Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
huncutka1029
addikt
hogy ne csak kritikát kapj megpróbálok minden kérdésedre válaszolni:
1) 42 lg tvet keresek ami forgato a talpa szerintem a 2013-2014 es modellek nem forgatható talppal készülnek.
2) legyen valodi 100 HZLA660 tól mindegyik valós 100 Hz, szerintem a 620 is, de ezzel nem mindenki ért egyet.
3) pl. a 42LA 660 hany taviranyitoje van? csak magic remote jár hozzá
3) akinek van ilyan tv, milyan rajta a full hd adas? a full hd az szép, ha jó a jelminőség
4) a sima sd is jo? szintén jelerősség, és minőség függő, mondjuk élvezhető, kivéve az analóg adást, azt vétek ilyen tévén nézni.
5) a a 660A az ips pannel? igen
most vacilazok a samsung F6500 meg lg eseteg 660/ LG fórumon senki nem fogja neeked a samsungot ajánlani. El kell menni boltba, és mindkettőt megnézni.
Amelyik jobban bejön, azt vedd meg. -
LucasGrant
aktív tag
-
Zoty4
őstag
Az a baj nem tudom közelebb húzni a kanapét, mert egymással szembeni falaknál vannak. Az egyik falon lesz a tv falikonzollal a másik falnál meg már ott van a kanapé amit nem rég vettem (sarokgarnitura) és direkt úgy lett véve hogy az erkélyajtónak nem zavarjon be. Ha 20 centivel előrébb húzom már belelóg
Nekem mindenképpen a 46" vagy 55" játszik, 40" már néztem olyan távolságról és nem volt kielégítő -
berlin
csendes tag
Köszönöm!
A képét szokni kellett - ezt komolyan mondom.
Valahogy a tárgyakat embereket megvilágítva érzékelem.
Olyan kicsit, mint valami '80-as években csinált angol tévéjáték.
Szóval ez nem tetszett.De 2 nap alatt ráállt a szemem, megszoktam.
A 2D-ből 3D konvertálás is igen látványos és szép tud lenni.
Külön be lehet állítani a 3D "mélységét". Nagyon szép!
Elképesztő!!!
Persze nem minden 2D filmnél látszik nagyon, de ahol igen, ott nagyon szépen mutat.
Na és a 3D-nél a hang is 3D lesz, az is szépen szól.Mivel én T-home boxról nézem a tévét, IPTV, így a Magic Remote-ot nem is próbáltam ki.
Hiszen a TV távíránytójával csak ki-be kapcsolok, hangerőt adok, és 2-ről 3D-re váltok.Negatívum, hogy a képernyő felülete tükröződik, és nekem a TV pont az ablakkal szemben van. Így a 3D-hez le kell engednem a redőnyt. Mert egyzserűen rontja a 3D hatást, hogy a tükörkép a tévé üvegén megcsillan.
Most még tesztelgetem a tévét, mindent állítgatok rajta.
Egyelőre ennyi. -
edeleny
őstag
Amikor én vettem akkor úgy volt, hogy az LG Magyarország által forgalomba hozott készülékekre járt az 5 év garancia.
MM, Tesco, Auchan, Euronics, ezt hiszem ennyi. (majd kiegészítenek)Valamit valamiért. Némi + tízezerért több garancia!
BloodRay, ugye jól gondolom, hogy eladó vagy?
Egy nagyon vidéki, nagyon kisvárosban lakom. Egyetlen műszaki bolt van, ahol egy TV, és sok doboz van kiállítva.
A történet elejét ismerem. Egy idősebb úr digitális tuneres TV-t akart venni. Annyira értett a készülékekhez, és a garanciák rejtelmeihez, mint én a ó kínai nyelvjáráshoz. Az eladó persze készséges, pár nap és beszerzi.
A dobozt együtt bontják fel, kiveszik a garanciajegyet, kitöltés, blokk összetűz. Mindenki boldog!
Ha elromlik mik a lehetőségei az öregúrnak, aki történetesen a szomszédom? (ne romoljon el!)A boltnak tuti nincs szervize, a garanciajegy tuti szürke!
Vásárlóként van e jogom elkérni, honnan is származik a készülék? (nagykerből hoztam!)PS.
Miután boldogan mutatta, és kért meg hogy állítsam be a készüléket, én nem akartam a garancia esetleges nehézségeivel traktálni. -
BloodRay
veterán
Itt az első hivatalos forgalmazó az extreme digital a 2. oldalon...
A többi nem magyarországi készülék írjanak bármit is a boltok...(#10545) torma1981 -> Akkor az vagy az egyik eladó, vagy az osztályvezető lehetett.
(#10546) humax -> Ezt inkább hagyjuk... Írtam feljebb, hogy a local dimming része a micro pixel control.
(#10547) Zjunior -> Csak a szín a különbség 660 és 671 között!!
(#10552) humax -> Ezek sem magyarországi modellek...
-
Zjunior
veterán
Megnéztem az összehasonlító oldalt az Lg hivatalos honlapján!
Az 47Lm660 és a 47 lm671S között!
Ott csak földi vételmben tud vmivel többet a 671S!
Különbség még designban is van,mivel sokkal véknyabb mint a 660-as meg a 620-as is!Azt nem tudom h a dinamikus kontrasztban megegyeznek, képminőségileg?????
Mert akkor a 119-es 660S-t veszem ami 320k és nem 350k (Lm671S).. -
BloodRay
veterán
Szemüvegre csíptethető lencsék már vannak az LM660, LM669-hez is.
LM660, LM669, LM671 valós 100Hz-esek, LM765 pedig valós 200Hz, maradjunk ennyiben.
LM765-nek azért a panelje is komolyabb mint a 660-as szériáé.
Amiket írtál árak, azok nagyon nem magyarországi modellekre vonatkoznak...(#10530) torma1981 -> Micro pixel control ha jól emlékszem a ledvezérlés új neve, illetve egy része.
Ezt pedig már az LM660-as sorozat is tudja.
3D filmet lehet nézni 2D-ben is, persze.(#10531) Paserák Gőcs -> PVR az LM620-ban is van.
Ja! Tegnap kipróbáltam egy Logitech vezeték nélküli billentyűzettel(persze tegnap is elfelejtettem felírni a típusát, de ez oly mindegy egyébként) az LM670-est és gyönyörűen használta a tv. Még a billentyűzet beépített tapipadja is tökéletesen működött.
-
VateRicsi
aktív tag
Szia!
Csak annyit válaszolnék gyorsan, hogy az aktív 3D-s tévéknél kell a 200 Hz, a passzív 3D-sek nem jelenítenek meg külön képet a két szemnek, hanem egyszerre kettőt a kijelzőn, ezért elég a 100 Hz. Ha utánaolvasol a fórumon, több hozzászólásban vannak tippek, hogy lehet meghackelni (ezt jól írtam?) mondjuk az LW5500-at, hogy bekapcsoljon a DVR funkció, amivel filmet lehet felvenni USB-re, ezért az 5500-at ajánlom. Persze ha kell a satelllte tuner, akkor csak a 650 jöhet szóba, de ezt már neked kell tudnod.
-
klevi1967
tag
A saját 650s-sembe egyenesen bele ment a parabola koax-kábele, amit elég jól kezel. A talált adókat elég macerás szerkeszteni, de ilyen a digitális műholdas szolgáltatás (pl van 10 darab MDR, 1-et hagytam, stb). Hogy még fokozzam: a tetőtérben és a tévé előtt használtam egy diplexert, így csak egy kábellel kellett lejönnöm.
-
Templomegere
senior tag
üdv!
pénteken vettem itt Tapolcán egy 5500-ast (42") kemény 202500 ft-ért . Akkor úgy gondolom elég jó áron sikerült megvennem ? Eddig tetszik nagyon , egy "öreg" Le40a656a samsungot váltott le a falon , képe sokkal szebb , na meg ugye 3d , és sok sok apró extra . tetszik , de legjobban most a több mint fele áramfogyasztása jön be.
Ma délután lefrissítette magát , időm még nem volt kiismerni , de nagyon kíváncsi vagyok rá .
-
rossitibi
tag
Szerintem nem!
Nekem volt 5500-am ki kellett cserélni és nem volt más csak 659s.30 ezerrel volt drágább és nem vettem észre hogy 100hz-el több.Sőt az 5500 nak szebb képe volt én úgy érzem,aztán lehet bebeszélem magamnak..Ez az én saját véleményem! Mindenképp hasonlítsd össze a kettőt mielőtt döntesz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 64GB RAM 2TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 Pro Max (USA Model) / 256GB / Gyári függeteln / (CSAK E-SIM) / 12 Hó garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- PS4 + VR szemüveg / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest