- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kikristályosodik a Razr 60
- iPhone topik
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
turancsics
csendes tag
válasz
Pancsermeste #59907 üzenetére
Megcsináltam én is a 30 csatorna váltás tesztet hogy tudjak mihez hasonlítani. Csak nekem kicsit lassabban ment 30 csatorna 80mp
remélem ennél tényleg gyorsabb egy kinézett lb730
Esetleg akinek ilyen van nem csinálna egy ilyen tesztet?
-
huncutka1029
addikt
válasz
Pancsermeste #59558 üzenetére
Ha edge ledes a tv-d, akkor a helyi sötétítést ki, vagy alacsony értékre állítod, és a háttérfényt leveszed 50 körülire, a fényerőt pedig 60-65 re akkor nem lesz sötétedés a sarkokban.
A felhősödést is mérsékelni fogja. Fekete szintet, és kontrasztot inkább a gamma érték 2.2 re állításával és a dinamikus kontraszt érték alacsonyra állításával kell elérni. -
direwolf
őstag
válasz
Pancsermeste #59534 üzenetére
Semmi. Ha jól megcsinálják, csak előnye van. De az LG ilyent még nem villantott. Legalábbis a megfizethető kategóriában.
-
huncutka1029
addikt
válasz
Pancsermeste #58637 üzenetére
a linkelt oldalra mégy és az uf akciós linkre kattintasz, akkor oda visz ahol ez is van.
A neked ajánljuk-ban valóban van a lap alján olcsóbb.... Ilyen szempontból akkor megtévesztő az e-digital link rendszere... -
yvsmad
őstag
válasz
Pancsermeste #58626 üzenetére
Nem tudom, hogy az új tévémben milyen panel van, azt sem, hogy a többi itthoni tévében milyen, úgyhogy ez biztosan nem befolyásolt engem.
Délelőtt elugrottam az MM-be és megnéztem a kirakott tévéket. Először LG-ket kerestem, hogy ugyanezt csinálják-e. Éppen női tenisz ment, a mikor a játékost közelről mutatták és a háttér mozgott, akkor szépen lehetett látni hasonló hibát. Az élénkre állított új 43UF7727 képe ugyanúgy esett szét, mint az én tévémé. A normálra állított 43UF6907 más sokkal kevesebbet hibázott. Más márkákat is néztem, nagyobb méretben is, a legcsúnyábban a Sonyk képe szaggatott és kockásodott, a második legrosszabb az LG-k voltak. Samsungból csak 6200 és 6400 modellek voltak kitéve a legnagyobb méretben is, amik tévéadást mutattak, a kitenyésztett BD-s és 4K-s videók nem érdekeltek, azokat a készülékeket nem is néztem. Ezek a kisebb kategóriás Samuk már jobbak voltak, viszont moszkító zaj szerűség volt a kontúrok körül (az itthoni Samun ezt sikerült kiszűrni). A Philipsek is kockásodtak rendesen, egy Pana volt, az még elment, bár nagyon magasra volt téve és lentről nézve a színeket nem lehetett megítélni.
Most hazajöttem és bekapcsoltam az új tévét, hát a HD adások úgy néznek ki, mint más tévéken az SD. Egyáltalán nincsenek szép éles kontúrok, mosódott az egész. Az MM-ben tisztább képeket láttam.LG tévéken hogy lehet szoftvert frissíteni? Fekete háttéren észrevettem, hogy a magic remote kurzorja körül elég nagy "holdudvar" van, amit állítólag egy újabb szoftverrel már korrigáltak. A menüben semmilyen lehetőséget nem találtam frissítésre, sem neten keresztül, sem USB-ről.
-
Beni2360
félisten
válasz
Pancsermeste #58621 üzenetére
Olvastam egy tesztet erről a készülékről és nagyon jó minősítést kapott, az első 730 széria ami képileg nagyon jó. Valószínű valami gyári hiba van a géppel.
http://www.sztereomagazin.hu/tesztek/video/lg+lb730+3d+tv.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Cipő topic
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Baldur's Gate 3
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Melyik tápegységet vegyem?
- PlayStation 1 / 2
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- További aktív témák...
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest