz rá a biztonság kedvéért.
-
ferob
őstag
válasz
frantyi #22069 üzenetére
Kettő repülő a képernyőn?
Nekem erről csak az jut eszembe, hogy vagy véletlenül bekapcsoltad a 3D-t vagy pedig analóg adót nézel és az szellemképes.
A Mozinál, amit te narancssárgának látsz az normális, mert alapesetben nagyon kékes a kép.
A sötétebb képet pedig az eltérő beállítás okozza, így pl. az energiatakarékos üzemmóddal és a helyi sötétítéssel sokkal sötétebb lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Battlefield 6
- Azonnali fotós kérdések órája
- OTP Bank topic
- Mobil flották
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Energiaital topic
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest