Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yogibear974
senior tag
Fuso app teljesen kakukk?! Weben sem lehet már bejelentkezni. Üf. nem válaszol az emilre :-o
-
Yogibear974
senior tag
Nap'!
Kérdésem lenne,FUSO app. Nektek megy a facebook, megosztás? FB policy szerint ua. kell lenni a tv-n a fuso usernek, mint a fb-n. Eddig működött, de kb. 1/2 éve "sikertelen megosztási kísérlet"-et kapok.
Hiába kapcsoltam szét és össze a Fuso alkalmazást a helyzet ua. Alkalmazást is újra engedélyeztem az fb-n.
Ügyfélszolgálat sem tud több megoldást, nekik műkodik :-o Egyéb ötlet? -
Yogibear974
senior tag
Est'!
HDMI topikban nem leletem válaszra. :-(
"elfogytak" a tv-m USB csatijai
HDMI apa > USB-A anya ilyet keresnék
Vagyis a TV HDMI csatlakozóját lehet átalakítani normál USB 2.0?
Létezik egyáltalán ilyen?
-
Yogibear974
senior tag
Est'!
Fuso TV app? Használja valaki? Megosztás nektek sem megy? "Sikertelen megosztási kísérlet"
Régebben pár fw-vel ezelőtt működött! Nem változtattam semmit. A honlapon szét és újrakapcsoltam
a fiókommal, de így sem működik! :-o Ötlet? -
Yogibear974
senior tag
Nektek is cefet lassú lett az utóbbi időben a yt, app? Q. lassan tölt be, a thumb képek is. Keresés.
Lapozás a videók között,közben kifagy az aktuálisan nézett.
Eddig sem volt túl élvezhető, de ez most botrányosan csiga lassú. LA-n is ez a helyzet? -
Yogibear974
senior tag
válasz
online1986 #32386 üzenetére
Helló!
Egy kis késéssel szokták a tv-k "észlelni" az új fw-t. Kerestess rá holnap is a tv-n a szoftverfrissítésnél.
-
Yogibear974
senior tag
válasz
Yogibear974 #29964 üzenetére
Működik! Lerövidítettem ideiglenesen a jelszót 1 karaktere. Amúgy max. csak 12 karaktert lehet bevinni a psw. mezőbe és csak külső billentyűzettel!!! Ki tudja miért :-o Újabb lg suxx.
-
Yogibear974
senior tag
Regg'!
Tv- böngészőjébe miért nem tudok belépni a router admin felületére, ha beírom (csak bill. lehet(!))
a psw-t+usert. Többször nekirugaszkodtam, de nem sikerül. Mindig újra kéri, pedig tuti jó pc-n is.
Lehet, jelszó nélkül kéne? Már ha lehet úgy menteni :-o -
Yogibear974
senior tag
FUSO-n megkezdődött a "beetetés" a prémium szolgáltatásokra :-o Viszont elég idegesitő a filmek alatt ott maradt loading flash ablak. Csak sok nyöszötölésre lehet eltüntetni. Neknek is ez a helyzet? Az jó lenne, ha végre lehetne látni a csúszka mozgatásánál hogy hány percnél járok a filmnél, ne csak akkor amikor már újra elkezdődik a lejátszás. Előnézeti képkca, mint a youtbe-nál, de ez már ténnyleg szösszenet :-D
-
Yogibear974
senior tag
válasz
tom570 #27711 üzenetére
Regg'!
tom570 2013-10-26 18:01:17 wrote:
"Frissítés után nem működik a Fuso alkalmazás!Maga az app elindul, de semmit nem indít el csak tölt meg tölt meg tölt.... ! Másnál is ez van vagy csak nálam krepált be?"
Szintén frissítettem fw-t. Tegnap még nem, de ma már tökéletesen működik a FUSO.
joco52 2013-10-26 14:33:17 wrote:
"Sziasztok! Nektek is így működik? Az lm620s-nél ha belépek a HOME funkcióba-pl: youtube akkor mért nem lehet a tv-n fényt,stb-állítani.Van valami megoldás erre?? Esetleg új fw-? Üdv!"
Lehet! Menj a videóbeállításokba és ott lehet állítani. A képüzemmódot is. Azt viszont nem értem, hogy a saját
profilt miért nem lehet választani? Továbbá azt, hogy a méret váltásnál a teljes nagyításnál miért nem húzza
szét a 4:3-as videókat. Pedig régebbi fw-knél nem így volt. (kb. 1éve)Peat76: ű
Csatornaváltás, hang teljesen jól működik.
MM-dongle sem fagy ki, egyenlőre!
Ja és végre újra (!) működik a Social Center!Hálózat ->Intel (R) WiDi eddig is ott volt, (LM620S) mert nekem nem rémlik?
Ennyit dió héjjban az új fw frissítésről!
-
Yogibear974
senior tag
válasz
huncutka1029 #27052 üzenetére
Helló!
huncutka1029 2013-10-10 08:25:34 wrote:
"formázd le a pen-t
hozz létre rajta egy mappát a neve pontosan ez legyen: LG_DTVebbe tömörítsd kí a fw-t de pontosan figyelj amikor letöltöd, hogy a te tipusodnak megfelelő legyen.
A pent még kikapcsolt tévénél dugd rá."Yesss, ott a pont! Ment minden, mint a karikacsapás. Mega big thx.
-
Yogibear974
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek az miért van, hogy a youtube appnál a vidoóbeállításoknál teljesre veszem a méretet,
akkor is visszaáll 4:3-ba. Hiába húzza szét a képet, ha kijövök a beállításból újra ott a fekete csík.
Eredeti méretnél vagy nagyításnál is. Nem volt ez mindig így, szerintem fw bug, csak azt nem tudom mióta :-o
Nálatok is ez a helyzet? -
Yogibear974
senior tag
válasz
huncutka1029 #27052 üzenetére
Rendben! Jövőhéten kipróbálom! Köszi az infót!
-
Yogibear974
senior tag
Szevasztok!
Egy hülye kérdés! Hogyan lehet usb-ről firmware-t frissíteni? Szüleimnek vettem egy LN5400 tv-t.
Tök mezei, se smart, se DLNA, semmi extra nem kell nekik. ( végül is nem ez lett ). Kitömörítem a friss fw-t pendrive-ra, de hiába megyek rá a szoftver-
frissítésre, ugye automatikusan keresné, de nem találja. Lehet, hogy én vagyok lama és valamit rosszul
csinálok? -
Yogibear974
senior tag
válasz
#16729600 #26805 üzenetére
Akkor a Socal Center sem működik, csak UK régióban? Amit azért tartanék hülyeségnek, mert fw frisstés előtt
tökéletesn jó volt magyar régión. Nem lehet az iknokat hozzáadni az add gombal a felső szalagmenübe
Most meg jó szétbarmolták :-(Ezért nem fogom álltgatni a régiót. -
Yogibear974
senior tag
válasz
huncutka1029 #26647 üzenetére
Tudom ilyen van, csak a tuner összehasonlítás végett írtam!
-
Yogibear974
senior tag
válasz
huncutka1029 #26644 üzenetére
Akkor ez olyan, mint LM620S, csak az R a sat tuner jele :-o. Annyira műszaki analfabéták.
Még net sincsen. Max. a +tuner egy esetleges kábel tévé csere után lehet jó és nem kell STB.
32 LN 570R csak 5k-val drágább az 5400-nál. -
Yogibear974
senior tag
Szevasztok!
Erről mi a véleményetek LG 32LN570R, vagy LG 32LN5400 ? Szüleimnek lenne.
Az első csak hd ready a második full-hd. Nem kell nagy faxni, se 3d, net, smart. Ezért gondoltam erre
LG 32LN570R 79.900.- DVB-T/DVB-C
a másik viszont DVB-T/DVB-C/DVB-S2 ez nem a kábel vételre jó, vagy a satelithez Mpeg4 -
Yogibear974
senior tag
válasz
snooze #26607 üzenetére
Szép ár. Kérdés, hogy mennyi a postaköltség az ebajos cuccnak. Tavaly valahogyan 13K-ért vettem a dobozosat az MM-ben talán. Amúgy ki szokott néha fagyni, csak az alap vezérlés müxik. Ilyenkor
tv ki-be-kapcs, nem elég, ha kiveszem az elemeket. Vagy kihúzom az usb-ből a donglet, mert "elfelejti"
MM-ot. -
Yogibear974
senior tag
válasz
gahor72 #26595 üzenetére
F@sza,,, hogy egy éves tévéhez már nem lehet kapni. Anno én is szoptam vele, mire rájöttem, hogy a dobozos kell.
Azzal meg csak az volt a bajom, hogy a remote ( AN-MR3004) a dedikált gomb USER guide és nem 3D, mint a mezitlábas OEM AN-MR3005 vagy 3007, ami már hangvezérlést is tudja LM8XX-hez. -
Yogibear974
senior tag
válasz
huncutka1029 #26534 üzenetére
...hát ez az, ez itt a nagy probléma! Nem mellesleg az új fw-vel jól szétb@rmoltak egy csomó mindent.
Többek között a Social Centert is. IMHO nem lesz "hivatalosan" csatornalista (LM) mentés soha -
Yogibear974
senior tag
A fuson megint variáltak. Más lett a szalagmenü filmnézésnél. Ami nem lenne baj,ha működne! Gyakran elő sem jön, vagy ha igen nem reagál. A MM dedikált home vagy back gombbal lehet kilépni. Rosszabb esetben tv ki-be kapcs
Egyedüli az info teszett újitásként, de ott meg görgetni nem lehet, ja és kilépni sem. Legalább is nekem nem sikerült.
A Social Center továbbra sem működik. Hiába a prémium inicializálása. Nagy suxxs az egész. Nem tudom,
hogy ezeket a súlyos bugokat mikor javitják új fw-vel, de nagyon idegesitőek! Nem hiném, hogy nem érkezik hozájuk több tucat panszz :-o -
Yogibear974
senior tag
Regg'!
Katasztrófális ez az fw frisstés. Az régi appok nehezen, vagy be sem jönnek. A social center úgyszintén. Hozzá kellene adni az appot, mert nincs a szalagmenüben, de nem csinál semmit az add gombra. Vagy elérhetetlen a szerver. Nem értrem, hogy miért kell elb@szni, ami már működik! Inkább integráljanak bele a böngészőbe egy normális 10-es sw playert, meg legyen végre csatornalista mentés.
-
Yogibear974
senior tag
Szevasztok!
Az alábbi kérdésem lenne!
M1 csatorna. A színek néha monokróm vagy fakó pár mp ig. (vibrál) Szerintetek vétli probléma, kontakt, egyéb?Analóg, vagyis kábeles szolgáltatás. (LM620S) Mondjuk kontaktra gondolok, mert pár csatorna
csíkozódik horizontálisan. Némelyik szemcsés, ugyan régi tv nem volt érzékeny ilyenre.
Próbártam már zavarszűrőt, de nem jött be. Bejövő splitternél az egyik f-csatit nem tudom jól meghúzni, mert szakadt a menete, csak q nehéz kicserélni, mert a koax kábel nagyon paszentos és nem lehet már vágni belőle :-o. Vagy kéne egy jó digit médiakártyás csomag. -
Yogibear974
senior tag
válasz
AMDaZERG_1 #25194 üzenetére
Azért, mert olyan billentyűzet kombinációt amitől átvált a billentyűzet kiosztás HUN->ENG-re.
pl. "@" ALT GR+V már is vált. Ez esetben ALT+V a jó. -
Yogibear974
senior tag
Regg'!
Új MM és/vagy bill+egér kombósoknak. Érdekességképpen, megosztom tapasztalatomat. Ékezetes betűk
bevitelezéséhez. Rámész a kívánt betűre és nyomva tartva az egér scroll vagy mm görgő gombját jobbra vagy
ballra mozgatva tádámm, előjönnek az ékezetes karakterek. Pölö bill.-nél hosszú í Ez sehol nincs leíva az user
guide-ban, vagy legalább is én nem találkoztam vele :-o -
Yogibear974
senior tag
válasz
Yogibear974 #24628 üzenetére
Ja, még valami! Amennyiben LM620S-hez kell, akkor mindenféleképpen a DOBOZOS kell neked! Az RF-dongle végett!
Talán van polcon még a Madaras teszkóban (Auchan), Euronics...ect.multiban! ;-) -
Yogibear974
senior tag
válasz
ftamas0201 #24231 üzenetére
Helló!
Érdemi változást én sem vettem észre. Lehet, hogy csak kisebb sw bugokat javtottak.
Sajna a csatornalista mentés továbbra sincs :-( Nem tudom, hog az idei LA-nál ez megoldt-e.
Azér jól jönne pölö egy factory resetnél. ;-) -
Yogibear974
senior tag
válasz
capafog23 #24220 üzenetére
Helló
Amúgy pl. az LG 3D Smart-ban a Dolphins & Whales 2:04 mp-nél kijön egy cápa szemből, vagy mi a szösz :-o
Ennyi, amit az elején látni, pedig nekem van szemproblémám és szeemüveges is vagyok.
Nem hinném, hogy annyira befolyáslná.
Ellenben régeben linkeltem be jutyúbos oldalakat. Youtube on 3D Player néven, vagy ilyesmi. Keress rá pl. igy.
No, ha az nem jön át, vagy ki, akkor hordhatsz akármilyen kotaktlencsét. :-o -
Yogibear974
senior tag
Gyakran kell törölni az előzményeket és a "sütiket", (bár akkor oda a jelszavak) az szokott néha (!) segíteni a memória
problémán. Jutyúbra meg tényleg ot a smart app, azon legalább direktbe megy a stream, csak a wifi vagy a dlna
szávszélesség szab határt, hogy szaggat-e. -
Yogibear974
senior tag
válasz
Azurooandrew #23518 üzenetére
Szia!
Nincs véletlenűl az RF körön egy splitter, vagy egyéb elosztó, pl. szekrény mögött? Iktasd ki. Lan kábel nincs közel az antennához? Egyéb ötletem jelenleg nincs.
-
Yogibear974
senior tag
Regg'!
Egyre jobban pofásodik a jutyúb app.Szinte minden fw/sw frisstésnél. Tetszik az átlátszó szöveg megjelenitési háttér. IIgaz néha zavaró lehet pl. világos videóknál. Hiányolom, hogy eltűnt a likeok tetszési megosztásának ikonja. Továbbá az sem lenne rossz, ha a lejátszott videónál a fejlécben közvetlenül rá lehetne kattintani a felhesználó csatornájára.Nem kéne visszamenni az alkalmazások főmenüjébe. Videó közvetlen hozzáadása, add to top site, valahogyan nem működik. Jó lenne oda egy kedvencekhez ad, vagy feliratkozás a csatornára.
No de ne legyek telhetetlen, biztosan fejlesztik még tovább :-) -
Yogibear974
senior tag
Megy az F1 kisérlegtezgetek a beálitásokkal. Egész tűrhető 3D-ben. Kézi beálltásokkal. Mélység:17, nézőpont:5
kép beálltás egyedi. minden sz@r képjavtó kikapcsolva. r,g,b is álltva. Nézési távolság cc. 2.60m. Azt vettem észre,,hogy sokkal jobb, mintha simán nézném (nem érzékeli a hosszú i-t a wrls keyboardom, mint itt akinek van:-o) persze azért van kompromisszum. 3D ugye csak sd nem full hd. Nem tudom, hogy ez az új fw-vel változott-e?
Talán Moby fórumtárs irta, hogy pl az LW kapta meg talán az 1080p-t. Másrészt a Cinema 3D szemüveg is tompit a
sima nézten. Söttebb, nem annyira kontrasztost. Talán ezért nem lehet látni/érzékelni az utánhúzás, elmosódást.
Ez amit, észleltem 3D-ben. Nem tudom, hogy ti hogyan vagytok vele. Annyira nem zavaró, vagyis nem tapasztaltam szédülést, vagy fejfájást 20 perc után. (32"LM620S)No ennyi, dióhéjban. -
Yogibear974
senior tag
válasz
huncutka1029 #23243 üzenetére
Regg'!
Tényleg, LM-nél is eltűnt a videótár, megjelent helyette a Google maps, asszz'em az nem volt. -
Yogibear974
senior tag
válasz
betyarr #23082 üzenetére
Sziaszok!
Engem is érdeklne,hogy itt a fórumon sikerült-e már vállalkozó szelleűnek.
Igazán nyomhatnának ilyen sw frisstést, de mint Moby fórumtárs irta vhajmi
kevés esély van már rá...talán, ha az LA rész frissitéseit kapná meg, nem tudom,hogy
ott megoldott-e.(IMHO, gyanitom nem) -
Yogibear974
senior tag
válasz
Zsmester89 #23004 üzenetére
Megtaláltam a tavalyi összehasonlítgatásomat. Érdekes, hogy az LM669s nél egy mukkot sem írnak,
amit azért kétlek, hogy nem tudna. Amúgy nekem is 24 Hz re van állítva a lejátszó. Igaz az tv infoba 50 vagy 60 Hz-t.látok folyamatosan. Valósághű mozit meg nem tudom bekapcsolni, mert folyton inaktív. LM620S
Lehet, hogy egy normális 24p filmet kéne beszereznem? Néha ezért lehet kadencia problémám?
Bár volt egy pár filmnél, hogy g-spottal megnézve 23,976p volt. Vagyis ez a képkocka.Készítsél már egy képet ide a tv infosávról. Köszi.
-
Yogibear974
senior tag
válasz
huncutka1029 #23030 üzenetére
Szövetkezeti, nem is ez a lényeg. STB felejtős, nem szeretnék még egy távirányítót + fogyasztót.
CI+ a nekem való. Szerintem digi lesz egyszer, mert a net is az (no meg majd a telót is rám akarják sózni)
Csak hát nem tudom, most irtották ki a csomagokból pl a Disco. Nat.geo..stb. saját csatornáikra. Meg nem tudom, hogy van-e kártyás előfizetésük. No meg, ha elkezdenének behúzni a koax kábelüket, felvisítanék. Így is elég nehéz volt a jelenlegit eltüntetniNehéz ügy.
-
Yogibear974
senior tag
Sziasztok!
LG BD370 vs. LM620S -> HDMI. Player bekapcs és pár csatornát bezavar, vagyis szemcsés lesz.
Szerintetek mitől lehet? A HDMI interferenciát okoz az RF kábelnél? Ezt azér kétlem, hiszen árnyékolt
mind a kettő! Esetleg sw bug? Ideje lenne átálnom digitálisra, analóg kábleről, mert csak nyúzom szegény tv-met -
Yogibear974
senior tag
válasz
mankabeka #22918 üzenetére
Regg'!
Nekem meg az LM620 csinál néha olyanokat a BD playerrel HDMI-vel öszekötve, hogy nincs jel. Álltgattam a playert 24Hz 50 Hz 1080i p stb. Simán átkapcsolva, hogy csak be van kapcsolva szakadozik a jel. Annyit érdekességéppen, főként
akkor csinálja, ha nem simplinkel kapcsolom be a tv-n keresztül. Bár már lehet, hogy ez is hülyeség. -
Yogibear974
senior tag
Moby! Van rá még esély, hogy LM sorozathoz jön ki csatornalista mentés SW frissités? Nem jönne rosszul egy reset vagy szervizeltetés után. Úgy volt, hogy lesz.
-
Yogibear974
senior tag
válasz
ftamas0201 #22706 üzenetére
Mondjuk TimeShift, pause és lefotózod, de ne legyek telhetetlen.
amennyiben van usb ssd/hdd..igen, adja, nekem
sajna csak kábelem van...egyenlőre. -
Yogibear974
senior tag
A nagy viszonylag gyakori fw frisstések közepettén,igazán integrálhatnának egy frissebb flash playert a böngészőbe.
Úgy néz ki csak én vagyok, aki a tv smart részét használja intenzvebben, mint a képi megjelenitést...nekem bejön, persze azért néha kiakaszt a kevés memóriajó, tudom ne várjak sokat, de igy kényelmes, hogy pölö a kis PIP-ben megy az F1 és közben fórumozok.
ennyi.
-
Yogibear974
senior tag
válasz
ftamas0201 #22704 üzenetére
Szeva!
Milyen az F1 közeli képek nincsenek szétesve? Utánhúzás? Screenshotot tudnál készten? Én is nézem!
Az összses képjavtó ki van kaapcslva. Távolinál még csak-csak. Hiába 16:9, csak 576i. Igen, persze,
csak analógom van, mt várjakDigitálisnál milyen nálad? Gondlom az van. CI+ , stb box?
-
Yogibear974
senior tag
Asz'tem, hogy a MM-on a SW frisstés után elfelejti "eldobni" magát (LM620S) Erre napokig használat után az új fw-el.
ma még is sikerült.Mi a franctól lehet, hogy az RF dongle elfelejti érzékelni a mozgás jeleket? Ugyan is a többi jó.
Vagy kikapcs a tv vagy kihúz-bedug a dongle vevő az usb-be, mint irtátok itt régebben. -
Yogibear974
senior tag
Sikerült belépni a Social Centerbe. Nem elég a felhasználó az eddigi felhasználó név, e-mail cimmel kell bejelentkezni
Akkor meg minek úgy kéri, hogy felhasználó név vagy e-mail cim. Döntse már el! Suxx....túl okos ez a tv :-D No,csak érdekesség képpen irtam le. -
Yogibear974
senior tag
Social Centerbe be tudtok lépni? A friss fw után újra be kellett lépni, de nem enged. Regelni kellett az app storeba az e-mail címet, és amit kaptam e-mailt ott tudtam hitelesíteni. Nos nem enged be a TV-n.
Kérnék új jelszót, de hogyan lehet? Mert európai régióba ugye nincs magyar app store az angolba meg
nem enged be, mert az e-mail címemet a magyar smart wordbe regeltem be. Remélem azért érthető voltamViszont bővült a youtube app menüsora ;-)
-
Yogibear974
senior tag
válasz
blakey #22521 üzenetére
Helló!
Egy sima fémházas T-elosztó. Megy a másik szobába még egy kábel. Lehet ott is megkéne nézni, hogy azon a
körön is ilyen a vétel. Ott egy "hagyományos" tv van. Az nem érzékeny a gyenge jelre, nem csikozodik.
Én a kinti elosztóra gyanakodok, a tűs koaxra, mert nem lehet rendesen meghúzni ,szakadt lehet a
menet. Viszontont annyira passzentos a kábel, hogy nehéz lenne cserélni a csatlakozót. :-o -
Yogibear974
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek lehet javítani analóg jelerősítővel a problémát? Nincs a tv olyan, hogy fine tuner.
-
Yogibear974
senior tag
Ma volt szerencsém látni az újabb 2013 LG LA sorozatból 2 modellt. 640S 690S
Elsőre. A szalagtalpak ergonomikusabbak lettek. Leszoktak az érintőgombokról. A készülék oldalára kerültek.
Használatakor a tv-n látod a sarokban, hogy éppen miket nyomogatsz. (IMHO nekem sokkal jobban tetszettek az érintősek és, hogy elől voltak). A menü kinézet nemváltozott a LM-hez képest.
Sajna, sokat nem tudtam nézelődni, mert munkában voltam :-D
A 640 fekete a 690 meg acélkékes féle. Szó se róla, jó árban vannak a 42" az MM-ben. :-o -
Yogibear974
senior tag
válasz
#20844032 #22212 üzenetére
Most egyenlőre jó a BD player beállítás, a 24p filmeknél.(Mindaddig, amíg nem egy régebbi 30p filmet nézek
)
Az LM620S meg amúgy is tudja a pulldown-t. Sajna a valósághű mozit nem tudom bekapcsolni, inaktív a gomb.
Így az alapból ki a "haladó" beállítás. Mondjuk "mozi"nál még nem néztem :-o -
Yogibear974
senior tag
válasz
#20844032 #22162 üzenetére
Helló!
Ott a pont! Eddig is állítgattam, de nem volt sikeres. Most a BD playert 50Hz-ről, 24Hz-re állítottam. A felbontást meg autórol 1080p-re állítottam. Így nem a tv-nek kell foglalkoznia a konvertálással.
Most kifejezetten 24p-s filmet néztem és sima volt a lejátszás (Hiába eddig CRT tv-m volt, ott scarton nem számított) Akkor HDMI-n számít, hogy milyen film tömörítése.Amúgy haladó módban a tv-n hdmi-n nem lehet bekapcsolni a valósághű mozit, inaktív a gomb, vagyis alapból ki.
Érdekesség, hogy ha megy a film és a tv-n fönt az infosávon pl.: 1080p 60Hz van. Akkor most mégis felkonvertálja?
Köszi a segítséget.
-
Yogibear974
senior tag
válasz
Yogibear974 #22153 üzenetére
Feltettem ide a hibajelenséget, hogy lássátok miről van szó!
-
Yogibear974
senior tag
válasz
Zjunior #22136 üzenetére
Helló!
Zjunior 2013-04-06 08:17:19 wrote:
"Nekem nem szaggat!
Ugyanaz a TV!
Szerintem a Hdmi kábeled a ludas!"Majd cserélek, talán. Egy PH fórumtársnak is van hasonló problémája az erősítőjével.
Cserélt már kábeleket, de a probléma megmaradt.Más HDMI eszközöknél nem volt nála gond.
Lehet, hogy a TV-m nem bírja a BD-plalyet HDMI-n kompatibilitási problémája van, mert 1.3? Ez
azért hülyeség lenne szerintem. -
Yogibear974
senior tag
Az új FW frisstésnél hol lehet álltani a részletességet fű, meg egyéb. 3D-ben? Volt valami ilyesmi, mintha olvastam
volna itt. -
Yogibear974
senior tag
Sziasztok!
...ha már ennyire 620S flame. A "jelkimaradásos" problémám megszűnt scartos összekötéssel.
Amit HDMI csatlakozásnál produkál néha.
Most jön majd a feketeleves a garis szervizeltetés
Ettől függetlenül, azért elégedett vagyok a tv-vel. -
Yogibear974
senior tag
válasz
Yogibear974 #21965 üzenetére
Sajnos továbbra is jelentkezik a probléma. Megnézem RCA-Scart csatin, hogy produkálja-e. Amenyiben nem, akkor új
1.4 HDMI kábel csere és, ha úgy is, akkor el kell kondolkozni lehet, hogy TV probléma, még garis.:-)
(bár azért ezt nehezen hinném) -
Yogibear974
senior tag
válasz
Yogibear974 #21952 üzenetére
A probléma megoldódni látszik! 2. HDMI bemenetre kötöttem rá BD-Playert. Lehet, hogy az 1. az ARC miatt voltak ilyen jjelkimaradozás gondok. Meglátjuk.
-
Yogibear974
senior tag
Sziasztok!
Imerős valakinek az alábbi probléma?
Adottott egy LG Blue-ray lejátszó (BD-370) és LM620S TV.
HDMI-vel összeköt. Olyanokat csinál néha, hogy "szakadozik" a jelátvitel.
Függetlenül atól, hogy film megy, vagy csak be van kapcsolva.
Lehet attól, hogy a kábel csak 1.3-as? ((A BD player nem 3D, tehát nem kell az 1.4)
A tv HDMI bemenetét áltottam blue-ray-r. Úgy is csinálja a tv, hogy nics jel.
RGB öszekötéssel még nem prbáltam, az a következő léps lesz.
Amúgy a kábel viszonylag új, mielőtt vettema TV-t,állt fiókban 1 évet.
Nem hinném, hogy tönkrement volna. Persze ettől még lehet hibás.
(HAMA, aranyozott, hajltott csatis)
Régi TV-n scart-on tökélets volt.
BD player alap beálltáson.
HDMI szinkezelésnek milyennek kell lennie? RGB vagy YPbPr vagy valami
ilyesmin van jelenleg.
Remélem nem a TV rossz!
Segitségeteket köszönöm! -
Yogibear974
senior tag
válasz
Indiant #20910 üzenetére
Helló!
Nekem M$ Desktop 800 van+Egér hozzá. (tapipad nem jön be) 6.190.- HUF volt.
MM-ban 9.900.- HUF, mert hülye azért nem vagyok :-) Nem mindegy még, ha webes és
esetleg "szürke". Bár a bill. magyar. Jól használható, igaz 4-5 m-ről néha "akadozik"
vagy, ha nagyon extrém szögben van a bill. és a wifi vevője.
Olyan van még, hogy néha nehezn lehet gépelni, vagy betűt
leütésné sormintát gépel. Godolom a többi wifis cucc
interferenciája lehet.(router,wifisick)
Másoknál is van ilyyen prbléma Logitec...stb, wifis keyboardnál?
és tényleg nincs hosszú i. Valyon miért? Nem mintha nagyon izgatna :-) -
Yogibear974
senior tag
Szevasztok!
Érdekességképpen, ha még nem írtam volna. Amit nem nyit meg a tv böngészője pl. az arcoskönvy oldalon,
beágyazott videót. Mert ugye frissebb flashpayer kellene, de a letöltés nem támogatott.
Azt gond nélkül meglehet nézni a Social Center FB appjával. -
Yogibear974
senior tag
Szisztok!
Kérdés LM620S+Magic Motion tulajokhoz. Szokott nektek olyat csinálni az MM, hogy mozgás része meghülyül?
Gondolom nem érzékeli az RF dongle megfelelően hosszabb használat és inaktivitás után. A töbi része jó.
TV ki-be kapcsolással vagy az RF dongle újracsatlakoztatásával a probléma orvosolható. Ami kissé idegestő :-o
TV hiba, Dongle hiba lehet? A táviránytóba jó az elem. Még garis a cucc! -
Yogibear974
senior tag
válasz
Hege1234 #20325 üzenetére
Helló!
Amennyiben jól értelmezem: Modem(NET out)->Asus router(NET Shared)->TP-Link router(NO NET Rcv.)
Akkor valamit a TP link routren kell álltani a setupban a wlan részén, mert nem átja
az Asust.Amenyiben ez jó, akkor a tv-n kell kiválasztani, hogy lan legyen az allpértelmeztt, ne wifi,
hacsak nem LM620S tv,keretből nem látom.Az ip cim kiosztás jó. Az én tv-en is igy van.
-
Yogibear974
senior tag
Sziasztok!
Fuso Tv-n hol található, amiket mentettem? Eddig a fuso tv gombnál volt legörgethető. Most nem találom sehol :-o
Be vagyok jelentkezve a fiókomba. Használja itt valaki ezt a funkciót? -
Yogibear974
senior tag
Mikorjön már a csatornalista mentés fw frisstés?
-
Yogibear974
senior tag
válasz
Indiant #20015 üzenetére
Helló!
Indiant 2013-02-07 10:34:54 wrote:
"Végül is adhatok a plex-nek egy harmadik esélyt, de nekem eddig úgy tűnt, nem tudja frissíteni a megosztott könyvtárt, ha változás van benne."
Úgy nem is fogja frissíteni, ha csak a vinyódon bemásolsz valamit a könyvtáradba, amit megosztottál.
Azt a Plex webes felületén kell megtenned, utána meg ott van egy "Könyvtár frissítése" gomb és
hozzáadja a bemásolt fileokat.Amúgy van valami magyar(Video)csatorna a Plexen? Mer a stream rádiókat megtaláltam.
-
Yogibear974
senior tag
Eléhető újra a Socal Center! Legalábbis jelenleg.
-
Yogibear974
senior tag
Helló!
*H* 2013-01-24 08:48:12 wrote:
"Pedig van benne IR LED. Pl. ha a dongle nincs csatlakoztatva a TV-hez, akkor is be lehet kapcsolni ezzel a távirányítóval is."
Pontosan, csatornaváltás, hangerő, mute...
csak a mozgásérzékelős részét nem tudod használni, vagyis párosítani a tv-vel. Ezért kell pl. a reciver RF dongle
különben nem fog működni (LM620S) -
Yogibear974
senior tag
Szevasztok!
Nem tudom, hogy az idei modellekben hogy van megoldva a catch probléma böngészőknél.
Sokkal jobb lenne, ha mondjuk a temp fileokat egy külső usb-re pakolná.(vagy tegyenek bele
több belső memóriát) Pl. LG Blue-ray lejátszómnál a kiegészítő BD-live tartalmakat usb-re teszi és
onnan "játssza" le. (bár még sohasem próbáltam, mivel nincs is blúréj lemezem:-)Milyen az az idei 100 inches laser tv? jó drága lehet, mint a 4K.
ps. már régóta nem jött LM620S-re fw frissítés. Moby, neked is ilyen van, mit tudsz róla mikor lesz hozzá?
Vagy már nem is updatolják? (de szép szó:-)Tényleg jó lenne LG-nél is egy olyan megoldás, mint a Samunál, evolution kit 8xxx-as tól.
MTV videótár továbbra sem megy, ezeket javítják fw-vel?
-
Yogibear974
senior tag
válasz
#20844032 #18503 üzenetére
Gondoltam, hogy kell. Amúgy megjegzem, hogy az M$ destop 800 egere nem a legtutibb. Az elején, bekapcsolásnál
rendesen működik, de aztán akadozik, minta csak 400 dpi-s lenne. (amgy 1000-es-) lehet, hogy interferenciás baja van a rrouterel, vagy az MM RF donglevel. Használható, de a felhasználói élmény mondjuk elégséges. A magic motionnal
kiegésztve jó. A Wifi bill. megfelelő.No, ennyit érdekességképpen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- SkyShowtime
- ZIDOO médialejátszók
- Kerékpársportok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest