- Kezünkben a Honor Magic V5
- iPhone topik
- Mobil flották
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csuzso72
tag
válasz
Lackki #37967 üzenetére
Én is frissítettem. Egy kicsit jobb lett. Hangsávot továbbra sem lehet váltani, viszont most már legalább az alapértelmezettnek kiválasztottat játsza le. Eddig (nálam lm660 és Synology NAS) mindig az első hangsávot játszotta, hiába volt mondjuk a második helyen lévő magyar elsődlegesnek, vagy alapértelmezettnek kiválasztva.
-
csuzso72
tag
válasz
czudarpesta #22526 üzenetére
Nekem a távirányítóval az az egy dolog bejött, igaz lehet előtte már áramtalanítottam.
-
-
csuzso72
tag
válasz
sz.z.csicsi #18065 üzenetére
A dinamikus kontrasztot kapcsold ki!!!! Sajna az nagyon elsimítja az arcokat
Amúgy nekem pl most ez alapján van beállítva és nagyon meg vagyok elégedve vele: http://forums.cnet.com/7723-19410_102-573198/lg-47lm7600-picture-settings/?tag=contentBody;threadListing
-
csuzso72
tag
-
csuzso72
tag
válasz
F_Peter #16384 üzenetére
Sok sikert hozzá. Szerintem a TP Linkek nagyon jók, főleg az árukhoz. Igaz Én vezetéken fogom használni, ha megoldják a hangsávváltási problémát. Addig a WDTV Live lóg a vezetéken.
Na, most egy másik 17 gigás fullhd is akadozik (vagyis "Betőltés" forog)
Más:
1., beruháztam földi digitális vételére antennákkal, átkapcsolóval, de lehet, ha fizetős mellett döntök, mégis a műhold marad (pl olcsótv). Viszont akkor a földi digitális és analóg kábel adókat nem tudom egyszerre lekerestetni és használni a műholdas csatornákkal? Így is van egy bontatlan passzív antennám, mert az aktív jobban bejön, hogy jóval kisebb és a jelszint/minőség 100/100 %2., én a Pcdreamtól vettem. Most jó lenne ez az Xbox, de nem kellene annyira - főleg, hogy WII.m is van a gyerekeknek - , hogy fizetnék érte (pedig ez az akció számomra azt jelenti). Garanciára előzör én is szürke EU-s garanciapapírt kaptam, de amikor jeleztem, hogy jobb lenne a magyar gari, azonnal küldték. Amúgy a két év cseregaranciát vettem hozzá, bízom a boltban, hogy két évig meglessz. Tapasztalatom szerint nagyon korrektek, a bolt alkalmazottja szombaton hozta a készüléket, be is üzemelte a helyszinen. Nekem ez azért nagyon fontos volt, mivel pl van egy LG IPS-es monitorom, amit én hoztam haza és azonnal vittem is vissza, mivel pixelhibás volt. Ki lett cserélve egy jóra, de postázás volt, ezért idő, macera, .... stb.
-
csuzso72
tag
válasz
jooker82 #16110 üzenetére
Szerintem úgy, hogy lekeveri két csatornára. Adatlapja szerint tudja: http://www.lg.com/hu/hazimozi-rendszer/lg-NB2020A
Én a nagytestvérén gondolkodtam, de nem sikerült kipróbálnom, ezért nem mertem belevágni.
Este főleg fejhallgatóval tv-zek, de az LM660-nak a fejhallgató kimenete elég szar helyen van és gyenge a hangja. Most gondolkodok egy olcsóbb erősítővel felturbózni.
A fülhallgató ki-be dugdosási problémát a hangprojektor megoldaná, de ezen a verzión nem láttam a leírásban fejhallgató kimenetet
-
csuzso72
tag
válasz
BlackJack80 #15849 üzenetére
Sajnos
Feliratot viszont mostmár lehet váltani, de hangból csak az elsőt játsza, hiába alapértelmezett mondjuk a második sáv -
csuzso72
tag
Ma reggel megnéztem volna a videótárat, de nem megy. Ha kiválasztok és elindítok egy műsort, csak betöltés jelenik meg és csak a hang állítási funkciókra reagál, de egyebet semmit sem csinál. Ki kell kapcsolni és vissza
(itt is a kikapcsot kétszer kell megnyomni)
LM660 legfrissebb FW, Wifi kapcsolat. Régebbeb biztos működött rendesen nálam is, de nem emlékszem, hogy akkor Wifi vagy kábel net volt rádugva. Sajna a külön médialejátszómat használni kell néha a hangsávváltási probléma miatt. -
csuzso72
tag
válasz
huncutka1029 #15853 üzenetére
Igen
Most én is felszereltem egy DVB-T antennát. Itt tényleg csak csere van
Nem értem miért van így az egyik, úgy a másik
-
csuzso72
tag
Én úgy csinálom, hogy rámegyek, amit el akarok rakni, kijelölöm (középső gomb), sárga megnyom, majd oda megyek, ahová akarom rakni, és itt nyomok egy ok-t (középső gomb). Így nekem oda teszi, a többit pedig hátrébb (vagy előrébb) tolja, de a sorrenden nem változtat.
Ja én a kurzormozgatókkal viszem oda, nem beütöm a csatornaszámot.
-
csuzso72
tag
válasz
BÁ Nutrition #15763 üzenetére
Én is most vettem LM660S-t. Van egy Dlink 320 NASom is. Sajna csak a DLNA megosztást látja a NAS-ról, Samba nem megy.
-
csuzso72
tag
Még egy kérdés: ha kábelen jön az adás a tv-hez, de szeretném a földi digitális adásokat is nézni, akkor mindenképpen cserélnem kell a becsatlakoztatott kábelt (kábel/antenna) vagy megoldható valahogy közösítve is a dolog?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Titan Quest II
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ASUS routerek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Metal topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kezünkben a Honor Magic V5
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest