- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
OldMike
őstag
válasz
csuzso72 #18070 üzenetére
Helló!
Nekem is 660-om van, próbáltam korábban a 7600-as beállításait. Jó volt, de nekem még jobban bejött a CNET LW5600-as tesztjében leírt beállítás. Igaz ezen néhány paraméter nincs meg, ami a 660-ban állítható lenne, ezeket nullán hagytam (pl. az IRE 10 illetve 20 pontos beállítások). Néhány speciális dolgot (pl. a local dimming stb.) a 7600 szerint állítottam be. Természetesen ez abszolút szubjektív dolog.
Ezt állítottam be minden bemenetre is (USB, HDMI, SCART stb.), és a korábbinál sokkal élethűbbek lettek a képek, meg a videók. Ezek alapból valami rettenetesen élénk színvilágra vannak beállítva. -
OldMike
őstag
válasz
csuzso72 #17423 üzenetére
Köszönöm.
Jól gondolom-e, hogy így a telefon galériájába menti el a tévé képét? Esetleg valami más történik? Az az igazság, hogy kb. másfél hete van meg az első androidos telefonom, ezért teljesen kezdő vagyok. Azt is a telefon fórumából tudtam meg, hogyan kell képmentést csinálni, mert a használati útmutatóban erről (és valószínűleg rengeteg más lehetőségről) egy szó sem esik.
Üdv -
huncutka1029
addikt
válasz
csuzso72 #15846 üzenetére
ez csak az analóg csatornákra igaz, a digitális csatornáknál, helycserélős és törölni sem lehet...
LW sorozatnál, a tavalyi modelleken, ki lehet menteni a csatorna listát USB-n és pc-n 2 perc alatt rendezni, törölni lehet, utána visszatenni.
LM sorozatnál nem elérhető ha jóltudom a csatornalista export.... -
HIJ
őstag
válasz
csuzso72 #15844 üzenetére
Őőő. Hát nekem is 660 van és nekem cserélgette a csatornákat. Tehát ha pl fogtam a 45 csatornán lévőt programot, akkor ugye ott az a lehetőség van, hogy új programhely megadása (asszem sárga). Oda beírom neki pl hogy 1, akkor ami idáig az 1 -en volt az átkerül a 45 -re és fordítva. Tehát helyet cseréltek. Te hogy tudtad megcsinálni, hogy eltolja?
A régi LD450 -emen úgy volt, hogy kijelöltem egy csatornát, ott volt olyan opció, hogy áthelyez (vagy mozgat) és tudtam vinni bárhova. Ilyenkor akárhova vittem/beszúrtam az összes csatorna tolódott egyet lefele -
-
_Csabi_
csendes tag
válasz
csuzso72 #15623 üzenetére
Szerintem egy ilyenre, vagy valami hasonlóra lenne szükséged.
MÁS: Valaki legyen szíves mondja el, hogy HDMI kábellel csatlakoztatott BluRay, vagy egyéb médialejátszón hogyan lehet állítani a képet (LS570S modell, de talán az idei középkategóriás 3D-s modellek is hasonlóan viselkednek). Csak a laptomom HDMI-s egyelőre, de ha azt kötöm a TV-re, csak az alap képbeállítások (háttérfény, kontraszt...stb) állítható, speciálisak (trumotion, dinamikus kontraszt...stb) nem nagyon. Viszont én a TV médialejátszójával ezeket is állítgattam, hogy számomra megfelelő képet kapjak filmekhez. A laptop-hdmi-tv kombóval viszont nem sikerült eddig jó beállítást találnom filmezéshez.
Egy külső médialejátszót szeretnék venni, de csak akkor, ha részletesen be lehet lőni a képet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Warships
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest